Ma dobro Gomez je bolji od onih napadaca sto su bili 100%, a ovi ostali svakako nece ni igrati, tako daJameS je napisao/la:dovedes Ronalda,Kaku,Benzemu i znas da su duplo bolji igraci od onih koji su ti igrali prosle sezone (Snejder,Robenn,Huntelarr),vi dovedete Olica,Gomeza,Pranjica a pritom znate da na tim pozicijama imate iste ili pak bolje igrace od dovedenih...The Game je napisao/la:E Madridjani, nemojte nam vi o pretrpavanju igraca na odredjenim pozicijama.JameS je napisao/la: umjesto sto su ulagali u napad bolje da su ulagali u odbranu,podrazumjeva se i golman...dovodjenje bespotrebnih igraca,a prodaja potrebnih prije svega tu mislim na Lucija...ako dovedete Gomeza i Olica i protom dadnete velike pare,a u timu vec imate Tonija,Klosea i Podolskog (prodan) koji realno nista nisu slabij od ove dvojice koje ste doveli to znaci bespotrebno kupovanje...dovodite Pranjica kojem je prirodna pozicija onu koju igra i Ribery onda ste svjesni da je doveden da sjedi na klupu jedino ako mu LvG ne izmisli poziciju ipak je to njegov ljubimac...onda ste doveli jos neku dvojicu neafirmisanih igraca kojima neznam ni imena izgovoriti pa se tako i nece truditi ipak vi znate o cem pricam...prodate svog najbolje stopera razloge ni LvG ne zna...ustvari mozda je odmah zelio pokazati ko je glavni pa je odmah dao nogu ponajboljem igracu...bez obzira na sve navedeno mislim da ce titula ipak doci u Minhen razlog je taj sto opet Bayern ima najbolje igrace u Bundeski bez obzira na nepotrebna pojacanja...a da se Bayern kojim slucajom okrenuo kupovanju onih igraca koji su im vise potrebni nego oni sto su dosad dovedeni mozda bi igrali i vrlo bitnu ulogu i u LP ali ovako cisto sumnjam![]()
Perez je ja mislim doktorat polozio na temu.
![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Jest ali @secer ne pise onakve gluposti kao Basler.bavarac je napisao/la:Pa dobro je Basler rek'o....onda bi to izgledalo ovako
secer@ pa de cuti ,on makar vodi cetveroligasa ,a ti ne vodis nikog....
------------------KLOSE----------------GOMEZ------------------
(Muller) (Olic)
---RIBERY----------------------------------------SHVAINSTAIGER
(Pranjic) (Sosa)
--------------------------VAN BOMMEL ---------------------------
(Baumjohan)
--------------------------TIMOSCHUK-----------------------------
(Ottl)
--LAHM--------BADSTRUBER----DEMICHELIS----ALTINTOP---
(Braafhaid) (Van Buyten) (Breno) (Goerlitz)
---------------------------RENSING-------------------------------
(Butt)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
The Game@
eh pa to vam i govorim dovedete sest pojacanja,a od toga ce vam 4 ili 5 sjediti na klupi,mi dovedemo 9 novih igraca i od toga ce nam 7 novih 100% igrati...zato vam kazem da je Bayern doveo nepotrebna pojanja vjerovatno ces se sloziti sa mnom ako kazem da ste vise trebali posvetiti pojacanja odbrani nego napadu
eh pa to vam i govorim dovedete sest pojacanja,a od toga ce vam 4 ili 5 sjediti na klupi,mi dovedemo 9 novih igraca i od toga ce nam 7 novih 100% igrati...zato vam kazem da je Bayern doveo nepotrebna pojanja vjerovatno ces se sloziti sa mnom ako kazem da ste vise trebali posvetiti pojacanja odbrani nego napadu
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
omerbavarac je napisao/la:Jbg RZ 88 sad Olic se dokazao, pa covjek nije odigrao utakmicu cijelu kako treba, cijelo vrijeme je povrijedjen, ali poceo je trenirati hvala Bogu, a po meni je Braafheid super igrac, to ce potvrditi nadam se u nadolazecoj sezoni.
Igrao je on dosta toga, i znao sam da je brz ali onako trčati u 29 godini, fenomenalno.
jope ti sa halom iz madrida..ccccc..JameS je napisao/la:The Game@
prchaknu se sharanchic, ha?
idi begaj, vidi se da bayerna nijesi gledo
fasovasmo onako od prcelone samo zbog tanane nam klupe unas nam *usklicnik*
neka, polagahnjak, cekaj dok se i gaalov sharanchic u minken prchakne
pjerva sezona zs buli, pa, kao sto prispomenuh, dok se gaalov sharanchic prchakne u minkeni, pa ludov snimi pravo pojacanje i privede ga pod arenu...hehej...liga campiona brale, liga campinona
jah, sadasnja sitvacija
brafajd dobar za bl kao i pranjic
protiv papinih machozdera i pemzionera plah, al kad dodje cetvrtasti skot pa uvede onog spanskog madrid il barselona il bi sevilja il katalonija?? kako li bi??
helem, kad njega uvede propadose i moji snovi o brafhajdu velikom
kako je pretrcavo nasega brafu da sam par puta pomislio kako ga je gaal pokupio u enom samostanu gdje je usavrsavao svapski. ruku na srce brez nekog uspjeha
jah, valencia se mancesterov trkac vice
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ma slazem se, ali oni su ove igrace dovodili otprilike samo za Bundes ligu, u LP ionako se ne mogu nositi sa boljim ekipama.JameS je napisao/la:The Game@
- Omerbavarac
- Kontakt:
Demichelis zaradio povredu gleznja, danas ide na pretrage i ustanovice se koliko ce odsustvovati sa terena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
dabogda se vise nikad ni vratio...za mene najgljuplji u nasoj odbrani zajedno sa vanbuytenom ne znam kako njega nisu otjeraliomerbavarac je napisao/la:Demichelis zaradio povredu gleznja, danas ide na pretrage i ustanovice se koliko ce odsustvovati sa terena.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Luca Toni iz Bayerna u West Ham?
Engleski mediji su se raspisali o želji Premierligaša West Ham Uniteda da na posudbu dovede talijanskog nogometnog reprezentativca i napadača Bayerna iz Münchena, Lucu Tonija (32).
U Bavarskoj je Toni, koji godišnje zarađuje oko deset miliona eura, suočen s klupom za rezervne igrače nakon što je klub doveo dva pojačanja u napadu - Marija Gomeza iz Stuttgarta i hrvatskog napadača Ivicu Olića iz Hamburga.
U West Hamu bi imao gotovo zagarantovano mjesto u udarnoj postavi tima.
Navodno je veliki zaljubljenik u njegovu igru i menadžer momčadi Gianfranco Zola, što su mu sjajna pozivnica za eventualni dolazak u Englesku.
jedna super sezona u bayernu i gotovo
Engleski mediji su se raspisali o želji Premierligaša West Ham Uniteda da na posudbu dovede talijanskog nogometnog reprezentativca i napadača Bayerna iz Münchena, Lucu Tonija (32).
U Bavarskoj je Toni, koji godišnje zarađuje oko deset miliona eura, suočen s klupom za rezervne igrače nakon što je klub doveo dva pojačanja u napadu - Marija Gomeza iz Stuttgarta i hrvatskog napadača Ivicu Olića iz Hamburga.
U West Hamu bi imao gotovo zagarantovano mjesto u udarnoj postavi tima.
Navodno je veliki zaljubljenik u njegovu igru i menadžer momčadi Gianfranco Zola, što su mu sjajna pozivnica za eventualni dolazak u Englesku.
jedna super sezona u bayernu i gotovo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Smiješno mi to. Neka bude malo na klupi neka se opameti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa nema razloga da ide na posudbu, ili da ga prodaju ili da ostane.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:

Evo usporedba sa sastavom prosle sezone.
Samo sto bi ja dosta toga promijenio, moj sastav bi izgledao ovako:
---------------------Rensing------------------------
Lahm--------Breno-----------Badstuber--------Braafheid
-----------------------Tymi-----------------------------
Altintop----------------------------------Ribery
--------------------Schweini-------------------
Klose-----------------------------Gomez-------
Koji novinar ovo napisa, pa ostade zivMirza_Hordas je napisao/la:
MvB ne samo da je ostao u Bayernu nakon dolazka Tymoschuka, nego je se izborio u prvoj postavi. Potisnuvsi Tymu kao veliko pojacanje, na klupu. Ostaje kapiten, kaze da je bio na korak odlasku iz Bayerna...
Sezona je duga, bit ce tu svega. Ja vjerujem da cemo se radovati Tymoschukovim igrama u Bayernu, mada se mora priznati da je u pripremnom periodu bio manje zapazen (blago receno).
Ali psiha je to, kao novi igrac udaris na trenera koji ocito nema visoko misljenje o tebi, za konkurenta imas kapitena ekipe, kojeg usput "zemo" 'stiva
Vom Jäger zum Gejagten
@omerbavarac
Nemoguća ti je ta taktika, čuj Anatoli da igra desno...
Nemoguća ti je ta taktika, čuj Anatoli da igra desno...
Najjace pojacanje Bayerna ove sezone je ostanak Riberyja (ako ostane). Na pocetku prelaznog roka slabo bi ko povjerovao u tako nesto, ali eto izgleda da je Bayern odlucan, istina Abramovich jos pokusava nesto, vidjet cemo kako ce se sve to zavrsiti.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
@ Rz88 Anatoli igra desno prema sastavu Goal.com, a moj sastav je ispod, pa pogledaj.

Omere(stvarno mocno ime), fin ti je sastav samo sto bih zamjenio mjesta Halilu i Bastijanu(mozda i Bujten mjesto Brena)
ps
i 2008/9 Riberi je bio lijevo a Svajni desno.
ps
i 2008/9 Riberi je bio lijevo a Svajni desno.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kao prvo hvala za ime, a po mom misljenju ja bih radije Altintopa po desnoj strani jer je to najvise i igrao u pripremnim utakmicama, a Schweini je bio cas lijevo cas desno, pa reko neka ga malo i u sredini. A upravu si za ovu gresku sastava iz prosle sezone, i ja sam je sad uocio..

Posto je povreda Mishe ozbiljnije prirode (pauzirace 6 nedjelja), vec se postavlja pitanje hoce li u Bayernu reagovati i kupiti nekog stopera ili ce uci u sezonu sa ovim sto imaju.
Kao kandidati se spominju Luisao iz Benfice, Garay iz Reala (veoma tesko da ce UH ponovo sjesti da pregovara sa Valdanom
). Servet Cetin (Galatasaray) bi isto mogao biti alternativa, posto mu se odlazi iz Turske. Bio je povezivan sa Marseljom, ali je to propalo.
@secer
Sta nam ono isprica otojc, ja nisam namah shvatio
Kao kandidati se spominju Luisao iz Benfice, Garay iz Reala (veoma tesko da ce UH ponovo sjesti da pregovara sa Valdanom
@secer
Sta nam ono isprica otojc, ja nisam namah shvatio
Vom Jäger zum Gejagten
Ne znam šta će nam Luisao, jest on dobar igrač ali potpuno isti tio kao i Lucio po igri , možda mlađi godinu , dvije. Njegov brat igra u HSV-u, Alex Silva što se ozljedio jedno 6 mjeseci.
Garay, šta će nam on, bolji Breno. Volio bih gledati Brenu i Badstubera, pa kako god da to završi.
Garay, šta će nam on, bolji Breno. Volio bih gledati Brenu i Badstubera, pa kako god da to završi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.