Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- majestic24
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dok su igrali timski u prva 3-4 kola pokazali su sta mogu i koliko mogu. Ocigledno,to nekim igracima napase (aguero,silva) pa zele sami da se dokazu ali im to nikako neuspjeva.
Ovo je bolje za nas...za United. City ce sam sebi uzimati bodove.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Od svih igraca Citya, Silva je vjerovatno jedini igrac koji moze igrati u Barceloni, Realu ili bilo kojoj ekipi na svijetu. Dalje ne bih komentarisoa.kimbo je napisao/la:Stvarno mislim da je pljuvati nekulturno i u žiovtu na ulici a i ono figurativno. I nemoj Balotelia trpati u ovu grupu vrijeđaš ga jer iako je nekovencionalan timski je igrač. Ovaj Silva nebi Fergusonu onako igrao ni mjesec dana.Reuf_Herco je napisao/la:Cinjenica, kako izadje nas Edin, City dade gol, stativa, dosta opasniji nego ranije.
Hajmo pljuvaci Silve, Aguera, Balotelia recite sta je uzrok tome?
Jedno je kada Edin ne može fizički da odradi što se vidi u njegovima duelima (pogotovo prije i za vrijeme ljeta) a drugo je kada od jednog SIlve dobjie samo jednu gol asistenciju u 6 mjeseci. Super je igrač ali ima manu da uvjek okreće stranu napada sa one gdje se nalazi Edin il da mu šalje pasove koju sekundu prekasno i to sistematski.
Od svih njih ti je Edin jedini školovani timski igrač koji igra za tm a ne za sebe i donosi najčešće optimalne odluke kada pas kada solo. Edinova situacija je meni trenutno identična situaciji Ibrahimovića u Barceloni !!!!!!!!!
Naravno ovim ne želim reći da je to jedini razlog njegovoj "losoj"" igri ali mu se ponekad divim kako ima živaca. Ja bi ondje nekoga ubio.
Dvije izmjene, dva gola. 
Znači, i Aguero klupa u LP, zabi ga Milner

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Ma ja sta ce Mancini,on je samo zabar.... 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma Dzeko je totalno unistavao igru. Dok je izasao, bolje igraju.
Pazite reakcije sad.
Pazite reakcije sad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@Reuf_Herco
Naravno kvalitet nije upitan to nikada nisam nigdje napisao ali je to hinjo koji se boji za poziciju u City-u i želi da bude broj 1 igrač.
Naravno kvalitet nije upitan to nikada nisam nigdje napisao ali je to hinjo koji se boji za poziciju u City-u i želi da bude broj 1 igrač.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Joj sad ce te svi namapasti, nema veze sto je cinjenicno stanje fakat takvoCartman je napisao/la:Ma Dzeko je totalno unistavao igru. Dok je izasao, bolje igraju.
Pazite reakcije sad.
Zadnja izmjena: Reuf_Herco, dana/u 24 sep 2011, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Reufe.
Uvjek sam govorio da je SIlva igracina, sto pokazuje i danas.
Reci za Silvu da je los, sebican, 'vaki 'naki je sramota.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Edin, jako lose odigrao prvo poluvrijeme. Taman kad se malo zaigrao, dobio par zracnih duela, ima dobrih dodavanja, Mancini ga vadi iz igre. Na neki nacin, to je i ocekivano, s obzirom na igru iz prvog poluvremena. Ali, opet, ni Aguero nije nista bolje odigrao. Osim onog suta, kojeg je golman odbrani, nista se ne moze istaci.
Kad' ide lose, onda ide. I Balonja ga dade, kad' je najmanje trebalo
.
Nesto sam i sumnjicav u vezi Edinovpg nastupa u utorak, u LP. Ocigledno, 'Talijan nije bas najzadovoljniji Edinovom igro u zadnjih par meceva, obavezno ga je vadio iz igre. Aguera je da ga malo odmori za LP (mada, ni on nije nista vrijedno pomena pokazao u ovom mecu).
Kad' ide lose, onda ide. I Balonja ga dade, kad' je najmanje trebalo
Nesto sam i sumnjicav u vezi Edinovpg nastupa u utorak, u LP. Ocigledno, 'Talijan nije bas najzadovoljniji Edinovom igro u zadnjih par meceva, obavezno ga je vadio iz igre. Aguera je da ga malo odmori za LP (mada, ni on nije nista vrijedno pomena pokazao u ovom mecu).
Izdržati, to je temelj vrline!
Mozak i kreator ekipe. Pravi umjetnik, stvarno steta sto igra za City. A te gluposti samo budale mogu pricat. "Ne dodaje Dzeki namjerno jer je visok, a on nizak". Taj komentar je napisan na ovom forumu prije nekoliko sedmica. Ne znas hoces li plakat ili se smijat.Adinjo je napisao/la:Bravo Reufe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Ma Dzeko pocinje protiv Bayerna 100% tu nema dvojbe. Mislim da ima jos dovoljno kredita da bude u startnih 11, ali mora se trznuti malo.
Tako kaze neka cudna forumaska logika.VanBasten je napisao/la:Znači, i Aguero klupa u LP, zabi ga Milner![]()
Dzeko jeste lose odigrao, ali ne mogu shvatiti ovu kolicinu pljuvanja. Svako valjda ima pravo na los dan, a vi bas brzo zaboravljate ono dobro ucinjeno i ne prastate kad zabrlja. Tipicno nas mentalitet.
Ako neko treba zapoceti utakmicu protiv Bayerna u utorak, onda je to Dzeko. Neovisno o prikazanoj igri danas.
ne znam il ja nema blage o fudbalu il .... Koliko je puta gore na lijevoj strani jedan igrac Citija mogao da ubaci (najmanje jedno 5-6 puta), al uvijek naprave višak potez , kao trzne igrača i ide lota do Silve, i ovaj nešto pokušava, a nema blage veze šta pokušava... Baš kao što ti kažeš: "Dok su igrali timski u prva 3-4 kola pokazali su sta mogu i koliko mogu. Ocigledno,to nekim igracima napase (aguero,silva) pa zele sami da se dokazu ali im to nikako neuspjeva."majestic24 je napisao/la:Dok su igrali timski u prva 3-4 kola pokazali su sta mogu i koliko mogu. Ocigledno,to nekim igracima napase (aguero,silva) pa zele sami da se dokazu ali im to nikako neuspjeva.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
i ja sam uvijek govorio da ce dzeko postati igracina, cak i kad je bio na klupi u zeljiAdinjo je napisao/la:Bravo Reufe.
Pazi, dugo su čekali, e sad su dočekali. Stara ekipa na okupu.ribery je napisao/la:Dzeko jeste lose odigrao, ali ne mogu shvatiti ovu kolicinu pljuvanja. Svako valjda ima pravo na los dan, a vi bas brzo zaboravljate ono dobro ucinjeno i ne prastate kad zabrlja.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pokusavaju kopirat Barcelonu, stalno nesto komplikuju, a napadaci samo sire ruke. Danas City skroz tanak, igrom nisu ni priblizno zadovoljni koliko rezultatom. Dzeki samo treba zivaca i strpljenja da se izbori sa ovim komplikovanim veznjacima. U Münchenu 100% pocinje, sve drugo je van pameti, jer Edo najbolje u ekipi zna kako se postizu golovi u Njemackoj a pogotov protiv Bayerna 
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Kun ima više kredita kod Mancinija, kada su jednako loši uvijek ce prije izvesti Džeku, pa da je Tores kod Mancinija kako ne zabija poslali bi ga u 3 ligu. Tores i ako ne zabija igra svaku utakmicu. U ovom Cityu jednu odigraš loše i klupa, ovaj ima napadaca, a ne racuna da ce ovog drugog tako uništitiVanBasten je napisao/la:Znači, i Aguero klupa u LP, zabi ga Milner![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
I ja to govorim , mozda malo impulsivnije odreagujem , ali stojim iza svojih rijeci da dok je Mancinija , Sity ce uvijek da bude prosjecan ! Vezni red sto se tice tih zadnjih pasova je smijesan . Gledao sam Edinovih 10- 15 tekmi kako je tu i nije dobio mozda 5 upotrebljivih centarsuteva , a citava igra se kao zasniva na tom probijanju bokova i ubacivanju bekova iz drugog plana . Cim ne ide kako treba vezni red se sakrije , i onako bezvoljno i bezidejno kruze kao muhe bez glave , stavljajuci svoj ego ispred ekipe ! I naravno na kraju svega dolazi Mancinijeva nesposobnost i neznanje da izvuce maximum od ovih vrhunskih igraca , i da odreaguje kako treba na losu timsku igru u pravom trenutku .
Moje licno misljenje , mozda i nisam toliko objektivan ali ja ovako0 vidim stvari .
Moje licno misljenje , mozda i nisam toliko objektivan ali ja ovako0 vidim stvari .
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, Confiance, dedo26, DeeWa, eldo, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Kaunas, LeCoq, MiranGlasnic, napapijri1987, rukometubih23, Wilshere10 i 47 gostiju.