Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

revoX.
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la revoX. » 24 sep 2011, 15:44

Reuf_Herco je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma Dzeko je totalno unistavao igru. Dok je izasao, bolje igraju.

Pazite reakcije sad.
Joj sad ce te svi namapasti, nema veze sto je cinjenicno stanje fakat takvo :mrgreen:
Curtonman i Refko neki u akciji :evil:
Zadnja izmjena: revoX., dana/u 24 sep 2011, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
HZ87

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 24 sep 2011, 15:44

Zagor je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Dok su igrali timski u prva 3-4 kola pokazali su sta mogu i koliko mogu. Ocigledno,to nekim igracima napase (aguero,silva) pa zele sami da se dokazu ali im to nikako neuspjeva.

Ovo je bolje za nas...za United. City ce sam sebi uzimati bodove.
ne znam il ja nema blage o fudbalu il .... Koliko je puta gore na lijevoj strani jedan igrac Citija mogao da ubaci (najmanje jedno 5-6 puta), al uvijek naprave višak potez , kao trzne igrača i ide lota do Silve, i ovaj nešto pokušava, a nema blage veze šta pokušava... Baš kao što ti kažeš: "Dok su igrali timski u prva 3-4 kola pokazali su sta mogu i koliko mogu. Ocigledno,to nekim igracima napase (aguero,silva) pa zele sami da se dokazu ali im to nikako neuspjeva."
Upravo to. Cudna neka taktika. To ne odgovara nikako napadacima razbijacima. To pase Agueru, Tevezu, Messiju, Villi, Hernandezu, Robinhu, ...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 sep 2011, 15:44

Cartman je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Bravo Reufe.
Uvjek sam govorio da je SIlva igracina, sto pokazuje i danas.
Reci za Silvu da je los, sebican, 'vaki 'naki je sramota.
Mozak i kreator ekipe. Pravi umjetnik, stvarno steta sto igra za City. A te gluposti samo budale mogu pricat. "Ne dodaje Dzeki namjerno jer je visok, a on nizak". Taj komentar je napisan na ovom forumu prije nekoliko sedmica. Ne znas hoces li plakat ili se smijat.
A možda se taj neko šalio, a ti to nisi skontao to za visinu, ali cinjenica jeste da u ovih skoro godinu koliko je Džeko u Cityu Silva mu je samo jednom asistirao

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 15:45

Fakat ja vas ne kontam?
Ko je ovdje pljuvao Dzeku=
Ili se ovdje ne smije reci da je lose odigrao?
Moramo li kriviti druge za njegovu nesto losiju igru?

Fakat ste vi pacenici, ili ste totalno nerelni ili nemate blage veze o fudbalu.

Ja navijam za Sarajevo pa J*** majke igracima kad igraju lose? Da li me to cini manje vrijednim navijacem od onoga koji sve hvali i uzroke poraza trazi u losem terenu, sudiji, ko zna cemu?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 sep 2011, 15:46

Ja navijam za Sarajevo pa **** majke igracima kad igraju lose? Da li me to cini manje vrijednim navijacem od onoga koji sve hvali i uzroke poraza trazi u losem terenu, sudiji, ko zna cemu?
Cini.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 sep 2011, 15:46

groka12 je napisao/la:
i ja sam uvijek govorio da ce dzeko postati igracina, cak i kad je bio na klupi u zelji :lol: :lol:
Pametnom dosta ...Sayönara !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 sep 2011, 15:47

Goal.com mu dao 6, Kunu 6,5

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 24 sep 2011, 15:48

Adinjo je napisao/la:
groka12 je napisao/la:
i ja sam uvijek govorio da ce dzeko postati igracina, cak i kad je bio na klupi u zelji :lol: :lol:
Pametnom dosta ...Sayönara !!
nisam ni mislio da ce skontati ;)

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 15:48

Megamon je napisao/la:
Ja navijam za Sarajevo pa **** majke igracima kad igraju lose? Da li me to cini manje vrijednim navijacem od onoga koji sve hvali i uzroke poraza trazi u losem terenu, sudiji, ko zna cemu?
Cini.
Onda ti vjeruj da je uzrok poraza u Trebinju sudija, gruba igra, a ne to sto smo lose igrali. Takav stav nas dovodi do toga da cemo i dalje gubiti bodove na sve strane, a titula odlaziti u Banja Luku, Siroki, Zapadni Mostar, na Grbavicu.
;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2011, 15:51

floyd je napisao/la:
Cartman je napisao/la: A ti si onaj koji je dobivao kec iz svakog predmeta. Da je nogomet bio predmet, prebacili bi te u skolu za "specijalnu" djecu.
Pletenica, idi grudvaj se. Ti si ono govance sto je Teletovica prozivao pickom, pa se sakrivao dan poslije?! :lol:

Specijalac, Bokic.
Ma ne obraćaj pažnju na tog miša, gdje god se pljuje po našim igračima, on je tu. Duga je lista igrača koje je on pljuvao, pa je kasnije bježao od istih tema. Najveći paradoks je to što nikad nije gledao nikoga od njih.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 15:51

floyd je napisao/la:Reuf je onaj hinjavi futavac, sto je bio predmet zaziranja u svakoj skoli.

Silva nema konkurenciju na klupi, to mu je sreca. Moze sastavit 10 losih utakmica.
Taj Silva moze igrati u bilo kojoj ekipi na svijetu. Dalje ne bih komentarisao.
Ocito je da sa klocevima rasprave nema.
Pa da Messi igra u MC i njemu bi manu nasli.
Cudan smo mi narod.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2011, 15:52

floyd je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
floyd je napisao/la:Reuf je onaj hinjavi futavac, sto je bio predmet zaziranja u svakoj skoli.

Silva nema konkurenciju na klupi, to mu je sreca. Moze sastavit 10 losih utakmica.
A ti si onaj koji je dobivao kec iz svakog predmeta. Da je nogomet bio predmet, prebacili bi te u skolu za "specijalnu" djecu.
Pletenica, idi grudvaj se. Ti si ono govance sto je Teletovica prozivao pickom, pa se sakrivao dan poslije?! :lol:

Specijalac, Bokic.
Ko je se sakrivao? Jesam reko da volim picku. :D

A ako cemo vec o tome, cinjenica je da nije uzeo dovoljno veliku odgovornost i ne zasluzuje uporedjenje sa Dzekom, kao prvo jer nije htio igrat vise puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 24 sep 2011, 15:52

Reuf_Herco je napisao/la:Fakat ja vas ne kontam?
Ko je ovdje pljuvao Dzeku=
Ili se ovdje ne smije reci da je lose odigrao?
Moramo li kriviti druge za njegovu nesto losiju igru?

Fakat ste vi pacenici, ili ste totalno nerelni ili nemate blage veze o fudbalu.

Haj reci sta je Dzeko napravo lose u drugom poluvremenu? I sta je Aguero napravio za 90 min. Barry i Yaya?

Potom nam objasni kako to kad Dzeko izadje, City neminovno pobjedjuje. Ko je ono usao protiv Blackburna prosle sezone i ovjerio im plasman u LP?

Sta tvrdis: City bi dobio Spurse 8-0, da Dzeko nije bio u prvih 11?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 sep 2011, 15:53

Megamon je napisao/la:
Cini.
Onda ti vjeruj da je uzrok poraza u Trebinju sudija, gruba igra, a ne to sto smo lose igrali. Takav stav nas dovodi do toga da cemo i dalje gubiti bodove na sve strane, a titula odlaziti u Banja Luku, Siroki, Zapadni Mostar, na Grbavicu.
;)
Ti si malo je reci isfrustriran ! Imam osjecaj da jedva cekas da neko pogrijesi , ili lose odigra da bi ti dobio prostor da pokazes svima sta i kako je trebao uraditi , i jos kada te ponese da lajes i psujes . Daj napisi nesto konkretno , analiziraj utakmicu ako vec toliko znas , podijeli svoje znanje sa nama a ako ne , vidi treba li ti zena sta iz granapa pa se zaleti brzinski !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 15:54

Virtu4l je napisao/la:
floyd je napisao/la:
Cartman je napisao/la: A ti si onaj koji je dobivao kec iz svakog predmeta. Da je nogomet bio predmet, prebacili bi te u skolu za "specijalnu" djecu.

Specijalac, Bokic.
Ma ne obraćaj pažnju na tog miša, gdje god se pljuje po našim igračima, on je tu. Duga je lista igrača koje je on pljuvao, pa je kasnije bježao od istih tema. Najveći paradoks je to što nikad nije gledao nikoga od njih.

Ma nasi su igraci super :D
Pa nismo mi bez razloga dupli svjetski i trostruki evropski prvaci :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 sep 2011, 15:55

Cudan smo mi narod.
U pravu si ali isto vazi i za tebe, jedva bi cekao los dan tog Messija i dosao bi ovdje da provociras. :)
Nesto nisi aktivan kaad Dzeko zabija golove. Zar to nije malo cudno?????
Pacenik, lijeci se!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 sep 2011, 15:55

Ne znam zbog cega se sad vodi diskusija odigrao je lose i gotovo. Sad samo nek se nada da Baloteli ne nastavi da igrao ovako jer u tom slucaju Edin nece vise igrati u pocetnih 11 !
Glory Glory Man United !!! :D

Fedex
Kontakt:

Post Postao/la Fedex » 24 sep 2011, 15:58

S budalama( mrzitelji Edina) se ne isplati svađati, prvo te spuste na svoj nivo a onda dotuku iskustvom.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 24 sep 2011, 16:01

I sam Ed je rekao da je konkurencija u timu strasna.Jednu ce jedan pocet,drugu drugi,trecu neko treci i tako u krug.
Sve su to strasni igraci(City u globalu),tako da ne bude iznenadjenje ako nekad Ed presjedi na klupi.
Mancini je pokazao da zna,samo sto mu ja zamjeram na igri veznog reda,mora to ici puno bolje.
NON MOLLARE MAI

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 24 sep 2011, 16:01

SamoZeljo je napisao/la:

Cudan smo mi narod.
U pravu si ali isto vazi i za tebe, jedva bi cekao los dan tog Messija i dosao bi ovdje da provociras. :)
Nesto nisi aktivan kaad Dzeko zabija golove. Zar to nije malo cudno?????
Pacenik, lijeci se!
Realno, onda sam nekativan bio jako kratko :lol:
Inace, nemoj misliti da provociram, samo me iritira sto se Dzeko kuje u zvijezde i kad je los, a krive se drugi da su losi.
Pa nije on nas "veliki vodja", nismo valjda sjeverno korejanci da moramo tako pricati :D

Nego, puno srce Dzeki protiv Bayerna, da zabije tri gola, ali ipak da Bayern pobjedio 4:3, ipak su mi drazi Njemci od ovih "arapskih Engleza" :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DanijelTZ, dedo26, Goalgetter, Sveti, Tihi, unavita i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []