Kolko vidim jednom ste uspjeli preci 2 prepreka da bi na 3 pali (ovo sam zaboravio , nije namjera bila ) , ali pogle nasŠB_Fidelis je napisao/la:Prvo kolo kupa UEFA nakon uspjesno apsolvirane dvije prepreke i utakmica sa Baselom. Jedini (uz Zvezdu ili Partizan, ne mogu se sjetiti trenutacno) klub tada od svih ex-yu da je i dalje bio u Europi. Tada je BH javnost napravila skandal oko ''svojatanja'', jer je prijenos bio na HRT2 s obzirom da su svi hrvatski klubovi vec poispadali u prvom il drugom pretkolu.HZ_ilidzaa je napisao/la: haj kosarci(jbga igrao sam dole juniorsku super ligu 6 i kad sam vidio uslove u kojima djeca rade ne cude me dobri rezultati ), al u fudbaluvala ja se ne sjecam nekog vaseg zapazenog izleta u Europi pa da ste bili nesto zamijeceni...
Uzivaj
ps. I da ovo sam napisao kao salu , medjutim ti si to drugacije shvatio.
Sad, ovisi koliko ti je godina, cega se sjecas, koliko pratis, koliko si realan, no jebga. Široki u 90 posto slucajeva svoje u Europi odradi, prodje bar prvu prepreku, rijetke su iznimke (kao npr. ove godine, iako je tu bio velik bro uzrocnika sto je Uprava kasno otklonila, sto se vidi po trenutacnim rezultatima), iako fali jedan pravi podvig kao sto bi bio da se izbacila Austria (sto je sasvim realno bilo) ili npr. Sturm, gdje je Široki pokazao da se moze nositi sa jacim i skupljim ekipama.
Kako god, kad pogledas omjer u Europi, dugovjecnost, i sve ostalo, mislim da se nema sta posebnu tu pricati, ima puno, puno gorih.
http://www.bihsoccer.com/index.php?s=bi ... rokupovima" onclick="window.open(this.href);return false;