bice na vogosci repriza za sve koji zele pogledati tako da Bgt vise ne serite sa tim prijenosom...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa zato sto prenos promovise klub , zato sto imamo navijaca sirom svijeta , sto ne mogu svi doci na kosevo , ko je planirao doci doci ce sa prijenosom ili bez njega.mma_hz je napisao/la:a sto je bolje sa prijenosom osim sto ce biti manje raje Bgt...![]()
![]()
bice na vogosci repriza za sve koji zele pogledati tako da Bgt vise ne serite sa tim prijenosom...
oce sipak...ajde nbt ..promovisani smo mi dovoljno...ma gledace na vogosci ...valjda i za vogoscu ima "link"Sarajlijc@ je napisao/la:Pa zato sto prenos promovise klub , zato sto imamo navijaca sirom svijeta , sto ne mogu svi doci na kosevo , ko je planirao doci doci ce sa prijenosom ili bez njega.mma_hz je napisao/la:a sto je bolje sa prijenosom osim sto ce biti manje raje Bgt...![]()
![]()
Zato što vam može svirati penale, a da narod ne vifdi kao prošle sezone protiv Borca.Sarajlijc@ je napisao/la:Sto je bolje objasni !?HZ_ilidzaa je napisao/la:Bolje sto nema prenosa ...FK Sarajevo je napisao/la:Valjda je derbi veci derbi kad igraju dvije vodece ekipe lige,a ne ekipa koja je na trecem mjestu i ekipa koja je na dvadesetom.Tacno treba bojkotovati ovaj BHT, u pravu je onaj narod koji ovim debilima ne zeli da placa pretplatu.Cuj bolje **** ti ovakvo misljenje
Dosli bi kad bi gostovao Real Madrid ovako listica gostuje i siguran sam da 20% raje ne bi doslo zbog prijenosa. Evo prvi moj stari , kad god ima prijenos Sarajeva ne ide na tekme kad nema ide ...Sarajlijc@ je napisao/la:Pa zato sto prenos promovise klub , zato sto imamo navijaca sirom svijeta , sto ne mogu svi doci na kosevo , ko je planirao doci doci ce sa prijenosom ili bez njega.mma_hz je napisao/la:a sto je bolje sa prijenosom osim sto ce biti manje raje Bgt...![]()
![]()
Sta ima kod tebe inace ?HOPLIT je napisao/la:Nadam se bratskoj podjeli bodova.
i da bude podjela bodova, realno, ne moze nikako biti bratska.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ima kod tebe inace ?HOPLIT je napisao/la:Nadam se bratskoj podjeli bodova.
Pa razmišljam da bi valjalo da odigrate neriješeno. Bezze mi što ne mogu pratiti tekme nigdjeSarajlijc@ je napisao/la:Sta ima kod tebe inace ?HOPLIT je napisao/la:Nadam se bratskoj podjeli bodova.
Hvala komsijaKB-TM87 je napisao/la:Sretno komšije ! Za Vedrana !
MA drago mi je da smo vas dobili radi tebe i takvisenci-071 je napisao/la:Jesmo klub, ljudi dva puta centar prosli i napravili jednu 100 % sansu ,a drugi put dali gol.Siroki igrao klasicni bunker sto me iznenadilo ,jer nisam ocekivao tako nesto,ali ono sto je tuzno da smo ponovolo nasjedali na njihove seljacke provokacije da izazovu incident slican kao u Banja Luci.Pobjeda je pobjeda ,jesu je uzeli na neki hinjak, ali takva je nasa liga,ako Siroki sa ovakvom igrom bude prvak onda nam zalosna ova liga.
senci-071 je napisao/la:Jesmo klub, ljudi dva puta centar prosli i napravili jednu 100 % sansu ,a drugi put dali gol.Siroki igrao klasicni bunker sto me iznenadilo ,jer nisam ocekivao tako nesto,ali ono sto je tuzno da smo ponovolo nasjedali na njihove seljacke provokacije da izazovu incident slican kao u Banja Luci.Pobjeda je pobjeda ,jesu je uzeli na neki hinjak, ali takva je nasa liga,ako Siroki sa ovakvom igrom bude prvak onda nam zalosna ova liga.