FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

felix123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la felix123 » 24 sep 2011, 23:01

adnanhz je napisao/la:Kad ti u dvije uzastopne utakmce sudija sje.be koncepciju onda to vise nije slucajno vec s namjerom i ko god na posten naacin uzme bodove s AFH ljudima se cestita al ovako fakat ima smisla utrcat u teren u one sudije prebit jer ocigledno ovako vise ne ide jos jedna stvar za ove iz listice nikad gore niste odigrali ,3 puta presli centar i dali go iz slobodnog a prethodna akcija cist faul nam nije sviran i kako covjek da vas ne mrzi vi ste cisti ratni profiteri koji na lopovluku i kriminalu opstajete al akb bice jednog dan ove drzave pa ce te zavrsit kao i vasa braca iz posusja ;)
Dozivate vi taj dan vec debeli 5 godina ja cu ti rec da ce to bit jedno lijepog dana a mozda i prije
U vas jel nema ratni profitera????Hahahah ,razlika je da su nasi ulozili novac u sport a vasi ,ga oploduju reketarenjem i kamaterenjem po šeheru
Sudac je iz BL sigurno je htio X tako nemojte pocinjat neke price da smo kupili suce jer mi imamo s njima problema isto tako

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 24 sep 2011, 23:04

adnanhz je napisao/la:Kad ti u dvije uzastopne utakmce sudija sje.be koncepciju onda to vise nije slucajno vec s namjerom i ko god na posten naacin uzme bodove s AFH ljudima se cestita al ovako fakat ima smisla utrcat u teren u one sudije prebit jer ocigledno ovako vise ne ide jos jedna stvar za ove iz listice nikad gore niste odigrali ,3 puta presli centar i dali go iz slobodnog a prethodna akcija cist faul nam nije sviran i kako covjek da vas ne mrzi vi ste cisti ratni profiteri koji na lopovluku i kriminalu opstajete al akb bice jednog dan ove drzave pa ce te zavrsit kao i vasa braca iz posusja ;)
rece navijac ciji je klub nastao DEKRETOM!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
i ti admine ne brisi mi post vise sta se stidite istine??

alibi

Post Postao/la alibi » 24 sep 2011, 23:04

Sudija je uzeo veceras bodove.Onaj go ponistiti i to nakon sto je vidio da ce biti gol.sta reci Ono ni u jednoj zemlji se ne svira ali zrilic nakon sto je vidio da ce biti gol svira.Serem ti se u usta pa ti jos naguram da ti vise stane.O igri gostiju necu jer se nema sta reci osim sto su bodove odnijeli.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 sep 2011, 23:05

felix123 je napisao/la:
Dozivate vi taj dan vec debeli 5 godina ja cu ti rec da ce to bit jedno lijepog dana a mozda i prije
U vas jel nema ratni profitera????Hahahah ,razlika je da su nasi ulozili novac u sport a vasi ,ga oploduju reketarenjem i kamaterenjem po šeheru
Sudac je iz BL sigurno je htio X tako nemojte pocinjat neke price da smo kupili suce jer mi imamo s njima problema isto tako
Ma nije problem u vama , problem je sto se Sarajevu neda da stane na noge, u Trebinju osteceni za najmanje 1 gol , sada isto za 1 gol , da ne govorim slucaj gavaric i tako to ...Inace nikad losiji siroki nisam gledao na Kosevu. Toliko

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 24 sep 2011, 23:05

felix123 je napisao/la:
Tyson je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:divovi divovi jesu to vam opet suci krivi :D :D :D :D
Onom sudiji iz bl zelim da pogine negdje u putu kuci,sve mu ebem smrdljivo,cist gol na ponisti,poslije p.icku strah da izadje sa stadiona,ofirno,previse,listia ejdan sut na gol i to iz prekida.. Bice bolje aBd ;) SARAJVO :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tebe cekam citavu vecer,kolko si paketa maramica dosad potrosio ,ruke ti se jos tresu ,jadnicak :lol: :mrgreen:
Seljacino ejdna skutorska,sto nsii dosao na tekmu kad si mangup,nego pickica,internes huligan,branili ste se i odbranli,ugrozeni narodil,danas ste nam blokirali grad zbog onih sestrica,nabijem ih na neku stvar,i vi ugrozeni,ponisti anm gol cist,ebo li vam bevanda bake,jel on vam kupio ovog zrilica,sve mu banjalucko :twisted: Bice bolje,i vi cete kiksati kuci,no sikiriki

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 sep 2011, 23:05

Očekivao sam remi večeras, ali se pokazalo ono što sam i mislio, protiv vodećih ekipa se pravo loši...Nalazite se na drugom mjestu, samo zahvaljujući dobrom rasporedu...

I još nešto, vaše priče o sudijama mi je preko glave...Vi ne smijete izgubiti, a da ne krivite sudije...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 24 sep 2011, 23:07

Mislim da ove sezone nismo nikog kuci izdominirali kao Široki veceras! Mi napadali, oni se bunkerisali i to je sva filozofija. To sto tu dominaciju nismo pretvorili u 3 boda, to je vec neka druga prica.
Siroki los! Taj manjak nadopunjuju boorbenoscu, prljavom igrom, ciganlukom.... Mislim da su pored sanse (koju su dobili time sto nije sviran faul nad Zrnanovicem), imali jos jednu finu akciju koja je mogla biti opasna, ali je Adilovic to fino i na vrijeme pokupio. Za gol mislim da je bio ofsajd, ali vidjecemo snimak....
Kod nas Suljic ponovo dokazao klasu. Imao je par gresaka i losih primanja lopte i zakucavanja u igraca, ali uradio je sto je trebao...napravio par prodora i zavrnuo lopte unutra, koje na zalost niko nije zakucao.
Torlak...rijeci su vise suvisne. Zrnanovic se odlicno uklopio, mada nisu imali puno posla, odlicno odradjeno.
Sesar mozda i najvece pojacanje ove sezone.
Kojasevic...i nije bila njegova noc, ali u para navrata pokazao da je majstor. Steta za precku.
Meni teze od ovog poraza pada jedan drugi poraz, a to je poraz "objektivne Sarajevske publike". Definitivno, od veceras domace utakmice FK Sarajevo gledam sa Zapadne tribine, jer "strucnjaka" sa istoka mi je pun k.....
Na poluvremenu povike "Plisek odlazi!", koji su tokom utakmice postajali sve cesci, psovanje svega na svijetu svim igracima.....Fuj! Ostavite svog cenera za kojeg ocekujete da Sarajevo svima uvali petaka i ostanite kuci, da se ne nervirate. Tako se klub ne bodri.
Onakvi zvizduci Obuci i Haskicu, koji nisu najbolji igraci na svijetu, ali im niko ne moze osporiti borbenost. Kad budemo imali para za boljeg, svaka cast, a do tad ja od ovih koje imamo ocekujem borbenost i oznojen dres.
Nadam se da je taj naboj oko ove utakmice uticao na Sjever, i na nesto slabije izdanje u poslednjim minutama, a aplauz igracima na kraju pokazuje, da se klub bodri bez obzira na to ko u njemu igra i ko ga vodi sa klupe.
Sarajevo ce biti, sve ce drugo proci.................

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 24 sep 2011, 23:07

alibi je napisao/la:Sudija je uzeo veceras bodove.Onaj go ponistiti i to nakon sto je vidio da ce biti gol.sta reci Ono ni u jednoj zemlji se ne svira ali zrilic nakon sto je vidio da ce biti gol svira.Serem ti se u usta pa ti jos naguram da ti vise stane.O igri gostiju necu jer se nema sta reci osim sto su bodove odnijeli.
sacekajmo izvjesce pa cemo vidit jel cist gol il ne. pa ako nam niste jos koji gol mogli zabit kad smo tako losi bili onda je do vas a ne do suca,prvo svoju igru pogledajte sta ste se suca dovezali!!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 24 sep 2011, 23:07

sta ba pricate, pa mi akcije nismo kako treba napravili veceras, kakav ba sudija, cist gol, opravdano ponisten gol. nikad mi necemo ici naprijed sa ovakvim razmisljanjem. sad nam je svako kriv, osim samih nas. jbga poraz, ne moze biti tezi, zasluzeno izgubili, to je moje neko vidjenje

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 sep 2011, 23:08

Bianconeri1988 je napisao/la:Očekivao sam remi večeras, ali se pokazalo ono što sam i mislio, protiv vodećih ekipa se pravo loši...Nalazite se na drugom mjestu, samo zahvaljujući dobrom rasporedu...

I još nešto, vaše priče o sudijama mi je preko glave...Vi ne smijete izgubiti, a da ne krivite sudije...
haj ne seri i mi bi ko vi bili zadovoljni da nam se sviraju onakvi penali ko vama na grbavici i kad se ne sviraju protivnicima ko na grbavici hoces svjeze primjer,pitaj ljude iz zvijezde i zrrinjskog
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 24 sep 2011, 23:09

Bianconeri1988 je napisao/la:Očekivao sam remi večeras, ali se pokazalo ono što sam i mislio, protiv vodećih ekipa se pravo loši...Nalazite se na drugom mjestu, samo zahvaljujući dobrom rasporedu...

De neseri ti,opet sudije nisu svirale penal protiv vas,da vam nije osima ivice,sad bi se borili za opsanak ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 sep 2011, 23:09

ja sam rekao negdje na samome početku da će ŠIROKI biti novi prvak, a najviše iz razloga što je Bevanda zaprijetio da neće prihvatiti na skupštini u decembru nove izmjene statuta ukoliko se napusti princip rotacije, i to se pokazalo tačnim, e sada nek kažu da lažem.......

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 sep 2011, 23:09

theprodigy je napisao/la:sta ba pricate, pa mi akcije nismo kako treba napravili veceras, kakav ba sudija, cist gol, opravdano ponisten gol. nikad mi necemo ici naprijed sa ovakvim razmisljanjem. sad nam je svako kriv, osim samih nas. jbga poraz, ne moze biti tezi, zasluzeno izgubili, to je moje neko vidjenje
Pitam se jesil bio na Kosevu ... Igra oba tima je bila da te Bog sacuva s tim da smo mi bili za jedno 30% bolji...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 sep 2011, 23:11

damir_82 je napisao/la:Mislim da ove sezone nismo nikog kuci izdominirali kao Široki veceras! Mi napadali, oni se bunkerisali i to je sva filozofija. To sto tu dominaciju nismo pretvorili u 3 boda, to je vec neka druga prica.
Siroki los! Taj manjak nadopunjuju boorbenoscu, prljavom igrom, ciganlukom.... Mislim da su pored sanse (koju su dobili time sto nije sviran faul nad Zrnanovicem), imali jos jednu finu akciju koja je mogla biti opasna, ali je Adilovic to fino i na vrijeme pokupio. Za gol mislim da je bio ofsajd, ali vidjecemo snimak....
Kod nas Suljic ponovo dokazao klasu. Imao je par gresaka i losih primanja lopte i zakucavanja u igraca, ali uradio je sto je trebao...napravio par prodora i zavrnuo lopte unutra, koje na zalost niko nije zakucao.
Torlak...rijeci su vise suvisne. Zrnanovic se odlicno uklopio, mada nisu imali puno posla, odlicno odradjeno.
Sesar mozda i najvece pojacanje ove sezone.
Kojasevic...i nije bila njegova noc, ali u para navrata pokazao da je majstor. Steta za precku.
Meni teze od ovog poraza pada jedan drugi poraz, a to je poraz "objektivne Sarajevske publike". Definitivno, od veceras domace utakmice FK Sarajevo gledam sa Zapadne tribine, jer "strucnjaka" sa istoka mi je pun k.....
Na poluvremenu povike "Plisek odlazi!", koji su tokom utakmice postajali sve cesci, psovanje svega na svijetu svim igracima.....Fuj! Ostavite svog cenera za kojeg ocekujete da Sarajevo svima uvali petaka i ostanite kuci, da se ne nervirate. Tako se klub ne bodri.

Onakvi zvizduci Obuci i Haskicu, koji nisu najbolji igraci na svijetu, ali im niko ne moze osporiti borbenost. Kad budemo imali para za boljeg, svaka cast, a do tad ja od ovih koje imamo ocekujem borbenost i oznojen dres.
Nadam se da je taj naboj oko ove utakmice uticao na Sjever, i na nesto slabije izdanje u poslednjim minutama, a aplauz igracima na kraju pokazuje, da se klub bodri bez obzira na to ko u njemu igra i ko ga vodi sa klupe.
Sarajevo ce biti, sve ce drugo proci.................
na drugom sam forumu to napisao stvarno zato i idem na sjever jer ono su pravi navijaci a ono na istoku sta sovjek cuje za svoje igrace to je da ti zgadi fudbal i sve zivo :roll:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 sep 2011, 23:11

Naravno, skuzio si nas

a sad nas postedi svojih debilizama. Mislim, pitacemo mi tebe pred sljedecu utakmicu sta treba da radimo i cemu da se nadamo, ne sekiraj ;) ali sad nas malo popusti...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 sep 2011, 23:11

Hvala Bogu pa ima snimak, na osnovu kojeg ces sam prosuditi da li je ono bio cist pogodak ili ne...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 sep 2011, 23:13

felix123 je napisao/la:
Niste jos tu dozivjeli sudbinu jer jos nema kako treba drzave a to da vi imate problem s sudijama :lol: :lol: :lol: pa ako iko vise radi s sudijama to ste vi

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 sep 2011, 23:13

onaj go sto nam je ponisten, ono se ne desava ni u ligi Somalije, sve ce se vidjeti.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 sep 2011, 23:14

-Mi bolji na terenu, posjed preko 60%. Precka i stativa, tri puta Suljic prolazi i vraca ali nikog nema.Ne sjecam se da smo nekog ovako uzeli na sredini terena kao Sirokog. Pa i Kozara i Celik su imali veci posjed lopte od njih...
-Oni, 2 prilike i jedan go zabiju. Ostalo samo valjanje po terenu i simuliranje.

Sad malo o sudiji
4 izmjene izvrsene( to je po pravilo 2 minute tj 30 sec za svaku izmjenu) plus jedno 6 ili 7 puta je ulazilo vozilo za povrjedjene igrace i plus koskanja na terenu, znaci 5-6 minuta minimum nadoknade a on stavi 3... :roll:
Dalje, cist ponisten go.CISTO KO SUZA SUZICA.

Ali i pored toga, sudije ne smiju biti opravdanje. Moglo je bolje i koncentrisanije. Igraci su se fakat trudili, trcali na svaku loptu ali nece pa nece.
Ne smijemo sad stati, titula je vjerovatno njihova, je*iga red je. Zadnje dvije godine se srpski i bosnjacki klubovi mjenjaju u trofejima, nebi me cudilo da ove godine oba trofeja uzmu hrvati.A i puno je zavrzlama oko ovog statua, prvo Hrvati i Srbi nisu bili za njega a onda odjednom ga prihvatise,AlemC85 je upravu 100%
A plus Siroki ima i dobru ekipu, kad tu dodas malo sudija, malo nacionalnog kljuca dobijes titulu....
Mi moramo se okrenut sebi, u klubu i dalje ima nekih problema tipa dugova i slicno.To rjesavati, otarasit se jos nekih ljudi i nastavit ovim tempom.

Upravi svaka cast, fakat rade i trude se kolko mogu.Fan shop i te neke sitnice. Organizacija kluba i omladinske skole.Sarajevo II... trener... dosta dobrih stvari je uradjeno, ne smijemo dopustit da sve padne u vodu zbog 2 poraza..ima jos 23 kola... ;)

To je to damire!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 sep 2011, 23:14

Komsije iskreno mi je zao sto ste izgubili iako smo direktni konkurenti za visok plasman nemogu se radovati porazu raje iz svoga grada od nekoga ko nemoze zamisliti ovaj grad i nasu jedinu BiH.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ghost67, Vanja8 i 42 gosta.