FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HuLYGaN
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HuLYGaN » 07 avg 2009, 00:44

Ja fakat ne kontam ko ovdje pise clanke. Stekao bi se dojam da je Helsinborg bio bolji, ili sam ja gledao neku drugu utakmicu :?: Uostalom sta me ima cuditi pored naslova "Galacticosi s Grbavice" LOL, koji kompleksasi :)

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 07 avg 2009, 00:44

Šta drugo reći osim BRAVO!!! Ponos ste cijele države i svi normalni ljudi, bez obzira za koji klub navijali, su sigurno uz Sarajevo.
Volio bih da sutra bude Dinamo i da ih pobijedite u sred Sarajeva i Zagreba. Pa nek vide šta "filijala" radi. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 07 avg 2009, 00:45

Šta reći nego svaka čast. Doduše nisam ni gledao utakmicu (baš čudno da nije bilo na TV, zar ne) ali važan je rezultat. Ovo je samo dokaz da i u našoj ligi ima kvalitete i kada se odigra srcem i junački dođe i rezultat.
Imali ste sreće da vam se nije raspao igrački kadar kao kod nekih drugih klubova i isplatilo se.

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 07 avg 2009, 00:46

jao navijanja niđe veze bar je tako na tv, a možda tako nije bilo uživo ne znam, al evo gledam na tv i ovo je u rangu leotara na policama, i kakav go hadzića ne mogu da vjerujem da jedan igrač iz naše PL može dati nakav go

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 07 avg 2009, 00:47

jos jednom se pokazalo da velika zelja i borbenost donose rezultat.FCS je to veceras pokazao na najbolji nacin.SVE STO JE LIJEPO BILO JE NOCAS NA KOSEVU.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 avg 2009, 00:47

cole-ch je napisao/la:Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena. :D
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima. :D
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog... :D
Oko 12 hiljada je bilo na početku utakmice (javljaju reporetri državnog radija), da bi nešto kasnije javljali kako se nalazi negdje odrpilike 15 hiljada ljudi na stadionu, pa bih ja volio saznati tačan broj gledalaca na Koševu. Evo sada se tvrdi da je i preko 20 hiljada, što je i za očekivati.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 07 avg 2009, 00:48

fk zeljeznicar je napisao/la:jao navijanja niđe veze bar je tako na tv, a možda tako nije bilo uživo ne znam, al evo gledam na tv i ovo je u rangu leotara na policama, i kakav go hadzića ne mogu da vjerujem da jedan igrač iz naše PL može dati nakav go

umri ;)

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 07 avg 2009, 00:50

Evo sad sam iz grada..nevjerovatna noc koju ce sarajlije dugo dugo pamtiti..bice milion komentara u slijedece vrijeme, ja cu samo kratko i jasno da podjelim srecu sa simpatizerima sarajeva i bh fudbala:
utakmica je bila slicna onoj protiv slobode u nedjelju..imali smo inicijativu pa skoro svo vrijeme, rani gol nije donijo ocekivanu nervozu sa malo sportske srece ( precka i stativa helsinborga je mogla sve rijesiti u prvi 20 min) dosli smo do penala i prosli dalje ali ono sto kao objektivan posmatrac mogu reci je da navijanje hordi na sjeveru sigurno se moze uvrstiti u samih vrh nekih navijanja liverpoola, manchestera, dortmunda, schalkea, barcelone itd.
prosto je nevjerovatno 120 min konstantne podrske bez prekida ili smanjivanja inteziteta ti 8000 grla sutra moraju biti promukli jer ako su igraci sarajeva dali 120% od sebe onda su Horde dale 150% dizem kapu tim naprosto nevjerovatnim momcima AFERIM

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 avg 2009, 00:51

slika

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 07 avg 2009, 00:52

cole-ch je napisao/la:Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena. :D
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima. :D
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog... :D
sve cestitke sarajevu, a tebi jedan prijedlog, onako od srca, nemoj vise dolazizi vamo, umjesto da si zahvalan ovim momcima ti si tipicni balkanac, uvijek nezadovoljan, odi do sivog doma i pitaj zasto placas pretplatu, a ovi ovdje su ti pruzili bar tekstualno da pratis i od mene respect uz nadu da ce live biti jos bolji i da stranica nece padati, ne znam da li je do telecoma ili do vas, jos jednom sve cestitke sarajevu a posebno cali

Zvijer10
Kontakt:

Post Postao/la Zvijer10 » 07 avg 2009, 00:54

Knele je napisao/la:slika
Legenda nema šta! Svaka cašt.

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 07 avg 2009, 00:54

znači ... SHOW !!!

" urlanje " SARAJEVO - HORDE ZLA ... naizmjenično SJEVER-ISTOK-ZAPAD : N-E-N-A-D-J-E-B-I-V-O !!!

presretan kao i svaki hordaš ... ponosan na svoju braću , ponosan na svoj klub , grad , državu ;)

pred produžetke 20000 grla odpjeva " ZEMLJO TISUĆLJETNA ... " ... čisto onako da igrači znaju za koga igraju ;) fantastičan osjećaj :):):)

ZA BORDO BIJELE , ZA BORDO BIJELE , SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEĆU ...

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 07 avg 2009, 00:58

ma ljud dragi manijak sam nemoze se rijecima opisati koliki ali brate treba posteno reci ljudi su zasluzili i svaka im cast,to je ovaj grad ova drzava i horde i zasluzile...aBd sljedece godine zajedno zeljo i sarajevo u nove evropske domete...mislim da svaki normalan covjek treba cestitati i biti ponosan i ako nije navijac tog kluba....SVI SMO MI BOSANCI I HERCEGOVCI ;)

Zvijer10
Kontakt:

Post Postao/la Zvijer10 » 07 avg 2009, 01:03

dolina cupova je napisao/la:ma ljud dragi manijak sam nemoze se rijecima opisati koliki ali brate treba posteno reci ljudi su zasluzili i svaka im cast,to je ovaj grad ova drzava i horde i zasluzile...aBd sljedece godine zajedno zeljo i sarajevo u nove evropske domete...mislim da svaki normalan covjek treba cestitati i biti ponosan i ako nije navijac tog kluba....SVI SMO MI BOSANCI I HERCEGOVCI ;)
Slazem se. Sledecu utakmicu Kosevo treba da bude puno do zadnjeg mjesta. Ide se u grupnu fazu to je to.

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 07 avg 2009, 01:05

dr_arsla je napisao/la:Evo sad sam iz grada..nevjerovatna noc koju ce sarajlije dugo dugo pamtiti..bice milion komentara u slijedece vrijeme, ja cu samo kratko i jasno da podjelim srecu sa simpatizerima sarajeva i bh fudbala:
utakmica je bila slicna onoj protiv slobode u nedjelju..imali smo inicijativu pa skoro svo vrijeme, rani gol nije donijo ocekivanu nervozu sa malo sportske srece ( precka i stativa helsinborga je mogla sve rijesiti u prvi 20 min) dosli smo do penala i prosli dalje ali ono sto kao objektivan posmatrac mogu reci je da navijanje hordi na sjeveru sigurno se moze uvrstiti u samih vrh nekih navijanja liverpoola, manchestera, dortmunda, schalkea, barcelone itd.
prosto je nevjerovatno 120 min konstantne podrske bez prekida ili smanjivanja inteziteta ti 8000 grla sutra moraju biti promukli jer ako su igraci sarajeva dali 120% od sebe onda su Horde dale 150% dizem kapu tim naprosto nevjerovatnim momcima AFERIM

Svaka cast majstore za text...momci sa Sjevera su stvarno za 10 vec duze vrijeme...ljudi su pored mene bili iz Splita protiv Trnave i dive im se ,a sada isto neki momci sa strane ne mogu da vjeruju kako navijaju sa Sjevera....
momci za 10 ste vjerujte!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 avg 2009, 01:07

mah SPUSTIO se ljakse na asfalt

cestitke komsijama
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 07 avg 2009, 01:08

Sta reci?Ne postoji rijec kojom bi iskazao svoje osjecaje nakon tekme. Navijanje sjever - istok - zapad -PERVERZIJA!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 avg 2009, 01:10

slika

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 07 avg 2009, 01:13

Da hoce samo neko postaviti tekmu na i-net kad se zavrsi na TV-Vogosca pa da i mi sto smo vani pogledamo,sve cestitke Sarajevu
Tracy McGrady!!!

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 07 avg 2009, 01:13

neka nam zavide , neka nas ne vole...
ooooooooooooooooo samo saraj"vooooooooooooo
jbt. nisam vidio gol u 1. min. bio sam ispod koreogafije, ali kao i da ga nismo primili,
i horde i igraci su ostavili srce na terenu, odmah smo ubacili u brzinu vise od helsingborga,
hvala vam , ...do zadnjeg dana zivota mog , samo Saraj"vooooooo
FKS u SRCU
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, MSOZ101, nedimmmm1337, Venom i 50 gostiju.