Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oko 12 hiljada je bilo na početku utakmice (javljaju reporetri državnog radija), da bi nešto kasnije javljali kako se nalazi negdje odrpilike 15 hiljada ljudi na stadionu, pa bih ja volio saznati tačan broj gledalaca na Koševu. Evo sada se tvrdi da je i preko 20 hiljada, što je i za očekivati.cole-ch je napisao/la:Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena.![]()
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima.![]()
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog...
fk zeljeznicar je napisao/la:jao navijanja niđe veze bar je tako na tv, a možda tako nije bilo uživo ne znam, al evo gledam na tv i ovo je u rangu leotara na policama, i kakav go hadzića ne mogu da vjerujem da jedan igrač iz naše PL može dati nakav go
sve cestitke sarajevu, a tebi jedan prijedlog, onako od srca, nemoj vise dolazizi vamo, umjesto da si zahvalan ovim momcima ti si tipicni balkanac, uvijek nezadovoljan, odi do sivog doma i pitaj zasto placas pretplatu, a ovi ovdje su ti pruzili bar tekstualno da pratis i od mene respect uz nadu da ce live biti jos bolji i da stranica nece padati, ne znam da li je do telecoma ili do vas, jos jednom sve cestitke sarajevu a posebno calicole-ch je napisao/la:Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena.![]()
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima.![]()
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog...
Legenda nema šta! Svaka cašt.Knele je napisao/la:
Slazem se. Sledecu utakmicu Kosevo treba da bude puno do zadnjeg mjesta. Ide se u grupnu fazu to je to.dolina cupova je napisao/la:ma ljud dragi manijak sam nemoze se rijecima opisati koliki ali brate treba posteno reci ljudi su zasluzili i svaka im cast,to je ovaj grad ova drzava i horde i zasluzile...aBd sljedece godine zajedno zeljo i sarajevo u nove evropske domete...mislim da svaki normalan covjek treba cestitati i biti ponosan i ako nije navijac tog kluba....SVI SMO MI BOSANCI I HERCEGOVCI
dr_arsla je napisao/la:Evo sad sam iz grada..nevjerovatna noc koju ce sarajlije dugo dugo pamtiti..bice milion komentara u slijedece vrijeme, ja cu samo kratko i jasno da podjelim srecu sa simpatizerima sarajeva i bh fudbala:
utakmica je bila slicna onoj protiv slobode u nedjelju..imali smo inicijativu pa skoro svo vrijeme, rani gol nije donijo ocekivanu nervozu sa malo sportske srece ( precka i stativa helsinborga je mogla sve rijesiti u prvi 20 min) dosli smo do penala i prosli dalje ali ono sto kao objektivan posmatrac mogu reci je da navijanje hordi na sjeveru sigurno se moze uvrstiti u samih vrh nekih navijanja liverpoola, manchestera, dortmunda, schalkea, barcelone itd.
prosto je nevjerovatno 120 min konstantne podrske bez prekida ili smanjivanja inteziteta ti 8000 grla sutra moraju biti promukli jer ako su igraci sarajeva dali 120% od sebe onda su Horde dale 150% dizem kapu tim naprosto nevjerovatnim momcima AFERIM
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, MSOZ101, nedimmmm1337, Venom i 50 gostiju.