Mislim da bi se najkasnije u roku od 2-3 sedmice trebalo znati odluka o bodovima i novcanoj kazni za Borac.
Drugovi, upisite bodove, pa ovdje je sve jasno kao dan i jos je zapisnik kod ljudi iz Zeljinog strucnog staba. Ajde, da malo vise otkrijem, isti mi je citan. Kraj price, kao sto kaze Sir.
Mislim da bi se najkasnije u roku od 2-3 sedmice trebalo znati odluka o bodovima i novcanoj kazni za Borac.
Drugovi, upisite bodove, pa ovdje je sve jasno kao dan i jos je zapisnik kod ljudi iz Zeljinog strucnog staba. Ajde, da malo vise otkrijem, isti mi je citan. Kraj price, kao sto kaze Sir.
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma kakve 2-3 sedmice, to se rješava već sljedeće sedmice, mislim sve je ovdje kristalno jasno...
Ali tačno ostaje velika žal za prosutim bodovima protiv Širokog i Zrinjskog, sa 3 boda iz dva meča bi sad bili prvi na tabeli, a ovako kasamo za Širokim 5 bodova koji ima lagan raspored do kraja kao i mi...
Ma pravo na zalbu i te dzidza midze ba tako jedno 2-3 sedmice..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ja bi samo cestitao nasim navijacima ne hrabrosti i podrsci koju su pruzili u banja luci, a za ove leseve i klub borac stidite se i da se ja pitam ostatak sezone bi igrali pred praznim tribinama a naravno i jedna drasticna kazna za iste . i naravno rezultat 0-3 steta za adilovica tamam se raspucao.. pozzz za sve navijace zelje.........
Koliko god mrzio osima mladjeg, svaka mu čast za odluku da ne nastavi utakmicu. Mada, treba biti realan i reći i da ima jaka leđa u vidu starog, da je bio neki manji klub* u pitanju 'ladno bi bilo 3-0 za Borac.
Ebes banjalucane i njihove papanluke..po meni ovo je trebala biti kopija marakane..kapija otvorena,ovi lagano dodju do nasih sa ciglama ....zar je moguce unijeti onoliko cigla u stadion ..kriv je organizator i lagano 3-0 za nas
dzenan01 je napisao/la:Koliko god mrzio osima mladjeg, svaka mu čast za odluku da ne nastavi utakmicu. Mada, treba biti realan i reći i da ima jaka leđa u vidu starog, da je bio neki manji klub* u pitanju 'ladno bi bilo 3-0 za Borac.
*klub sa manjim utjecajem u savezu .
sudija je prekino utakmicu, mislim da ni borac nema nista manja ledja, koliko god to zvucalo smjesno, ali vi pokusavate da potkopate neke autoritete i ne gledate racionalno, ko sto si i sam reko _"koliko god MRZIM" to dovoljno govori o tebi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...