FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 25 sep 2011, 00:11

ti si puko,ili nisi gledao tekmu...frajer se najvise borio i najvise pretrcao...sta je puta zatvarao nase greske u odbranii ...uozbilji se buraz..
Tačno, sigurno jedan do onih koji može dobiti prolaznu ocjenu i to veoma dobru. Njegovim izlaskom zbog povrede izgubili smo mnogo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 25 sep 2011, 00:12

dino lj je napisao/la:Komsije iskreno mi je zao sto ste izgubili iako smo direktni konkurenti za visok plasman nemogu se radovati porazu raje iz svoga grada od nekoga ko nemoze zamisliti ovaj grad i nasu jedinu BiH.
Da vas je vise takvih, a ne kao ovaj Bianconeri il kako se vec zove, sve bi normalnije bilo :(

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 sep 2011, 00:13

VanBasten je napisao/la:
ti si puko,ili nisi gledao tekmu...frajer se najvise borio i najvise pretrcao...sta je puta zatvarao nase greske u odbranii ...uozbilji se buraz..
Tačno, sigurno jedan do onih koji može dobiti prolaznu ocjenu i to veoma dobru. Njegovim izlaskom zbog povrede izgubili smo mnogo.
samo se nadam da nije teza povreda u pitanju...aplauz istoka nakon sto su ga odvezli sa terena je sve rekao...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

High

Post Postao/la High » 25 sep 2011, 00:14

Alfa_Muzijak je napisao/la:
High je napisao/la:Neko je spominjao Čomora.Ni ja ga ne gotivim,tačnije nema mi goreg' igrača od njega,ali nema Plišek nekog' izbora,tačnije nema ga nikako.Znamo da Plišek nije imao sjajnu situaciju što se igračkog' kadra tiče kad' je došao na klupu,ne treba mu zamjeriti zbog takvih stvari.
Pa zar nije bolje gledati na beku gledati nekog juniora, neku mladu nadu za koju mozemo uzet neke pare i koji sigurno ne moze biti gori od Comora u bilo kojem smislu.
Drug,ja bi najsretniji bio da je tako,ali trenutno nismo pokriveni na tim pozicijama,nažalost.Niko ga ne gotivi,to sigurno znaš i sam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 sep 2011, 00:15

mma_hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
samo se nadam da nije teza povreda u pitanju...aplauz istoka nakon sto su ga odvezli sa terena je sve rekao...
Mislim da nije, jer da je nešto puklo namah bi ga hitnom na snimanje, nakon obrade ostao je stajati na ulazu u tunel do kraja tekme.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 sep 2011, 00:16

Rosas7 je napisao/la:kao sto sam i prije govorio,da je siroki puno bolja ekipa od sarajeva,...sarajevo je prosjecna ekipa,to se sad i pokazalo ;) ;)
Eto nek je Zrinjski gigant u pm,klub na baterije koji ima navijace samo zato sto je nacionalni projekt i sto vam je tata rekao za koga da navijate i zasto,hajde idi tucaj kamen...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 sep 2011, 00:18

High je napisao/la:Neko je spominjao Čomora.Ni ja ga ne gotivim,tačnije nema mi goreg' igrača od njega,ali nema Plišek nekog' izbora,tačnije nema ga nikako.Znamo da Plišek nije imao sjajnu situaciju što se igračkog' kadra tiče kad' je došao na klupu,ne treba mu zamjeriti zbog takvih stvari.
Ma brate neka proba bilo koga ovako više ne može.

@rosas probaj pregledati utakmicu ili barem pregled, ako i dalje budes tako mislio, zapitaj se o svome znanju o fubalu.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 sep 2011, 00:18

High je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:
Pa zar nije bolje gledati na beku gledati nekog juniora, neku mladu nadu za koju mozemo uzet neke pare i koji sigurno ne moze biti gori od Comora u bilo kojem smislu.
Drug,ja bi najsretniji bio da je tako,ali trenutno nismo pokriveni na tim pozicijama,nažalost.Niko ga ne gotivi,to sigurno znaš i sam.
Pa jbmu mater pa da meni jedan igrac evo vec koju igra otprilike desetu zaredom od pocetka i uvijek bude jedan od losijih u ekipi pa ja bi izmislio desnog beka, a ne da ga trpim ko da mi je familija :( Ima Dupovac probaj sa njim, imamo defanzivaca koji sjede na klupi, zasto ih ne probati na toj poziciji. :(
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 sep 2011, 00:20

Aman, pa zašta služe ljudi treninzi, na treninzima se isprobavaju kombinacije, ko najviše zadovolji ide u ekipu. Čomor nam je zasad po mišljenju stručnog štaba najbolje riješenje i to je to. Ako se ne snalaze na trninzima, ja ne bi baš volio da se ekperimentira na utakmici za bodove.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 25 sep 2011, 00:21

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pustite navijače Zrinjskog , Širokog nemojte odmah neke gluposti pisati idemo zajedno s našim momcima !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 sep 2011, 00:21

ja mislim da je njega jak grc uhvvatio samo,jer da onoliko pretrci igrac koji je nespreman je previse...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 sep 2011, 00:24

Rosas7 je napisao/la:kao sto sam i prije govorio,da je siroki puno bolja ekipa od sarajeva,...sarajevo je prosjecna ekipa,to se sad i pokazalo ;) ;)
zato si ti gled'o tekmu i to znas :oops: hajd' i ti stani sa ovim grdnim u redu za medalju :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

High

Post Postao/la High » 25 sep 2011, 00:27

Čomor je što se tehnike tiče krampa teška,ali momak može da pretrči više od svojih konkurenata,zbog toga ima tu neku prednost.Totalno mi je nesiguran i često proleti preko aut linije,previše slobodnog' prostora ostavlja i gubi lopte,to smo se mogli uvjeriti do sad'.Valjda ćemo izdržati što se toga tiče do polusezone i dovesti nekoga boljeg'.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 sep 2011, 00:28

Bravo opustite se sad je Hrvat na redu mozda sljedece godine mi multieticni stignemo do titule ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 sep 2011, 00:30

a evo jos jednog ugrozenog pa sine dragi pitaj tatu i dedu za koga su ti navijali,a ti da ti hdz nije osnovo klubu nebi imao za koga navijat :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 sep 2011, 00:31

High je napisao/la:Čomor je što se tehnike tiče krampa teška,ali momak može da pretrči više od svojih konkurenata,zbog toga ima tu neku prednost.Totalno mi je nesiguran i često proleti preko aut linije,previše slobodnog' prostora ostavlja i gubi lopte,to smo se mogli uvjeriti do sad'.Valjda ćemo izdržati što se toga tiče do polusezone i dovesti nekoga boljeg'.
Pa nek se onda uhvati atletike, fulio je sport.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 sep 2011, 00:32

adnanhz je napisao/la:
a evo jos jednog ugrozenog pa sine dragi pitaj tatu i dedu za koga su ti navijali,a ti da ti hdz nije osnovo klubu nebi imao za koga navijat :lol:
VELEŽ!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 25 sep 2011, 00:32

Sramota od sudjenja.FUJ !!!
Mladost iz Lištice je onakvom igrom koju su prikazali na Koševu u rangu Kozare...
Sto se nas tice,kao klub u globalu smo odigrali jako lose ovo danas.Sudija iz BL-a,mislimo na lijepe oci i igru dobijati tekme.Volio bih i ja to najvise od svega,ali budimo realni ljudi...Zivimo u BiH,u drzavi u kojoj su samo ludi normalni,gdje nema zakona,gdje su mitovi i korupcije osnova opstanka...
Sta reci vise,idemo od tekme do tekme,nista nije izgubljeno "osim" 3 boda danasnja.
Volim te Sarajevo!
NON MOLLARE MAI

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 sep 2011, 00:34

Čomoru osim što fali tehnike, itekako fali mozga, kao što sam ranije napisao.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 25 sep 2011, 00:35

manite se vi ovog Grdana,jer to je lik koji samo ide od teme do teme i ispaljuje nebuloze,a onda jedva ceka da mu neko replicira,pa se onda jos vise doveze,znaci IGNORE i rijeseno,to vam jedan lik koji nema ama bas nikakvog pametnijeg posla,pa samo potpucava redom
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []