AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pobijedili smo Cesenu 1:0 golom Sedorfa........ Milan-Cesena 1:0
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
- Boateng_27
- Kontakt:
Seedorf profesor
Kakva golčina
[youtube][/youtube]

Kakva golčina

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- senad_flamin
- Kontakt:
Profesor je preniska titula za ovog covjeka, ne znam vise ni koji epitet da mu zalijepim, divim mu se tokom citave njegove karijere
Njega kad gledas, fudbal izgleda jednostavan
Njega kad gledas, fudbal izgleda jednostavan
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Boateng_27
- Kontakt:
Evo ih još su vruće

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
- senad_flamin
- Kontakt:
Abbiati 6
Abate 6,5
Thiago Silva 7
Yepes 6,5
Taiwo 5,5
Nocerino 7
Van Bommel 6,5
Seedorf 7
Emanueslon 6,5
Cassano 7
El Shaarawy 6
SUB:
Aquilani 6
Ocjene sa MilanNews
Abate 6,5
Thiago Silva 7
Yepes 6,5
Taiwo 5,5
Nocerino 7
Van Bommel 6,5
Seedorf 7
Emanueslon 6,5
Cassano 7
El Shaarawy 6
SUB:
Aquilani 6
Ocjene sa MilanNews

-RIVALDO-
dobro je 3 boda na kontu. igra solidna, bilo je i šansi dosta, cassano dobar mogao je postići hattrick da je bio priseban. čist penal nije dosuđen na cassanu, ono bi i saša matić vidio i onaj ofsajd...
seedorf strašan i u 35.oj.
seedorf strašan i u 35.oj.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Taiwo car zasluzio je crveni i to samo nakon dva starta sto je imao ali ne zna se koji je ludji bio 

Allegri: Trebali bismo klonirati Seedorfa
Prva je tri boda ove sezone u Seriji A nogometašima Milana donio 35-godišnji veteran Clarence Seedorf u subotnjemu domaćem trijumfu (1-0) aktualnih prvaka nad Cesenom u dvoboju petog kola...
- Seedorf je odigrao sjajnu utakmicu. Nažalost, ima 35 godina i ne može igrati konstantno na najvišoj razini. Razmišljam o tome da ga kloniramo – našalio se Milanov trener premda baš i nema razloga za šalu: njegova momčad izgledala je vrlo neuvjerljivo na San Siru u srazu s uvjerljivo posljednjeplasiranom momčadi prvenstva.
- Nismo igrali dobro. Bili smo pomalo kilavi. U svakom slučaju, nismo dopuštali nikakav rizik po naš gol. Pobijedili smo i sačuvali mrežu netaknutom.
Sljedeću utakmicu Milanezi u srijedu igraju, također na svom stadionu, protiv čeških debitanata u Ligi prvaka, Viktorije iz Plzena.
Prva je tri boda ove sezone u Seriji A nogometašima Milana donio 35-godišnji veteran Clarence Seedorf u subotnjemu domaćem trijumfu (1-0) aktualnih prvaka nad Cesenom u dvoboju petog kola...
- Seedorf je odigrao sjajnu utakmicu. Nažalost, ima 35 godina i ne može igrati konstantno na najvišoj razini. Razmišljam o tome da ga kloniramo – našalio se Milanov trener premda baš i nema razloga za šalu: njegova momčad izgledala je vrlo neuvjerljivo na San Siru u srazu s uvjerljivo posljednjeplasiranom momčadi prvenstva.
- Nismo igrali dobro. Bili smo pomalo kilavi. U svakom slučaju, nismo dopuštali nikakav rizik po naš gol. Pobijedili smo i sačuvali mrežu netaknutom.
Sljedeću utakmicu Milanezi u srijedu igraju, također na svom stadionu, protiv čeških debitanata u Ligi prvaka, Viktorije iz Plzena.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
čitam jučer i na sarajevo x ko i ovdje milan neuvjerljiv. ja se pitam da li ovi retardirani novinari gledaju utakmice ili bar da pročitaju neki relevantni članak pa da donesu neku odluku. cesena jučer nije pošteno napravila šansu za 90min a sam cassano je imao 2-3 mrtva zicera. zatim milanu fali 12 igrača koji su prošle sezone kombinovano dali preko 50 golova samo u ligi.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
- senad_flamin
- Kontakt:
- dr.feelgood
- Kontakt:
Objektivno gledano pobjeda od 1-0 na domaćem terenu protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi teško da se može nazvati drugim imenom do "neuvjerljiva". Gledao sam utakmicu, nismo odigrali ništa posebno ali i to je bilo dovoljno da pobijedimo slabašnu Casenu. Da je umjesto El Šaravia bio neko iskusniji i da je sudija svirao čist penal nad Cassanom možda je to i moglo biti uvjerljivo. S obzirom na sve izostanke, zadovoljan sam rezultatom i nadam se da će se nešto slično ponoviti protiv Pilzena.baresi#6 je napisao/la:čitam jučer i na sarajevo x ko i ovdje milan neuvjerljiv. ja se pitam da li ovi retardirani novinari gledaju utakmice ili bar da pročitaju neki relevantni članak pa da donesu neku odluku. cesena jučer nije pošteno napravila šansu za 90min a sam cassano je imao 2-3 mrtva zicera. zatim milanu fali 12 igrača koji su prošle sezone kombinovano dali preko 50 golova samo u ligi.
Nadam se da je ovo tačno što je napisao @senad_flamin jer će povratak Ibre i Boatenga dosta toga promijeniti dok nam povratak Ambrosinija ništa ne donosi.
senad_flamin je napisao/la:Ono sto nije uslo u svim dosadasnjim utakmicama uce protiv Juventusa![]()
![]()
![]()
![]()

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- senad_flamin
- Kontakt:
Oxygen je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:Ono sto nije uslo u svim dosadasnjim utakmicama uce protiv Juventusa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i kod nas slično piše,bit će dobra utakmica sigurno

-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma ja se nadam oporavku igrača, hajd biću skroman pa neću reći svih igrača, eto bonera i antonini ne moraju, a barem ibra KPB, robinjo i mexes da što prije budu spremni i ne treba nam nikakva druga sreća 

Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 25 sep 2011, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Hajde, pobjeda je pobjeda (kakva god da je, svakako joj se ne gleda u zube).
Clarence Seedorf još jednom pokazao kakav je majstor. Dorf još uvijek može jednim potezom riješiti utakmicu i spasiti Milan (ako se tako može reći, jer kako sam čuo - Rossoneri su dominirali tokom cijele utamice). Sve propuštene šanse, kolosalne prilike, šutevi koje su svi vidjeli u mreži... će nam se kad-tad vratiti (nadam se već u narednom kolu
).
Odlično je da se daje šansa i Faraonu, također Cassano na nivou, ostali manje-više. Još uvijek očekujem golove Pippa u zadnjim minutama ako zagusti.

Odlično je da se daje šansa i Faraonu, također Cassano na nivou, ostali manje-više. Još uvijek očekujem golove Pippa u zadnjim minutama ako zagusti.

tony-mortale je napisao/la:ma ja se nadam oporavku igrača, hajd biću skroman pa neću reći svih igrača, eto bonera i antonini ne moraju, a barem ibra KPB, robinjo i mexes da što prije budu spremni i ne treba nam nikakva druga sreća

Bas si skroman

Nadam se da će biti dobra utakmica, jer ovo je za Juve prva prava provjera sa novom ekipom. A Milan je desetkovan, ali najgore je igrati protiv takvi ekipa, isto tako smo vas prošle sezone prvu uzeli, a bili smo koliko se sjećam pogođeni suspenzija i povredama

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.