Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ma pustite Emira,provalite Navarra kako je zaigrao.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Ma pustite Emira,provalite Navarra kako je zaigrao.![]()
ha hocu umrem matere mi hahhahahahhahaa
placam kesom ko napravi onaj gif
Thomas Müller - Fußballgott
Sta je sa potezom Aduriza,romski mozda.Profesor je napisao/la:ciganski potez sa strane Spahica. Sad svi pozdravljaju taj potez, a da je Spaha zbog slicne situacije dobijo karton ebavali bi majku onome igracu...
Sto se tice spahe,Francuska ga naucila dosta toga kako treba pasti k'o patom srusen kad je on samo zamahnuo par puta laktom.Malo udar,vise gluma.
Inace je Sevilla pravi tim worker ekipa.Zajedno i u dobrom i u zlu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 sep 2011, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
harishp je napisao/la:Sta je sa potezom Aduriza,romski mozda.Profesor je napisao/la:ciganski potez sa strane Spahica. Sad svi pozdravljaju taj potez, a da je Spaha zbog slicne situacije dobijo karton ebavali bi majku onome igracu...
Aduriz je malo poglup, prvo ga je ovaj Navarro udario on nista, poslije toga mu Spaha staje na kopacku i umjesto da odmah padne ko pokosen lik uzvraca istom mjerom i naravno dobiva crveni, a sam je prije toga mogao dva crvena iznuditi
15.10 - 15.06 ...
Pa da nije Emir prvi zgazio njega, sigurno mu ovaj nebi stao na nogu uz cistog mira...harishp je napisao/la:Sta je sa potezom Aduriza,romski mozda.Profesor je napisao/la:ciganski potez sa strane Spahica. Sad svi pozdravljaju taj potez, a da je Spaha zbog slicne situacije dobijo karton ebavali bi majku onome igracu...
Pa ne mora sve raditi ono sto mu Spaha cini.Ko ga tjerao.Profesor je napisao/la:Pa da nije Emir prvi zgazio njega, sigurno mu ovaj nebi stao na nogu uz cistog mira...harishp je napisao/la:Sta je sa potezom Aduriza,romski mozda.Profesor je napisao/la:ciganski potez sa strane Spahica. Sad svi pozdravljaju taj potez, a da je Spaha zbog slicne situacije dobijo karton ebavali bi majku onome igracu...
I to direktan crveni
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Citam malo forum Seville, ma odusevljeni su njim, ne mogu vam to opisati...
Da je koju godinu mladji, dajem ruku da bi dogurao i do najjacih, Barce ili Reala. Doduse, kad bolje razmislim, prevelika je on mafija da bi igrao za te klubove... 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Grande Spahic
zao mi je sto ga ranije nisu primjetili ljudi u Sevilli 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Spaha, gigant. Rodjeni lider. 
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Brzo Spaha nauci trikove od spanskih doktora za foliranje
Svaka mu cast,da je ostalo 9 na 11 mislim da bi Sevilla ostala bez sva 3 boda.Valensija ih je bila stisla "do jaja".
Chelsea F.C.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mogu zamislit reakcija ovdje da je neko ovo Spahi prodao, npr. Busquets ili Pedro. 
- Principatus
- Kontakt:
Sram da ga bude, ovako hinjski napasti Spahu. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ti ocito ne poznajes Spahu.Ovog samo kamere mogu zayebati ili iz regionalnog razloga.I nemozes prodati nekome proizvod ako on sam proizvodi taj proizvod.Donnie Darko je napisao/la:Mogu zamislit reakcija ovdje da je neko ovo Spahi prodao, npr. Busquets ili Pedro.
Sto se tice crvenog,treba mu dati mininalno pet meceva.Nece vise nikad pasti na pamet da onako brutalno napadne Spahica.
Ja se navvaru jos vise ismijah,Spaha ,spaha trzni ga a ja cu jedno Glamocko gluho.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 sep 2011, 01:28, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
don_burza je napisao/la:
ha hocu umrem matere mi hahhahahahhahaa
placam kesom ko napravi onaj gif

PS: nisam ja pravio, ne treba lova
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- NoName
- Kontakt:
Jel' preživio Spahaek0 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja mrcina!
Kako je samo podlo ovo bilo, ali vrlo ucinkovito.
Kako je samo podlo ovo bilo, ali vrlo ucinkovito.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovako cemo pobjediti francusku..?
Who is going to be the lucky one..?Karim Benzema..?
Who is going to be the lucky one..?Karim Benzema..?
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter i 36 gostiju.