Zgradu srušiš, napraviš novu na nekoj drugoj lokaciji i to je to. Tako se u svijetu radi..nime_tm87 je napisao/la:ljudima dom da oduzimasPasha je napisao/la:malo je problem zgrada "zenica-stana", al' evo i oni proglasiše bankrot. sad im zgradu oduzet i porušit i onda napravit proširenje sjevera i juga. mada sigurno to više neće biti to...
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
U mom svijetu važe moja pravila
pa vidiš da sam napisao, da je to firma, koja je još uz to i bankrotirala. kakav dom, kakvi bakrači. cccccnime_tm87 je napisao/la:ljudima dom da oduzimasPasha je napisao/la:malo je problem zgrada "zenica-stana", al' evo i oni proglasiše bankrot. sad im zgradu oduzet i porušit i onda napravit proširenje sjevera i juga. mada sigurno to više neće biti to...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma da se htjelo to uraditi i uradilo bi se, jer mogle su se njima kancelarije dati u stadionu vec, mislim nema veze sa Celikom al nemaju ni kinezi
Valjda ova nova uprava nece krasti pare koje bi trebali dobiti za stadion, stara uprava je dobijala..
Celik!3,2,2.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Odlično izgleda ovo u Travniku. Da je nama u Livnu ovakva tribina, bio bih oduševljen.
Samo pitanje, hoće li promijeniti raspored ovih slova i ovo srce na tribini jednom kad ovo završe, jer mi ovako izgleda neestetski.
Samo pitanje, hoće li promijeniti raspored ovih slova i ovo srce na tribini jednom kad ovo završe, jer mi ovako izgleda neestetski.
Hayley <3
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Pravit ce se i na drugu stranu. prva faza je bila ona u sredini, druga faza je u izgradni a treca je u planu. Na kraju bi trebala primat oko 1500
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
To ti je ta poznata Travnička mesara, a dimnjak je od peći gdje se spaljuju otpadci
Dragon Town
nisam iz Travnika, al' sam na stadionu bio "hiljadu" puta. sa sigurnošću mogu da kažem da je to dimnjak gradske toplane...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
zanimljivo da ovo nitko nije objavio na ovoj temi
http://www.youtube.com/watch?v=TJ6fZ3to ... embedded#!
renoviran stadion u Cazinu i postavljene stolice
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Stolice bez naslonjača? Mogli su malo više para izdvojiti i normalne postaviti. Ne znam čemu ovo, ovakve stolice više nigdje "ne priznaju."gospodin Seljakovic je napisao/la:zanimljivo da ovo nitko nije objavio na ovoj temi
U mom svijetu važe moja pravila
[youtube][/youtube]
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
TheDinoRules je napisao/la:Stolice bez naslonjača? Mogli su malo više para izdvojiti i normalne postaviti. Ne znam čemu ovo, ovakve stolice više nigdje "ne priznaju."gospodin Seljakovic je napisao/la:zanimljivo da ovo nitko nije objavio na ovoj temi
da, to svi pisu na temi Krajine, i meni samom je smijesno...al netko tamo napisa nesto realno, klub nema europske ambicije, a ove stolice su dozvoljene u nasoj ligi i jeftinije su, pa je mozda i logican potez uprave da se malo ustedi u ovoj recesiji...kad budu bolja vremena u Cazinu bit ce i naslonjaci
Citam da Olimpik igra u nedjelju protiv GOSK-a na Otoci.
Zar je stadion dobio licencu za takmicenje..ja koliko znam nemaju bilo kakav semaforma, bez bilo kakvog semafora (rezultat i vrijeme) ne mogu se igrati utakmice PL.
Zar je stadion dobio licencu za takmicenje..ja koliko znam nemaju bilo kakav semaforma, bez bilo kakvog semafora (rezultat i vrijeme) ne mogu se igrati utakmice PL.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma semafor se moze montirat za par sati-A- je napisao/la:Citam da Olimpik igra u nedjelju protiv GOSK-a na Otoci.
mozda su nabavili nesto
a i mi u Zepcu nemamo semafor, imamo onaj sto se rucno mijenja rezultat, nema za vrijeme pa smo godinama igrali PL, jedino ako su mozda postrozili pravila zadnje 2-3 sezone, al i to oni kad postroze jako rijetko se to i primjenjuje
-A- je napisao/la:Citam da Olimpik igra u nedjelju protiv GOSK-a na Otoci.
ne treba nikakav semafor pa nemasemafora na dosta stadiona na kojima se igra PL
Nadam se da ce na red i doci ta rigoroznija pravila cuj nema semafora...
Na BH stadione treba postaviti ograde od 3,5 metra a za semafore ćemo lako.
YNWA!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
nesto ovako???HOPLIT je napisao/la:Na BH stadione treba postaviti ograde od 3,5 metra a za semafore ćemo lako.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.