FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Neutral
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 01:56

cole-ch je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:
nick je napisao/la:najgore sto se moze desit da dodju rumuni bugari ukrajinci i slicni,nimalo atraktivni a sigurno te izbace

Odličan post, potpuno se slažem sa ovim.
Srecom pa Horde ne razmisljaju kao vas dvojica, a ni ja.
Bas ste pesimisti, zesci. :D

Nisam pesimista već realista. Pogleda razliku u ekipama, također kako su "ubili" ovi Ukrajinci Rijeku koja je jača od naših klubova. Ne idu džabe najbolji igraći naše lige tamo za 5000km (Šaranović) ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 avg 2009, 01:56

ma ja iskreno govorim prosli put doso dinamo kijev znas da ri je noga a nista nisi vidio...nek dodje neko atraktivan valensija viljareal hsv werder roma...stadion pun sigurno, pare su u djepu a zadovoljstvo gledat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 07 avg 2009, 01:59

blavor je napisao/la:
HordeZla je napisao/la:komentar sa naseg foruma

FK SARAJEVO je prvi bh. klub koji je poslije rata uspio da preskoči DVA NOSIOCA (Spartak i HIF). Nikad i nikome dosada to nije uspjelo. ZATO I JESMO NAJVEĆI BH KLUB.
Željo je izbacio dva nosioca Akranesa (Island) i Lilestrom (Norveška), kad je stigao do 3. pretkola Lige šampiona, al šta ima veze, kad se slavi može se i slagat :)
Ne laze niko lutko moja...ovdje je naglasak na 2 nosioca...a zeljo je protiv Akranesa bio nosilac...Uz to ovo je kao prvo euro-liga(Kup-Uefa) ,a kao drugo ovo je 4 pretkolo ili play-off....a Zeljo je igrao samo 3....Sarajevo je oslobodjeno bilo prvog pretkola,pa zatim izbacili Trnavu i Helsinborg...i sada ide 4 tekma ...kontas li sada brate! ;)

HuLYGaN
Kontakt:

Post Postao/la HuLYGaN » 07 avg 2009, 02:01

blavor je napisao/la:

FK SARAJEVO je prvi bh. klub koji je poslije rata uspio da preskoči DVA NOSIOCA (Spartak i HIF). Nikad i nikome dosada to nije uspjelo. ZATO I JESMO NAJVEĆI BH KLUB.
Željo je izbacio dva nosioca Akranesa (Island) i Lilestrom (Norveška), kad je stigao do 3. pretkola Lige šampiona, al šta ima veze, kad se slavi može se i slagat :)

Aj dokazi da je Akranes bio nosioc, kojom to logikom.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:02

sencho je napisao/la:
blavor je napisao/la:

Ne laze niko lutko moja...ovdje je naglasak na 2 nosioca...a zeljo je protiv Akranesa bio nosilac...Uz to ovo je kao prvo euro-liga(Kup-Uefa) ,a kao drugo ovo je 4 pretkolo ili play-off....a Zeljo je igrao samo 3....Sarajevo je oslobodjeno bilo prvog pretkola,pa zatim izbacili Trnavu i Helsinborg...i sada ide 4 tekma ...kontas li sada brate! ;)
Hehehe, tada je Island drug bio za nas ekstra klasa, BiH je izašla iz rata, nismo imali nikakav koeficijent, Island bio mnogo bolje rangiran, a srećom postoje podaci, pa ti mogu dati uefa rang listu iz 2002 godine da se uvjeriš. Cmok,

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2002.html

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 avg 2009, 02:03

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:gdje li mi je onaj moj plavi kolega? :mrgreen:
Budi drug, čestitaj ba
slika

danke kolega, danke :)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 07 avg 2009, 02:04

HuLYGaN je napisao/la:
blavor je napisao/la:

Aj dokazi da je Akranes bio nosioc, kojom to logikom.
Zeljo je bio Nosioc

evo izgleda mogucih protivnika (nesluzbeno)

Group H
Benfica (Por)
Valencia (Esp)
AEK Athens (Gre)
Slavia Praha (Cze)
-----------------------------------
MSK Zilina (Svk)
Tromsø IL (Nor)
FK Sarajevo (Bos)
St. Patrick's Athletic (Irl)

ova 4 gornja
Tracy McGrady!!!

HuLYGaN
Kontakt:

Post Postao/la HuLYGaN » 07 avg 2009, 02:08

Nikave veze ti "Rankings" nemaju veze. BiH je tada bila prije sedam godina izasla iz rata. Pusti gluposti. Naravno da je Zeljo bio nosioc. Sto su ovi strumfovi ljubomorni, cudo jedno.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:09

Nije Željo bio nosilac, ne kontam kakva je to besmislena laž, baš presmiješno:))) Evo ti tačni nosioci, sa klubovima. Joj vi ste meni prejaki, kakavu glupost slažu, apsolutno nebitna stvar, al eto, hajmo slagat, šta ima veze, pa bolan prošli ste dalje, šta imaš bezveze lagati da je to sad jedini put u historiji, kad se to ne može slagat, pa ima internet, nije srednji vijek...

EVO SAD ZVANIČNO NOSIOCI IZ 2002 GODINE SA IMENIMA KLUBOVA; DESNO NENOSIOCI; LIJEVO NOSIOCI; DESNO ŽELJEZNIČAR; LIJEVO AKRANES. HVALA:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2002.html
Zadnja izmjena: blavor, dana/u 07 avg 2009, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 02:10

blavor je napisao/la:Nije Željo bio nosilac, ne kontam kakva je to besmislena laž, baš presmiješno:))) Evo ti tačni nosioci, sa klubovima. Joj vi ste meni prejaki, kakavu glupost slažu, apsolutno nebitna stvar, al eto, hajmo slagat, šta ima veze, pa bolan prošli ste dalje, šta imaš bezveze lagati da je to sad jedini put u historiji, kad se to ne može slagat, pa ima internet, nije srednji vijek...

EVO SAD ZVANIČNO NOSIOCI IZ 2002 GODINE SA IMENIMA KLUBOVA; DESNO NOSIOCI; LIJEVO NENOSIOCI; DESNO AKRANES; LIJEVO ŽELJEZNIČAR. HVALA:

Nije bio nosilac i to je to. Kako se toga ne sječaju.......

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:12

Rz88 je napisao/la:
blavor je napisao/la:Nije Željo bio nosilac, ne kontam kakva je to besmislena laž, baš presmiješno:))) Evo ti tačni nosioci, sa klubovima. Joj vi ste meni prejaki, kakavu glupost slažu, apsolutno nebitna stvar, al eto, hajmo slagat, šta ima veze, pa bolan prošli ste dalje, šta imaš bezveze lagati da je to sad jedini put u historiji, kad se to ne može slagat, pa ima internet, nije srednji vijek...

EVO SAD ZVANIČNO NOSIOCI IZ 2002 GODINE SA IMENIMA KLUBOVA; DESNO NOSIOCI; LIJEVO NENOSIOCI; DESNO AKRANES; LIJEVO ŽELJEZNIČAR. HVALA:

Nije bio nosilac i to je to. Kako se toga ne sječaju.......
Ma jarane najjači su to likovi, ne možeš vjerovat, e sad zamisli kad ovo lažu, što postoje podaci, možeš mislit ovo ostalo što se ne može provjerit...

Pa BiH ba bila prije toga jedne godine uEvropi, dje ce Zeljo bit nosilac nije niko nikad u Evropi bio, sta vam je, hahahahaha

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 07 avg 2009, 02:13

Hajd vi ste mu obajsnili.
Da sumiramo:Sarajevo je 4(cetiri) puta izbacivalo nosioce iz euro kupova:Sigma, Genk, Spartak, HIF.Zeljeznicar 1 (jednom):Lilestrom.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 07 avg 2009, 02:14

Ma **** mi se koliko su puta bili nosioci,umjesto da slavite oko toga se raspravljate.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:15

faba je napisao/la:Hajd vi ste mu obajsnili.
Da sumiramo:Sarajevo je 4(cetiri) puta izbacivalo nosioce iz euro kupova:Sigma, Genk, Spartak, HIF.Zeljeznicar 1 (jednom):Lilestrom.
BRAVO, prešutit ćemo Akranes i Anorthozis, nosioce koje je Željo izbacio, uz Lilestrom, 2002, i 2003, šuti, ne spominji:)))

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 07 avg 2009, 02:17

Nije to bitno kolko je Zeljo puta izbacio nosioca,ja kolko se sjecam da je tada zeljo bio Nosioc u prvoj rundi kao i Leotar slijedece Godine,kako to onda da je Leotar bio nosioc a Zeljo prije na godinu nije,meni je to nebitno ali kako me pamcenje sluzi i dalje mi se cini da je Zeljo bio nosioc,ali prestanite vise sa prepucavanjem.

evo vam gola
Zadnja izmjena: Edo_Majka, dana/u 07 avg 2009, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
Tracy McGrady!!!

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 07 avg 2009, 02:18

blavor je napisao/la:
BRAVO, prešutit ćemo Akranes i Anorthozis, nosioce koje je Željo izbacio, uz Lilestrom, 2002, i 2003, šuti, ne spominji:)))
Ne, ne.Zezno sam se.
Normala za Akranes, uvjerio sams e.Daj da vidim za Anartozis dokaz ko i za Akranes.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:18

Edo_Majka je napisao/la:Nije to bitno kolko je Zeljo puta izbacio nosioca,ja kolko se sjecam da je tada zeljo bio Nosioc u prvoj rundi kao i Leotar slijedece Godine,kako to onda da je Leotar bio nosioc a Zeljo prije na godinu nije,meni je to nebitno ali kako me pamcenje sluzi i dalje mi se cini da je Zeljo bio nosioc,ali prestanite vise sa prepucavanjem.
pa bolan jesam li ti postavio link sa nosiocima, ne znam šta treba da te uvjeri

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:21

faba je napisao/la:
blavor je napisao/la:
Ne, ne.Zezno sam se.
Normala za Akranes, uvjerio sams e.Daj da vidim za Anartozis dokaz ko i za Akranes.
evo ti za Anortozis, pa jarane mi nismo ja mislim ni sad ispred Kiprana, a kamoli tada

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... c2003.html

HuLYGaN
Kontakt:

Post Postao/la HuLYGaN » 07 avg 2009, 02:23

Hahha joj ovih strumfova s nekim holandskim stranicama :) Cuj BiH prije toga bila jednom. LOL

- 1998/1999 Germinal Ekeren

2000/2001 Maritimo

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 07 avg 2009, 02:24

Izvini, moja greska;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”