Moderator/ica: vlakanje
dule sta mislis kako je seji bucanu i asmiru avdukicu kad slusa ono vase orgijanje svaku utakmicu?Dule 078 je napisao/la:Mi u Travniku nismo odbili da se vratim na teren,vec smo stajali vise od 15 minuta sa domacim igracima na terenu i cekali sudije,a nismo kao vi sinoc jedva docekali da ne izadjemo!cilj svake ekipe je da osvoji 3 boda, tu priču o čast nisi pričao poslije tekme u Travniku?
Na Heyselu pogine 60 ljudi i utakmica se odigra,a vi ko picici necete da izadjete iz svlacionice iako nikome ne fali dlaka sa glave!
Iskoristili ste nas idiotizam,uzeli nas mangupski kao cobane i sad umjesto da uzivate,jedete g o v n a ovde od sinoc i jos nesto kao psujete!
Kao vi ste nesto osteceni u ovome svemu!
Idete mi na qrac!
dule sta mislis kako je seji bucanu i asmiru avdukicu kad slusa ono vase orgijanje svaku utakmicu?
Ma kakvisamovasposmatram je napisao/la:sad me zanima hocel lesinari uzvratit gostovanje i doci u sarajevoil ce opet ko curice cekat nekoliko godina
KRIVI NAVOD...Dule 078 je napisao/la:Mi u Travniku nismo odbili da se vratim na teren,vec smo stajali vise od 15 minuta sa domacim igracima na terenu i cekali sudije,a nismo kao vi sinoc jedva docekali da ne izadjemo!cilj svake ekipe je da osvoji 3 boda, tu priču o čast nisi pričao poslije tekme u Travniku?
Na Heyselu pogine 60 ljudi i utakmica se odigra,a vi ko picici necete da izadjete iz svlacionice iako nikome ne fali dlaka sa glave!
Iskoristili ste nas idiotizam,uzeli nas mangupski kao cobane i sad umjesto da uzivate,jedete g o v n a ovde od sinoc i jos nesto kao psujete!
Kao vi ste nesto osteceni u ovome svemu!
Idete mi na qrac!
Cviko je rkao svoje: Sipovac je prolazik u Bh fudbaluGrdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Ispali su žrtve.
MA sipu ga Sipovacshone ultra manijak je napisao/la:Cviko je rkao svoje: Sipovac je prolazik u Bh fudbaluGrdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Ispali su žrtve.
Normalni uslovi su bili vec nakon 30 sekundi,a ne nakon sat vremena.aleksandar_veliki je napisao/la:"Niti nakon sat vremena od prekida domaćin nije obezbijedio uslove za odigravanje utakmice, pa sam istu odlučio prekinuti", stoji u skraćenom izvještaju glavnog sudije. Kopije istog su kod predstavnika oba kluba.Dule 078 je napisao/la:Pa koliko smo stajali na svojoj polovini cekajuci sudije?
Nismo 15 minuta,nego 14,5 ajd dobro,nek ti bude....
mma_hz je napisao/la:Ovo je sve odradzeno da Barasin preuzme klub,i da svog sina iz juniora dovede do standradnog prvotimca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inace ovaj @dule je lud drama...vidis kako on konta i da je poginulo jedno 60 navijaca zelje po njegovog se utakmica trebala igrati... BOLEST![]()
prva recenica nema ni jednog argumenta da dobije na tezini,ti ljudi su dosli u FUDBALSKI KLUB BORAC a ne u srpski klub borac,vi nemate vrijednosti,tih par hiljada navijaca sto je bilo na stadionu svi su pjevali nacionalisticke pjesme,to je cinjenica,dakle nije pitanje jedne usijane glave ili njih par,ovo je vas sveobuhvatni problem,kakvu vrijednost vidis u tome? nacionalisticku?Dule 078 je napisao/la:dule sta mislis kako je seji bucanu i asmiru avdukicu kad slusa ono vase orgijanje svaku utakmicu?
Oni su prihvatili nase vrijednosti i oni su sad dio nas,
Ja ih ne izdvajam i ne razlikujem od preostalih 20 igraca srpske nacionalnosti.
Prekinulo se to emitovati ja mislim..hamlet je napisao/la:Sutra 60 minuta i Avdo Avdić!
U citavom svijetu je nacionalizam pozitivna stvar,osim u Bosni.kakvu vrijednost vidis u tome? nacionalisticku?
Dule 078 je napisao/la:U citavom svijetu je nacionalizam pozitivna stvar,osim u Bosni.kakvu vrijednost vidis u tome? nacionalisticku?
hahahahhha de ga banuj da se ne sramoti vise..Dule 078 je napisao/la:U citavom svijetu je nacionalizam pozitivna stvar,osim u Bosni.kakvu vrijednost vidis u tome? nacionalisticku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.