FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
sad me zanima hocel lesinari uzvratit gostovanje i doci u sarajevo
il ce opet ko curice cekat nekoliko godina 
WHUFC
dule sta mislis kako je seji bucanu i asmiru avdukicu kad slusa ono vase orgijanje svaku utakmicu?Dule 078 je napisao/la:Mi u Travniku nismo odbili da se vratim na teren,vec smo stajali vise od 15 minuta sa domacim igracima na terenu i cekali sudije,a nismo kao vi sinoc jedva docekali da ne izadjemo!cilj svake ekipe je da osvoji 3 boda, tu priču o čast nisi pričao poslije tekme u Travniku?
Na Heyselu pogine 60 ljudi i utakmica se odigra,a vi ko picici necete da izadjete iz svlacionice iako nikome ne fali dlaka sa glave!
Iskoristili ste nas idiotizam,uzeli nas mangupski kao cobane i sad umjesto da uzivate,jedete g o v n a ovde od sinoc i jos nesto kao psujete!
Kao vi ste nesto osteceni u ovome svemu!
Idete mi na qrac!
dule sta mislis kako je seji bucanu i asmiru avdukicu kad slusa ono vase orgijanje svaku utakmicu?
Oni su prihvatili nase vrijednosti i oni su sad dio nas,
Ja ih ne izdvajam i ne razlikujem od preostalih 20 igraca srpske nacionalnosti.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Ma kakvisamovasposmatram je napisao/la:sad me zanima hocel lesinari uzvratit gostovanje i doci u sarajevoil ce opet ko curice cekat nekoliko godina
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
- Principatus
- Kontakt:
Nevjerovatno, neke stvari da nisu tuzne bile bi smijesne.
Dakle pored svega toga sta se jucer dogodilo, da su neki izgubljeni slucajevi i promasene ekzistencije nasle svoju utjehu u nacionalistickom klicanju, pozivanju na ubistvo, da su bacali ciglama kojima je neko mogao biti teze povrijedjen ili ubijen, da su pokazali slab sportski duh i sebe kao lose gubitnike...
Pored svega toga navijaci Borca imaju stvarno jos toliko drskosti, manjak covjecanstva, kulture, obrazovanja, posebno manjak razumne reflekcije svog sopstvenog misljenja i ponasanja, da u svemu ovome optuzuju Zeljeznicar za to da nisu htjeli nastaviti igru. Pa kad ce vas zaboliti i proraditi taj vas mozak. Oplakah.
Dakle pored svega toga sta se jucer dogodilo, da su neki izgubljeni slucajevi i promasene ekzistencije nasle svoju utjehu u nacionalistickom klicanju, pozivanju na ubistvo, da su bacali ciglama kojima je neko mogao biti teze povrijedjen ili ubijen, da su pokazali slab sportski duh i sebe kao lose gubitnike...
Pored svega toga navijaci Borca imaju stvarno jos toliko drskosti, manjak covjecanstva, kulture, obrazovanja, posebno manjak razumne reflekcije svog sopstvenog misljenja i ponasanja, da u svemu ovome optuzuju Zeljeznicar za to da nisu htjeli nastaviti igru. Pa kad ce vas zaboliti i proraditi taj vas mozak. Oplakah.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 25 sep 2011, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube] ubise vas redari Allaha mi
horde vas isto cekaju pa bujrum momci 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- vidovitadjemila
KRIVI NAVOD...Dule 078 je napisao/la:Mi u Travniku nismo odbili da se vratim na teren,vec smo stajali vise od 15 minuta sa domacim igracima na terenu i cekali sudije,a nismo kao vi sinoc jedva docekali da ne izadjemo!cilj svake ekipe je da osvoji 3 boda, tu priču o čast nisi pričao poslije tekme u Travniku?
Na Heyselu pogine 60 ljudi i utakmica se odigra,a vi ko picici necete da izadjete iz svlacionice iako nikome ne fali dlaka sa glave!
Iskoristili ste nas idiotizam,uzeli nas mangupski kao cobane i sad umjesto da uzivate,jedete g o v n a ovde od sinoc i jos nesto kao psujete!
Kao vi ste nesto osteceni u ovome svemu!
Idete mi na qrac!
Vi ste u Travniku pobjegli u svlacionicu odmah cim se saznalo da je bilo koskanje dole,a nikad necu zaboraviti scenu kako vas trener Cvetkovic sav ozaren sa osmjehom na licu trci u vasu svlecionicu da vam objavi radosnu vjest o prekidu...
Sramota je kako lazes
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Pa koliko smo stajali na svojoj polovini cekajuci sudije?
Nismo 15 minuta,nego 14,5 ajd dobro,nek ti bude....
- Crveni Barun
- Kontakt:
velika sramota za borac 
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
- shone ultra manijak
- Kontakt:
Cviko je rkao svoje: Sipovac je prolazik u Bh fudbaluGrdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Ispali su žrtve.
MA sipu ga Sipovacshone ultra manijak je napisao/la:Cviko je rkao svoje: Sipovac je prolazik u Bh fudbaluGrdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Ispali su žrtve.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Normalni uslovi su bili vec nakon 30 sekundi,a ne nakon sat vremena.aleksandar_veliki je napisao/la:"Niti nakon sat vremena od prekida domaćin nije obezbijedio uslove za odigravanje utakmice, pa sam istu odlučio prekinuti", stoji u skraćenom izvještaju glavnog sudije. Kopije istog su kod predstavnika oba kluba.Dule 078 je napisao/la:Pa koliko smo stajali na svojoj polovini cekajuci sudije?
Ali,ako misli sudija da nije bila potpuno ispraznjena istocna tribina,tu je u pravu. Bilo je mozda jos 5% ljudi koji nisu stigli izaci jer se sa praznjenjem tribine pocelo tek kad su TM bili na putu za Sarajevo,da ne dodje do kontakta.
Ali,Aco ne trebas to citirati,gotova je to stvar,tri boda idu Zelji,a kao zavrsna konstatacija moze biti da smo mi ispali glupsoni i cobani a vi pitchke i lukavi prefriganci i to je to...
Ovo je sve odradzeno da Barasin preuzme klub,i da svog sina iz juniora dovede do standradnog prvotimca

inace ovaj @dule je lud drama...vidis kako on konta i da je poginulo jedno 60 navijaca zelje po njegovog se utakmica trebala igrati... BOLEST

inace ovaj @dule je lud drama...vidis kako on konta i da je poginulo jedno 60 navijaca zelje po njegovog se utakmica trebala igrati... BOLEST
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Ovo je sve odradzeno da Barasin preuzme klub,i da svog sina iz juniora dovede do standradnog prvotimca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inace ovaj @dule je lud drama...vidis kako on konta i da je poginulo jedno 60 navijaca zelje po njegovog se utakmica trebala igrati... BOLEST![]()
prva recenica nema ni jednog argumenta da dobije na tezini,ti ljudi su dosli u FUDBALSKI KLUB BORAC a ne u srpski klub borac,vi nemate vrijednosti,tih par hiljada navijaca sto je bilo na stadionu svi su pjevali nacionalisticke pjesme,to je cinjenica,dakle nije pitanje jedne usijane glave ili njih par,ovo je vas sveobuhvatni problem,kakvu vrijednost vidis u tome? nacionalisticku?Dule 078 je napisao/la:dule sta mislis kako je seji bucanu i asmiru avdukicu kad slusa ono vase orgijanje svaku utakmicu?
Oni su prihvatili nase vrijednosti i oni su sad dio nas,
Ja ih ne izdvajam i ne razlikujem od preostalih 20 igraca srpske nacionalnosti.

Zadnja izmjena: hamlet, dana/u 25 sep 2011, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Prekinulo se to emitovati ja mislim..hamlet je napisao/la:Sutra 60 minuta i Avdo Avdić!
FK SARAJEVO.
U citavom svijetu je nacionalizam pozitivna stvar,osim u Bosni.kakvu vrijednost vidis u tome? nacionalisticku?
Dule 078 je napisao/la:U citavom svijetu je nacionalizam pozitivna stvar,osim u Bosni.kakvu vrijednost vidis u tome? nacionalisticku?
jbt zabijes im go razvalis ih i onda gledas kako se brukaju, NEPROCJENJIVO
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
hahahahhha de ga banuj da se ne sramoti vise..Dule 078 je napisao/la:U citavom svijetu je nacionalizam pozitivna stvar,osim u Bosni.kakvu vrijednost vidis u tome? nacionalisticku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.