FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Edo_Majka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Edo_Majka » 07 avg 2009, 02:24

Ajd pustite to,koju tacno poziciju igra Maksumic u timu?
Tracy McGrady!!!

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:25

HuLYGaN je napisao/la:Hahha joj ovih strumfova s nekim holandskim stranicama :) Cuj BiH prije toga bila jednom. LOL

- 1998/1999 Germinal Ekeren

2000/2001 Maritimo
Jarane, nismo bodova imali, kontaš, nosioci se postaje na osnovu osvojenih bodova ekipa iz BiH u evropskim takmičenjima....

Joj šta li vi pišete na ovim forumima gdje nema drugih, pa da uoče laži, i niko da napiše, pa ok, zeznuo sam se, nije istina što sam napisao, ma kakvi, oni i dalje ubjeđuju, jest, jest, mi smo najjači, jest, jest

Kakvi majstori, fakat kapa dole:)

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:28

faba je napisao/la:Izvini, moja greska;)
Svaka čast, nisam želio nikoga uvrijediti, ali znam ovo tačno kad je ko bio nosilac, pa mi upade u oči, a bezveze je oko toga uopšte polemisat

Čestitke na prolazu, i ako Bog da da udjete u grupu UEFA, iskreno kažem, vjerovo ko il ne

SRETNO

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 07 avg 2009, 02:32

Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.
STA RECI POSLIJE OVOGA,STRUMFETA SE PREPOZNAJE NA KILOMETRE.
Pa da ste pogrijesili u 1000 ili 2000 mogli bi ovi sto nisu na tekmi progutat ali srecom imaju slike.
Na stadionu je bilo oko 24 000 i gdje je vama klocevima sa sportsporta sjelo(sakrilo) ovih 10 000 samo vi znate.
Mislim da ova stranica iz dana u danminimizira uspjehe SARAJEVA ALI SADA IZ POZNATIH RAZLOGA,jos malo kad se premota kad ste dali nagradu za najbolje navijace manijacima(koji nisu medju 3 navijacke skupine)sve se poklapa.
Samo me zanima gdje ste vi ucili o objektivnom novinarstvu itd.
SRAMOTA,BRUKA I SVE NAJGORE I DOK SE NE UGASI STRANICA PONESITE NAOCALE NA TEKMU I SLAZITE DO 5000 PA CE VAM SVI ONI KOJI PODCJENJUJU NEMISLE DOBRO NAJVECEM KLUBU U BIH.
HORDE I FKS CE POKAZATI SVOJU SNAGU I TO CE TE VIDJETI.

HuLYGaN
Kontakt:

Post Postao/la HuLYGaN » 07 avg 2009, 02:34

Hajde moguce, uostalom to nije ni bitno. Mi smo bolji :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 avg 2009, 02:35

kobe je napisao/la:Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.
Pa da ste pogrijesili u 1000 ili 2000 mogli bi ovi sto nisu na tekmi progutat ali srecom imaju slike.
Na stadionu je bilo oko 24 000 i gdje je vama klocevima sa sportsporta sjelo(sakrilo) ovih 10 000 samo vi znate.
Mislim da ova stranica iz dana u danminimizira uspjehe SARAJEVA ALI SADA IZ POZNATIH RAZLOGA,jos malo kad se premota kad ste dali nagradu za najbolje navijace manijacima(koji nisu medju 3 navijacke skupine)sve se poklapa.
SRAMOTA,BRUKA I SVE NAJGORE I DOK SE NE UGASI STRANICA PONESITE NAOCALE NA TEKMU I SLAZITE DO 5000 PA CE VAM SVI ONI KOJI PODCJENJUJU NEMISLE DOBRO NAJVECEM KLUBU U BIH.
Bruka i to providna.Novinari ko i moja nena :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 02:35

Kobe brate, nisu oni dali nagradu nikakvu, nisu oni nikako glasovali, bila je jednom prepirka oko toga, ali vjeruj mi da oni nisu nikako glasali za to. Dobro i ja bi se ljutio da pogriješe toliko oko broja gledaoca ali zar nije onda ljepše u inat svima.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:36

13 hiljada karata pušteno u prodaju, ne znam odakle im da je bilo 15 hiljada fakat, pa nije valjda 2 milje ušlo na foru ljudi, previše je to

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 07 avg 2009, 02:39

joj vas poceli polemisati ko koga zakida
nek pobjedjuju bh klubovi boli me nesto ko koga zakida
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 avg 2009, 02:39

blavor je napisao/la:
HuLYGaN je napisao/la:Hahha joj ovih strumfova s nekim holandskim stranicama :) Cuj BiH prije toga bila jednom. LOL

- 1998/1999 Germinal Ekeren

2000/2001 Maritimo
Jarane, nismo bodova imali, kontaš, nosioci se postaje na osnovu osvojenih bodova ekipa iz BiH u evropskim takmičenjima....

Joj šta li vi pišete na ovim forumima gdje nema drugih, pa da uoče laži, i niko da napiše, pa ok, zeznuo sam se, nije istina što sam napisao, ma kakvi, oni i dalje ubjeđuju, jest, jest, mi smo najjači, jest, jest

Kakvi majstori, fakat kapa dole:)
Ma Zeljo i Sarajevo se napunili bodova ovaj koefcijent.Hej Islanska ekipa da nekom bude nosilac.koji smo mi tad cemer bili.
Ali zato postoje Zrinjski i ostali papci da ih Luxemburzani i ostali po prvi put u istoriji pobijedzuju i prosipamo bodove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 avg 2009, 02:40

kobe je napisao/la:Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.
svi su protiv sarajeva:( treba ovo ohr prijavit nepravda :D de boga ti ba uozbilji se malo klub ti je pobjedio trebo bi da slavis gledas ko ti je protivnik ti tu kukas i brines se kakvi su zeljini navijaci...
za koga ti navijas i navijas li uopstte i na bht radiju su javili toliki broj navijaca ljudi su pogrijesili 12 je sati mozda sutra isprave...izadji raduj se
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:41

Ma jarane jedino ne kontam čemu laži, evo sad se tip javi kaže bilo 24 hiljade gledalaca, a karata u prodaji 13 hiljada, i to zvaničan podatak kluba, zamisli ti sad kakav može skontat mozak da je 9 hiljada ljudi ušlo bez karte na utakmicu, to baš moraš bit posebno sulud

Sarajevo (20.15) Helsingborg

Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase"

Ulaznica u prodaji: 13.000

Sudija: Aleksej Kulbakov (Bjelorusija)

Pomoćnici: Vječeslav Bikov i Vitalij Maljucin (obojica iz Bjelorusije)

Delegat: Žan-Fransoa Kruke (Belgija)

Prvi meč: Helsingborg - Sarajevo 2:1

http://www.****/sport/fudbal/o ... a-prolazak

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 07 avg 2009, 02:41

kako 24.000,zar ne rekose neki dan 22.000 pustise :lol: :lol: zeznuo si se za te 2.000 a mozda i jos za koju ;)

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 07 avg 2009, 02:42

hoce li mi neko reci koliko ima ovih PRETkola
pa mi nikad da odemo u to neko kolo sve neka pretkola
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 07 avg 2009, 02:42

Evo vam informacija 23 000 gledalaca pa pratite, uostalom slike ce sve pokazati
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 07 avg 2009, 02:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

ErvinSa
Kontakt:

Post Postao/la ErvinSa » 07 avg 2009, 02:43

15000 mozda na sjeveru i istoku,nisu imali pogled na zapadnu tribinu :lol: sve u svemu pokazali smo jos jednom da smo najveci klub u BiH,slozili se neki ili ne,rezultati to pokazuju,a ja se upravo brisem sa ovog strumfovskog portala,i zamolio bih sve Horde Zla i pitare,da isto urade :D
-Sarajevo Ljubavi Moja-

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 07 avg 2009, 02:43

blavor je napisao/la:13 hiljada karata pušteno u prodaju, ne znam odakle im da je bilo 15 hiljada fakat, pa nije valjda 2 milje ušlo na foru ljudi, previše je to
Kume, 21 000 je pustena u prodaju.Taj podatak o 13 milja pustenih, je jucerasnji i nije istinit.Vjeruj ti sad meni.To je info iz kluba.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 02:45

faba je napisao/la:
blavor je napisao/la:13 hiljada karata pušteno u prodaju, ne znam odakle im da je bilo 15 hiljada fakat, pa nije valjda 2 milje ušlo na foru ljudi, previše je to
Kume, 21 000 je pustena u prodaju.Taj podatak o 13 milja pustenih, je jucerasnji i nije istinit.Vjeruj ti sad meni.To je info iz kluba.
jarane onda je neko uzeo opasne pare na crno, al ne kontam da se tako velika stvar, 8 hiljada karate, slaže, odštampa i proda, pa ni ovi iz finansijske policije nisu budale, ko da neće neko provalit to

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 07 avg 2009, 02:48

blavor je napisao/la:
faba je napisao/la:
jarane onda je neko uzeo opasne pare na crno, al ne kontam da se tako velika stvar, 8 hiljada karate, slaže, odštampa i proda, pa ni ovi iz finansijske policije nisu budale, ko da neće neko provalit to
Tako je, zbog poreza se prikrivao bruj pustenih karti.Javna tajna :mrgreen:
A zar si mogo i pomisliti, da za tekmu 3.pretkola, kad imas aktivan rezultat iz prvog meca, kolko god protivnik bio neatraktivan, da ce pustiti samo 13 000.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 avg 2009, 02:49

Uh **** vas karte i nosioci.... :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], keli i 14 gostiju.