FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jarane, nismo bodova imali, kontaš, nosioci se postaje na osnovu osvojenih bodova ekipa iz BiH u evropskim takmičenjima....HuLYGaN je napisao/la:Hahha joj ovih strumfova s nekim holandskim stranicamaCuj BiH prije toga bila jednom. LOL
- 1998/1999 Germinal Ekeren
2000/2001 Maritimo
Joj šta li vi pišete na ovim forumima gdje nema drugih, pa da uoče laži, i niko da napiše, pa ok, zeznuo sam se, nije istina što sam napisao, ma kakvi, oni i dalje ubjeđuju, jest, jest, mi smo najjači, jest, jest
Kakvi majstori, fakat kapa dole:)
Svaka čast, nisam želio nikoga uvrijediti, ali znam ovo tačno kad je ko bio nosilac, pa mi upade u oči, a bezveze je oko toga uopšte polemisatfaba je napisao/la:Izvini, moja greska;)
Čestitke na prolazu, i ako Bog da da udjete u grupu UEFA, iskreno kažem, vjerovo ko il ne
SRETNO
Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.
STA RECI POSLIJE OVOGA,STRUMFETA SE PREPOZNAJE NA KILOMETRE.
Pa da ste pogrijesili u 1000 ili 2000 mogli bi ovi sto nisu na tekmi progutat ali srecom imaju slike.
Na stadionu je bilo oko 24 000 i gdje je vama klocevima sa sportsporta sjelo(sakrilo) ovih 10 000 samo vi znate.
Mislim da ova stranica iz dana u danminimizira uspjehe SARAJEVA ALI SADA IZ POZNATIH RAZLOGA,jos malo kad se premota kad ste dali nagradu za najbolje navijace manijacima(koji nisu medju 3 navijacke skupine)sve se poklapa.
Samo me zanima gdje ste vi ucili o objektivnom novinarstvu itd.
SRAMOTA,BRUKA I SVE NAJGORE I DOK SE NE UGASI STRANICA PONESITE NAOCALE NA TEKMU I SLAZITE DO 5000 PA CE VAM SVI ONI KOJI PODCJENJUJU NEMISLE DOBRO NAJVECEM KLUBU U BIH.
HORDE I FKS CE POKAZATI SVOJU SNAGU I TO CE TE VIDJETI.
Pa da ste pogrijesili u 1000 ili 2000 mogli bi ovi sto nisu na tekmi progutat ali srecom imaju slike.
Na stadionu je bilo oko 24 000 i gdje je vama klocevima sa sportsporta sjelo(sakrilo) ovih 10 000 samo vi znate.
Mislim da ova stranica iz dana u danminimizira uspjehe SARAJEVA ALI SADA IZ POZNATIH RAZLOGA,jos malo kad se premota kad ste dali nagradu za najbolje navijace manijacima(koji nisu medju 3 navijacke skupine)sve se poklapa.
SRAMOTA,BRUKA I SVE NAJGORE I DOK SE NE UGASI STRANICA PONESITE NAOCALE NA TEKMU I SLAZITE DO 5000 PA CE VAM SVI ONI KOJI PODCJENJUJU NEMISLE DOBRO NAJVECEM KLUBU U BIH.
Hajde moguce, uostalom to nije ni bitno. Mi smo bolji 

Bruka i to providna.Novinari ko i moja nenakobe je napisao/la:Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kobe brate, nisu oni dali nagradu nikakvu, nisu oni nikako glasovali, bila je jednom prepirka oko toga, ali vjeruj mi da oni nisu nikako glasali za to. Dobro i ja bi se ljutio da pogriješe toliko oko broja gledaoca ali zar nije onda ljepše u inat svima.
13 hiljada karata pušteno u prodaju, ne znam odakle im da je bilo 15 hiljada fakat, pa nije valjda 2 milje ušlo na foru ljudi, previše je to
joj vas poceli polemisati ko koga zakida
nek pobjedjuju bh klubovi boli me nesto ko koga zakida
nek pobjedjuju bh klubovi boli me nesto ko koga zakida
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Ma Zeljo i Sarajevo se napunili bodova ovaj koefcijent.Hej Islanska ekipa da nekom bude nosilac.koji smo mi tad cemer bili.blavor je napisao/la:Jarane, nismo bodova imali, kontaš, nosioci se postaje na osnovu osvojenih bodova ekipa iz BiH u evropskim takmičenjima....HuLYGaN je napisao/la:Hahha joj ovih strumfova s nekim holandskim stranicamaCuj BiH prije toga bila jednom. LOL
- 1998/1999 Germinal Ekeren
2000/2001 Maritimo
Joj šta li vi pišete na ovim forumima gdje nema drugih, pa da uoče laži, i niko da napiše, pa ok, zeznuo sam se, nije istina što sam napisao, ma kakvi, oni i dalje ubjeđuju, jest, jest, mi smo najjači, jest, jest
Kakvi majstori, fakat kapa dole:)
Ali zato postoje Zrinjski i ostali papci da ih Luxemburzani i ostali po prvi put u istoriji pobijedzuju i prosipamo bodove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
svi su protiv sarajeva:( treba ovo ohr prijavit nepravdakobe je napisao/la:Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.

za koga ti navijas i navijas li uopstte i na bht radiju su javili toliki broj navijaca ljudi su pogrijesili 12 je sati mozda sutra isprave...izadji raduj se
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma jarane jedino ne kontam čemu laži, evo sad se tip javi kaže bilo 24 hiljade gledalaca, a karata u prodaji 13 hiljada, i to zvaničan podatak kluba, zamisli ti sad kakav može skontat mozak da je 9 hiljada ljudi ušlo bez karte na utakmicu, to baš moraš bit posebno sulud
Sarajevo (20.15) Helsingborg
Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase"
Ulaznica u prodaji: 13.000
Sudija: Aleksej Kulbakov (Bjelorusija)
Pomoćnici: Vječeslav Bikov i Vitalij Maljucin (obojica iz Bjelorusije)
Delegat: Žan-Fransoa Kruke (Belgija)
Prvi meč: Helsingborg - Sarajevo 2:1
http://www.****/sport/fudbal/o ... a-prolazak
Sarajevo (20.15) Helsingborg
Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase"
Ulaznica u prodaji: 13.000
Sudija: Aleksej Kulbakov (Bjelorusija)
Pomoćnici: Vječeslav Bikov i Vitalij Maljucin (obojica iz Bjelorusije)
Delegat: Žan-Fransoa Kruke (Belgija)
Prvi meč: Helsingborg - Sarajevo 2:1
http://www.****/sport/fudbal/o ... a-prolazak
- dolina cupova
- Kontakt:
kako 24.000,zar ne rekose neki dan 22.000 pustisekobe je napisao/la:Sve nade pale su u vodu već nakon 60 sekundi igre, a bacio ih je švedski napadač Jonsonn. Helsingborgov napadač izletio je sam pred Alaima, te lob udarcem poslao loptu u mrežu za razočarenje oko 15 hiljada navijača obojenih u bordo boju.

hoce li mi neko reci koliko ima ovih PRETkola
pa mi nikad da odemo u to neko kolo sve neka pretkola
pa mi nikad da odemo u to neko kolo sve neka pretkola
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Evo vam informacija 23 000 gledalaca pa pratite, uostalom slike ce sve pokazati
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 07 avg 2009, 02:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
15000 mozda na sjeveru i istoku,nisu imali pogled na zapadnu tribinu
sve u svemu pokazali smo jos jednom da smo najveci klub u BiH,slozili se neki ili ne,rezultati to pokazuju,a ja se upravo brisem sa ovog strumfovskog portala,i zamolio bih sve Horde Zla i pitare,da isto urade 

-Sarajevo Ljubavi Moja-
Kume, 21 000 je pustena u prodaju.Taj podatak o 13 milja pustenih, je jucerasnji i nije istinit.Vjeruj ti sad meni.To je info iz kluba.blavor je napisao/la:13 hiljada karata pušteno u prodaju, ne znam odakle im da je bilo 15 hiljada fakat, pa nije valjda 2 milje ušlo na foru ljudi, previše je to
jarane onda je neko uzeo opasne pare na crno, al ne kontam da se tako velika stvar, 8 hiljada karate, slaže, odštampa i proda, pa ni ovi iz finansijske policije nisu budale, ko da neće neko provalit tofaba je napisao/la:Kume, 21 000 je pustena u prodaju.Taj podatak o 13 milja pustenih, je jucerasnji i nije istinit.Vjeruj ti sad meni.To je info iz kluba.blavor je napisao/la:13 hiljada karata pušteno u prodaju, ne znam odakle im da je bilo 15 hiljada fakat, pa nije valjda 2 milje ušlo na foru ljudi, previše je to
Tako je, zbog poreza se prikrivao bruj pustenih karti.Javna tajnablavor je napisao/la:jarane onda je neko uzeo opasne pare na crno, al ne kontam da se tako velika stvar, 8 hiljada karate, slaže, odštampa i proda, pa ni ovi iz finansijske policije nisu budale, ko da neće neko provalit tofaba je napisao/la:Kume, 21 000 je pustena u prodaju.Taj podatak o 13 milja pustenih, je jucerasnji i nije istinit.Vjeruj ti sad meni.To je info iz kluba.blavor je napisao/la:13 hiljada karata pušteno u prodaju, ne znam odakle im da je bilo 15 hiljada fakat, pa nije valjda 2 milje ušlo na foru ljudi, previše je to

A zar si mogo i pomisliti, da za tekmu 3.pretkola, kad imas aktivan rezultat iz prvog meca, kolko god protivnik bio neatraktivan, da ce pustiti samo 13 000.
Uh **** vas karte i nosioci.... 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop