zvjezdas je napisao/la:Ovo je samo jedna realnost.Ne branim Cvitkusica,ali kojim slučajem da je on trener ili menadzer,mislim da bi i sada po šumi skandirali.Ovake rezultate bi bilo ko drugi ostvario.Onakve igrače bi bilo ko doveo.Jedino pojačanje vrijedno pomena je Halilović, a ni on nebi dosao da Hamze nije bilo.Sve ovlasti koje je dobio od dovodjenja igrača,rezultata su nedovoljni za učinjeno do sada.Mozda ovo zvuči malo pregrubo ali realno ako logički razmisljamo.
Ti očito ne pišeš ništa lijepo o Zvijezdi, kao ni o treneru Joviću jer ti ga jedino pozivaš na ostavku. Vjerovatno nisi ni bio sinoć na utakmici, jer da si bio napisao bi sve najljepše o igri Zvijezde. Napisao bi da je Čelik šutnuo dva puta u okvir gola i zabio dva gola. To što nam golmani nisu ni za prvu Federalnu to zna i Jović vjerovatno i to očekujem da će riješiti na polusezoni. A ti ako voliš Zvijezdu loše kritike trebaš pisati kad je sve ok., kad nam cvjetaju ruže a sad kada smo u nezavidnoj poziciji, po meni zbog teškog rasporeda, nema potrebe da dolijevaš ulje na vatru. Ne branim Cvitkušića al, ne možemo sve loše stvari pripisivati samo njemu. Ti bi otjerao ovakvog trenera, pa ko bi to mogao njega bolje zamijeniti, što odmah nisi napisao. Vodič brigu ko gdje šta kupuje i koliku ima platu, kad je ti budeš davao iz svog džepa nećeš imati potrebe da o tome pišeš na forumu, nego ćeš se pitati na upravnom odboru!
Bio sam sam sebi rekao da neću više pisati, ali kad pročitam tvoje i Džinove komentare, jednostavno moram replicirati. Ovo su samo moji stavovi i nemoj ih uzimati srcu, jer ja znam da svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje!