ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sve ovo sto si ti napisao upucuje samo na jedno, a to je da vi sve radite fer i posteno, dok su ostali neposteni, hercegovacki lobi je uvijek posten, za razliku od ovog sarajevskog ccc
sarajevo vas je dobilo prosle godine 3 0, tako da ti je ta prica glupa
a prije vas nisu pobjedjivali zato sto igraci sami sebi stvaraju pritisak da jednostavno moraju pobjediti iz dobro znanih razloga, ali na kraju u svemu tome ne uspiju jer naprosto izgore u svoj toj zelji, a jos ih i sudija malo yebe, pa tako ti i uniste ono malo motiva sto si imao, onu svu zelju koju si imao, nakon ocigledno ponistenog gola, vise nema ni toga i zato se gubi utakmica
Mislim da to samo ti izvlacis iz recenog, ili oni koji to zele vidjeti, a mene ne zanima ni hercegovacki, ni sarajevski lobi. Mene iritira samo kako ce ljudi uvijek vidjeti ''onog drugog'' onako kako zele i kako su vec sebi predstavili i zamislili, a sebi zazmiriti sve i svasta i okarakterizirati to 'slucajnostima' ili 'dogadja se i drugima', ili likovi koji pocnu odmah teorije izvlaciti o tome kako su recimo jedino njihove titule regularne, ili eto da su jedino vase regularne, sta li, a jel netko drugi osvojio ili ima sanse osvojiti, nema sta drugo biti nego popunjavanje nacionalnih kvota. To nije samo smijesno, to je bezobrazno.
Dobili nas prosle godine 3:0, pa sta, zaboga? To odjednom sad onda bolji od nas za sva vremena? Dobila i Barcelona Real 5 razlike, sta, hoce se ugasiti Real odjednom?
Dobili evo i mi njih ove godine, i sta sad s tim, izvukli dosta puta pozitivan rezultat i imamo pozitivan omjer sa njima, usput smo i prve dvije ekipe na toj zajednickoj ljestvici vec duzi niz godina, sto samo dokazuje koje su dvije najuspjesnije ekipe u ovoj ligi. Imalo je Sarajevo problema sa Širokim na svom terenu i prije ''dobro znanih razloga'', kao i u gostima, ''brijem'' da toga nisi svjestan il dovoljno ne pratis, nista neobicno, a to sto izgore u zelji il cemu vec, to nije nas problem, ocito bi i mi takvih problema trebali imati, al kolektivi iz Širokog Brijega vec dugi niz godina pokazuju inat, rad i kvalitet u kolektivnim sportovima sto se i ocituje na rezultatima, a ako ti to ne mozes postovati, nemoj onda makar ni omalozavati i pljuvati na jedan neargumentiran il nepristojan nacin.
A sto se ponistenog gola tice, to sam vec objasnio na nasoj temi, ja vremena i zivaca educirati ljude pojedinacno nemam, kao ni cekati da se smijene sve sumnje i teorije zavjera, toga ce uvijek biti, a onaj tko hoce gledati na to iz samo jedne perspektive, slobodno, nitko mu ne brani, ja ponajmanje, al ne ulazim u rasprave s takvim ljudima jer im vlada iskljucivo jednoumlje.
Daljnih replika na ovu temu nece biti, ako hoces, slobodno se obrati na pp.
...Život za Široki...