FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

vendeta87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vendeta87 » 25 sep 2011, 15:17

jubitubi je napisao/la:Opet ponavljam,u svemu ovome,nisu zrtve nikakve navijacke grupe,nikakav Zeljeznicar,vec FK Borac.

Ocekujem rigorozne kazne,cak mozda i 15 000KM,zatim minimum 3 utakmice kod kuce pred praznim tribinama,i naravno rezultat 0:3 u korist Zeljeznicara.

Sada se postavlja i pitanje,kako ce se odvijati sezona za moj klub,hoce li se moci atmosfera u ekipi povratiti na pozitivno nakon ovoga...Ili ce u Evropu neko drugi. :(
Ljudi ocemu vi razmisljate **** kazne, lovu, bodove, klubove, fudbal i sve to kada kod nas iz sezone u sezonu raste broj incidenata na fubalskim terenima, djeca nam ginu na stadionima. Pa nije mi ni Borac ni Zeljo ni bilo koji klub na ovoj planeti vrijedniji od necijeg zivota ili zdravlja.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 25 sep 2011, 15:18

Bez obzira na svu zgrozenost "banjaluckom carsijskom rajom" ,samo bih replicirao ovima sto opravdavaju situaciju u Travniku: gospodo,svi znate da postoji i 4. sudija koji je mogao odsuditi drugo poluvrijeme da se to htjelo. Ali nije!
Sad,kad ga vi malo primate u igri koju sami igrate,onda vam je svako kriv. E momci,nema .ebanja da ti ne udje...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 sep 2011, 15:20

Da ja tebi kazem,pogledaj ti okolne zemlje,od susjednih,pa preko "evropskih",tu se svakodnevno gine u navijackim obracunima,svaki dan,sukobi su puno zesci.

Kod nas zive tri naroda u jednoj drzavi i opet,hvala bogu nismo dosli na taj nivo da se ubijamo...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 sep 2011, 15:22

jubitubi je napisao/la:Da ja tebi kazem,pogledaj ti okolne zemlje,od susjednih,pa preko "evropskih",tu se svakodnevno gine u navijackim obracunima,svaki dan,sukobi su puno zesci.

Kod nas zive tri naroda u jednoj drzavi i opet,hvala bogu nismo dosli na taj nivo da se ubijamo...
Ma polako ubijcemo se. Kakvo ti je to opravdanje pogledaj okolinu, **** se meni za okolinom ja zivim ovdje i ova me nasa situacija zabrinjava. A i ta usrana prica o tri naroda mi je na vrh glave, mi nikad necemo sebi doci sada smo rat prenjeli na sportske terene ili sta.

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 25 sep 2011, 15:24

jubitubi je napisao/la:Da ja tebi kazem,pogledaj ti okolne zemlje,od susjednih,pa preko "evropskih",tu se svakodnevno gine u navijackim obracunima,svaki dan,sukobi su puno zesci.

Odgovori i meni.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 sep 2011, 15:31

daj pusti te Dodikovske fraze, pa nismo mi jedina visenacionalna drzava na svijetu, samo sto smo mi jako glupi pa to smatramo nedostatkom na ne prednoscu. Po tebi se nista nemoze odraditi bez nacionalen price, neozemo igrati fudbala, kosarke, rukometa i sl. zajedno zbog nacionalnosti ili sta.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 25 sep 2011, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 sep 2011, 15:32

jubitubi je napisao/la:Opet ponavljam,u svemu ovome,nisu zrtve nikakve navijacke grupe,nikakav Zeljeznicar,vec FK Borac.

Ocekujem rigorozne kazne,cak mozda i 15 000KM,zatim minimum 3 utakmice kod kuce pred praznim tribinama,i naravno rezultat 0:3 u korist Zeljeznicara.

Sada se postavlja i pitanje,kako ce se odvijati sezona za moj klub,hoce li se moci atmosfera u ekipi povratiti na pozitivno nakon ovoga...Ili ce u Evropu neko drugi. :(
Ko je kriv ovome ? Ko je kriv sto ce neko drugi (vjerovatno nezasluzeno ) u Evropu ?
Pa mozda najveci je onaj sto je vidio da Lesinari otvaraju kapiju i nisu zeljeli da reaguju.
Pusti pricu iznenada - sve je to pod tepihom jedva docekano.
Nazalost neko ce drugi u Evropu..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 sep 2011, 15:34

vendeta87 je napisao/la:

Ljudi ocemu vi razmisljate **** kazne, lovu, bodove, klubove, fudbal i sve to kada kod nas iz sezone u sezonu raste broj incidenata na fubalskim terenima, djeca nam ginu na stadionima. Pa nije mi ni Borac ni Zeljo ni bilo koji klub na ovoj planeti vrijedniji od necijeg zivota ili zdravlja.
Imaju snimci na TV - imaju licne karte - neka se pohapse i pokaznjavaju ove zivotinje pa ce biti sve manje i manje belaja. Tako svuda ako mislite da je svuda isto. Svuda ima huliganstva, ali imaju dva grada + CIRKUS koji im povremeno dodze osim filmova koje imaju ostali gradovi. Taj CIRKUS je najgori....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 sep 2011, 15:35

Ono sto meni nije jasno,je to,da su utakmice Sarajevo-SB,i Borac-Zeljeznicar,proglasene utakmicama jako visokog rizika.Samo par dana prije.I onda ovakav propust u organizaciji...Stvarno mi nije jasno.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 sep 2011, 15:36

bparena je napisao/la: Imaju snimci na TV - imaju licne karte - neka se pohapse i pokaznjavaju ove zivotinje pa ce biti sve manje i manje belaja. Tako svuda ako mislite da je svuda isto. Svuda ima huliganstva, ali imaju dva grada + CIRKUS koji im povremeno dodze osim filmova koje imaju ostali gradovi. Taj CIRKUS je najgori....
tako je svaka ti cast, moraju se konacno huligani ali svi, poceti rigoroznije kaznjavati.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 sep 2011, 16:10

LEŠINAR je napisao/la: Manijaci su po oglašavanju spikera na stadionu da nema nacionalističkih povika odmah počeli provocirati sa nekom himnom jedna jedina itd. To je gospodo isto nacionalizam.
Nacionalizam je ideologija koji postavlja naciju, odnosno etničku zajednicu za osnovu ljudskog i društvenog zivota i koji održanju iste daje prednost nad bilo kojim drugim političkim i društvenim principima.

Nacionalizam je kult sopstvene nacije koga karakteriše šovinistički odnos i raspirivanje mržnje prema drugim nacijama, a svoj najviši domet ispoljava kroz genocid i fizičko istrebljenje drugih naroda.

Tekst "Jedna si jedina":

Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Kažeš, pjevanje ovog je nacionalizam?
Pjevanje ovog je bio dokaz veličine. Dok se s jedne strane čulo "balijske", "ubi'", itd. s druge "Jedna si jedina", "naprijed, naprijed Željo, volim teee...". I normalno "J...m Borac, j...m Banjaluku", to je isto sigurno nacionalizam.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 sep 2011, 16:17

Ajmo djeco oko škole , mrššš. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 sep 2011, 16:17

uvijek sam smatrao da su hz najveci konji,ali sad dobijaju opasnu konkurenciju u nama
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 25 sep 2011, 16:45

Bio sam na zapadu sinoć spletom okolnosti, i hvala Bogu da me nisu prepoznali.. Ono nije mržnja prema navijaču Želje niti prema klubu, ono je mržnja prema drugom narodu, ustvari nije mržnja, ono je jače stotinu puta.. Sve je bilo lijepo isplanirano, niko me ni pregledao nije, mogao sam tenk uparkirati na tribinu.. Ali što je najžalosnije, za vas rat izgleda nikad nije prestao

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 25 sep 2011, 16:52

SAD ĆEMO PRESTATI PRIČATI O KARADŽIĆU I MLADIĆU, SRBIMA, HRVATIMA, BOŠNJACIMA I OSTALIMA.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 25 sep 2011, 17:13

Sreća pa imaju kamere, vidilo se ko šta skandira, pjeva, parole, topvski udari, ulijetanje teren itd!
Sve rječi su suvišne!
Klub će zaraditi rigoroznu kaznu, koju bi trebao podjeliti sa organizatorom ove utakmice, raznoraznim zaštitarskim kompanijama koje nerade svoj posao!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 25 sep 2011, 17:57

Ma ispali ste paglu i to je to, gubite 3 boda, 3 utakmice pred praznim itd. Akcija kukavička, što je historijski usađeno :roll:

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 25 sep 2011, 18:03

Za ta tri boda ćemo još i vidjeti. Naravno i ako bude biće zasluženo! Ne iskusno ste postupili tako da niste ni sačekali da sudija prekine utakmicu. Može biti svašta. Tribine će svakako biti prazne, kasa kluba praznija ali ne isključujem mogućnost igranja nove ili nastavka prekinute (kao i što sama riječ kaže) utakmice. Još ništa nije gotovo što se bodova tiče.

Druga stvar i ja da sam trener Željezničara bio sinoć isto bi postupio. Čovjek je hinja sam od sebe, ljiga, rekao ispraznite tribine nastavljamo kad se tribina ispraznila on rekao jbg. mi se istuširali. Žurimo kući. Čovjek nije imao s kim igrati. Jedan igrač mu je izašao zbog povrede trojica su još šepala. Definitino nije imao s kim izgurati 90 minuta. Ne znam koliko se taj segment vidio sinoć na TV?
Zadnja izmjena: LEŠINAR, dana/u 25 sep 2011, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 sep 2011, 18:04

Tema je FK Borac - Banja Luka.

U nastavku brišem sve što nema veze sa temom (a posebno diskusije o himnama, zastavama, zločincima, isl) a autore šaljem na odmor.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 sep 2011, 18:10

LEŠINAR je napisao/la:Za ta tri boda ćemo još i vidjeti. Naravno i ako bude biće zasluženo! Ne iskusno ste postupili tako da niste ni sačekali da sudija prekine utakmicu. Može biti svašta. Tribine će svakako biti prazne, kasa kluba praznija ali ne isključujem mogućnost igranja nove ili nastavka prekinute (kao i što sama riječ kaže) utakmice. Još ništa nije gotovo što se bodova tiče.

Druga stvar i ja da sam trener Željezničara bio sinoć isto bi postupio. Čovjek je hinja sam od sebe, ljiga, rekao ispraznite tribine nastavljamo kad se tribina ispraznila on rekao jbg. mi se istuširali. Žurimo kući. Čovjek nije imao s kim igrati. Jedan igrač mu je izašao zbog povrede trojica su još šepala. Definitino nije imao s kim izgurati 90 minuta. Ne znam koliko se taj segment vidio sinoć na TV?
I sa tom trojicom kako ih ti nazivaš šepavcima opet smo vam uspjeli dati gol!?

Zapitaj se kakva je tek onda tvoja ekipa kad vam takvi igrači odigraju akciju kao na treningu i ušetaju se s loptom u gol.

Da je neka druga ekipa u pitanjum, utakmica bi bila ponovljena vjerovatno, ali svi znamo kolika je institucija Željo i to dovoljno govori, uostalom tu je i zvanični zapisnik...

Pusti ti Želju, kontaj kako izbjeći treći poraz u nizu već sljedeće sedmice protiv Zvijezde...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.