FK Kozara Gradiška

pabizo
Kontakt:

Re: FK Kozara Gradiška

Post Postao/la pabizo » 20 sep 2011, 15:11

admir_ze1982 je napisao/la:
Avalanche je napisao/la:Hvala drug, ali tesko da cemo izborit opstanak na postnje, zalosno ali takva nam je citava drzava :D upoznao sam i ja Muju stvarno je super osoba ;) evo poz i od mene za njih :D
Ma ostace se sigurno, jer sad se toliko ne stima ko ce ostati i kako, vise se steli ovim gore borcima za evropu, kod njih je lova :D

Ma Mujo je strasan lik, a i fudballer je odican, vjerujem da mu je fino tamo kod vas, Gradiska je super grad.

Pozz
JESU SE USREĆILI SA OVIM NESREČNIKOM jagodicem,,,,

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 20 sep 2011, 16:43

pabizo je napisao/la: JESU SE USREĆILI SA OVIM NESREČNIKOM jagodicem,,,,
A sto, jer nije dosao kod vas??? :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 sep 2011, 00:22

Avalanche je napisao/la:
pabizo je napisao/la: JESU SE USREĆILI SA OVIM NESREČNIKOM jagodicem,,,,
A sto, jer nije dosao kod vas??? :mrgreen:
Nama treba VELIKO TRENERSKO IME ,,,,,ovaj maleni tezgaroš je nezanimljiv,,,,,,,samo spremite mani,mani,mani i bice vam uzbudljivo,zanimljivo ali eto TAŽILI STE GLEDAJTE,,,,,,,ON JE JEFTIN TRENERCIC ali kostaju štele koje on traži,,,,,

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 25 sep 2011, 18:08

ja zadovoljan... cestitam na 3 vrlo bitna boda... ove utakmice se moraju uzeti ako se hoce ostati u PL.
www.fkkozara.net

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 sep 2011, 18:41

KRE KRE i Avalnse izvini na pogresnom pisanju nicka , pabizo je veliki ljubitelj lika i djela Vlade Jagodica tako da kada dozivite prvi poraz a i ovako ocekujte njegovu navalu . :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 sep 2011, 20:49

TaRgEt_ je napisao/la:KRE KRE i Avalnse izvini na pogresnom pisanju nicka , pabizo je veliki ljubitelj lika i djela Vlade Jagodica tako da kada dozivite prvi poraz a i ovako ocekujte njegovu navalu . :lol:
mali tezgaroš dobio utakmicu i onda daje ironičnu izjavu-------ovu pobjedu posvecujem g.VINKU MARINOVICU.Da je frajer a nije nebi ni došao umesto GOSPODINA MARINOVICA,,,,,,,,

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 25 sep 2011, 21:15

pabizo je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:KRE KRE i Avalnse izvini na pogresnom pisanju nicka , pabizo je veliki ljubitelj lika i djela Vlade Jagodica tako da kada dozivite prvi poraz a i ovako ocekujte njegovu navalu . :lol:
mali tezgaroš dobio utakmicu i onda daje ironičnu izjavu-------ovu pobjedu posvecujem g.VINKU MARINOVICU.Da je frajer a nije nebi ni došao umesto GOSPODINA MARINOVICA,,,,,,,,

:lol: :lol: :lol:

pa sta ti je čova učinio kad ga ne možeš svariti :mrgreen:
www.fkkozara.net

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 25 sep 2011, 21:36

pabizo je napisao/la:
haha kakav si ti krelac, nemas pojma zato cuti, kao prvo Jagodic nije zelio ni doci kod nas dok Vinko nije sam dao ostavku isto tako Vinko nije htio doci u Borac kad smu mu nudili jer je Jagodic tad jos bio treber, uglavnom dobri su prijatelji i zasto mu nebi poklonio ovu pobjedu, ma ustavari sta se ja trudim da ti objasnim kad opet neces skontat aj ti samo se drzi svog Olimpica :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 sep 2011, 22:04

Avalanche je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
haha kakav si ti krelac, nemas pojma zato cuti, kao prvo Jagodic nije zelio ni doci kod nas dok Vinko nije sam dao ostavku isto tako Vinko nije htio doci u Borac kad smu mu nudili jer je Jagodic tad jos bio treber, uglavnom dobri su prijatelji i zasto mu nebi poklonio ovu pobjedu, ma ustavari sta se ja trudim da ti objasnim kad opet neces skontat aj ti samo se drzi svog Olimpica :D
jagodic je FOLER i vrijeme ce to pokazat i nemoj lupati kada neznas zašto GOSPODIN VINKO nije hteo u B ORAC

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 25 sep 2011, 22:10

mali tezgaroš dobio utakmicu i onda daje ironičnu izjavu-------ovu pobjedu posvecujem g.VINKU MARINOVICU.Da je frajer a nije nebi ni došao umesto GOSPODINA MARINOVICA,,,,,,,,[/quote]

haha kakav si ti krelac, nemas pojma zato cuti, kao prvo Jagodic nije zelio ni doci kod nas dok Vinko nije sam dao ostavku isto tako Vinko nije htio doci u Borac kad smu mu nudili jer je Jagodic tad jos bio treber, uglavnom dobri su prijatelji i zasto mu nebi poklonio ovu pobjedu, ma ustavari sta se ja trudim da ti objasnim kad opet neces skontat aj ti samo se drzi svog Olimpica :D[/quote]
jagodic je FOLER i vrijeme ce to pokazat i nemoj lupati kada neznas zašto GOSPODIN VINKO nije hteo u B ORAC[/quote]

e sad ste naj.bali ovaj ludak je presao kod vas da lijeci svoje komplekse. Dobili ste dobrog trenera jednog od najboljih covjeka koji zivi za fudbal gledao sam danas utakmicu i vec se vidjela njegova ruka a ovi imaju kompleks od njega jer ih je dobijao u sarajevu sve odreda godinama
"JOŠ OD 1926"

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 25 sep 2011, 22:17

veteran 1987 je napisao/la:mali tezgaroš dobio utakmicu i onda daje ironičnu izjavu-------ovu pobjedu posvecujem g.VINKU MARINOVICU.Da je frajer a nije nebi ni došao umesto GOSPODINA MARINOVICA,,,,,,,,
haha kakav si ti krelac, nemas pojma zato cuti, kao prvo Jagodic nije zelio ni doci kod nas dok Vinko nije sam dao ostavku isto tako Vinko nije htio doci u Borac kad smu mu nudili jer je Jagodic tad jos bio treber, uglavnom dobri su prijatelji i zasto mu nebi poklonio ovu pobjedu, ma ustavari sta se ja trudim da ti objasnim kad opet neces skontat aj ti samo se drzi svog Olimpica :D[/quote]
jagodic je FOLER i vrijeme ce to pokazat i nemoj lupati kada neznas zašto GOSPODIN VINKO nije hteo u B ORAC[/quote]

e sad ste naj.bali ovaj ludak je presao kod vas da lijeci svoje komplekse. Dobili ste dobrog trenera jednog od najboljih covjeka koji zivi za fudbal gledao sam danas utakmicu i vec se vidjela njegova ruka a ovi imaju kompleks od njega jer ih je dobijao u sarajevu sve odreda godinama[/quote]

ma nema veze, malo nas je na forumu, pa nek ponekad digne temu iz mrtvih :D
www.fkkozara.net

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 25 sep 2011, 22:34

Gospodin Vlado Jagodic je jedan od rijetko korektnih i odmjerenih trenera, njegov rad u Borcu i sada kao selektora U21 Reprezentacije BiH govori tome u korist.
Ima onih koji ga vole ili ne vole, i to je svacije pravo, ali strucnost mu niko ne moze osporiti.

Ja licno volim trenere koji se ne boje izazova, i vjerujte mi Vlado Jagodic je jedan od takvih, ja mu zelim srecu na klupi Kozare, i to je moj licni stav, a Kozari zelim nastup u PL BiH i dogodine.

Pozzz
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 sep 2011, 22:46

Pa vi ste izdominirali ovog Leotara, da je bilo više sreće mogli ste im zabiti više nego Željo prošle sezone, barem po prilikama :D

Svaka čast!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 sep 2011, 01:01

admir_ze1982 je napisao/la:Gospodin Vlado Jagodic je jedan od rijetko korektnih i odmjerenih trenera, njegov rad u Borcu i sada kao selektora U21 Reprezentacije BiH govori tome u korist.
Ima onih koji ga vole ili ne vole, i to je svacije pravo, ali strucnost mu niko ne moze osporiti.

Ja licno volim trenere koji se ne boje izazova, i vjerujte mi Vlado Jagodic je jedan od takvih, ja mu zelim srecu na klupi Kozare, i to je moj licni stav, a Kozari zelim nastup u PL BiH i dogodine.

Pozzz
kOJA BOLAN STRUČNOST

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 27 sep 2011, 11:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa vi ste izdominirali ovog Leotara, da je bilo više sreće mogli ste im zabiti više nego Željo prošle sezone, barem po prilikama :D

Svaka čast!
Ma dosta i 1-0 3 boda su upisana to je najvaznije :)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 sep 2011, 23:36

Avalanche je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Pa vi ste izdominirali ovog Leotara, da je bilo više sreće mogli ste im zabiti više nego Željo prošle sezone, barem po prilikama :D

Svaka čast!
Još malo i počinje da vam traži da mu zatvarate tekme------joj ušta ste upali ali je to tako kada ne uzmete PRAVOG TRENERA vec malenog narcisa,,,,,,,samo polako i ja cu bit u pravu

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 27 sep 2011, 23:38

pabizo je napisao/la:
Avalanche je napisao/la:

Svaka čast!
Još malo i počinje da vam traži da mu zatvarate tekme------joj ušta ste upali ali je to tako kada ne uzmete PRAVOG TRENERA vec malenog narcisa,,,,,,,samo polako i ja cu bit u pravu
sta sam rekao tip je za ludare zatvorenog tipa
"JOŠ OD 1926"

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 28 sep 2011, 16:32

veteran 1987 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Avalanche je napisao/la: Ma dosta i 1-0 3 boda su upisana to je najvaznije :)
sta sam rekao tip je za ludare zatvorenog tipa
Ma ne znam sto se trudi uopste kad ga ne dozivljamo al dobro ako momak nema gde drugde da se ljeci, neka ga, jadnicak :D

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 02 okt 2011, 17:21

evo za sve navijače kozare koji žele pratiti meč široki-kozara to mogu učiniti preko neta ili nek se jave pp pa ima pošaljem link sve je đabe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 okt 2011, 19:29

Nedaj se Kozarooo ooo oo :mrgreen: hajmo jos poluvrijeme

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.