braoolyo je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:
Utakmica je prekinuta u 32. minuti zbog utrcavanja navijaca Borca u teren i napada na navijace gostiju. Za sat vremena nisu stvoreni uslovi za nastavak utakmice, odnosno nastavljeno je sa vroijedjanjem na nacionalnoj osnovi pa sam utakmicu odlucio prekinuti", stoji u zapisniku glavnog sudije. Nemam se vise namjeru ponavljati. Predsjednik Zelje nije bio na utakmici, treba li jos ista.
Ne znam kakvo vrijedjanje, istok se skoro skroz ispraznio, ostali su samo poneki zato sto su bili sukobi napolju izmedju navijaca i policije pa se nije ni moglo izaci.
Sa zapada nije bilo vrijedjanja.
Sa zapada nije bilo vrijeđanja????? pa koga ti pokušavaš slagati??? ja sam bio na zapadu, iza one ekipice što ja palila baklje, kolji baliju, ubij turčina, daj ih ovamo da ih pobijemo, izmedju ostalog to se skandiralo, plus što sto imali u planu još da nešto bacite na Manijake ali niste u strahu da ne bi otišlo i na vaše.. to je priča dva lika do mene... nemoj biti smješan, budi samo realan..
I vidim spominje se da nije bilo prelaska na zapad, itekako ga ja bilo, odmah iza tunela za igrače su preskakali ogradu, čak su i na ulaz kasnije bez ikakvih problema ulazili, nikoga nije bilo..