FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tm8782
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tm8782 » 25 sep 2011, 19:16

nick je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:@LESINAR

[youtube][/youtube]

Pogledaj od 5:00 i onda pričaj da li je bio penal ili ne!
Čist penal ko suza! Lopta se odbija od leđa igrača van 16 i pogađa u ruku igrača u 16! Pogledaj bolje!

izvini ali ne vidis dobro

http://imageshack.us/photo/my-images/94/penal.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vjerovatno ste naucili da vam se penali sviraju van sesnesterca ili ne poznajete fudbalska pravila, pa vam je zbog toga ova situacija penal. Ili ste ipak bas tako paglu. Slika govori hiljadu rijeci.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 sep 2011, 19:18

VanBasten je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:Dakle utakmica se itekako mogla nastaviti, ali su Zeljini igraci i strucni stab iskoristili situaciju (isto kao i Italijani protiv Srbije).
jah, i u Đenovi ste bili žrtve :lol:
Dobar. :lol:

@alexandar

Neprocjenjivo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 sep 2011, 19:19

LEŠINAR je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:@LESINAR

[youtube][/youtube]

Pogledaj od 5:00 i onda pričaj da li je bio penal ili ne!
Čist penal ko suza! Lopta se odbija od leđa igrača van 16 i pogađa u ruku igrača u 16! Pogledaj bolje!
Kakvog bolan igrača u 16!?

Jesi li ti normalan, čovječe!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 25 sep 2011, 19:20

braoolyo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Utakmica je prekinuta u 32. minuti zbog utrcavanja navijaca Borca u teren i napada na navijace gostiju. Za sat vremena nisu stvoreni uslovi za nastavak utakmice, odnosno nastavljeno je sa vroijedjanjem na nacionalnoj osnovi pa sam utakmicu odlucio prekinuti", stoji u zapisniku glavnog sudije. Nemam se vise namjeru ponavljati. Predsjednik Zelje nije bio na utakmici, treba li jos ista.
Ne znam kakvo vrijedjanje, istok se skoro skroz ispraznio, ostali su samo poneki zato sto su bili sukobi napolju izmedju navijaca i policije pa se nije ni moglo izaci.
Sa zapada nije bilo vrijedjanja.

Sa zapada nije bilo vrijeđanja????? pa koga ti pokušavaš slagati??? ja sam bio na zapadu, iza one ekipice što ja palila baklje, kolji baliju, ubij turčina, daj ih ovamo da ih pobijemo, izmedju ostalog to se skandiralo, plus što sto imali u planu još da nešto bacite na Manijake ali niste u strahu da ne bi otišlo i na vaše.. to je priča dva lika do mene... nemoj biti smješan, budi samo realan..

I vidim spominje se da nije bilo prelaska na zapad, itekako ga ja bilo, odmah iza tunela za igrače su preskakali ogradu, čak su i na ulaz kasnije bez ikakvih problema ulazili, nikoga nije bilo..
Zadnja izmjena: -SanaFCŽ-, dana/u 25 sep 2011, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2011, 19:23

VanBasten je napisao/la:
Dakle utakmica se itekako mogla nastaviti, ali su Zeljini igraci i strucni stab iskoristili situaciju (isto kao i Italijani protiv Srbije).
jah, i u Đenovi ste bili žrtve :lol:
''Su'' bili ne'' ste'
Inace se slazem sa konstatcijom,''duse drage'' :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 25 sep 2011, 19:23

[youtube][/youtube]
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 sep 2011, 19:26

Najbolje bi bilo da se utakmica nastavi sutra oko 20 sati. Počelo bi se od 0:0 od 27 minute, s tim što bi se morao svirati penal za Borac, kada je lopta udarila Jamaka u ruku na nekih 19-20 metara.
Ovo bi izgleda zadovoljiljo apetite navijača i Uprave Borca.
Prekosutra bi Borac mogao odigrati i sa Travnikom tekmu (drugo poluvrijeme), a sudio bi četvrti sudija, jer se Mrković još nije oporavio. Protiv Travnika bi mogli gol razliku popraviti.
Molio bih da se ovaj moj post ne briše, jer se radi o aluziji na neke postove navijača Borca.
Pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2011, 19:29

LEŠINAR je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svako svoju ranu sisa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 sep 2011, 19:29

braoolyo je napisao/la:
nick je napisao/la: mora da se salis? po tebi se utakmica mogla nastavit okruglo poslije sat vremena iako na stadionu nije bilo policije jer su se tukli napolju. a na stadionu bila 3 redara
Oni koji su pravili probleme nisu bili na stadionu! Nije bilo 3 redara, bilo je mnogo vise redara i obicni policajci.

gdje su bili ima snimak kad onaj covjek govori ,organizator ili sta je vec, imali policije ili nema? sam sebe lazes, ali hajd
Zadnja izmjena: nick, dana/u 25 sep 2011, 19:31, ukupno mijenjano 2 puta.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 sep 2011, 19:30

Bilo je sta je bilo,ni prvi ni posljednji put da se desi navijacki sukob,nebitno izmedju koga...

Poklonili smo pobjedu Zeljeznicaru,predali se bez borbe,a realno,da se utakmica kojim cudom i nastavila,cisto sumnjam da bi preokrenuli,ako je suditi po prvih 30ak minuta.Sad imamo utakmicu protiv Zvijezde u Kupu BiH,a zatim idemo na ligaski okrsaj u Gradacac opet.

Siroki je prvi sa 19 bodova,mi i Sarajevo drugi(treci) 16,Zeljeznicar vjerovatno cetvrti sa 14...

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 sep 2011, 19:32

2010 - Na Grbavici 15 000 ljudi pljesce igracima i navijacima Borca na osvojenom kupu BiH
2011 - Na Grbavici 6000 ljudi pljesce igracima i navijacima Borca na osvojenoj tituli BiH

Ni u jednom trenutku se ni igraci ni navijaci nisu osjecali ugrozeno niti su bili vrijedjani.

U Banja Luci u 35 minuti prekinuo susret radi 0:1, ili ako nisu zbog toga Lesinari uletili onda jos gore. A kamenje i uljetanje bez problema bez konetara, iskreni navijaci Borca stidite se onih 300tinjak idiota.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 25 sep 2011, 19:47

LEŠINAR je napisao/la:Za ta tri boda ćemo još i vidjeti. Naravno i ako bude biće zasluženo! Ne iskusno ste postupili tako da niste ni sačekali da sudija prekine utakmicu. Može biti svašta. Tribine će svakako biti prazne, kasa kluba praznija ali ne isključujem mogućnost igranja nove ili nastavka prekinute (kao i što sama riječ kaže) utakmice. Još ništa nije gotovo što se bodova tiče.

Druga stvar i ja da sam trener Željezničara bio sinoć isto bi postupio. Čovjek je hinja sam od sebe, ljiga, rekao ispraznite tribine nastavljamo kad se tribina ispraznila on rekao jbg. mi se istuširali. Žurimo kući. Čovjek nije imao s kim igrati. Jedan igrač mu je izašao zbog povrede trojica su još šepala. Definitino nije imao s kim izgurati 90 minuta. Ne znam koliko se taj segment vidio sinoć na TV?
ni ti ne vjeruješ u ono što si ovdje napisao.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 25 sep 2011, 20:02

braoolyo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
braoolyo je napisao/la: Da, kao sto pise i da je nakon sat vremena na terernu bilo pet redara, te da su huligani sa istocne tribine poceli ulaziti na zapadnu. Ima sve napisano, nista ne brini. 0:3, jedno tri tekme van BL i cener u kasu FS drzave koju ne priznajete. Zar nije neprocjenjivo.
Prvo, skreces sa ovog sto je napisano da utakmica nije nastavljena zbog vrijedjanja.
Drugo, huligani nisu poceli prelaziti na zapad. Presao je onaj jedan sto je snimljen na TV-u. Nisu preko terena, niti je iko ulazio na glavni ulaz (stajao sam pored ograde i 2 metra od ulaza).
3-4 igraca Zeljeznicara je ostalo na terenu nakon ulaska navijaca, niko im ni prisao nije.
Redari su bili, ali ih je bilo vrlo malo zato sto nisu bili potrebni. 20ak specijalaca je bilo ispred istoka, ali kad su navijaci izasli poceli su sukobi napolju, tako da su i ovi presli napolje.
Dakle utakmica se itekako mogla nastaviti, ali su Zeljini igraci i strucni stab iskoristili situaciju (isto kao i Italijani protiv Srbije).
Sta reci,svi padaju s nogu od straha od nebeske velesile :lol: :lol: :lol:
Volim ovo laskanje samima sebi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 sep 2011, 20:05

Utakmice se nije mogla nastaviti!I ne treba!Ako smo mi dobili 3 boda u Travniku zbog propusta,Zeljeznicar ima svako pravo da dobije ovdje 3 boda za stolom.To je to.

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 25 sep 2011, 20:16

Prvo, skreces sa ovog sto je napisano da utakmica nije nastavljena zbog vrijedjanja.
Drugo, huligani nisu poceli prelaziti na zapad. Presao je onaj jedan sto je snimljen na TV-u. Nisu preko terena, niti je iko ulazio na glavni ulaz (stajao sam pored ograde i 2 metra od ulaza).
3-4 igraca Zeljeznicara je ostalo na terenu nakon ulaska navijaca, niko im ni prisao nije.
Redari su bili, ali ih je bilo vrlo malo zato sto nisu bili potrebni. 20ak specijalaca je bilo ispred istoka, ali kad su navijaci izasli poceli su sukobi napolju, tako da su i ovi presli napolje.
Dakle utakmica se itekako mogla nastaviti, ali su Zeljini igraci i strucni stab iskoristili situaciju (isto kao i Italijani protiv Srbije).[/quote]

Mada nerado ali moram. "Svi su protiv nas". Nemam namjeru vise diskutovati jer nakon svake diskusija sa onima protiv koji su svi barem jednu belu dlakicu na kosi dobijem. Okano, jednom sam napisao, pa cu se ponoviti. Vas 200.000 Banjalucana ebe papak iz Laktasa, sta da ti kazem. Pogledah sad video i nekako se ona vrata sama otvorise, a redara i policajaca puna atletska. I kao sto Sir rece, i sada razmisljamo da se vratimo na utakmicu, mozda su se stekli uslovi za odigravanje iste.[/quote]
profesionalan i objektivan komentar... al nazalost ogranicenje je velika prepreka za tih 200000 "ljudi" pa se papku od laktasa moze...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 sep 2011, 20:18

dosta diskusije o papku iz laktaša, posljednji put upozoravam.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 sep 2011, 20:47

Ima li u upravi Borca neki debeli glavati celavi gospodin.Negdje sam gled'o kako on pored tunela psuje Boga i govori kao sto policija stedi lesinare sto ih ne naprasi,sad me zanima da li je to delegat ili neko iz uprave "velikana iz platonove" :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 sep 2011, 20:51

To je Novo Damjanovic :D

On ti je vec godinama u FS BIH neki qrac za bezbjednost! Inace je odavde,banjalucanin,drzi kafic Kantun.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 sep 2011, 20:51

Megamon je napisao/la:Ima li u upravi Borca neki debeli glavati celavi gospodin.Negdje sam gled'o kako on pored tunela psuje Boga i govori kao sto policija stedi lesinare sto ih ne naprasi,sad me zanima da li je to delegat ili neko iz uprave "velikana iz platonove" :lol:
Nije iz uprave kluba, Novo Damjanović, uposlenik NS/FSBiH :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 sep 2011, 20:52

Dule 078 je napisao/la:To je Novo Damjanovic :D

On ti je vec godinama u FS BIH neki qrac za bezbjednost! Inace je odavde,banjalucanin,drzi kafic Kantun.
Banjalucanin bi da udara banjalucane.Mislim da nakon onih rijeci nece mu vis eniko svratiti u kafic :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.