Nismo mi dobili nikakav poklon nego ste vi bili zreli za bar jos dva komada, nije bilo sanse da Zeljo izgubi sinoc i sve ostalo sto se desavalo samo pokazuje nemoc igraca borca, znaci nadigrani ste apsolutno u prvih pola sata a vjerovatno bi bilo i gore po vas da se nastavilo.jubitubi je napisao/la:Krenulo je,krenule su prognoze,racunice,kiksevi protivnika,"plavo proljece" se ceka.Vi dobili utakmicu za zelenim stolom,i odmah se digli...Polako ljudi,dobili ste poklon,mi smo ispali budale radi pojedinaca,ali sezona je duga,a vi jos kaskate za vodecom trojkom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nešto puno brate tih pojedinaca, a očito ih je dobro ispratio neko iz organizacije. ajd mani nas šuplje. a još ne znate koliku ste medvjeđu uslugu učinili sami sebi.
Nemoj tako pile, imali su stativu i penal nedosudjeni (nije bitno sto je van 16) 
idemo dalje

idemo dalje

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- KB-TM87
- Kontakt:

Jedan je brkati majstor!

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Pa od 7000 ljudi na stadionu,na terenu je bilo mozda 40ak.Pa ti gledaj,jesu pojedinci napravili prekid ili nisu.ChWilla je napisao/la:nešto puno brate tih pojedinaca, a očito ih je dobro ispratio neko iz organizacije. ajd mani nas šuplje. a još ne znate koliku ste medvjeđu uslugu učinili sami sebi.
Ma ja necu uopste o tome da pricam,ono sto smo dobili u Travniku sad smo vratili s kamatom,idemo dalje.
Mene iskreno vise zanima olimpic i sloboda al eto ko da ulazimo u formu to raduje...Seyo_TM je napisao/la:Nemoj tako pile, imali su stativu i penal nedosudjeni (nije bitno sto je van 16)
idemo dalje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
zašto je kapija bila otvorena?jubitubi je napisao/la:Pa od 7000 ljudi na stadionu,na terenu je bilo mozda 40ak.Pa ti gledaj,jesu pojedinci napravili prekid ili nisu.ChWilla je napisao/la:nešto puno brate tih pojedinaca, a očito ih je dobro ispratio neko iz organizacije. ajd mani nas šuplje. a još ne znate koliku ste medvjeđu uslugu učinili sami sebi.
Ma ja necu uopste o tome da pricam,ono sto smo dobili u Travniku sad smo vratili s kamatom,idemo dalje.
otkud betonske gromade i kako su unesene?
kome ti šuplju pričaš kad se sve vidi na snimcima?
i to kad tako kažeš, zvuči k'o da željo ne bi trebao dobiti bodove, nego k'o biva, nek' vam bude...

Ma kakve suplje,boli mene ona stvar,sta ti mislis,niti me zanimaju dogadjaji od sinoc.Gadjali su i mene vasi sa sjevera svacim,pa ne placem od kud i kako su unijeli.Nije istok samo navijacka tribina,vec i simpatizerska,ako tako gledamo cura moze baklju gurnuti u onu stvar i unijeti u pored najrigoroznije kontrole.O cemu se ovdje prica?ChWilla je napisao/la: zašto je kapija bila otvorena?
i to kad tako kažeš, zvuči k'o da željo ne bi trebao dobiti bodove, nego k'o biva, nek' vam bude...
Bodove ste dobili,i trebate dobiti jer je prekid napravljen od strane nasih navijaca,i jer ljudi nisu dobro organizovali mec visokog rizika.
ja te ne pitam za baklju, nego za komade betona koji se bacaju sa dvije ruke? jer to kako ti pričaš, zvuči k'o da je slučajno bilo, a iz svih okolnosti je očigledno da je smišljeno i planirano.
što si uopšte doš'o ako ti ne godi priča o sinošnjoj utakmici?
Samo ću da odgovorim oko ovih betonskih blokova, to su betonski slivnici koji pokrivaju kanal između atletske staze i samog terena, montažni su i eto kako su se našli u rukama onih koji su upali na teren, jebga...ChWilla je napisao/la:zašto je kapija bila otvorena?jubitubi je napisao/la:Pa od 7000 ljudi na stadionu,na terenu je bilo mozda 40ak.Pa ti gledaj,jesu pojedinci napravili prekid ili nisu.ChWilla je napisao/la:nešto puno brate tih pojedinaca, a očito ih je dobro ispratio neko iz organizacije. ajd mani nas šuplje. a još ne znate koliku ste medvjeđu uslugu učinili sami sebi.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
sad su ljuti sto im je nedosudjen penal sa 18-19 metaraSeyo_TM je napisao/la:Nemoj tako pile, imali su stativu i penal nedosudjeni (nije bitno sto je van 16)
idemo dalje
jbg tesko je prekinuti navike neke.
treba nam jos igraca iz BiH
- KB-TM87
- Kontakt:
Evo i od mene jedan izvještaj.. Sinoć bio na zapadu, cura bila sa mnom pa sam morao ulazimo na stadion par minuta prije početka, stajem ispred "obezbjeđenja" očekujem da me kao na Grbavici 17 puta pretresu, ali lik samo klimnu glavom kao prolazi.. Znači niko se ne pregleda, mogao sam zolju unijeti da sam htio.. Sjedamo na kraj zapada očekujući da će ih tamo biti manje, kad baš papci sa onim bakljama dođoše na to mjesto pa popuniše sve.. Isto je njesra i na njihovom istoku i zapadu, za te ljude rat nikad nije stao, osjećao sam se kao u Omarskoj.. Prvih par minuta ono manje više uredu je bilo, da bi poslije gola krenulo sve naopako, kolji turke, daj ih ovamo da ih pobijemo, nema šta se ne govori, od djeteta od 7 godina pa do najstarijeg.. Da nije prekid bio, otišli bi na poluvremenu jer se ono nije moglo izdrža, i sreća da nas nisu prepoznali... Uglavnom bilo je sve isplanirano, jer su papci kad je počelo sve, pričali nešto kao da bace na naše navijače ali se boje da ne ode i na njihove, vjerovatno suzavac ili nešto slično.. Najjači od svih kao i uvijek je bio Amar, zadnji izlazi sa stadiona i nosi flašu vode, a četnik pored mene ustaje i baca flašu na njega(od pola litre se prodaju na tribinama?????) i srećom promaši, a Amar onako coolerski podiže glavu i daje mu onu svoju a oni poludiše.. Oko 21:45 sam vidio i naše igrače u busu, sve me neke jeza u tom trenutku uhvatila, ali nažalost samo sam glavom klimnuo da im čestitam jer nisam mogao drugačije obzirom da su opet oko nas papci bili.. Našim navijačima svaka čast na onoj skeli, nikad nisam bio ponosniji, mislio da sam Željo ne može više voljeti nego inače, ali od sinoć ga volim više nego ikad.. ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Željezničar - kult glavnog grada
Evo odgovorio ti je momak ispod za blokove...Nije nista izrezirano.ChWilla je napisao/la:ja te ne pitam za baklju, nego za komade betona koji se bacaju sa dvije ruke? jer to kako ti pričaš, zvuči k'o da je slučajno bilo, a iz svih okolnosti je očigledno da je smišljeno i planirano.
Zadnja izmjena: jubitubi, dana/u 25 sep 2011, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
a normalna je procedura da kapija bude otvorena u toku utakmice?
koga vi **** i što ste uopšte došli ako vam se ne sviđa tema?
To za kapiju ti ne mogu objasniti,jer ni sam ne znam...ChWilla je napisao/la:a normalna je procedura da kapija bude otvorena u toku utakmice?
ne znaš al' si siguran da je sasvim slučajno i da nije izrežirano? pa gdje to bolan ima da je kapija prema terenu otvorena u vrijeme utakmice? sasvim slučajno? hajmo više ne vrijeđati zdrav razum.jubitubi je napisao/la:To za kapiju ti ne mogu objasniti,jer ni sam ne znam...ChWilla je napisao/la:a normalna je procedura da kapija bude otvorena u toku utakmice?
i sad je kao normalno i da na stadionu slobodno stoje betonski komadi koji se mogu odvojiti na licu mjesta? majke vam vaše GDJE TO IMA?
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
HAHAHAHAHAH joj sta sve nece izmislit da se izvuku
..ett sad ispade da ste vi namjestili da se ovo desi 

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Nisam siguran,ali ne vjerujem da je izrezirano,jer je sve spontano bilo,odjednom,sokirani smo i mi bili...A brate,na vasoj Grbavici mozes naci kamenja kao u prici,da se ne lazemo.ChWilla je napisao/la: ne znaš al' si siguran da je sasvim slučajno i da nije izrežirano? pa gdje to bolan ima da je kapija prema terenu otvorena u vrijeme utakmice? sasvim slučajno? hajmo više ne vrijeđati zdrav razum.
i sad je kao normalno i da na stadionu slobodno stoje betonski komadi koji se mogu odvojiti na licu mjesta? majke vam vaše GDJE TO IMA?
@FIFA
A sta lazem ja?Sjever su sve ekstra raja,za pive popiti?Nema povika nekih?
-
- Kontakt:
@jubi je čini mi se uvijek bio normalan momak na forumu. Razumljivo je da brani svoj klub, ali sinoć su vam papci koju su uletili toliko bruke nanijeli da se to ne može braniti. Nemam ništa posebno reći...sve je već napisano. Najvažnije da niko nije ozbiljnije povrijedjen i da ništa nije "palo". Oni nek se pozabave samim sobom jer kad se sve sabere, bit će najveći gubitnici zbog svojih postupaka. Očekujem da ljudi koji vode naš fudbal jednom za sva vremena prekinu ove i slične pizdarije.
PS: Gdje možeš naći kamen? Kad je neko pogodjen kamenom na terenu? Jedino čime neko može gadjati gostujuće navijča su upaljači i kovanice. Gadjali ste i vi nas bakljom na Grbavici. Pala metar od mene i prijatelja koji je iz Hrvatske došao da gleda finale kupa. Pored nas stajala djevojka koja je mogla zaplatit radi toga.
PS: Gdje možeš naći kamen? Kad je neko pogodjen kamenom na terenu? Jedino čime neko može gadjati gostujuće navijča su upaljači i kovanice. Gadjali ste i vi nas bakljom na Grbavici. Pala metar od mene i prijatelja koji je iz Hrvatske došao da gleda finale kupa. Pored nas stajala djevojka koja je mogla zaplatit radi toga.
kamenja ima, ono bogam' nema. i tipično se ne može sa navijačke tribine slobodno ući u teren. al' eto, ako je kod vas to normalno i "spontano"...neka bude. samo stvarno ne znam što ste došli i o čemu ste mislili da pričate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.