pa tako je brate ako ti se ne gleda nemoj ni gledati niko te ne tera, nego me nervira sta onaj place kakva je utakmica bila, pa sta hoces to nam je realnostsenad_flamin je napisao/la:Inace ne gledam ni jednu tekmu nase lige vec je programski sadrzaj na ostala 2 programa bio mi los![]()
Pa se teska srca odluci za Kozara-Leotar vidje istrcavanje na teren i to je to bilo
pametnom dostaAvalanche je napisao/la:pa tako je brate ako ti se ne gleda nemoj ni gledati niko te ne tera, nego me nervira sta onaj place kakva je utakmica bila, pa sta hoces to nam je realnostsenad_flamin je napisao/la:Inace ne gledam ni jednu tekmu nase lige vec je programski sadrzaj na ostala 2 programa bio mi los![]()
Pa se teska srca odluci za Kozara-Leotar vidje istrcavanje na teren i to je to biloja volim svoj klub i ja sam uzivao u svakom sekudnu utakmice
Ma to sam i ja vec predlagao i jos dosta forumasa ali izgleda da to samo ne mogu da skontaju ovi iz tima za normalizacijuKreKre je napisao/la:pametnom dostaAvalanche je napisao/la:pa tako je brate ako ti se ne gleda nemoj ni gledati niko te ne tera, nego me nervira sta onaj place kakva je utakmica bila, pa sta hoces to nam je realnostsenad_flamin je napisao/la:Inace ne gledam ni jednu tekmu nase lige vec je programski sadrzaj na ostala 2 programa bio mi los![]()
Pa se teska srca odluci za Kozara-Leotar vidje istrcavanje na teren i to je to biloja volim svoj klub i ja sam uzivao u svakom sekudnu utakmice
mada, iako sam za to da treba svakoga prenositi, jer realno jedino tako ću ja npr gledati Kozaru, jer ona čisto sumnjam da će nekad igrati istinski derbi, ali treba odraditi da se prenosi, kad npr kod nas ili bilo gdje kod nekog manjeg kluba, gostuje neki od jačih, borac, željo i sl.
vjerujem da se slažete da bi to bilo fer i prema jednima i prema drugima...
Ne bi bilo fer prema tim našim "velikim" klubovima jer bi se tek tad vidjelo koliko vrijede i kako na gostovanju ne mogu preći centar bez pomoći sudija... zbog toga druže to nećeš gledati na našim TV kanalima. Isto tako nećemo gledati ni kada neki manji klub gostuje kod "velikana"... jah bruke, sramote i patnje sa manjim klubom pred domaćom, a bogami i pred publikom u BiH i bez pomoći sudija... npr. prethodno kolo Željo-Zvijezda, gdje se igrala željina zvanična rođendanska utakmica i da takva tekma pred punim stadionom na Grbavici ne bude na TV. Da je to tako potvrđuje i ona Jovićeva izjava nakon te utakmice u kojoj je sve rečeno...KreKre je napisao/la:pametnom dostaAvalanche je napisao/la:pa tako je brate ako ti se ne gleda nemoj ni gledati niko te ne tera, nego me nervira sta onaj place kakva je utakmica bila, pa sta hoces to nam je realnostsenad_flamin je napisao/la:Inace ne gledam ni jednu tekmu nase lige vec je programski sadrzaj na ostala 2 programa bio mi los![]()
mada, iako sam za to da treba svakoga prenositi, jer realno jedino tako ću ja npr gledati Kozaru, jer ona čisto sumnjam da će nekad igrati istinski derbi, ali treba odraditi da se prenosi, kad npr kod nas ili bilo gdje kod nekog manjeg kluba, gostuje neki od jačih, borac, željo i sl.
vjerujem da se slažete da bi to bilo fer i prema jednima i prema drugima...
Mostarski el classicoTyson je napisao/la:Koga prenose iduce kolo ?
ne!Elegant je napisao/la:Prenosi li se mozda neka utakmica KUP-a
Vazda bilo samo finale.Elegant je napisao/la:Prenosi li se mozda neka utakmica KUP-a
nije istina, prosle sezone polufinale siroki-zeljo obje bileNimla_RZ je napisao/la:Vazda bilo samo finale.Elegant je napisao/la:Prenosi li se mozda neka utakmica KUP-a
Ima li stvarno prenosRAS07 je napisao/la:Mostarski el classicoTyson je napisao/la:Koga prenose iduce kolo ?![]()
![]()
druze, duhovi ce da navijaju, a mozda koji uleti i na terenPasha je napisao/la:koja profesionalnost na BHT-u. gledam sad najavu utakmice Zrinjski - Velež u nedjelju, kaže "tribine u Mostaru će sigurno biti ispunjene do posljednjeg mjesta".![]()
![]()
![]()
ok, kontam da su unaprijed pripremili najave, al' mogli bi malo prije nego je puste provjeriti, je li baš tako i snimiti novu...
duhovi proslostiRugby je napisao/la:druze, duhovi ce da navijaju, a mozda koji uleti i na terenPasha je napisao/la:koja profesionalnost na BHT-u. gledam sad najavu utakmice Zrinjski - Velež u nedjelju, kaže "tribine u Mostaru će sigurno biti ispunjene do posljednjeg mjesta".![]()
![]()
![]()
ok, kontam da su unaprijed pripremili najave, al' mogli bi malo prije nego je puste provjeriti, je li baš tako i snimiti novu...
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 17 gostiju.