AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

scudetto
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la scudetto » 22 sep 2011, 22:40

Losa Roma skroz, nije mi jasno zasto izvadi Borriella kad je lik najbolji bio na terenu i to umjesto njega uvede onu krampu od Borinia :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 sep 2011, 22:45

Trebala je Siena dobit ovo, ali eto...

Roma slaba, dali taj gol, nakon toga Siena mnogo bolje prilike imala( i prije gola je), ali nisu imali srece, sve do finisa, kada dolaze do potpuno zasluzenog izjednacenja.

Roma nista, kretanje igraca nikakvo, bez prave ideje i otvaranja prostora. Nova je ekipa, sve to stoji, ali jbg...tanko je ovo.

Kjaer i veceras najbolji. Pjanic solidan, u igi bez igre, ako nista, ima dobro kretanje bez lopte, za razliku od ostalih....imao jedan dobar sut.

Ne znam kakvo je vase misljenje, ali Totti vise ne moze hodat, realno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 sep 2011, 22:46

sunce im svima ****, pa mi nismo u stanju sansu stvoriti za 90min, pa covjece sanse nismo imali protiv siene, pa ovo je zalosno majke mi :roll: :roll:

siena je zasluzila sva tri boda

ebo te kralj kakav novi projekat, pa ovaj projekat nas samo moze odvest u drugu ligu, realno igramo kao tim koji ispada iz lige

pa nismo usli u 16 metara, al bukvalno :roll:

jedino kjer i onaj angel solidni, a ono sve ostalo tragedija

a tek borini, aman jarabi projekta ciji je faktor otpadak iz novog engleskog prvoligasha

jedino u ovoj igri pozitivno sto drzimo dugo loptu, mislim dodajemo se bezveze, pa protivnici nemaju prilike da daju jos golova

kako li je onda onaj inter losh kad nam nisu gola dali :roll:

fuj gamad!
nema potpisa

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 sep 2011, 22:54

Golivi ce doci sami kao sto kaze Enrique, ako ne sad onda kasniej, ako ne kasnije, mozda nikada cccc otkaz ja bi mu dao istog trenutka :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 sep 2011, 17:42

Mislio sam napisati koju kritiku, ali neću.. imam još strpljenja za LE, valjda će to s Lamelom izgledati bolje :roll:
nego, vidim neke kritike na račun Borinija, nemam pojma zašto.. momak je odigrao najbolje od svih naših napadača u sve 3 tekme, i kad nema Lamele moraju igrati on i/ili Bojan..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 sep 2011, 20:37

Parma (4-4-2): Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi; Biabiany, Morrone, Galloppa, Modesto; Giovinco, Floccari. All. Colomba.

A disp.: Pavarini, Rubin, Feltscher, Morrone, Pereira, Jadid, Crespo.

Roma (4-3-3): Lobont; Rosi, Heinze, Kjaer, Josè Angel; Perrotta, De Rossi, Pjanic; Borini, Totti, Osvaldo. All. Luis Enrique.

A disp.: Curci, Burdisso, Cassetti, Taddei, Simplicio, Bojan, Borriello.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 25 sep 2011, 21:01

ovaj totti **** citavu koncepciju,frajer uspori svaki napad,nit trci nit sta radi. :lol:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 sep 2011, 21:11

vidio sam u jednom postu da neko od vas brani ovog Borinia i dize na visoke stepene ,al nigdje veze momak je kanta ,, i Bojan i Borielo su bolji od njeg ... :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 sep 2011, 21:34

ovo je cisto silovanje zivaca, bojim se da cu ubuduce morati piti tablete dok gledam :roll: :roll:

135min koje ja gledam i jos sanse nismo stvorili, ovo kad je totti opucao pa onaj parmak promashio nemoguce se ne pika
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 sep 2011, 21:37

Ne bas sadrzajnih 45. minuta...

Bez pravih prilika, tek vrijedi izdvojiti jedan sut Lucarellija nakon kornera za Parmu i stativu koju je Totti pogodio, nakon greske Mirantea, te pokusaj Osvalda nakon odbijanca iz iste situacije, sto je bila i najbolja prilika na utakmici. To bi otprilike sve bilo. Parma nesto aktivnija, ali bez vecih prilika....

Roma ne izgleda bolje u odnosu na prethodne tekme i dosta je to bezidejno. Pjanic prodao par lopti....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 sep 2011, 21:54

slika

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 sep 2011, 21:55

Osvaldo zvjerka 8-)
sta kazes admire sada za osvalda ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 25 sep 2011, 21:56

Colpo di testa dell'attaccante argentino e palla in rete.

Osvaldito 8-)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 sep 2011, 21:59

Boateng_27 je napisao/la:Colpo di testa dell'attaccante argentino e palla in rete.

Osvaldito 8-)
il' sto bi arapski komentator rekao

رأس من المهاجم الأرجنتيني والكرة في الشباك.

8-)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 sep 2011, 21:59

DesimaL je napisao/la:Osvaldo zvjerka 8-)
sta kazes admire sada za osvalda ?
Pa recimo ja i dalje imam misljenje da on i nije neki igrac, al bi me mogo demantovati ove sezone, mozda jednostavno u Fiorentini nije dobio pravu priliku

Roma dosta bolja u drugom poluvremenu

p.s evo Crespa :P
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 sep 2011, 22:44

nekih 20ak minuta drugog poluvremena sam cak uzivao u nasoj igri, ostatak utakmice je bio poprilicno frustrirajuci kao dosadasnji dio sezone. idemo dalje :arrow:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 sep 2011, 22:53

drugo pol za nijansu bolje, al je to opet nidje veze sa vezom, pa kakav je to sistem igre gdje jedan krilni igrac borini za 65min ima dva dodira sa loptom duza od dvije sekunde, a bojan za 25min samo jedan otprilike :roll:

osvaldo je dao fin gol, al kad mu vidim onaj ocajan prijem lopte i slicne stvari dodje mi da zaplacem

sve u svemu jedino se nadam da ce ovaj lamela donijeti neki pomak kad se vrati, al i to je neka tanka nada skroz

loshe do bola
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 sep 2011, 23:10

Roma iskoristila tu jednu sansu i zabili gol, to je to. Tekma nista posebno, Parma vrlo losa(kandidati za ispadanje, definitivno :roll: ), osim one sanse Biabianya kada je bio sebican, skoro nista nisu napravili...

Vazna pobjeda za Romu, ako nista, na psiholoskom planu. Mozda sada pocnu bolje i igrati...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 sep 2011, 00:22

Pa eto, favoriti kiksaju vec drugo kolo, ovaj put smo to iskoristili, proslo nismo, nema veze, idemo na scudeto 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 sep 2011, 03:19

Napokon i mi navijaci Rome docekasmo pobjedu. :D
Malo iznenadjujuce prva pobjeda i to na strani protiv vrlo nezgodna ekipe...
4-boda sa dva teska gostovanja,a kuci zijanili dvije tekme protiv slabih ekipa...
Next----->Atalanta,naraFno pobjeda se ocekuje----->

FORZA---->GRANDE----->ROMA-----> slika

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.