FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

bambina
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la bambina » 25 sep 2011, 21:55

Stvarno gledajući i čitajući ovo sve pitaš se tko je tu normalan?
Policija,osiguranje,veliki rizik,specijalci,huliganizam , ograda -ulazak u teren,ovo stvarno kao da se živi u 5 stoljeću.Totalna bruka za grad Banjaluku,klub i sve organizatore ovoga ,jer nije ovo bio vašerili neka mahalska proslava, već derbi.Zna se naravno raspored utakmica datum i vrijeme.
Kazne novčane i prazan teren ništa se s tim neće dobit ,samo do kad tako?? Komisija nema tu ništa od toga .
Otužno ,jadno,šta reći i ovakvi čekamo ulazak u EU ;) :roll: kao građani bilo koje nacije.
Nažalost politika sport i zato jesmo tu gdje jesmo tugaaaa.....

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 25 sep 2011, 22:06

Dule 078 je napisao/la:Yebo vas vise taj aplauz na Grbavici,sta nas boli qrac za njim?

Pustite Zepcu ko zadnji kokosari i onda nam kasnije aplaudirate! To je kao da ja tebe udarim sakom pa ti aplaudiram sledece godine kad te sretnem!

Vas aplauz nam uopste ne treba i nemojte nam vise nikad aplaudirati,aplaudirajte Zepcu,yebalo vas ono u usta!

Za druge stadione to ne vazi,i tamo mi je drago kad cujem da smo dobili aplauz!
Dobicete ga u ,kako ti kazes,u qurcu vise igdje poslije svega sto ste napravili.Ne podrzavam to sto ce biti samo se bojim da ce te od sada umjesto aplauza gdje god odete dobiti po picki,ali sami ste krivi ko vas yebe
I ne pravi se mangup nisi ti to...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 sep 2011, 22:10

Jos jedan dusebriznik koji je juce fasovao cetvorku,dosao da malo komentarise na temi Velikana...
A Dule je u pravu 100%...Vasi aplauzi nam nisu potrebni,tako sam i govorio kas ste nam cestitali na tituli.Ne trebaju nam vase cestitke ni aplauzi.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 25 sep 2011, 22:15

VAM je napisao/la:Jos jedan dusebriznik koji je juce fasovao cetvorku,dosao da malo komentarise na temi Velikana...
Ma fasovali ste vi sve kao sto je ovaj dusebriznik i pretpostavio.Prvo Olimpik pa sada Bog vraca za Travnik,dalje slijedi ispadanje u kupu i po guzici vam je u Gradačcu...Nek vam se bog smiluje ....
Ko drugom jamu kopa sam se u njoj razbije... :lol:
Bice gusto bice O-3 :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 sep 2011, 22:17

Kad toliko znas prava je steta sto sjedis za tastaturom umjesto da se malo gotivis po Dubaiju lovom dobijenih na kladionicama.Ili ti je mozda ljepse u Travniku? :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 sep 2011, 22:20

Mislio ići i dobro da nisam otišo kaže frend moj i par lijepih auta oštećeno. Ma sramota da se ovo dešava ,jel ovo nekom treba?
Coma,nemam šta komentirat samo baš smo jadni ni utakmice više ne možeš pogledat ,uživat u fudbalu,ovo nisam nikako očekivao ovakav kraj. Sramota za sve.
Fi hajati.
GO Bosno.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 sep 2011, 22:28

vidovitadjemila je napisao/la:
VAM je napisao/la:Kad toliko znas prava je steta sto sjedis za tastaturom umjesto da se malo gotivis po Dubaiju lovom dobijenih na kladionicama.Ili ti je mozda ljepse u Travniku? :lol:
Dubaji je Dubaji ali Travnik je Carigrad... :lol:
A kako ono bice gusto bice O-3 ajde sad malo da vas cujem ajde supovi ... :lol:
Sad na ulicama tvog Carigrada ima mozda 2 covjeka...A to bice gusto...to ste najbolje osjetili vi,iz Carigrada :lol: ,i to vec dvije godine za redom.Na zalost niz se prekida,jer od sljedece sezone asovi s Lasve ce loptu ganjati po federalnim livadama...

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 25 sep 2011, 22:29

Dule 078 je napisao/la:Yebo vas vise taj aplauz na Grbavici,sta nas boli qrac za njim?

Pustite Zepcu ko zadnji kokosari i onda nam kasnije aplaudirate! To je kao da ja tebe udarim sakom pa ti aplaudiram sledece godine kad te sretnem!

Vas aplauz nam uopste ne treba i nemojte nam vise nikad aplaudirati,aplaudirajte Zepcu,yebalo vas ono u usta!

Za druge stadione to ne vazi,i tamo mi je drago kad cujem da smo dobili aplauz!

Doci cete vi na Grbavicu.. samo polako ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 25 sep 2011, 22:34

Daj popustite svi malo, pogledajte šta pišete... i nakon toga očekujete da navijači bacaju cvijeće jedni na druge... Tu najmanje ima sporta i sportskog duha, svega ostalog je preko qrca... ovakva diskusija se i prenosi na tribine pa dobijemo to što imamo, a spotra nigdje. A vjerujte, ovakve stvari najviše odgovaraju onima koji su naš sport bacili u blato, upravo tu sada oni kupe političke poene... Jer da nije tako i da postoji politička volja, imali bismo zakone po kojima bi policija mogla privesti i kazniti (novčano oderati) sve izgrednike na jučerašnjoj utakmici, imaju snimci na kojima se sve vidi, a ne neka 2-3 bijednika koji će odgovarati za sve (prekršajno po 100 KM). Dajte više ljudi, budite ljudi što treba i da budete, prije svega!
Trust me, I know what I'm doing !!!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 sep 2011, 22:36

Dolazel Lesinari u Gradačac idućeg vikenda.Dobrodošli normalni navijači oni divljaci neka ne dolaze.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 25 sep 2011, 22:37

LEŠINAR je napisao/la:Za ta tri boda ćemo još i vidjeti. Naravno i ako bude biće zasluženo! Ne iskusno ste postupili tako da niste ni sačekali da sudija prekine utakmicu. Može biti svašta. Tribine će svakako biti prazne, kasa kluba praznija ali ne isključujem mogućnost igranja nove ili nastavka prekinute (kao i što sama riječ kaže) utakmice. Još ništa nije gotovo što se bodova tiče.

Druga stvar i ja da sam trener Željezničara bio sinoć isto bi postupio. Čovjek je hinja sam od sebe, ljiga, rekao ispraznite tribine nastavljamo kad se tribina ispraznila on rekao jbg. mi se istuširali. Žurimo kući. Čovjek nije imao s kim igrati. Jedan igrač mu je izašao zbog povrede trojica su još šepala. Definitino nije imao s kim izgurati 90 minuta. Ne znam koliko se taj segment vidio sinoć na TV?
I ja sam tako msilio, dok nisam spletom okolnosti dobio uvid u zapisnik. Meč je službeno prekinut uz obrazloženje da nema uvjeta za igru. Rano je govoriti o 3 boda, jer i Borac ima svoje adute, lobiranje je u toku, ali za sada je izvjesnije da će biti 0:3. Za ovo drugo se slažem, ali ne zato što je Borac stajao bolje ili što je Željo imao problema sa igračkim kadrom, nego što se teško vratiti na teren i odigrati normalno utakmicu do kraja kad znaš šta se dešavalo samo sat prije. Za to su potrebni igrači određenog mentalnog nivoa, a Željo to nema. Ono što je najbitnije iz ovog svega bi bilo napraviti sistemske stvari koje će jednom za svagda dati dovoljno prostora u borbi protiv huliganstva i natjerati klubove da se pozabave s tim. Ovako zbog zbog 100 tinjak uzavrelih glava smo gledali samo 30 minuta ipak spektakla za naše uvjete. Bila je to solidna utakmica koja mirisala na dobar meč. Nadam se da odnosi klubova koji su stvarno bili ok neće biti poremećeni.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 sep 2011, 22:41

jer i Borac ima svoje adute
kakve mi mozemo adute imati,da mi je samo znati,kad su svi vidjeli sta je bilo?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 sep 2011, 22:45

I malo pametan čovjek koji prati fudbal je skontao da ono nema veze sa navijačima Borca,neko vrlo močan je završio sa policijom i redarima i normalno sa klubom da 200-300 narkomana uđe bez problema u teren sa spremljenim stijenama iza željinog gola da napravi incident.Prvi narkoman koji je ušao u teren trči od centra do željinih navijača i prođe pored 10 policajaca i redara i da ga niko ne pokušava zaustaviti.Ne treba napadati te "navijače"borca ,ti ljudi su za žaliti jer ako nema pametnijeg posla u životu osim da gađa druge navijače kamenjem zato što im je neko dao 20 KM,žalosno.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 25 sep 2011, 22:46

Aplaudiramo jer je znak kulture. Cestitamo jer ste bili bolji. Ne vidim sta smeta.
Meni nema nista draze kad mi protivnik cestita na zasluzenoj pobjedi ili dobroj igri, pogotovo ljuti rival.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 25 sep 2011, 22:46

Rade Paprica 9 je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Za ta tri boda ćemo još i vidjeti. Naravno i ako bude biće zasluženo! Ne iskusno ste postupili tako da niste ni sačekali da sudija prekine utakmicu. Može biti svašta. Tribine će svakako biti prazne, kasa kluba praznija ali ne isključujem mogućnost igranja nove ili nastavka prekinute (kao i što sama riječ kaže) utakmice. Još ništa nije gotovo što se bodova tiče.

Druga stvar i ja da sam trener Željezničara bio sinoć isto bi postupio. Čovjek je hinja sam od sebe, ljiga, rekao ispraznite tribine nastavljamo kad se tribina ispraznila on rekao jbg. mi se istuširali. Žurimo kući. Čovjek nije imao s kim igrati. Jedan igrač mu je izašao zbog povrede trojica su još šepala. Definitino nije imao s kim izgurati 90 minuta. Ne znam koliko se taj segment vidio sinoć na TV?
I ja sam tako msilio, dok nisam spletom okolnosti dobio uvid u zapisnik. Meč je službeno prekinut uz obrazloženje da nema uvjeta za igru. Rano je govoriti o 3 boda, jer i Borac ima svoje adute, lobiranje je u toku, ali za sada je izvjesnije da će biti 0:3. Za ovo drugo se slažem, ali ne zato što je Borac stajao bolje ili što je Željo imao problema sa igračkim kadrom, nego što se teško vratiti na teren i odigrati normalno utakmicu do kraja kad znaš šta se dešavalo samo sat prije. Za to su potrebni igrači određenog mentalnog nivoa, a Željo to nema. Ono što je najbitnije iz ovog svega bi bilo napraviti sistemske stvari koje će jednom za svagda dati dovoljno prostora u borbi protiv huliganstva i natjerati klubove da se pozabave s tim. Ovako zbog zbog 100 tinjak uzavrelih glava smo gledali samo 30 minuta ipak spektakla za naše uvjete. Bila je to solidna utakmica koja mirisala na dobar meč. Nadam se da odnosi klubova koji su stvarno bili ok neće biti poremećeni.
Utakmica će najvjerovatnije biti ponovljena pred praznim stadionom, uz još nekakve sankcije za Borac... tek toliko da se malo slegne prašina, a klubovi upravo jesu ti koji bi trebali izvršiti pritisak prama nadležnima da donesu zakone kojima bi se huliganstvo očistilo sa tribina i da normalan svijet dođe i rahat odgleda utakmicu, baš k'o u Engleskoj.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 sep 2011, 22:51

mak_033 je napisao/la:Aplaudiramo jer je znak kulture. Cestitamo jer ste bili bolji. Ne vidim sta smeta.
Meni nema nista draze kad mi protivnik cestita na zasluzenoj pobjedi ili dobroj igri, pogotovo ljuti rival.
O,gdje si kulturni,nisam te prepoznao...to mozes pricati nekome ko nikad nije bio na Grbavici.

Nagradno pitanje glasi,koji klub,jedini u Premijer Ligi,ima udarno skandiranje na svakoj utakmici "yebemo vam mater u pitchku" i "sudija,lopove,yebemo ti ma-ter"!!"
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 sep 2011, 22:52

Čitam ove navijače Želje kako se žale na sinoćni incident, rekao bi sve su to fini i pošteni momci :lol: :lol: a sarajevo-x a crne hronike pune.

Inače glup ulet u teren (momčića od kojih po slikama nema nitko više od 80-ak kila)i jedino normalno rješenje sinoć je bio prekid tekme i 0 - 3 . Nema nigdje da se čeka sat vemena za nastavak. 15 min maks prekid treba kod nas uvesti.
Stvarno bih volio znati šta je bilo u glavam one grupe navijača što uletiše , mislim zašto i šta su htjeli :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 25 sep 2011, 22:52

Dule 078 je napisao/la:
jer i Borac ima svoje adute
kakve mi mozemo adute imati,da mi je samo znati,kad su svi vidjeli sta je bilo?
Daj majke ti, pa kažu da je ovo kompleksna država, što valjda znači da i ono što je jednostvno treba biti iskompleksirano. Političke.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 25 sep 2011, 22:53

Dule 078 je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:Aplaudiramo jer je znak kulture. Cestitamo jer ste bili bolji. Ne vidim sta smeta.
O,gdje si kulturni,nisam te prepoznao...to mozes pricati nekome ko nikad nije bio na Grbavici.

Nagradno pitanje glasi,koji klub,jedini u Premijer Ligi,ima udarno skandiranje na svakoj utakmici "yebemo vam mater u pitchku" i "sudija,lopove,yebemo ti ma-ter"!!"
Mislis da sam ponosan na to? Naravno da ne.
Grbavica je uvijek znala nagraditi timove koji su odigrali dobru utakmicu.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 25 sep 2011, 23:02

kimbo je napisao/la:Čitam ove navijače Želje kako se žale na sinoćni incident, rekao bi sve su to fini i pošteni momci :lol: :lol: a sarajevo-x a crne hronike pune.

Inače glup ulet u teren (momčića od kojih po slikama nema nitko više od 80-ak kila)i jedino normalno rješenje sinoć je bio prekid tekme i 0 - 3 . Nema nigdje da se čeka sat vemena za nastavak. 15 min maks prekid treba kod nas uvesti.
Stvarno bih volio znati šta je bilo u glavam one grupe navijača što uletiše , mislim zašto i šta su htjeli :D :D
Pogledaj moja prethodna dva posta na ovoj temi i post koji je postavio "nidi"... sve će ti biti jasno!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.