U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Kada vidim da Eldar Hasanović igra za ovu nesretnu ekipu sve mi je jsno

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pitali su ga novinari 100 puta, uvijek je ista izjava i iste floskule.Principatus je napisao/la:Znam jarane, ono je samo ironija.Edo_77 je napisao/la:Nemoze Seferovic igrati za nasu U21, vec je igrao za Svicarsku U21 u ovom takmicenju.
Da izjavi gdje? U novinama? Havazu?Cartman je napisao/la:Imao je 100 prilika da izjavi da zeli igrat za BiH, on to nikad nije uradio.
Ozbiljni scouting na bosanskom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ne razumjes me. Otkad to novinari rade za savez i U21 reprezentaciju?Cartman je napisao/la:Pitali su ga novinari 100 puta, uvijek je ista izjava i iste floskule.Principatus je napisao/la: Da izjavi gdje? U novinama? Havazu?
Avdo Avdic radi scouting, a Sinan Sinanovic postavu? Malo ozbiljnosti nam nebi bilo lose.
Kad bi se islo po "izjavama" za novine i radio, gdje bi nam sad Begovic bio.
Gdje su te izjave, od 100 daj mi 10. Bas bih volio procitati.
Link?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znam ja sta si htio rec, ali ja ti kazem da on nije izrazio zelju kao Pjanic na primjer.Principatus je napisao/la:Ne razumjes me. Otkad to novinari rade za savez i U21 reprezentaciju?Cartman je napisao/la:Pitali su ga novinari 100 puta, uvijek je ista izjava i iste floskule.Principatus je napisao/la: Da izjavi gdje? U novinama? Havazu?
Avdo Avdic radi scouting, a Sinan Sinanovic postavu? Malo ozbiljnosti nam nebi bilo lose.
Kad bi se islo po "izjavama" za novine i radio, gdje bi nam sad Begovic bio.
Gdje su te izjave, od 100 daj mi 10. Bas bih volio procitati.
Link?
Evo ti primjer: http://www.20min.ch/sport/dossier/unter ... y/13791274" onclick="window.open(this.href);return false;
I Susic je izdvojio ovog Seferovica i Sudica kad je preuzeo repku i izjavio da ce ih kontaktirati. Sudic je koliko ja znam pristao da igra prije povrede, za ovog drugog ni rijeci.
- Principatus
- Kontakt:
Veoma dobar primjer. I to je izjava za svicarske novine. Kazem razmisli sta je Begovic pricao Kanadjanima, koje price. Tada su ga ljudi pljuvali, a sjecam se da sam rekao da treba pricekati. Sad je na nasem golu.
Ovo je stara izjava, tada smo igrali protiv Portugala. Svicarci ga pitaju dali je gledao utakmicu, a on: "Ma onako malo." Jeste malo morgen "ono malo". Pa kaze kako mu roditelji zele da igra za Svicarsku. Mrsko mi je traziti emisiju sa njim i njegovim ocem za jednu nasu TV, gdje je to bas drugacije zvucalo.
Izdvojicu bas ovaj dio iz toga sto si postavio:
I onda kaze:Od saveza BiH do sada jos nisam nistao cuo.
Mujdza, Begovic i sad Hadzic, nijedan nije pjevao po novinama kako ce igrati za nas, sve dok nisu bili kontaktirani tajno i sve sredjeno. Nemoze se od ovog momka ocekivati da Svicarcima pljune u lice. Zamisli sta bi kod nas bilo da je obrnuto. Nebih se smio pojaviti igdje. Sve su mu dali, investirali, a on samo kaze: Ciao. Brzo je Seferovic bio u BiH kad je dodjeljivana nagrada najboljem BiH mladom fudbaleru, tad su se Svicarci zalili tipa: Koje licemjerje, dodjeluju nasem najboljem mladom igracu nagradu.
Nasi momci u Svici plesu po tankoj zici, a posebno selektori nasih mladjih kategorija im nedaju mogucnost da predju. Dok njihov savez vrsi pritisak. Ako mogu igrati u jacim, bolje organizovanim selekcijama, zasto nebi mogli i u nasim. U17 Svicarske je pokazala koliko je jaka. Zar nije imao mjesta u nasoj U19 ili U21? Gdje je bio taj poziv?
Ovo je stara izjava, tada smo igrali protiv Portugala. Svicarci ga pitaju dali je gledao utakmicu, a on: "Ma onako malo." Jeste malo morgen "ono malo". Pa kaze kako mu roditelji zele da igra za Svicarsku. Mrsko mi je traziti emisiju sa njim i njegovim ocem za jednu nasu TV, gdje je to bas drugacije zvucalo.
Izdvojicu bas ovaj dio iz toga sto si postavio:
Kaze da za njega ima samo Svicarska nacionalna reprezentacija. Zeli igrati za njihovu A-repku.Für mich gibt es nur die Schweizer Nati. Ich will einmal in der A-Nationalmannschaft spielen. Vom Verband aus Bosnien-Herzegowina habe ich bis jetzt nichts gehört. Meine Eltern wollen übrigens auch, dass ich für die Schweiz spiele.
I onda kaze:Od saveza BiH do sada jos nisam nistao cuo.
Mujdza, Begovic i sad Hadzic, nijedan nije pjevao po novinama kako ce igrati za nas, sve dok nisu bili kontaktirani tajno i sve sredjeno. Nemoze se od ovog momka ocekivati da Svicarcima pljune u lice. Zamisli sta bi kod nas bilo da je obrnuto. Nebih se smio pojaviti igdje. Sve su mu dali, investirali, a on samo kaze: Ciao. Brzo je Seferovic bio u BiH kad je dodjeljivana nagrada najboljem BiH mladom fudbaleru, tad su se Svicarci zalili tipa: Koje licemjerje, dodjeluju nasem najboljem mladom igracu nagradu.
Nasi momci u Svici plesu po tankoj zici, a posebno selektori nasih mladjih kategorija im nedaju mogucnost da predju. Dok njihov savez vrsi pritisak. Ako mogu igrati u jacim, bolje organizovanim selekcijama, zasto nebi mogli i u nasim. U17 Svicarske je pokazala koliko je jaka. Zar nije imao mjesta u nasoj U19 ili U21? Gdje je bio taj poziv?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ali evo nesto novije. Otac njegov primio neku nasu TV i pokazuje njegovu sobu.
Sad tacno gledaj od 1:17 i slusaj.
A pogledaj koliko ga Svicarci caste. Jednostavno ne smije nam se desiti da izgubimo ovu generaciju fudbalera.
Nismo Spanija.
[youtube][/youtube]
Sad tacno gledaj od 1:17 i slusaj.
A pogledaj koliko ga Svicarci caste. Jednostavno ne smije nam se desiti da izgubimo ovu generaciju fudbalera.
Nismo Spanija.
[youtube][/youtube]
na nekoj krajiskoj televiziji, nakon svjetskog prvenstva, gostovao je sa ocem i u par navrata su izjavili da im je zelja bih dres ali da je za seferovicev razvoj bolje da igra za svicarske mlade kategorije.takodjer su spahic i dzeko potvrdili, nakon dodjele sport nagrada, da ce seferovic igrati za bih.Cartman je napisao/la:Pitali su ga novinari 100 puta, uvijek je ista izjava i iste floskule.Principatus je napisao/la:Znam jarane, ono je samo ironija.Edo_77 je napisao/la:Nemoze Seferovic igrati za nasu U21, vec je igrao za Svicarsku U21 u ovom takmicenju.
Da izjavi gdje? U novinama? Havazu?Cartman je napisao/la:Imao je 100 prilika da izjavi da zeli igrat za BiH, on to nikad nije uradio.
njemu , naravno, nikada nije stigao poziv iz saveza kao ni cajicu, ni djuricu ni drugim igracima koji bi imali mjesto bar na sirem spisku i ne slazem se da je igrac taj koji treba slati javne signale da je spreman igrati za reprezentaciju,narocito ako je vec clan druge reprezentacije, to bi bilo nekorektno i glupo. njegovo je da igra, a do saveza i selektora je da ga prati i kontaktira u odredjenom trenutku ,to je pravi nacin.
Sent from my Commodore 64
zasto ne moze? mislis li da zlato sa sp-a koje im je donijeo nije dovoljna kompenzacija za te ´silne investicije´ koje je svica imala u proslosti? ja mislim da je tako da ne vidim problem u tome sto ce okrenuti ledja svici(ako to ucini) i zaigrati za nas.Principatus je napisao/la:Nemoze se od ovog momka ocekivati da Svicarcima pljune u lice. Zamisli sta bi kod nas bilo da je obrnuto. Nebih se smio pojaviti igdje. Sve su mu dali, investirali, a on samo kaze: Ciao.
seferovicu, vel´ko M
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
nasa raja ocekuje da seferovic "pocijepa " svicarski pasos i kaze da ce igrati za bih, bez ikakvih garancija da ce se to ikada desiti!?
to je nasa vizija patriotizma, bez obzira sto je decko rodjen u svicarskoj, odrastao, naucio igrati i zaradjuje hljeb u toj drzavi, nastupa za njihovu reprezentaciju........sto je ,na koncu, vise svicarac nego bosanac.
s druge strane, kada neki srbin ili hrvat,rodjen u bih, odluci igrati za srbiju ili hrvatsku, je izdajnik, smece........
to je nasa vizija patriotizma, bez obzira sto je decko rodjen u svicarskoj, odrastao, naucio igrati i zaradjuje hljeb u toj drzavi, nastupa za njihovu reprezentaciju........sto je ,na koncu, vise svicarac nego bosanac.
s druge strane, kada neki srbin ili hrvat,rodjen u bih, odluci igrati za srbiju ili hrvatsku, je izdajnik, smece........
Niko ga ne tjera da igra za BiH. Samo kazem da on nikad nije izrazio zelju da zaigra za BiH, tako da ne bude poslje "yebem savez, yebem Susica" ako zaigra za Svicarsku. Svaki igrac sam odlucuje. Ne moze Osim otic sa pistoljem u Svicarsku i natjerat ga da zaigra. A lik je blago receno provikan. Jos nije ni blizu dobar za nas A-tim.nihco je napisao/la:nasa raja ocekuje da seferovic "pocijepa " svicarski pasos i kaze da ce igrati za bih, bez ikakvih garancija da ce se to ikada desiti!?
ne mora otici s pistoljem nego obaviti razgovor, obecati mu da ce dobiti priliku u reprezentaciji kada bude na tom nivou i to je to. u mladoj reprezentaciji nema pravo nastupa, jos je nije kalibar za seniore, iako bi vrlo brzo mogao dobiti sansu u nekoji prijateljskoj utakmici,napad nam je kritican.Cartman je napisao/la:Niko ga ne tjera da igra za BiH. Samo kazem da on nikad nije izrazio zelju da zaigra za BiH, tako da ne bude poslje "yebem savez, yebem Susica" ako zaigra za Svicarsku. Svaki igrac sam odlucuje. Ne moze Osim otic sa pistoljem u Svicarsku i natjerat ga da zaigra. A lik je blago receno provikan. Jos nije ni blizu dobar za nas A-tim.nihco je napisao/la:nasa raja ocekuje da seferovic "pocijepa " svicarski pasos i kaze da ce igrati za bih, bez ikakvih garancija da ce se to ikada desiti!?
pitanje je da li neko radi na ovom slucaju, jos par golova i seferovic bi mogao postati top tema,cak mozda bude pozvan i u svicarsku seniorsku reprezentaciju, hicvild redovno daje sansu mladim igracima.
ne treba dizati frku nego raditi u tajunosti ali vec sada bi trebalo seferovicu ponuditi poziv za najbrze okupljanje na koje moze stici poslije promjene drzavljanstva. to bi bilo pocetkom iduce godine.
al i nasi se satrase ganjajuci igrace,, pa nije ni njemu lako ?? velika je to odluka a on jos mlad!!!! sigurno on voli bosnu i sve ali tamo je igrao sve selekcije i bio glavna faca u tim generacijama, a mi koliko smo jaka fudbalska nacija vec smo ga odpisali i proglasili netalentiranim!!! Nagovoriti ga da dode da promjeni drzavljanstvo da odigra tekmu npr. na klupi protiv neke slabije ekipe par minuta ,, pa onda sta bude?? ako uspije dobro dosao ako ne nikom nista???Cartman je napisao/la:Niko ga ne tjera da igra za BiH. Samo kazem da on nikad nije izrazio zelju da zaigra za BiH, tako da ne bude poslje "yebem savez, yebem Susica" ako zaigra za Svicarsku. Svaki igrac sam odlucuje. Ne moze Osim otic sa pistoljem u Svicarsku i natjerat ga da zaigra. A lik je blago receno provikan. Jos nije ni blizu dobar za nas A-tim.nihco je napisao/la:nasa raja ocekuje da seferovic "pocijepa " svicarski pasos i kaze da ce igrati za bih, bez ikakvih garancija da ce se to ikada desiti!?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Susic ga je licno izdvojio zajedno sa Sudicem nakon sto je preuzeo repku. Tako da sumnjam da niko nije popricao s njim ili sa njegovim starim. Samo je pitanje kakav su odgovor dobili.nihco je napisao/la:ne mora otici s pistoljem nego obaviti razgovor, obecati mu da ce dobiti priliku u reprezentaciji kada bude na tom nivou i to je to. u mladoj reprezentaciji nema pravo nastupa, jos je nije kalibar za seniore, iako bi vrlo brzo mogao dobiti sansu u nekoji prijateljskoj utakmici,napad nam je kritican.Cartman je napisao/la:Niko ga ne tjera da igra za BiH. Samo kazem da on nikad nije izrazio zelju da zaigra za BiH, tako da ne bude poslje "yebem savez, yebem Susica" ako zaigra za Svicarsku. Svaki igrac sam odlucuje. Ne moze Osim otic sa pistoljem u Svicarsku i natjerat ga da zaigra. A lik je blago receno provikan. Jos nije ni blizu dobar za nas A-tim.nihco je napisao/la:nasa raja ocekuje da seferovic "pocijepa " svicarski pasos i kaze da ce igrati za bih, bez ikakvih garancija da ce se to ikada desiti!?
pitanje je da li neko radi na ovom slucaju, jos par golova i seferovic bi mogao postati top tema,cak mozda bude pozvan i u svicarsku seniorsku reprezentaciju, hicvild redovno daje sansu mladim igracima.
ne treba dizati frku nego raditi u tajunosti ali vec sada bi trebalo seferovicu ponuditi poziv za najbrze okupljanje na koje moze stici poslije promjene drzavljanstva. to bi bilo pocetkom iduce godine.
EDIT: Jos ga je jednom spominjao: http://sportsport.ba/bh_fudbal/neki-nov ... jeva/30616" onclick="window.open(this.href);return false;
dino arslanagic 1993g,clan belgijske u19, je prikljucen prvom timu standarda lijez, mogao bi uskoro i debitovati. jedan od vecih talenata ,obavezno kontaktirati.
Eldin Hadžić je 91 godište i igra po desnoj strani, na toj pozciji smo trenutno deficitarni, al' bi se to promijenilo ukoliko se pokaže u tom klubu, a za sad bi dobro sjeo U21 reprezentaciji. 
Igra za Valencia FC.
On i Stevanović da orgijaju po desnoj strani.
Kakvu mi U21 repku možemo sastaviti, to je nenormalno, a ovi naši neće.

Igra za Valencia FC.
On i Stevanović da orgijaju po desnoj strani.
Kakvu mi U21 repku možemo sastaviti, to je nenormalno, a ovi naši neće.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
eldin igra vrlo malo, realno, sa tom minutazom, na tom nivou , nije za u21. treba igrati vise.......stevanovic,visca,suljic su dobra rjesenja za bocne pozicije.Arnelinho je napisao/la:Eldin Hadžić je 91 godište i igra po desnoj strani, na toj pozciji smo trenutno deficitarni, al' bi se to promijenilo ukoliko se pokaže u tom klubu, a za sad bi dobro sjeo U21 reprezentaciji.
Igra za Valencia FC.
On i Stevanović da orgijaju po desnoj strani.![]()
Kakvu mi U21 repku možemo sastaviti, to je nenormalno, a ovi naši neće.![]()
Misliš igra malo u FC Valencia Mestalla ? Ne znam koliko tamo igra, znam da je na nekoj tekmi dao gol (možda i 2, ne sjećam se), ugl. imaš neku statistiku ? Vjerujem ti na riječ, al' bi dobrodošla.nihco je napisao/la:eldin igra vrlo malo, realno, sa tom minutazom, na tom nivou , nije za u21. treba igrati vise.......stevanovic,visca,suljic su dobra rjesenja za bocne pozicije.Arnelinho je napisao/la:Eldin Hadžić je 91 godište i igra po desnoj strani, na toj pozciji smo trenutno deficitarni, al' bi se to promijenilo ukoliko se pokaže u tom klubu, a za sad bi dobro sjeo U21 reprezentaciji.
Igra za Valencia FC.
On i Stevanović da orgijaju po desnoj strani.![]()
Kakvu mi U21 repku možemo sastaviti, to je nenormalno, a ovi naši neće.![]()
A, ako misliš na onu pravu Valenciju, jbg. nije ni za očekivati da igra.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Onaj napadac Stevanovic jel on nas igrac ??
Mislis krilo,Miroslav iz Vojvodine.AKo je on jeste.zgembo89 je napisao/la:Onaj napadac Stevanovic jel on nas igrac ??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- BH Patriot
- Kontakt:
Jeste, igra za Vojvodinu i U-21 reprezentaciju.zgembo89 je napisao/la:Onaj napadac Stevanovic jel on nas igrac ??
Livin' La Vida Loca ;)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, edvaE2, Goalgetter, Hajdeee, hurem i 59 gostiju.