Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 sep 2011, 12:13

kad_kako je napisao/la: Joj, noobs na sve strane brate! I na ovim kutijama, je u zadnje vrijeme poplava n00bova, i onih koji nece da igraju objective, nego se zavale pozada i samo snajper koriste, ili se paze, da bi im k/d bio dobar. Zato je sada pokrenut pokret "PTFO" ili ti: "Play The Fucking Objective". Kad vidis klan tag sa "PTO", to je to ... ja koristim taj klan tag, i kad me neko drugi iz tog pokreta ugleda, odmah zove u squad, ili ja kad ugledam, odmah ih dodajem ...
vidim ja da nesto nije u redu, tako je i kod nas na PC-u, uzeo jednom sniper, i mapa bila Heavy Metal, sad ja spotam jednog helica, sve ja njega pratim, kad se zabi u oni vjertrenjacu, i prije nego sto ce pasti na zemlju tj explodirati helic, on izadje, explodira helic i on se ubi, da prije stigne u bazu po novi helic :roll:

slika
s kim sam ja u squadu

slika

slika

ovo je kad se naljutim :)
GunnerS je napisao/la:Quaresma, jel ti igrač možda countera na tuzlanskom serveru ?!
davno sam ja prestao igrati Counter, sto?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 sep 2011, 12:16

Ponos Torina je napisao/la:Driver me potpuno izludio nemoze ga covjek prestat igrati :mrgreen:
Odlicna kontrola auta,upravljanje,voznja,sloboda extra igra toplo preporucujem!!!!
Brate može li link :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 sep 2011, 17:19

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
kad_kako je napisao/la: Joj, noobs na sve strane brate! I na ovim kutijama, je u zadnje vrijeme poplava n00bova, i onih koji nece da igraju objective, nego se zavale pozada i samo snajper koriste, ili se paze, da bi im k/d bio dobar. Zato je sada pokrenut pokret "PTFO" ili ti: "Play The Fucking Objective". Kad vidis klan tag sa "PTO", to je to ... ja koristim taj klan tag, i kad me neko drugi iz tog pokreta ugleda, odmah zove u squad, ili ja kad ugledam, odmah ih dodajem ...
vidim ja da nesto nije u redu, tako je i kod nas na PC-u, uzeo jednom sniper, i mapa bila Heavy Metal, sad ja spotam jednog helica, sve ja njega pratim, kad se zabi u oni vjertrenjacu, i prije nego sto ce pasti na zemlju tj explodirati helic, on izadje, explodira helic i on se ubi, da prije stigne u bazu po novi helic :roll:

slika
s kim sam ja u squadu

slika

slika

ovo je kad se naljutim :)
Valjda se svi pripremaju za BF3, pa kako je najavljeno da je gameplay slican BFBC2, odmah svi kupili BFBC2, i obucavaju se na nasim zivcima. :D

Vidi guzve za halikopter, rodila ih majka. Znas sta ja uradim kad se tako bore za halikopter... ja onda uzmem tenk, i parkiram ga na sred heliodroma, i nemrdnem dok se ne rasciste. hahahaha.
Defibrilator kill ... hahahahaha. ja imam mislim par isto. isto tako i sa repair tool-om ... steta sto na konzolama nema da se moze uslikati ... nadam se da ce u BF3 uvesti, kao sto je bilo u BFBC1, da mozes uslikati kad god ...
Postovanje treba zaraditi.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 sep 2011, 18:16

Bf3 gameplayu nece ni MoH 2010, i BF2 i BFBC2 nimalo slican biti, vec ce totalno drugaciji biti, sto je dobro, samo sam razocaran sto ce biti u beti opet ista mapa, opet rush, DICE opet razocaro milione fanova, staces, tako ti je to kad EA kontrolira, oni sve moguce pokvare, brate, nije fer prema nama sto smo kupili MoH limtied Edition ili pre order BF3, samo 2 dana cemo igrati prije betu, ocekivao sam samo za nas sto smo navedeno kupili da ce biti dostupna beta, razocaran sam debelo u dice....

volio bih poslije BF3 da izadje BFBC3, jer SP je zakon, stete sto prvog dijela nije bilo na PC-u, pa sam se ja morao patiti na xboxu, jer ne volim FPS igrice na konzolama. ali bitno je to da nas djeli jos 3 dana do bete, a onda sam sa zivim svijetom zavrsio :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 sep 2011, 18:20

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Quaresma, jel ti igrač možda countera na tuzlanskom serveru ?!
davno sam ja prestao igrati Counter, sto?
Pa vidim da ti je nick na toj nekoj igrici "pepi" koliko sam mogao primjetit, a tamo igra jedan igrač pod tim nickom pa reko da nisi ti :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 sep 2011, 20:23

Izasao Pes 2012 ima za Download kao i Fifa 2012 ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 25 sep 2011, 21:14

Ponos Torina je napisao/la:Izasao Pes 2012 ima za Download kao i Fifa 2012 ;)
Aj postavi download za torrent PES 12
Čelik Zenica 1945

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 25 sep 2011, 22:06

Ponos Torina je napisao/la:Izasao Pes 2012 ima za Download kao i Fifa 2012 ;)
pozz drugar , mozes li mi ostaviti link za pes , vidio sam i po drugim forumima da je izasla njemacka verzija ili sta ali nemogu da nadjem link po mogucnosti torent :)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 sep 2011, 23:15

igral ljudi ko WOW na Molten WoW serverima? Dzaba je
Thomas Müller - Fußballgott

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 25 sep 2011, 23:20

Ja baš danas konto ponovo instalirat WoW i onda malo bolje skontam i ne igra mi se kad su od privatnih servera napravili cirkus, Molten moraš čekati po pola sata da se loguješ, brebrzo leveliranje me najviše nervira, šta koji k... moraju sve mijenjat. Ako je nekome mrsko da igra kak je i namjenjeno da se igra nek odustane, a ne instant 80 lvl, nidje veze jbt. Ja sam prije igrao na jednom serveru i sad bi dao sve da se mogu sjetit imena, naišo sam na odličan Guild, tako mi je bilo super. Ne znam jel bio eternal, uglavnom nije bio instant 80 i sve je bilo kao na originalnom WoWu, možda se i ugasio server ko zna. :? Ako neko igra ovdje WoW na privatnim nek preporuči kakav dobar server.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 sep 2011, 23:23

Stivi_Dzi je napisao/la:Ja baš danas konto ponovo instalirat WoW i onda malo bolje skontam i ne igra mi se kad su od privatnih servera napravili cirkus, Molten moraš čekati po pola sata da se loguješ, brebrzo leveliranje me najviše nervira, šta koji k... moraju sve mijenjat. Ako je nekome mrsko da igra kak je i namjenjeno da se igra nek odustane, a ne instant 80 lvl, nidje veze jbt. Ja sam prije igrao na jednom serveru i sad bi dao sve da se mogu sjetit imena, naišo sam na odličan Guild, tako mi je bilo super. Ne znam jel bio eternal, uglavnom nije bio instant 80 i sve je bilo kao na originalnom WoWu, možda se i ugasio server ko zna. :? Ako neko igra ovdje WoW na privatnim nek preporuči kakav dobar server.

idi na molten https://www.molten-wow.com/" onclick="window.open(this.href);return false; pogledaj . ima vise servera x1 x3 x12 x20 i instant 80 . ja igram na sargerasu x20 imamo i guild Zmaj od Bosnee na hordi

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 25 sep 2011, 23:27

Jel ima dosta raje na serverima ? Znam da zadnji put kad sam igro nije se moglo lako uć zbog guzve, i jel igraš WotLK ili Catu ??
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 sep 2011, 23:32

Stivi_Dzi je napisao/la:Jel ima dosta raje na serverima ? Znam da zadnji put kad sam igro nije se moglo lako uć zbog guzve, i jel igraš WotLK ili Catu ??
Wotlk ! Catu jos nisu skriptovali . Planiraju jedan beta server sa catom do kraja godine. Sto se tice guzve ima al nije nista opasno 15-20 minuta moras cekati . osim naravno subotom i nedeljom kad se ceka i po 2 sata . e sad ako imas kojeg rodjaka vani da ti uplati 7 eura na paypal ili alterpay onda nemoras cekati nikad

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 25 sep 2011, 23:49

A jel se ne može odavde uplatit :/ Imamo i mi paypal. Ajd evo raspakujem ga :D (WoW-a) za nekih dva sata dok instaliram sve i patcheve ću podesit molten igrat cu na ovom 1X, ne volim ove 3X, 20x i instant. :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 sep 2011, 23:52

votafak?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 sep 2011, 07:18

Torrent jos nema za Pes 2012 tako da ce te morati pricekati dan,dva...ako zelite linkove javi te se na pp... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 sep 2011, 08:09

Ponos Torina je napisao/la:Torrent jos nema za Pes 2012 tako da ce te morati pricekati dan,dva...ako zelite linkove javi te se na pp... ;)
Pa postavi ga ovdje 'ebote :twisted: :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 sep 2011, 08:14

mandraX je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Torrent jos nema za Pes 2012 tako da ce te morati pricekati dan,dva...ako zelite linkove javi te se na pp... ;)
ima puno linkova neznam da li ce se ovi nadlezni ljutiti... :? :lol: ;)

http://www.wupload.com/file/207461110/PES12.iso

ovo je jedan od najbrzih linkova i single je
Password:awesome

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 sep 2011, 08:26

Ponos Torina je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
ima puno linkova neznam da li ce se ovi nadlezni ljutiti... :? :lol: ;)

http://www.wupload.com/file/207461110/PES12.iso

ovo je jedan od najbrzih linkova i single je
Password:awesome
..bjež' jbt, ovo je za PC :D ...ja konto da je za PS2 :mrgreen: :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 sep 2011, 08:49

hahahhaha :lol: :lol: :lol: 8-)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: NKZ199207 i 23 gosta.