Jos 2 gola i dosta

Devil je napisao/la:1:1 Dean Djermanovic 17 minuta.
УЕФА & ", ? "...Mirza_Hordas je napisao/la:Devil je napisao/la:1:1 Dean Djermanovic 17 minuta.
zar nije šćepanović zabio za 1:1
Djermanovic je strelac gledam ja utakmicu na satelitskoj.Sova je napisao/la:? то ? $? ? & 1-2????
УЕФА & ", ? "...Mirza_Hordas je napisao/la:Devil je napisao/la:1:1 Dean Djermanovic 17 minuta.
zar nije šćepanović zabio za 1:1
& " " на $ $ је ".Devil je napisao/la: Djermanovic je strelac gledam ja utakmicu na satelitskoj.
U Beogradu sam nisam u Istocnom Sarajevu pa ni setelitska nije ista a program je neki slovacki ako mognes uhvatiti.Sova je napisao/la:& " " на $ $ је ".Devil je napisao/la: Djermanovic je strelac gledam ja utakmicu na satelitskoj.
$ на ?, " '?
Cuj basista dao go kako im bubnjar igraDevil je napisao/la:2:1 za Kosice Basista strelac.![]()
Povredjen pa ne igraomerfcz je napisao/la:Cuj basista dao go kako im bubnjar igraDevil je napisao/la:2:1 za Kosice Basista strelac.![]()
Nezivim u Londonu i nenavijam za Chelsea, ali sam gledao evropskih utakmica koliko ti imas dlaka na glavi. Valjda nisi celavPigi13 je napisao/la:e ti sa takvim nacinom razmisljanja neces vidjeti Evropu nikad...pa makar zivio u Londonu i za Chelsea navijao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.