FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neznam kako brate i mi kao Fk Sarajevo dopustimo na nasem Kosevu da nam sudija tako ofirno
ponisti gol!! Treba svakom delegatu da drhte noge kada nas pokusa na pravdi Boga da osteti!!!
Rahmetli Celo bi njemu mamu i familiju cijelu zaredao!!! Posto je kod nas mafijaska liga
moras po nekog mafijasa i imati u klubu,pa da vidim hoce li neki iz kamenjara ili sume,pokusati
da nas osteti!!! Mame im se najebem!!!
ponisti gol!! Treba svakom delegatu da drhte noge kada nas pokusa na pravdi Boga da osteti!!!
Rahmetli Celo bi njemu mamu i familiju cijelu zaredao!!! Posto je kod nas mafijaska liga
moras po nekog mafijasa i imati u klubu,pa da vidim hoce li neki iz kamenjara ili sume,pokusati
da nas osteti!!! Mame im se najebem!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem zbog čega je gol poništen

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Jeste Suljić digao nogu al nije igrao džonom na loptu sa obzirom da je ista odskočila. Ma ovo je smiješno, ebala ih ova liga !
U novi boj ...
Samo polako, pitat ce se FK Sarajevo jos uvijek do kraja prvenstva. 
U srijedu rijesiti utakmicu sa nekih 2 razlike pred revans, a u Prijedor po pobjedu.
Mjesto gdje se uvijek moze igrati i prosle godine smo sa slabijom igrom imali pobjedu, a onda nas je Hamzic zahebao.
A i Rudar je slabiji nego prosle godine.
Gol cist ko suza, kao i gol kamenjara.
Realno je da smo izgubili dvije utakmice zaredom, gdje su protivnici imali dva dobra napada i jedan gol.
U srijedu rijesiti utakmicu sa nekih 2 razlike pred revans, a u Prijedor po pobjedu.
Mjesto gdje se uvijek moze igrati i prosle godine smo sa slabijom igrom imali pobjedu, a onda nas je Hamzic zahebao.
A i Rudar je slabiji nego prosle godine.
Gol cist ko suza, kao i gol kamenjara.
Realno je da smo izgubili dvije utakmice zaredom, gdje su protivnici imali dva dobra napada i jedan gol.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
sudili su i dosad i zajebavali nas redovno tako da nista novobordo je napisao/la:Doce i ovima iz kamenjara na red da sudi u nekoj tekmi Sarajlija,pa fino treba platiti da im se mame
najebe ustaske!!!
samo koliko znam Zrilić nije iz Širokog, u biti nema niti jedan sudac iz Širokog u PL tako da...
nego vidim moderatori na nivou i već vise od 1h stoji ovo:
svaka vam čast..da im se mame
najebe ustaske!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Brate moj nije mi jasno sto niko od celnika kluba ne izade u javnost
i neizvrsi malo presinga!!! Nije mi krivo posteno zijaniti
ali posto smo hijenama okruzeni zna se da se sa svim moras sluziti!!!
a od kada tek ovo stoji..uhhh al eto moderatori su stvarno full cool...ajvardedo je napisao/la:neka si nam rekao,da nisi ne bi znali da nas mrze...nego,šta ima na Bliskom istoku??planiraš li možda seobu?xcoberx je napisao/la:
aj ne kaki vise ziv bio, o kakvom inatu, radu i kvalitetu pricas ? vi ulazete al u sudije... i nemamo mi problem sa listicom nego sa sudijama i seljackim dzukelama koji zele sve i po svaku cijenu, koliko samo crvenih za nista u toj vuko*ebini sjecas li se ? sta ste sve radili i cim ste se sve sluzili stvarno smijesno je i pricat, da je ovo iole normalna zemlja vi bi davno u regionalnoj ligi igrali... furate se da ste hrvati a hrvati se zgrazavaju kad vas neko dovede u vezu sa njima...
PS koliko Hordi dodje u siroki na tekmu pored svega sto se desilo, to je inat... nama nije bitna nacija, vjera, nase je sve BORDO, to je ljubav... mi i sad imamo igrace koji vole, zive, ginu za klub, da ne spominjem legende kluba i igrace o kojim vi samo mozete sanjat, to je prijatelju kvalitet... za sve ostalo (ako postoji) tu je listica, moze imat sve ali dusu nikad
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
prazna ne puca,je li istina da je bilo 2500 divova na tekmibordo je napisao/la:Brate moj nije mi jasno sto niko od celnika kluba ne izade u javnost
Objektivno, nije io faul, al je sudija prethodno pogrijesio jer nije zaustavio igru jer je jedan igrac Sirokog lezao na terenu. Dosta igraca je zastalo i ocekivalo prekid.
vjeruj brate ,vjeruj...KB-TM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem zbog čega je gol poništen![]()
sada ce ti neko napisati jel istina da je bilo 80 strumfova u Banja Luci i belaj,a ti zakuhao...i onda ce biti kako mi na nasoj temi pisemo o vama a ti zasrao ...moj @nidi mucni glavom malo ..i ne provociraj bezze..
FK SARAJEVO.
-
samosarajvo
- Kontakt:
sute i mutebordo je napisao/la:Brate moj nije mi jasno sto niko od celnika kluba ne izade u javnost
valjda ce poduzeti nesto povodom ovoga .. ne mora biti javno...moze i na drugaciji nacin to da se sredi
ne provociram nego sam vidio na SC gdje piše neočikivano mala posjeta na stadionu Asim Ferhatović a na Vogošći nisu ni jednom pokazali tribine osim istokamma_hz je napisao/la:vjeruj brate ,vjeruj...KB-TM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem zbog čega je gol poništen![]()
![]()
bilo je preko 5 milja...divova...vidis kako provociras ...
sada ce ti neko napisati jel istina da je bilo 80 strumfova u Banja Luci i belaj,a ti zakuhao...i onda ce biti kako mi na nasoj temi pisemo o vama a ti zasrao ...moj @nidi mucni glavom malo ..i ne provociraj bezze..![]()
Pusti ga..Vidis da je jos uvijek zelen...mma_hz je napisao/la:vjeruj brate ,vjeruj...KB-TM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem zbog čega je gol poništen![]()
![]()
sada ce ti neko napisati jel istina da je bilo 80 strumfova u Banja Luci i belaj,a ti zakuhao...i onda ce biti kako mi na nasoj temi pisemo o vama a ti zasrao ...moj @nidi mucni glavom malo ..i ne provociraj bezze..![]()
@edit Kazem za nidi-a i njegov post kako je bilo 2500 ljudi na tekmi..
Zadnja izmjena: Amar_TM87, dana/u 25 sep 2011, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Upravu si Amare, gledao sam snimak. Covjek baca kamen sa dvije ruke, ima u njemu bar 2 kile.Nema tog navijaca,huligana,vojnika,policajca,specijalca,supermena ili betmena koji nebi bjezao od onoga.
Ali to nije tema, vec FK Sarajevo
Da se nadovezem ,nisu oni ni bjezali od toga iskreno, nego od murija koja je onako nemilosrdno pocela tuci Manijake..samosarajvo je napisao/la:Upravu si Amare, gledao sam snimak. Covjek baca kamen sa dvije ruke, ima u njemu bar 2 kile.Nema tog navijaca,huligana,vojnika,policajca,specijalca,supermena ili betmena koji nebi bjezao od onoga.
FK SARAJEVO.
Sto se tice rudara,nista otici ponovo i podrzati momke jer nam je i Kup veoma bitna stvar...mislim da svaki tim mozemo izbaciti u dvomecu i volio bih finale Kupa protiv Zelje,cisto onako da se vrati stari sjaj nasoj ligi...i neke stare lijepe uspomene i naravno da ih oderemo heheh

FK SARAJEVO.
ne lazi sam sebe.murija nije pipnula nikog od sarajlija u tom momentu.ljudi su od straha krenuli bjezati po malom logoru...mma_hz je napisao/la:Da se nadovezem ,nisu oni ni bjezali od toga iskreno, nego od murija koja je onako nemilosrdno pocela tuci Manijake..samosarajvo je napisao/la:Upravu si Amare, gledao sam snimak. Covjek baca kamen sa dvije ruke, ima u njemu bar 2 kile.Nema tog navijaca,huligana,vojnika,policajca,specijalca,supermena ili betmena koji nebi bjezao od onoga.
Ali to nije tema, vec FK Sarajevo![]()
ljut sam jer znam da bi se, ili ce se onako nesto i nama desiti od strane murije u Banja Luci...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Postujem svakog ko je dosao normalno da komentarise i polemise.Svi smo nervozni i boli nas!
Jer smo realno dobri i onda nam se ponistavaju cisti golovi iz tekme u tekmu,i neko dode da podjebava!
Jer smo realno dobri i onda nam se ponistavaju cisti golovi iz tekme u tekmu,i neko dode da podjebava!
nisam ja rekao da je bilo 2500 to je napisao SC,samo sam pitao je li istinaAmar_TM87 je napisao/la:Pusti ga..Vidis da je jos uvijek zelen...mma_hz je napisao/la:vjeruj brate ,vjeruj...KB-TM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem zbog čega je gol poništen![]()
![]()
@edit Kazem za nidi-a i njegov post kako je bilo 2500 ljudi na tekmi..
@vam ,idi se umij pa ponovo pregledaj snimak "napada"..
FK SARAJEVO.