FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

slani grad
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la slani grad » 26 sep 2011, 00:33

interesuje me jedna stvar...nisam gledo tekmu..jel se to opet Srebrenica prozivala :? ....pitam cisto iformativno...ne primajte se bez veze i ako moze kratak odgovor
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 26 sep 2011, 00:40

Dule 078 je napisao/la:ajd ponovo...razmisli malo pa se javi.....da li se ovakve stvari desavaju na palama i sokocu,ili u splitu,zagrebu,beogradu,sarajevu?

saznace se sta je bio povod,tesko je ovde sakriti ista.....
Ja ne znam kad se zadnji put ovako nesto desilo u Splitu, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu... stvarno se ne sjecam
Da se nakon ratova na ovim prostorima, seljakluk u ovolikom broju desio.

Mogu shvatiti kada jedan, dva, tri, cetiri covjeka utrce u teren ali da uleti nekoliko desetina mi je nepojmljivo ipak je ovo 21. vijek. Cak i kada se desilo znao se povod, neko nekog isprovocirao itd.. Medjutim ko je sinoc navijace Borca provocirao i cime?

Cemu skandiranje najvecem zlocinu u evropi nakon drugog svjetskog rata bez obzira na kome je pocinjen i ko ga je pocinio? Cemu skandiranje bilo kakvom zlocinu, zlocincu itd. na bilo kom stadionu?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 sep 2011, 00:41

Srce_Tebi je napisao/la:Jeste napali "male plave" nek ste ko ih je..b..e, al ono skandiranje pa vi ste ba picqe niste svjesni da cete sa ovim sto radite samo ojacati TM, HZ, RZ, RA, i ostale "bosnjacke" skupine.
vi ste gori od njih, pa bolan bio sam u zenici, oni vasi uhljupi vicu na sav glas srbija srbija, sta ti imas ovde nekom suplju pricu bacati i ulizivati se ?
Za zivot cijeli!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 sep 2011, 00:42

Odg na to pitanje cete dobiti u Zenici..

ma nije problem....ako ce vam to ulizivanje pomoci da vam vrate trans,podrzavam :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 sep 2011, 00:43

Dule 078 je napisao/la:
Odg na to pitanje cete dobiti u Zenici..

ma nije problem....ako ce vam to ulizivanje pomoci da vam vrate trans,podrzavam :D
oplakah :lol: :lol:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 sep 2011, 00:44

hocete li otkriti i meni o kakvom se skandiranju sinoc radilo?

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 26 sep 2011, 00:46

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: dok nisam otisao dole i ja sam mislio da je neistina, al ste me uvjerili da je to istina i samo istina
Sta ti imas protiv Srbije?

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 sep 2011, 00:47

Dule 078 je napisao/la:hocete li otkriti i meni o kakvom se skandiranju sinoc radilo?
pa ja sam pitao gore...jel se to ponovo prozivala Srebrenica....ovo za balije i turke mi je vec postala klasika pa se i ne primam previse :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 sep 2011, 00:48

komorat je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: dok nisam otisao dole i ja sam mislio da je neistina, al ste me uvjerili da je to istina i samo istina
Sta ti imas protiv Srbije?
sta vi(zenicani) imate sa srbijom, pa skandirate njeno ime na utakmici ?
ja nemam nista, prije sam imao nesto, sad apsolutno nista

nije se srebrenica prozivala koliko znam, al jeste bilo a da vas vidi babo kako bjezite pi*ke balijske
Za zivot cijeli!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 sep 2011, 00:49

pa ja sam pitao gore...jel se to ponovo prozivala Srebrenica....ovo za balije i turke mi je vec postala klasika pa se i ne primam previse :D
Ja sam na sve i jednoj utakmici Borca,i mogu garantovati da se Srebrenici NIKAD nije skandiralo u Banjaluci!

Bio je samo jedan transparent,protiv Zeljeznicara 2002,i nikad ni prije ni poslije toga!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 sep 2011, 01:05

Meni su nekako uvijek najmrzi bili ovi forumski patrioti i zastitnici drzave iza tastature! Idu mi na qurac!

Evo recimo,onaj momak iz TM sinoc (vidi se dobro na snimku) koji stoji na mjestu dok mu cijela tribina bjezi,drzi transove i fata se za onu stvar gestikulirajuci "Sta je pitchke..dodjite ako smijete,cekam vas...itd",ja volim takvog covjeka i uvijek bih ga volio upoznati i popiti pice sa njim.

Misheve ne volim!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 26 sep 2011, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 sep 2011, 01:07

Meni je najvise krivo zbog toga sto smo ih zadnje dvije sezone uvijek docekali sjajno , ni najmanji incident nije bio , jos ono kad su osvojili kup pa godinu dana kasnije ligu, tada su dobili nevidjene ovacije i aplauz od svih na stadionu, cak i Tica (vodja navijaca) nije dao da ih vrijedjamo na bilo koji nacin.

Nema na cemu lesinari!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 26 sep 2011, 01:10

Bosnier je napisao/la:Meni je najvise krivo zbog toga sto smo ih zadnje dvije sezone uvijek docekali sjajno , ni najmanji incident nije bio , jos ono kad su osvojili kup pa godinu dana kasnije ligu, tada su dobili nevidjene ovacije i aplauz od svih na stadionu, cak i Tica (vodja navijaca) nije dao da ih vrijedjamo na bilo koji nacin.

Nema na cemu lesinari!
Te bajke pričaj nekom drugom. :ugeek:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 01:15

Dejan, BL je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Meni je najvise krivo zbog toga sto smo ih zadnje dvije sezone uvijek docekali sjajno , ni najmanji incident nije bio , jos ono kad su osvojili kup pa godinu dana kasnije ligu, tada su dobili nevidjene ovacije i aplauz od svih na stadionu, cak i Tica (vodja navijaca) nije dao da ih vrijedjamo na bilo koji nacin.

Nema na cemu lesinari!
Nema sta pricati,bio je prenos.To smo gledali!! :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 sep 2011, 01:17

Dejan, BL je napisao/la:

Nema na cemu lesinari!
Eno sad...

Ocito da nisi gledao te utakmici , ako pratis fudbal uopste

Najlakse je zaboraviti sve dobre strane , biti los covjek i nacionalista
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 26 sep 2011, 01:35

& све $ стране?
?
" ја ' $ " " $ су ? трофеје у ? у " " & су га ? на терену.% је $ ту & ? $ " ? $ $? Остане " $ на $ пехара " ? $ " $ & је ? " $ вас " % $?" " појава

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 26 sep 2011, 01:44

Dejan, BL je napisao/la:& све $ стране?
?
" ја ' $ " " $ су ? трофеје у ? у " " & су га ? на терену.% је $ ту & ? $ " ? $ $? Остане " $ на $ пехара " ? $ " $ & је ? " $ вас " % $?" " појава
Za razliku od onih divljaka jucer koji su pokusali da lincuju gostujuce navijace, aplauz je i vise nego veliko dostignuce ali i SF domen za takozvane Lesinare.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 sep 2011, 01:53

Dule 078 je napisao/la:
jer i Borac ima svoje adute
kakve mi mozemo adute imati,da mi je samo znati,kad su svi vidjeli sta je bilo?
I ja se pitam kakve adute ima Borac , to mi bas nije jasno !
Dule, kuco stara, posto si mi ti nekako najkompetentniji od vasih forumasa reci mi kako si vidio ono malo utakmice sto se odigralo ?
Samo budi fin , molicu . :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 sep 2011, 01:58

Dejan, BL je napisao/la:& све $ стране?
?
[youtube][/youtube]
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 26 sep 2011, 02:00

Niste osvojili trofej, to je razlika,kad uzmete trofej na Gradskom ako je sve zasluženo aplaudiraću ja prvi a i dobar dio gledalaca koji ostanu na dodjeli tako to ide.
Ne mogu ti apludirati nakon prvenstvene utakmice.
Lešinare nemoj prozivati oni ne pišu na forumu, a incidenata je poduži spisak svake od ozbiljnijih navijačkih grupa tako da bolje da ni jedna ne morališe oni se time ponose.To im je neki fazon.
Hoćeš reći da je ljepše gledati vaše ili Horde kako čine slične stvari

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.