NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Cutler danas nije ni jednom bio sackovan iako je bio 14 puta pod pritiskom. Mislim da i on sam ima velike zasluge za to jer izbacuje loptu prilično brzo. Tako je naravno teže naći i pogoditi metu, ali je sigurnije po glavu. Šteta što onaj zadnji drive ne završiše TD-om, izgledalo je bilo veoma obećavajuće. Ali važno je da je rezultatski i dalje to tu negdje.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Salty, pusti Bearse, evo poluvrijeme je, hajmo slavit pobjedu Billsa

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo rupe u OL .. drugo poluvrijeme, kao i protiv NO... krece ono standardno i sad ce se sve to raspast.. daj boze da grijesim, ali ne moze OL napraviti blok ni za trcanje ebajiga.... Carimi je to mogao za Fortea...Davisu lopta udara u prsa stvarno nevjerovatno... ma sad ovi imaju dobar field poziciju i nesto ce napraviti...samo pocetak je identican onom kao i protiv Saintsa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Tamam ja ukažem na pozitivan napredak i Cutler odmah biva sackovan. Umjesto da se još približe oni Packersima daju šansu za možda odlučujuće odlijepljivanje. Ravensi danas opet u velikoj formiSaltCityAttack je napisao/la:evo rupe u OL .. drugo poluvrijeme, kao i protiv NO... krece ono standardno i sad ce se sve to raspast.. daj boze da grijesim, ali ne moze OL napraviti blok ni za trcanje ebajiga.... Carimi je to mogao za Fortea...Davisu lopta udara u prsa stvarno nevjerovatno... ma sad ovi imaju dobar field poziciju i nesto ce napraviti...samo pocetak je identican onom kao i protiv Saintsa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne moze ovaj OL nista napraviti za trcanje stvarno nevjerovatno...Carimi je pravio prostor za Fortea, a njeg anema 4 sedmice ebeno... nema nam dalje od ovog to bi bilo to...sad Knox se okliznu ebajiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga mi sok s epozabavimo da nam covjek ne baca, oni nama trce...ja kako sam gledao Packerse protiv Bearsa, nisu nikad vise trcali,, a mi nikad manje... mi uvjek trcanjem protiv njih, dok oni bacnajem... sad sve obratno ebajiga...ne mogu vjerovat da su nam ovoliko ono otrcali... ja mislim da nemamo sanse kad vidim onaj napad cisto sumnjam, ali eto vidjet cemo
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Prodaju nam foru ragbi dodavanjem unazad i frajer trči 15 yardi i ladno polaže 40 sekundi do kraja četvrtine za njihovu prednost od 1 TD nakon našeg vodstva od 10... i onda nam ispada lopta nakon ispucavanja... je-biga!
Sad su 1 yard od end zone... kakvo sra-nje u 10 sekundi... pu!
EDIT: Prođe ko na treningu... ne igramo drugo poluvrijeme zasad...
Sad su 1 yard od end zone... kakvo sra-nje u 10 sekundi... pu!
EDIT: Prođe ko na treningu... ne igramo drugo poluvrijeme zasad...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
To je skroz tačno da su uloge danas izmijenjene. Bearsi su tradicionalno jaka trkačka ekipa, a sada ne mogu otrčati ni nekoliko jardi. Fali Carimi, ali nije samo to. Cijela O line nije na nivou da to omogući. A dopisivali smo se ranije i o Forteovim trkačkim ograničenjima. Opet, na kažem da je loš, ali nije ni elitni kalibar. I još uz to ovaj ofanzivni koordinator, Martz ili kako se već piše, fura svoju filozofiju koja podrazumijeva najviše kratkih bacanja. Čini mi se da se ovdje treba uzdati u odbranu bearsa da nakon nekog fumblea ili INT-a oni poentiraju.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga mi sok s epozabavimo da nam covjek ne baca, oni nama trce...ja kako sam gledao Packerse protiv Bearsa, nisu nikad vise trcali,, a mi nikad manje... mi uvjek trcanjem protiv njih, dok oni bacnajem... sad sve obratno ebajiga...ne mogu vjerovat da su nam ovoliko ono otrcali... ja mislim da nemamo sanse kad vidim onaj napad cisto sumnjam, ali eto vidjet cemo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj OL
... ubi me ovo... sad nas je i sudija pokrao ono je bio penal na Hesteru vec prosao.... knox ispusti lopotu dobru Cutlera fuj ba ... narod je ogorcen ovim......stvarno ne mogu da vjerujem da se ovo desava....prvo sudiji ebem mater za ne dosudjen penal, jer ono je TD skkoro bio, a z aovo ostalo vise nemam snage...pa Knoxa sta nisi uhvatio idi ubi se ....sta hvata Johnson kod Detroit aono nije normalno zivotinja, a ovo ispustiti stvarno uzas ba... ubismo mi sami sebe
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebajiga odbrana nije mogla nista...ljudi imaju field poziciju citavo vrijeme ko nismo mrdnuli nigdje...ali oet ebem sudiji mater zbog ne dosudjenog penala. na hesteru..... ak nista odmakli bi gore, ali vjerujem da bi ono Hester uzeo i otrcao TD sad bi bila drugacija prica...ovako 27:10 previsoko,, bilo kako bilo treba zbog ove organizacije bojkotovat utakmice Bearsa i otjerat Smitha to je to
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I Cutler je bio neprecizan nekoliko puta. Ali i do recievera je. Kad već pominješ Johnsona on se može svrstati u Top 5 na toj poziciji, a nijedan od tih 5 nije u Bearsima. Nemate recievera višeg kvaliteta. Dokaz tome je Forte kao vodeći u vazdušnim jardama. I evo, sada je sve riješeno! Čestitke Packersima na zasluženoj pobjedi.SaltCityAttack je napisao/la:joj OL... ubi me ovo... sad nas je i sudija pokrao ono je bio penal na Hesteru vec prosao.... knox ispusti lopotu dobru Cutlera fuj ba ... narod je ogorcen ovim......stvarno ne mogu da vjerujem da se ovo desava....prvo sudiji ebem mater za ne dosudjen penal, jer ono je TD skkoro bio, a z aovo ostalo vise nemam snage...pa Knoxa sta nisi uhvatio idi ubi se ....sta hvata Johnson kod Detroit aono nije normalno zivotinja, a ovo ispustiti stvarno uzas ba... ubismo mi sami sebe
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Usra Cutler, ali na svu srecu uzesmo loptu 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
TD
... Cutler za Davisa ... ebiga na kraju namse i isplatila greska Cutlera
...samo steta sto smo primili TD u proslom napadu i ponovo na 3th down sto je najgore 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
3rd & 1 na 17 yardi od end zone i Sanchez ladno baca TD za Burresa... ima još da se igra 
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Urlacher legenda! Zaista jeste! Ja sam već čestito Packersima jer nisam više vidio izlaz za vas, ali legenda kaže: Nema predaje! Eto vam opet neka šansa.SaltCityAttack je napisao/la:TD... Cutler za Davisa ... ebiga na kraju namse i isplatila greska Cutlera
...samo steta sto smo primili TD u proslom napadu i ponovo na 3th down sto je najgore
- SaltCityAttack
- Kontakt:
SEREM SE NA 3TH DOWN... ej J*** ti sveeeeeeeeeeeeeee i utkamicu i 3th down.. gleda li ko ovo?.... ljudi pa Rogers haman obaramo g ai 7 yardi 3th down uzimaju ljudi uzas ba ubi nas ovo uvjek..
EDIT:
Sreca imamo Urlachera pa pokupi loptu Rogersu
....... ovo mu je prva, odnosno mi smo jedini uzeli 2 lopte Packersima ....samo sto mi evo opet umjesto naorijed mi penale pravimo ovaj ebeni OL... dabogda noge im prebili ovi, ka dnisu ustanju nista napravit
EDIT:
Sreca imamo Urlachera pa pokupi loptu Rogersu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kakvo je stanje tamo? Jeste li vi danas skroz loši ili su Raidersi iznenađujuće dobri?Hawking je napisao/la:3rd & 1 na 17 yardi od end zone i Sanchez ladno baca TD za Burresa... ima još da se igra
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ujjjjjjjjjj all Cutler dobi kacigu u glavu
... sad mi g aje bilo pravo zao ocami 
Ubise nas penali allahami , a ubismo sami sebe ebes penale,vec jednostavno 3th down odbrana citavu utkamicu 2 TD smo na 3th down dobili, proslu tekmu 3 na 3th down mislim previse je
Hesteru penalty
... ja sta radimo mi sebi u pm...60 yardi penala smo imali danas....samo sudija neka ide u pm, pa trebo je na Hesteru danas svirati jedan, a ovaj je njega udarao prvi i sad ali eto....mogu samo reci bolji su nas ljudi, ali smo mi sami sebe unistavlai konstantno taman toliko koliko su nas i oni ubijali ni manje ni vise.
Ubise nas penali allahami , a ubismo sami sebe ebes penale,vec jednostavno 3th down odbrana citavu utkamicu 2 TD smo na 3th down dobili, proslu tekmu 3 na 3th down mislim previse je
Hesteru penalty
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Je li ovo normalno?... Evo ko gled autkamicu i je li ovo normalno?... pa J*** u 3th down pa Rogers nema kome da baca napadamo ga i opet dodju do 1st downa...ovo je nenormalno vise ne mogu ba podnjeti ovo da se desava konstantno... dvije utkamice gubimo na isti fazon ubi nas 3th down ubismo sami sebe ...pa SMith imas li lijeka za ovo sta radis vise u pm
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da ti kažem, imali smo PET sackova u drugom poluvremenu, to ti najbolje govori kako je igrala OL, užas živi. Sad je 10 razlike 2 min warning i napadamo sa 50 yardi, moramo dat TD na brzinu i hvatati kick, ali teško...Taktičar je napisao/la:Kakvo je stanje tamo? Jeste li vi danas skroz loši ili su Raidersi iznenađujuće dobri?Hawking je napisao/la:3rd & 1 na 17 yardi od end zone i Sanchez ladno baca TD za Burresa... ima još da se igra
Pu, poništiše nam TD...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.