Saša Papac
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Saša Papac
Ja samo kazem hvala bogu da nismo otisli na svjetsko inace bi bi nam uvijek prigovarali Kano da nije bilo Njihovog hrvata tudmanovog Ljubimca mi nikad ne bi Osli na svjetsko ili evropsko
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- raul-zakon
- Kontakt:
Nisi mi jasan nikako...ni ti ni ostali koji slicno razmisljaju ! Pa mog'o nas je vodit Kinez, Albanac, Srbin, Indijanac ali bi mi opet bilo najprece da odemo na SP. A ova recenica "Hvala Bogu da nismo otisli na svjetsko..." je u najmanju ruku smijesna !marseille_unique je napisao/la:Ja samo kazem hvala bogu da nismo otisli na svjetsko inace bi bi nam uvijek prigovarali Kano da nije bilo Njihovog hrvata tudmanovog Ljubimca mi nikad ne bi Osli na svjetsko ili evropsko
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
radije necemo ottici na SP, nego da nam kasnije unisti reprezentaciju...raul-zakon je napisao/la:Nisi mi jasan nikako...ni ti ni ostali koji slicno razmisljaju ! Pa mog'o nas je vodit Kinez, Albanac, Srbin, Indijanac ali bi mi opet bilo najprece da odemo na SP. A ova recenica "Hvala Bogu da nismo otisli na svjetsko..." je u najmanju ruku smijesna !marseille_unique je napisao/la:Ja samo kazem hvala bogu da nismo otisli na svjetsko inace bi bi nam uvijek prigovarali Kano da nije bilo Njihovog hrvata tudmanovog Ljubimca mi nikad ne bi Osli na svjetsko ili evropsko
svi ovi novi igraci u nasoj ekipi ne bi danas igrali da je Ciro osto na klupi, i ovi mladi, a i malo stariji...
vec bi igrali ovi vec dokazani i igraci poput onog stopera Hajduka sto je odigro najvise minuta u jednoj sezoni..

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- raul-zakon
- Kontakt:
Ja samo kazem hvala bogu da nismo otisli na svjetsko inace bi bi nam uvijek prigovarali Kano da nije bilo Njihovog hrvata tudmanovog Ljubimca mi nikad ne bi Osli na svjetsko ili evropsko[/quote]
Nisi mi jasan nikako...ni ti ni ostali koji slicno razmisljaju ! Pa mog'o nas je vodit Kinez, Albanac, Srbin, Indijanac ali bi mi opet bilo najprece da odemo na SP. A ova recenica "Hvala Bogu da nismo otisli na svjetsko..." je u najmanju ruku smijesna ![/quote]
radije necemo ottici na SP, nego da nam kasnije unisti reprezentaciju...
svi ovi novi igraci u nasoj ekipi ne bi danas igrali da je Ciro osto na klupi, i ovi mladi, a i malo stariji...
vec bi igrali ovi vec dokazani i igraci poput onog stopera Hajduka sto je odigro najvise minuta u jednoj sezoni..
Nisi mi jasan nikako...ni ti ni ostali koji slicno razmisljaju ! Pa mog'o nas je vodit Kinez, Albanac, Srbin, Indijanac ali bi mi opet bilo najprece da odemo na SP. A ova recenica "Hvala Bogu da nismo otisli na svjetsko..." je u najmanju ruku smijesna ![/quote]
radije necemo ottici na SP, nego da nam kasnije unisti reprezentaciju...

Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 25 sep 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
To sto si ti napisao ima logike, to jeste tako, ali ovo sto je unique rekao je islo na neku odvratnu,nacionalisticku konstataciju, da je dobro sto ne odosmo s Cirom na SP, samo zato jer je on HRVAT, a to nije u redu...
Znaci radije ce gldat Portugal u Juznoj Africi nego da mora priznati nesto dobro sto je HRVAT uradio za nas! 

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- marseille_unique
- Kontakt:
i Blaz Sliskovic je Hrvat, ali je za mene legenda naspram Cire, nemam ja nista ni protiv koga, ali imam protiv onih koji su protiv nas bili i radili u ratu npr, i za koje se javno zna da nas ne podnosi, a tu ej samo radi svoje koristi, razumijes li ti, sta j apricam jbm mu vise, pa ne mogu da sakontam kako neki ljudi nnekad ne razumiju neke stvari,
to ti sipadne kao sve ono sto zapadni i istocni susjedi prozvacu i ne valaj oni nama proture kao nesto sto je za nas dobro ali za njih vise nije, kao eto imaju oni nesto sto nas voli sada a sto nas je mrzilo kad je bilo njihovo, ne znam stavrno necu vise da objasnjavm jer ljudi neki su rodeni poslije neki prije i ovi sto su staiji malo vise razumiju sta pokusavam reci, ja sam sada sretan cojk sto taj covjek nije nas selketor vise i sto nismo osli na svjetsko, a njemu ja zelim sve najbolje samo ne u nas jer nemoj mi jedan dan pricati jedno a drugi dan drugo, taj covjejk voli samo pare i posto nije imo gdje drugo bio je doso kod nas, cak i u zemlju o kojoj je pricao lose, to su ljudi bez ponosa koji ce se ulizati i onom narodu sto ga ne voli samo radi para
to ti sipadne kao sve ono sto zapadni i istocni susjedi prozvacu i ne valaj oni nama proture kao nesto sto je za nas dobro ali za njih vise nije, kao eto imaju oni nesto sto nas voli sada a sto nas je mrzilo kad je bilo njihovo, ne znam stavrno necu vise da objasnjavm jer ljudi neki su rodeni poslije neki prije i ovi sto su staiji malo vise razumiju sta pokusavam reci, ja sam sada sretan cojk sto taj covjek nije nas selketor vise i sto nismo osli na svjetsko, a njemu ja zelim sve najbolje samo ne u nas jer nemoj mi jedan dan pricati jedno a drugi dan drugo, taj covjejk voli samo pare i posto nije imo gdje drugo bio je doso kod nas, cak i u zemlju o kojoj je pricao lose, to su ljudi bez ponosa koji ce se ulizati i onom narodu sto ga ne voli samo radi para
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Ovaj opet glumi vidovitu Džemilu.ZELJO DO GROBA je napisao/la: radije necemo ottici na SP, nego da nam kasnije unisti reprezentaciju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Druze,jedno je biti Hrvat a jedno Ustasa Baka je Hrvat a Ciro je Ustasa i dok su jedni ovdje pisali hvalospjeve o Ciri i ljubili ga u paksu za mene je on uvjek bio Ustasa i Tudjmanov dupelizac.I hvala dragom Bogu sto je taj fasista otisao iz repke jer da je ostao nas bi fudbal koji je i onako na sam dnu dotakao dno dna.A Sasi se klanjam do poda i svaka mu cast kad je imao svoje JAraul-zakon je napisao/la:To sto si ti napisao ima logike, to jeste tako, ali ovo sto je unique rekao je islo na neku odvratnu,nacionalisticku konstataciju, da je dobro sto ne odosmo s Cirom na SP, samo zato jer je on HRVAT, a to nije u redu...Znaci radije ce gldat Portugal u Juznoj Africi nego da mora priznati nesto dobro sto je HRVAT uradio za nas!
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ja sam nekad jos dok je ciro bio selektor citao neku kolumnu u kojoj stoji da je on vjerovatno dosao da bi digo sebe iz mrtvih...
odnosno, svi su ga zaboravili pa da se eto i on malo javi i da ostali znaju da je jos ziv...
a tako je vjerovatno i bilo...
odnosno, svi su ga zaboravili pa da se eto i on malo javi i da ostali znaju da je jos ziv...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- marseille_unique
- Kontakt:
a mnogi sada tako govore isto a lizali su ciri tabane kad je igrala repka dobro sa njimZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ja sam nekad jos dok je ciro bio selektor citao neku kolumnu u kojoj stoji da je on vjerovatno dosao da bi digo sebe iz mrtvih...
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma znas sta, to me i ne cudi, jer vecini ljudi je kod nas vazno samo da pobjedimo, i ako mi pobjedimo Lux mi smo svjetski prvaci, tako i bude do sljedece utakmice gdje nas neki iole jaci protivnik spusti na zemlju, pa su onda svi krivi, od selektora, igraca i svih ostali...pa ponovno dodje neka utakmica pa pobjedimo i opet sve u krug...marseille_unique je napisao/la:a mnogi sada tako govore isto a lizali su ciri tabane kad je igrala repka dobro sa njimZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ja sam nekad jos dok je ciro bio selektor citao neku kolumnu u kojoj stoji da je on vjerovatno dosao da bi digo sebe iz mrtvih...
takav menatlitet...
a najgore od svega toga je sto mi nisamo nesto sjajno igrali kad je Ciro bio selektor, dobili smo Estoniju i Armeniju, i Belgiju, a popusili od Turske koja nije imala 7-8 standardnih igraca i Spanije,
igra je bila katastrofalna, puhalo sa svih strana...
i onda dodje Portugal, i mi naravno po ko zna koji put nemamo srece, a niko ne kaze nemamo znanja, ili neki kao nas bajni selektor nemaju znanja,
jer imati priliku i ne ocistiti 4 zuta kartona koja su imali najvazniji igraci, granici ne znam ni ja sa cime, uglavnom je to negativno...
i onda naravno kriv Miske...
i jos kad se sjetim ko je sve bio kriv u ranijim utakmicama,
Nadarevic protiv Turske, al naravno nije Ciro tu kriv zbog lose postavke igre...
a Sasa je pokazo tad koji je car, jer svi igraci su se vratili osim njega, jedini je on imo princip i nije ga pogazio, osto je covjek iako je bilo puno negativnih stavova o njemu...
a covjek je reko kad bude bolja situacija oko reprezentacije da ce igrati, i tako i bi...
doso Meho Kodro za selektora, apsolutno promjene se desile, pozitivne naravno i Sasa u reprezentacji...
evo i sad ovaj Komitet za normalizaciju, promjene nabolje i Sasa ponovno u reprezentaciji...
Sasa kapa do poda...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- raul-zakon
- Kontakt:
Druze...slazemo se mi oko toga, i ja kazem hvala Bogu da je otis'o, jer je on ocito bio ovdje jer je vidio da je to najkraci put da se digne iz pepela, ali reći hvala Bogu sto ne odosmo na SP...malo je prenagljeno...ponavljam, znam ja sta si ti htio da kazes, i upravu si, ali nacin na koji si to rekao je maaalo skakljiv.nisko je napisao/la:Druze,jedno je biti Hrvat a jedno Ustasa Baka je Hrvat a Ciro je Ustasa i dok su jedni ovdje pisali hvalospjeve o Ciri i ljubili ga u paksu za mene je on uvjek bio Ustasa i Tudjmanov dupelizac.I hvala dragom Bogu sto je taj fasista otisao iz repke jer da je ostao nas bi fudbal koji je i onako na sam dnu dotakao dno dna.A Sasi se klanjam do poda i svaka mu cast kad je imao svoje JAraul-zakon je napisao/la:To sto si ti napisao ima logike, to jeste tako, ali ovo sto je unique rekao je islo na neku odvratnu,nacionalisticku konstataciju, da je dobro sto ne odosmo s Cirom na SP, samo zato jer je on HRVAT, a to nije u redu...Znaci radije ce gldat Portugal u Juznoj Africi nego da mora priznati nesto dobro sto je HRVAT uradio za nas!

Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 29 sep 2011, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Neka si se vratio na forum. Jim Carrey & Chris Rock me ne mogu nasmijati kao ti.ZELJO DO GROBA je napisao/la: a najgore od svega toga je sto mi nisamo nesto sjajno igrali kad je Ciro bio selektor, dobili smo Estoniju i Armeniju, i Belgiju, a popusili od Turske koja nije imala 7-8 standardnih igraca i Spanije,
Četvrta najefikasnija reprezentacija u kvalifikacijama (učestvovalo ih je preko pedeset!), Edin Džeko je bio drugi strijelac kvalifikacija. Popušili od Turske u Istanbulu, ništa strašno, polufinalisti na posljednjem Evropskom prvenstvu, popušili od Španije, apsolutnog vladara Evropskog i Svjetskog fudbala u godinama iza nas.
Da, usput ponizili Armeniju, Belgiju i Estoniju, koje su veoma jake i respektabilne ekipe (obavezno pogledati trenutne tabele kvalifikacija za EP).
@raul-zakon
Shvatio sam, pa sam zato izbrisao svoj post, do mene je, sorry.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja sam govorio za igru protiv ovih reprezentacija, nisam za rezultat..Virtu4l je napisao/la:Neka si se vratio na forum. Jim Carrey & Chris Rock me ne mogu nasmijati kao ti.ZELJO DO GROBA je napisao/la: a najgore od svega toga je sto mi nisamo nesto sjajno igrali kad je Ciro bio selektor, dobili smo Estoniju i Armeniju, i Belgiju, a popusili od Turske koja nije imala 7-8 standardnih igraca i Spanije,
Četvrta najefikasnija reprezentacija u kvalifikacijama (učestvovalo ih je preko pedeset!), Edin Džeko je bio drugi strijelac kvalifikacija. Popušili od Turske u Istanbulu, ništa strašno, polufinalisti na posljednjem Evropskom prvenstvu, popušili od Španije, apsolutnog vladara Evropskog i Svjetskog fudbala u godinama iza nas.
Da, usput ponizili Armeniju, Belgiju i Estoniju, koje su veoma jake i respektabilne ekipe (obavezno pogledati trenutne tabele kvalifikacija za EP).
@raul-zakon
Shvatio sam, pa sam zato izbrisao svoj post, do mene je, sorry.
mozda u jednoj ili u dvije utakmice da smo imali kolko-tolko dobru igru, u ovim ostalim smo bili katastrofalni po pitanju igre...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Nismo mi Španija, pa da u svakoj utakmici meljemo protivnike i da imamo 'IGRU'.ZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam govorio za igru protiv ovih reprezentacija, nisam za rezultat..
mozda u jednoj ili u dvije utakmice da smo imali kolko-tolko dobru igru, u ovim ostalim smo bili katastrofalni po pitanju igre...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nismo mi Španija, pa da u svakoj utakmici meljemo protivnike i da imamo 'IGRU'.ZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam govorio za igru protiv ovih reprezentacija, nisam za rezultat..

pa ako nemamo igru i neki sistem kako cemo onda na veliko takmicenje...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ko kaze da cemo ici.A sto se tice igre Italija je nikad nije imala(catanacio) pa su ljudi osvajali prvenstva i uzduz i poprijeko.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nismo mi Španija, pa da u svakoj utakmici meljemo protivnike i da imamo 'IGRU'.ZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam govorio za igru protiv ovih reprezentacija, nisam za rezultat..
mozda u jednoj ili u dvije utakmice da smo imali kolko-tolko dobru igru, u ovim ostalim smo bili katastrofalni po pitanju igre...![]()
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 sep 2011, 15:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pazi, nismo mi nacija koja u svakom trenutku ima 30 i više kvalitetnih igrača na raspolaganju, pa da možeš praviti sistem na duže staze. Ako ne igra Salihović u belaju si, ako ne igra Spahić u belaju si, pa nakon njih Džeko, Pjanić, sada Medunjanin, itd. Drugi (veliki, naravno) imaju po tri kvalitetna igrača na skoro svakoj poziciji i onda mogu sebi dozvoliti da razmišljaju na duže staze. Mi to nemamo, mali smo, talenti dolaze mnogo sporije u odnosu na vodeće timove, itd... veoma rijetko možeš izvesti istu postavu u dvije utakmice zaredom, a nemaš prave zamjene za one koji su odsutni, tako da je sistem veoma teško napraviti...ZELJO DO GROBA je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nismo mi Španija, pa da u svakoj utakmici meljemo protivnike i da imamo 'IGRU'.ZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam govorio za igru protiv ovih reprezentacija, nisam za rezultat..
mozda u jednoj ili u dvije utakmice da smo imali kolko-tolko dobru igru, u ovim ostalim smo bili katastrofalni po pitanju igre...![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa jednim dijelom si upravu, al Ciro na tim talentima nije radio nikako, 0 bodova, dok Pape radi, trazi igrace, Lulic, Mujdza, Besic, Zahirovic, a koga je to Ciro nasao, a bilo je igraca...Virtu4l je napisao/la:Pazi, nismo mi nacija koja u svakom trenutku ima 30 i više kvalitetnih igrača na raspolaganju, pa da možeš praviti sistem na duže staze. Ako ne igra Salihović u belaju si, ako ne igra Spahić u belaju si, pa nakon njih Džeko, Pjanić, sada Medunjanin, itd. Drugi (veliki, naravno) imaju po tri kvalitetna igrača na skoro svakoj poziciji i onda mogu sebi dozvoliti da razmišljaju na duže staze. Mi to nemamo, mali smo, talenti dolaze mnogo sporije u odnosu na vodeće timove, itd... veoma rijetko možeš izvesti istu postavu u dvije utakmice zaredom, a nemaš prave zamjene za one koji su odsutni, tako da je sistem veoma teško napraviti...ZELJO DO GROBA je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Nismo mi Španija, pa da u svakoj utakmici meljemo protivnike i da imamo 'IGRU'.![]()
a to da smo mala drzava, to je tacno i da imamo mali broj kvalitetnih igraca, al nije bas da nam uvijek fali 10 igraca...OK jedan dva, nekad vazniji, nekad manje vazniji...
al to se osjeti i kod velikih, ako Engleskoj ne igra Rooney onda su u banani, isto tako i drugim reprezentacijama..
nama je neophodan sistem kako na terenu, tako i van njega...Pape je dobro kreno sto se oba segmenta tice i aBd bice ovo kako treba...
@harishp
a sta je catanacio nego sistem
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jest ,sistem kako da zamrzis sve u vezi fudbala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.