Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

respo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la respo » 07 avg 2009, 11:26

emir987 je napisao/la:
respo je napisao/la:
emir987 je napisao/la:Pa covjece postoji bodovanje za osvojene titule, znas i sam valjda kako to ide, nije ti isto ako osvojis Cesku i Primera ligu! Ne moras imati wikipedi-u da bi mogao reci da je Real veci od Rangersa!
ajde i ti fino nazad pa procitaj sta sam napisao pa onda odgovori
ajde ti jos jednom objasni sta si mislio reci ranije jer to izgleda niko ne konta!

A sto se tice Sneijdera, niko ziv ne zna sta se desava oko Realovih transfera dok ne vidis da oni to zvanicno potvrde, tako da niko na forumu ne moze nista pouzdano reci. Koliko su samo puta Kaka i Ronaldo potpisali, pa odbili, pa opet potpisali za Real i tako u nedogled...
ako gledas po osvojenim trofejima bez obzira koji je trofej najtrofejniji klub na svijetu je gl rangers
najvise trofeja oni imaju ne gledajuci tezinu i vaznost tog trofeja
znaci broj trofeja
ovo sam napisao i ranije ne znam sta nije jasno i jeli sada jasnije?
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 07 avg 2009, 11:49

neznam sta vam je nejasno sto respo govori,on je rekao da je rengers NAJTROFEJNIJI-sto znaci da ima najvise osvojenih trofeja,a ne najbolji jel sad kontate,i sta tu ima biti cudno i nejasno,ako klub ima najvise trofeja nema veze koji da je i iz indije onda je NAJTROFEJNIJI :D

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 07 avg 2009, 12:01

CRNI_SA je napisao/la:kakva ba engleska liga gdje su bili dok nisu dosli rusi ameri i arapi pa napravili od fudbalskih klubova u koljevci nogometa firme i igra je ocajna samo nabijaj skaci lomi fuj !!! vidim real i villu dovodi gotova stvar znaci bice real opasan sada 8-) zao mi valencije valjda ce se nekako snaci jbte !!!
aako nisi znao da se engleska amatrala uvijek najboljom ligom svijeta . . . igra se brz, potencijalan nogomet . . sto i pokazuje tabele..

1. barclays premiership
2. seria a
3. bundes liga
4. primera
5. liga 1
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 avg 2009, 12:53

Sad slobodno mozes popisat tu tabelu jer ja kolko vidim iz svih liga najbolji igraci dolaze u spaniju (cist primjer kaka,ibra i ronaldo 3 ponajbolja igraca na svijetu) tako da je sad sigurno spanska najjaca. a sto nemogu ove engleze bolan ko god je doso u englesku odma ste ga polomili (cist primjer rosicky i eduardo) a nemogu ih jos sto se nesto busaju mi najbolji,mi najjaci,mi najbrzi itd. a onda im dodje hrvatska i uvali 3 na sred wemblya smjesno.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 avg 2009, 13:03

A_d_0 je napisao/la:Sad slobodno mozes popisat tu tabelu jer ja kolko vidim iz svih liga najbolji igraci dolaze u spaniju (cist primjer kaka,ibra i ronaldo 3 ponajbolja igraca na svijetu) tako da je sad sigurno spanska najjaca. a sto nemogu ove engleze bolan ko god je doso u englesku odma ste ga polomili (cist primjer rosicky i eduardo) a nemogu ih jos sto se nesto busaju mi najbolji,mi najjaci,mi najbrzi itd. a onda im dodje hrvatska i uvali 3 na sred wemblya smjesno.
ma ni ja ih ne mogu nikako ko sto ovaj gore jedan napisa da nema Amera,Rusa,Arapa k bi bila 3 kluba iz Eng. u polufinalima LP...a sad svakako Spanc imaju najvece zvjezde...Ronaldo,Messi,Kaka,Ibra,Benzema,Iniesta,Casilas,Xavi,Villa,Ramos,Alves itd...a nek oni napisu 11 najvecih zvjezda Eng. fudbala nema sanse da bolji od ovih 11 Spanskih ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 avg 2009, 13:26

JameS je napisao/la: ma ni ja ih ne mogu nikako ko sto ovaj gore jedan napisa da nema Amera,Rusa,Arapa k bi bila 3 kluba iz Eng. u polufinalima LP...a sad svakako Spanc imaju najvece zvjezde...Ronaldo,Messi,Kaka,Ibra,Benzema,Iniesta,Casilas,Xavi,Villa,Ramos,Alves itd...a nek oni napisu 11 najvecih zvjezda Eng. fudbala nema sanse da bolji od ovih 11 Spanskih ;)
E drug, vidis kako ti to plitko gledas. Pogledaj te igrace koje si nabrojao. Reci mi u koliko klubova oni igraju? I zna se ko ce da bude glavni u Spaniji. Barceloni i mozda Realu :mrgreen: niko nista nece moci. A pogledaj Englesku. Znas li ti koja je to konkurencija? Za titulu se bori oko 6 ekipa. Naravno neki imaju vece, neki manje sanse, ali ipak svi mogu da udare na taj izazov. A kad pocnu da udaraju po Evropi... e pa to si mogao da gledas zadnjih godina. Jedan Arsenal koji se po tim zvijezdama ne moze mjeriti sa Realom je igrao polufinale LP. A Real je kraljevski isprasen od drugog engleskog kluba... Bez obzira sto se toliko zvijezda okupilo u Spaniji, zna se koja je liga najjaca i jos dugo ce to da bude. Pa samo prati Championship i vidjeces kako se tamo igra. A za Premiership ne treba ni trositi rijeci. 8-)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 07 avg 2009, 13:33

Trasimaco je napisao/la:
JameS je napisao/la: ma ni ja ih ne mogu nikako ko sto ovaj gore jedan napisa da nema Amera,Rusa,Arapa k bi bila 3 kluba iz Eng. u polufinalima LP...a sad svakako Spanc imaju najvece zvjezde...Ronaldo,Messi,Kaka,Ibra,Benzema,Iniesta,Casilas,Xavi,Villa,Ramos,Alves itd...a nek oni napisu 11 najvecih zvjezda Eng. fudbala nema sanse da bolji od ovih 11 Spanskih ;)
E drug, vidis kako ti to plitko gledas. Pogledaj te igrace koje si nabrojao. Reci mi u koliko klubova oni igraju? I zna se ko ce da bude glavni u Spaniji. Barceloni i mozda Realu :mrgreen: niko nista nece moci. A pogledaj Englesku. Znas li ti koja je to konkurencija? Za titulu se bori oko 6 ekipa. Naravno neki imaju vece, neki manje sanse, ali ipak svi mogu da udare na taj izazov. A kad pocnu da udaraju po Evropi... e pa to si mogao da gledas zadnjih godina. Jedan Arsenal koji se po tim zvijezdama ne moze mjeriti sa Realom je igrao polufinale LP. A Real je kraljevski isprasen od drugog engleskog kluba... Bez obzira sto se toliko zvijezda okupilo u Spaniji, zna se koja je liga najjaca i jos dugo ce to da bude. Pa samo prati Championship i vidjeces kako se tamo igra. A za Premiership ne treba ni trositi rijeci. 8-)
pa po meni je bolji champioship nego premier jer ljudi vise igraju fudbal od ovih u premijer ligi
inace sto se tice igre mislim da je u velikim zemljama i vodecim nacijama kvalitetnija druga od prve lige
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 avg 2009, 13:34

a ti mancesterovac da navijas za real il barsu pricao bih drugacije dok ja navijam za milan al realno kazem koja je najjaca. ;) ;)

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 07 avg 2009, 13:35

U Engleskoj ligi je takav mentalitet da se zivi fudbal. U Spaniji je to drugacije, mozda je istina da sada igraju 4-5 najboljih svjetskih igraca u Spaniji ali mislim da je Engleska liga ujednacenija po kvaliteti od Spanske, znaci da igraju prvak Spanije protiv prvog iz Engleske, drugi protiv drugog i tako cijela liga da odigra utakmice, smatram da bi Englezi bili uspjesniji, mozda 11-9 u pobjedama, po meni je mozda tolika razlika. Daleko iza su Talijani, Svabe, Francuzi... i onda 1000 svjetlosnih godina poslije toga Premijer Liga BiH :D
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 avg 2009, 13:44

Ovog Adu ne kontam sta je htio reci.

A sto se tice Emira... E drug, ne gleda se po tome snaga lige. Spanija ima dva monstruma kojim niko nista ne moze. Dok Engleska ima veliku cetvorku koja svake godine puca na titulu, a jos na sve to dolaze ove "slabije" ekipe poput Evertona, Ville, Tottenhama i od ove sezone Citya. Mozda sam nekog zaboravio. I svaka od ovih slabijih moze u svako doba dobiti glavne klubove. Ovi koji su u drugom dijelu tabele isto tako mogu mnogo toga pomrsiti jacim klubovima bilo kada. Takva liga ima ogromnu konkurenciju i po toj liniji jednostavno ne postoji jace takmicenje od Premiershipa. O tome nema rasprave. 8-)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 avg 2009, 13:54

Trasimaco je napisao/la:
ja nisam jarane rekao ko ima jace klubove u svojim ligama...Engleska ima 4 dok Spanija ima 2,ja sam samo rekao koja liga ima vise zvjezda(igraca),a da su ti igracim medju 10,20 najboljih na svjetu...tu je Spanska liga svakako jaca ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 07 avg 2009, 14:02

Trasimaco je napisao/la:Ovog Adu ne kontam sta je htio reci.

A sto se tice Emira... E drug, ne gleda se po tome snaga lige. Spanija ima dva monstruma kojim niko nista ne moze. Dok Engleska ima veliku cetvorku koja svake godine puca na titulu, a jos na sve to dolaze ove "slabije" ekipe poput Evertona, Ville, Tottenhama i od ove sezone Citya. Mozda sam nekog zaboravio. I svaka od ovih slabijih moze u svako doba dobiti glavne klubove. Ovi koji su u drugom dijelu tabele isto tako mogu mnogo toga pomrsiti jacim klubovima bilo kada. Takva liga ima ogromnu konkurenciju i po toj liniji jednostavno ne postoji jace takmicenje od Premiershipa. O tome nema rasprave. 8-)
Pa ako cemo gledati po takvim omjerima, u Spaniji postoje 2 velikana, oni su lani bili dominantni, ali sjeti se sezone prije da je Barca jedva ostala medju 4 ekipe koje idu u LP! U Engleskoj mozda postoje 4 velika kluba, ali zadnjih godina samo 2 uzimaju titule, kao i u Spaniji! A eto recimo da se u Spaniji mogu samo Real i Barca nazvati velikanima, ali nema sanse da mozes podcjenit ekipe Seville, Villareala, Atletica, Valencije... Sevilla je 2 puta zaredom uzela Uefa Cup zadnjih godina, Barca 2 puta LP, istina Real je podbacivao, ali je zato prije toga Real u 5 godina 3 puta uzeo LP! Ja bi rekao da je Engleska jaca od Spanije, ali da je puno jaca to nebi rekao, mozda je neki omjer snage 55-45%.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

soss
Kontakt:

Post Postao/la soss » 07 avg 2009, 14:46

eno-barca je napisao/la:glupo se o tome i raspravljati ko je najveci klub kad je to barca :mrgreen:

Mislim da je glupo reći da je barca najveći klub.Ona po rezultatima je svakako "jedan" od najboljih klubova u zadnjih nekoliko sezona ali sto se tiče trofeja i igrača koji su igrali i koji sad igraju u Realu iz Madrida onda je na prvom mjestu Real Madrid,koji je najbolji svjetski klub svih vremena. :lol: :lol: :lol:

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 07 avg 2009, 15:02

soss je napisao/la:
eno-barca je napisao/la:glupo se o tome i raspravljati ko je najveci klub kad je to barca :mrgreen:

Mislim da je glupo reći da je barca najveći klub.Ona po rezultatima je svakako "jedan" od najboljih klubova u zadnjih nekoliko sezona ali sto se tiče trofeja i igrača koji su igrali i koji sad igraju u Realu iz Madrida onda je na prvom mjestu Real Madrid,koji je najbolji svjetski klub svih vremena. :lol: :lol: :lol:
ma salio sam se,al nebi ja mjenjao sve te vase titule za onu 6 na bernabeu :mrgreen:

Kanker
Kontakt:

Post Postao/la Kanker » 07 avg 2009, 15:50

Snijder ostaje u real madridu
posto se trenutno nalazim u Holandiji,pa imam friske informacije,ne znam neko se gore interesovao za Snijdera
tako da real ove godine jurisa na titulu i nadam se da ce je i uzeti
ajmoo realll ajmo kraljeviiiii

soss
Kontakt:

Post Postao/la soss » 07 avg 2009, 16:00

eno-barca je napisao/la:
soss je napisao/la:

ma salio sam se,al nebi ja mjenjao sve te vase titule za onu 6 na bernabeu :mrgreen:
Sigurno da je barca bila bolja prošle sezone što su i dokazali u primeri ali ove godine ima male šanse pored ovoliko zvijezda koje je doveo Florentino Perez u Real Madrid(najtrofejniji svjetski klub svih vremena).A isto tako imao je i Real Madrid velikh i historjiskih uspijeha i pobijeda protiv ne tako historijske barce. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 07 avg 2009, 16:19

soss je napisao/la: Sigurno da je barca bila bolja prošle sezone što su i dokazali u primeri ali ove godine ima male šanse pored ovoliko zvijezda koje je doveo Florentino Perez u Real Madrid(najtrofejniji svjetski klub svih vremena).A isto tako imao je i Real Madrid velikh i historjiskih uspijeha i pobijeda protiv ne tako historijske barce. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam veliki fan Reala ali mislim da je glupo reci da Barca ima male sanse protiv bilo koga! Real ima daleko najjacu postavu na svijetu, mozda i klupu, ali jedno je imati imena u ekipi a drugo je imati igru u ekipi! Niko ne garantuje da ce Pellegrini uigrati ekipu kako treba, ja smatram da Real moze realno doci do 1-2, mozda cak i 3 titule, ali puno je onih faktora X, nepoznanica, od kojih zavisi sve! Svi znamo kako je Barca uigrana i niko nju ne moze staviti kao izrazitog autsajdera pa da igraju ne znam protiv koga (sto ovo teska srca pisem :D ) Za sada Realovci su favoriti, ali to stoji trenutno samo na papiru.

soss
Kontakt:

Post Postao/la soss » 07 avg 2009, 16:43

emir987 je napisao/la:
soss je napisao/la: Sigurno da je barca bila bolja prošle sezone što su i dokazali u primeri ali ove godine ima male šanse pored ovoliko zvijezda koje je doveo Florentino Perez u Real Madrid(najtrofejniji svjetski klub svih vremena).A isto tako imao je i Real Madrid velikh i historjiskih uspijeha i pobijeda protiv ne tako historijske barce. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam veliki fan Reala ali mislim da je glupo reci da Barca ima male sanse protiv bilo koga! Real ima daleko najjacu postavu na svijetu, mozda i klupu, ali jedno je imati imena u ekipi a drugo je imati igru u ekipi! Niko ne garantuje da ce Pellegrini uigrati ekipu kako treba, ja smatram da Real moze realno doci do 1-2, mozda cak i 3 titule, ali puno je onih faktora X, nepoznanica, od kojih zavisi sve! Svi znamo kako je Barca uigrana i niko nju ne moze staviti kao izrazitog autsajdera pa da igraju ne znam protiv koga (sto ovo teska srca pisem :D ) Za sada Realovci su favoriti, ali to stoji trenutno samo na papiru.
Real je dosta novca uložio u igrače ovog ljeta i mislim da su previše iskustva stekli na ranijim neuspijesima a tad je barca bila bolja.Ovo naredno prvenstvo će biti neizvjesno kao i obično ali nema tu nekih drugih klubova u Španjolskoj koji ih mogu ugroziti za tu borbu oko prvaka.
Ali ipak Real sad ima neku malu prednost a veliki igrači koji su došli moraju da igrama opravdaju te ogromne milione koje su u njih uložite...
Navijam za REAL MADRID!!!

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 07 avg 2009, 16:52

soss je napisao/la: Real je dosta novca uložio u igrače ovog ljeta i mislim da su previše iskustva stekli na ranijim neuspijesima a tad je barca bila bolja.Ovo naredno prvenstvo će biti neizvjesno kao i obično ali nema tu nekih drugih klubova u Španjolskoj koji ih mogu ugroziti za tu borbu oko prvaka.
Ali ipak Real sad ima neku malu prednost a veliki igrači koji su došli moraju da igrama opravdaju te ogromne milione koje su u njih uložite...
Navijam za REAL MADRID!!!
Jasno mi je da navijas za Real :D I ja isto mislimd da ce utrka oko prvaka biti tijesna, dajem malu prednost Realu jer kad zbrojis da su oni u plusu sto se tice igrackog kadra i to podosta, a Barca u plusu sto se tice uigranosti dodjes do te prednosti jer Real moze uigrati ekipu a Barca se ne moze puno pojacati, eventualno da otkriju nekog iz svoje skole.
Sjecam se ovako je bilo i prije 3 godine, Ronaldinho je bio svemirac, nezamislivo je bilo da mu neko moze parirat, Etoo je bio strah i trepet, Messi se profilisao u svjetskog igraca i Barca je izgledala nevjerovatno, a Real je doveo Capella. Onda je Real dobivao sa malom razlikom, Barca gazila, ali nije bjezala sa bodovima, i onda dodje ono zadnje kolo kad Espanol donese titulu Realu!
Nadam se istom scenariju sto se tice Primere i ove godine! :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 avg 2009, 17:06

ti mancesterovac ako me nisi skonto onda si nadareno glup (bez uvrede)! Ja sam rekao da ti govoris da je engleska liga najjaca zato sto klub za koji navijas igra tamo a da navijas NPR. za barselonu govorio bi da je spanska najjaca. Kontas il da skicu pravim :?: :?: :?:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.