THC je napisao/la: Vjerovatno ga brko u steku drzi

Ovaj ?
joint union
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
THC je napisao/la: Vjerovatno ga brko u steku drzi

19TM87 je napisao/la:da li ce danas biti trening i u kolko ?
jest jadno vidjet ono sarajevski mangupi i jos ovu slikuKB-TM87 je napisao/la:
A ti cigle od 5 kg ustima primaš? Eto javi se meni na pm, da vidim hoćeš li bježati!zubizareta je napisao/la:jest jadno vidjet ono sarajevski mangupi i jos ovu slikuKB-TM87 je napisao/la:bjezati od sacice Lesinara,u kavezu kojeg oni nebi mogli preskociti,tj bjezanje prema autobusima je smijesno a lafo mangupi neki sreca pa vas znamo
MU'MIN T.M. je napisao/la:Borac apsolviran. Idemo dalje....
http://www.****/sport/fudbal/5 ... -bilo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ive garant ehehe A.P.KB-TM87 je napisao/la:
gavran je napisao/la:od sutra ce se stidjeti svi koji su Adilovicu spomonjali familiju,
bolji smo i sutra cemo im oderati guzove,sto bi reko Valter,yebacemo im ........
Adilović zabio, @gavran ispravno citirao... kuda ide ovaj svijet?!gavran je napisao/la:gavran je napisao/la:od sutra ce se stidjeti svi koji su Adilovicu spomonjali familiju,
bolji smo i sutra cemo im oderati guzove,sto bi reko Valter,yebacemo im ........
ovo ja napisah,ani slutio nisam sta ce covjek uraditi
spielführer_21 je napisao/la:Adilović zabio, @gavran ispravno citirao... kuda ide ovaj svijet?!gavran je napisao/la:gavran je napisao/la:od sutra ce se stidjeti svi koji su Adilovicu spomonjali familiju,
ovo ja napisah,ani slutio nisam sta ce covjek uraditi
Nije namjerno.spielführer_21 je napisao/la: Adilović zabio, @gavran ispravno citirao... kuda ide ovaj svijet?!
ellaxaz je napisao/la:Nije namjerno.spielführer_21 je napisao/la: Adilović zabio, @gavran ispravno citirao... kuda ide ovaj svijet?!
Svaka cast imaju svoj forum pa neka raspravljaju na njemu-NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJAaleksandar_veliki je napisao/la:zubizareta na odmoru 24 sata. Tema je FK Zeljeznicar, a ne nekeakve navijacke grupe. Doista postajem alergican na pricu o tome ciji je tata jaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.