RODJENI BRATO !

Ivetic kraljAdnel je napisao/la:Mislim da su derbiji utakmice Veleža sa Željezničarom, Sarajevom, Borcem,.. ovim starim prvoligašima, sa kojima kad pogledate statistiku mi imamo preko stotinu odigranih utakmica. Za mene je u srijedu utakmica kao i svaka druga i tako joj i pristupam .....Ovo je danas izjavio Ivetic i ja se slazem s njim pravo derbi je sa ovim starim klubovima
--------------------------------------------------------------------------shaman7 je napisao/la:retarde.. ali dobro opet ima razloga, jer bi u 4 dana morali gledati malte ne istu utakmicu, sa istim pobjednikom vjerovatno jer nakon utakmice kupa pasti ce moral gubitnika to je jasno.. ako izgubimo i u kupu i PL, izgubicemo i kuci u kupu SIGURNO!
hvala drug,i vama puno srece u Prijedoru,pozz za rajvoSamma_hz je napisao/la:oooooo,samo tebe volimo,samo tebi pjevamo,,aleaa ooo...ehhehe odlicna pjesma ...ocekujem da odigrate bar nerijesenoo...ajde mirza.....![]()
sretno i na terenu i na tribinama...razbite ih....
![]()
umri jadnice, ukradete stadion pa se kurcite sa njim...um94 je napisao/la:kad već prenose sa bijelog brijega morat će i jednu utakmicu i iz vrapčića .. onu prvenstvenu
doću na livadu ali kad bht prenosi više izgleda ima gost![]()
Hvala brato, i vama sve najboljemma_hz je napisao/la:oooooo,samo tebe volimo,samo tebi pjevamo,,aleaa ooo...ehhehe odlicna pjesma ...ocekujem da odigrate bar nerijesenoo...ajde mirza.....![]()
sretno i na terenu i na tribinama...razbite ih....
![]()
Neko tokom svoje istorije izgradi 3 stadiona, a neko se ogrebe od drugog i za jedan.um94 je napisao/la:kad već prenose sa bijelog brijega morat će i jednu utakmicu i iz vrapčića .. onu prvenstvenu
doću na livadu ali kad bht prenosi više izgleda ima gost![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.