nisam nista rekao za trebinje jer nisam nista vidio sem jedne situacije i regularan vam je gol ponisten..protiv zrinjskog isto iz ofsajda, u banja luci se ne sjecam sta je bilo..uopce ne sporim da ste oštećeni negdje, ali samo kažem da nemože biti svi nepošteni i lopovi, sa samo fks praveda i pošten..nećemo se zajebavat..i što se tiče Koševa i utakmice sa Širokom, ono što sam mogao vidjeti po izvještaj uje poništen gol, a po mojem mišljenju je ono opasna igra Suljića i opravdano dosuđeno, e sad kad ga je svirao to ne znam jer se ne čuje najbolje..tolikomma_hz je napisao/la:ti da malo realno sagledas stvari,i kradze na racun Sarajeva koje su se desile nebi tako pricao..ovo govorim nevezano za ovaj susret sa Sirokim...Realno pogledaj kradze 2 puta protiv Zrinjskog ili u Banja Luci ...a za Tuzlu da i ne pricam...... Trebinje kaze opravdano ponistena 2 gola a nije drugi uopste prikazao ,a ni prvi da se moze sta zakljuciti...kakav je bio izvjestaj sa Koseva sada zadnji,sve se prikaze...Kevin je napisao/la:što niste pisali saopštenja o poštenju prošle sezone kad a smo svi izravno na javnom rtv servisu gledali lakrdije od suđenja sa koševa?svi su lopovi, samo je fk sarajevo pošteno..![]()
ovo nabrojano su samo kradze koje su direktno utjecale na rezultat i bodovni saldo ekipe Sarajeva..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ne znam šta ovo znači (boldirano). Ako ćete pošteno idite do kraja. Ovako ispade da je gol Širokog sumnjiv, a istina je da je čist k'o suza.HZ_ilidzaa je napisao/la:Bravo uprava !«Upravni odbor FK Sarajevo smatra da se već sada može konstatirati da prvenstvo nije regularno. Dokaz tome su dešavanja u Travniku, Trebinju, Banjaluci, Sarajevu! Nacionalizam, huliganstvo, svakoliko mešetarenje u koje je umiješana i sudijska organizacija, nažalost postalo je stil i metod rada, pravilo po kojima se odvija prvenstvo u fudbalu u BiH.
Iz kola i kolo dešavaju se incidenti u koje je duboko involvirana i sudijska organizacija, mečevi se rješavaju za „zelenim stolom“, afera za aferom! Stiče se utisak da se već zna ko će biti prvi.
Zbog koga se igra fudbal u BiH !? Da li zbog ispoljavanja najnižih nacionalnih i huliganskih nagona, pojedinih sudija, menadžera, funkcionera...!? Način organizacije, odvijanje prvenstva, mešetarstvo, samovolja, nepoštovanje ničega i nikoga u koje su mnogi nečasno uključeni čini takmičenje paradoksalnim! Nepostojanje odgovornosti za odluke, mizerno blage kazne za počinioce samo podhranjuju idući slučaj, ušli smo u krug iz koga povratka nema.
FK Sarajevo je učinio dosta napora da u organizacijskom i kadrovskom smislu da u fer i sportskoj borbi pokuša dostići najviše sportske domete u takmičenju. Kada su pojedinci shvatili da mislimo ozbiljno i kada su „oni koji određuju ko će biti šampion“ shvatili da mislimo ozbiljno, krenula je sudijska lakrdija !
U dvije utakmice, poništena su nam tri regularna gola, dva protiv Leotara i jedan protiv Širokog Brijega!? Protiv Širokog Brijega u Sarajevu jednostavno nismo imali šanse, napadi su nam presjecani čim se naši igrači približe golu Širokog Brijega, poništava nam se regularan gol, osim totalnog i do sada neviđenog bunkera protivnika, svjedoci smo valjanja na terenu igrača Širokog koji se ne sankcioniše poštenim produženjem utakmice, fudbaleri Širokog Brijega su tokom utakmice napravili dvije šanse, jednu nakon grubog udaranja i faula nad našim igračem Zrnanovićem koji sudija nije sankcionisao puštajući „prednost“ i drugi svirajući slobodni udarac iz kojeg je postignut pogodak iz sumnjive ofsajd pozicije!?
Na FK Sarajevo pokrenuta je očita sudijska haranga organizirana u nacionalnim centrima političke moći sa ciljem da se FK Sarajevo skine sa čelne pozicije u šampionatu. Želimo jasno naglasiti da FK Sarajevo ubuduće neće dozvoliti nikakve radnje na svoju štetu. Ukoliko se pojave na bilo koji način rasisitičke i nacionalističke parole i transparenti kao i skanidaranja kojima se veličaju ratni zločinci a posebno «Nož, žica, Srebrenica», FK Sarajevo će napustiti teren zbog raspirivanja i podržavanja huliganstva, šovinizma i naconalizma na stadionima, a shodno pravilima UEFA će tražiti registraciju utakmica u svoju korist.
Svima koji se mogu prepoznati u ovom želimo poručiti da FK Sarajevo neće plaćati ništa i nikoga osim onoga što je pozitivnim propisima predviđeno jer naši donatori i sponzori ne odvajaju sredstva „za te namjene“. To ostavljamo za soldate, bojovnike, đenerale, menadžer, bivše narcisoidne ljubitelje bordo boje i ostale likove koji „znaju kako se to radi“!!!
Što se FK Sarajevo tiče mi ćemo ubuduće praviti analizu suđenja sa vještacima te struke i ako nađemo osnova, podizati krivične prijave zbog očite zloupotrebe položaja i ovlaštenja i nesavjesnog obavljanja funkcije.
Nadamo se da će i neki drugi klubovi slijediti ovaj primjer jer se prosjačenje u Sarajevu i BiH može iskorijenti samo ako se prosjacima ne bude davalo uz poruku «velikim meštrima» u nacionalnim i političkim centrima moći -
MI I PORED SVEGA IDEMO NA TITULU ŠAMPIONA».
Upravni odbor FK Sarajevo
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
po meni je cist gol Sirokog ,isto kao i sto je cist gol Sarajeva vec sam jednom napisao ,SULJIC JE JEDINI IGRAC KOJI DJONOM UDARA LOPTU PREMA DOLE ,A ONA ODE U GOREavlami97 je napisao/la:Ne znam šta ovo znači (boldirano). Ako ćete pošteno idite do kraja. Ovako ispade da je gol Širokog sumnjiv, a istina je da je čist k'o suza.HZ_ilidzaa je napisao/la:Bravo uprava !«Upravni odbor FK Sarajevo smatra da se već sada može konstatirati da prvenstvo nije regularno. Dokaz tome su dešavanja u Travniku, Trebinju, Banjaluci, Sarajevu! Nacionalizam, huliganstvo, svakoliko mešetarenje u koje je umiješana i sudijska organizacija, nažalost postalo je stil i metod rada, pravilo po kojima se odvija prvenstvo u fudbalu u BiH.
Iz kola i kolo dešavaju se incidenti u koje je duboko involvirana i sudijska organizacija, mečevi se rješavaju za „zelenim stolom“, afera za aferom! Stiče se utisak da se već zna ko će biti prvi.
Zbog koga se igra fudbal u BiH !? Da li zbog ispoljavanja najnižih nacionalnih i huliganskih nagona, pojedinih sudija, menadžera, funkcionera...!? Način organizacije, odvijanje prvenstva, mešetarstvo, samovolja, nepoštovanje ničega i nikoga u koje su mnogi nečasno uključeni čini takmičenje paradoksalnim! Nepostojanje odgovornosti za odluke, mizerno blage kazne za počinioce samo podhranjuju idući slučaj, ušli smo u krug iz koga povratka nema.
FK Sarajevo je učinio dosta napora da u organizacijskom i kadrovskom smislu da u fer i sportskoj borbi pokuša dostići najviše sportske domete u takmičenju. Kada su pojedinci shvatili da mislimo ozbiljno i kada su „oni koji određuju ko će biti šampion“ shvatili da mislimo ozbiljno, krenula je sudijska lakrdija !
U dvije utakmice, poništena su nam tri regularna gola, dva protiv Leotara i jedan protiv Širokog Brijega!? Protiv Širokog Brijega u Sarajevu jednostavno nismo imali šanse, napadi su nam presjecani čim se naši igrači približe golu Širokog Brijega, poništava nam se regularan gol, osim totalnog i do sada neviđenog bunkera protivnika, svjedoci smo valjanja na terenu igrača Širokog koji se ne sankcioniše poštenim produženjem utakmice, fudbaleri Širokog Brijega su tokom utakmice napravili dvije šanse, jednu nakon grubog udaranja i faula nad našim igračem Zrnanovićem koji sudija nije sankcionisao puštajući „prednost“ i drugi svirajući slobodni udarac iz kojeg je postignut pogodak iz sumnjive ofsajd pozicije!?
Na FK Sarajevo pokrenuta je očita sudijska haranga organizirana u nacionalnim centrima političke moći sa ciljem da se FK Sarajevo skine sa čelne pozicije u šampionatu. Želimo jasno naglasiti da FK Sarajevo ubuduće neće dozvoliti nikakve radnje na svoju štetu. Ukoliko se pojave na bilo koji način rasisitičke i nacionalističke parole i transparenti kao i skanidaranja kojima se veličaju ratni zločinci a posebno «Nož, žica, Srebrenica», FK Sarajevo će napustiti teren zbog raspirivanja i podržavanja huliganstva, šovinizma i naconalizma na stadionima, a shodno pravilima UEFA će tražiti registraciju utakmica u svoju korist.
Svima koji se mogu prepoznati u ovom želimo poručiti da FK Sarajevo neće plaćati ništa i nikoga osim onoga što je pozitivnim propisima predviđeno jer naši donatori i sponzori ne odvajaju sredstva „za te namjene“. To ostavljamo za soldate, bojovnike, đenerale, menadžer, bivše narcisoidne ljubitelje bordo boje i ostale likove koji „znaju kako se to radi“!!!
Što se FK Sarajevo tiče mi ćemo ubuduće praviti analizu suđenja sa vještacima te struke i ako nađemo osnova, podizati krivične prijave zbog očite zloupotrebe položaja i ovlaštenja i nesavjesnog obavljanja funkcije.
Nadamo se da će i neki drugi klubovi slijediti ovaj primjer jer se prosjačenje u Sarajevu i BiH može iskorijenti samo ako se prosjacima ne bude davalo uz poruku «velikim meštrima» u nacionalnim i političkim centrima moći -
MI I PORED SVEGA IDEMO NA TITULU ŠAMPIONA».
Upravni odbor FK Sarajevo

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zato sam i napisao, ako ćete pošteno, onda nema insinuacija. To nije trebalo stajati u saopštenju. Glupost.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
kako dzonom udara loptu prema dolje a ona ode gore?? jesi smijesan u pm..nemogu da vjerujem..jesi ti ikad lopte šutnuo idolati?
aj ti jos koji put pogledaj snimak pa se javi..pa moze ju dzonom odnijet i ravno ispred sebe kao sto je on i uradio, ovo je cisto opasna igra, ne razumijem o čem vi pričate..
aj ti jos koji put pogledaj snimak pa se javi..pa moze ju dzonom odnijet i ravno ispred sebe kao sto je on i uradio, ovo je cisto opasna igra, ne razumijem o čem vi pričate..
Ovo je greska u saopstenju. Gol je regularan a faul koji mu je prethodio je debelo diskutabilan, uostalom kao i vecina odluka te noci.
kevine sine, idi jadan ubijaj malo komarce, dodji sebi. sad su najgori u listici, zar ne? nije ovo za tebe. Tebi cu vjerovati pored igraca, pomocnog sudije i cijele tribine koja je vidjela igranje koljenom....how yes no

kevine sine, idi jadan ubijaj malo komarce, dodji sebi. sad su najgori u listici, zar ne? nije ovo za tebe. Tebi cu vjerovati pored igraca, pomocnog sudije i cijele tribine koja je vidjela igranje koljenom....how yes no

UPS je napisao/la:Ovo je greska u saopstenju. Gol je regularan a faul koji mu je prethodio je debelo diskutabilan, uostalom kao i vecina odluka te noci.
kevine sine, idi jadan ubijaj malo komarce, dodji sebi. sad su najgori u listici, zar ne? nije ovo za tebe. Tebi cu vjerovati pored igraca, pomocnog sudije i cijele tribine koja je vidjela igranje koljenom....how yes no![]()

vidim da je ovdje malo onih za diskutiranje a puno djece..nazalost
a nek si ti samo obratio paznju na tu glupost ,a ostalo ti je kao normalno sto se sve desava F.K Sarajevu...a osim penala na Kosevu protiv Borca ,nek se neko drugi pozali da su sudije "pogrijesile" u korist Sarajeva...avlami97 je napisao/la:Zato sam i napisao, ako ćete pošteno, onda nema insinuacija. To nije trebalo stajati u saopštenju. Glupost.

ajde mi objasni ..pomocni sudija pravo gleda ,i sigurno bi vidjeo da je bio dzon...a glavni 40 metara i gleda im u ledza i tek nakon gola suljica svira indirekt dok pomocni zbunjeno stoji i konta sta je sad...i nsita ti nije sumnjivo ...daj ba nisi ti dobar sekunde kad ti tako nesto nije cudno...

FK SARAJEVO.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ja sam sjedio na istoku tacno u ravnini sa pomocnim sudijom i kleo sam se svim i svacim da je ofsajd i dalje sam ubijedjen da jeste. Ja prvi a i jos desetine drugih sa istoka su jos 2-3 sekunde prije ubacivanja vikali pomocnom da pazi na ove sto su u ofsajdu...dvojica su bila (jedan od njih dao gol) a treci nije bio.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
po meni, iako je gol nepravedno poništen nemozete reći da je sudac svjesno išao da vas ošteti, o krađi u trebinju ne bih ulazio jer nisam pogledo izvještaj al morate malo bit i objektivni jer bgmi niste se žalili kad ste prije nekih 8 sezona ako se dobro sjećam okrenuli 1:4 protiv širokog a znamo na koji način je to bilo..il da spomenemo najveću krađu u povijesti premier lige i utakmicu čelika i širokog..tako da, stanite malo na loptu, moguće je da je u ovoj tekmi bilo grešaka al i suci su ljudi i znate pod kakvim pritiskom nastupaju...toliko..( sad ocekujem **** majki
)

kako vidim i vi ste sada usli u rat sa sudijama u pm ova nasa liga nikad nece ic nabolje
zavrsilo 4:4,s tim da vam je kurto dao dva gola s centrasb citizen je napisao/la:po meni, iako je gol nepravedno poništen nemozete reći da je sudac svjesno išao da vas ošteti, o krađi u trebinju ne bih ulazio jer nisam pogledo izvještaj al morate malo bit i objektivni jer bgmi niste se žalili kad ste prije nekih 8 sezona ako se dobro sjećam okrenuli 1:4 protiv širokog a znamo na koji način je to bilo..il da spomenemo najveću krađu u povijesti premier lige i utakmicu čelika i širokog..tako da, stanite malo na loptu, moguće je da je u ovoj tekmi bilo grešaka al i suci su ljudi i znate pod kakvim pritiskom nastupaju...toliko..( sad ocekujem **** majki)

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 sep 2011, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
nego, što se tiče historije, Uprava se i toga dotakla u saopštenju što je meni posebno drago: Svima koji se mogu prepoznati u ovom želimo poručiti da FK Sarajevo neće plaćati ništa i nikoga osim onoga što je pozitivnim propisima predviđeno jer naši donatori i sponzori ne odvajaju sredstva „za te namjene“. To ostavljamo za soldate, bojovnike, đenerale, menadžer, bivše narcisoidne ljubitelje bordo boje i ostale likove koji „znaju kako se to radi“!!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nemam ja sta gledat snimak sve sam fino vidio uzivo sa 10ak metara ... Jese nije fino primio loptu tacnije odbila se Suljic bio brzi i pokupio je punim dijelom stopala , pomocni sudija je bio svega 5 metara od dogadjaja i nista , dok je ovaj sa 25 metara uspio uocit. I sto je najgore tek nakon sto je Suljic dao gol svira opasnu igru.Kevin je napisao/la:kako dzonom udara loptu prema dolje a ona ode gore?? jesi smijesan u pm..nemogu da vjerujem..jesi ti ikad lopte šutnuo idolati?
ma dajte ljudi, lik nam prekida kontru jer je pazi, Čomor izveo aut dalje od protivničkog gola, odnosno traži da se primakne golu Širokog i izvede ponovo aut. Ja to u životu nikad nisam vidio, vidio sam da sudija vraća aut jer je igrač ukrao par metara prema protivničkom golu, al da vraća zato što ag ej izveo dalej od protivničkog gola, e to je za komedije.
ne vjerujem da je bio comor jer se aut izvodioVanBasten je napisao/la:ma dajte ljudi, lik nam prekida kontru jer je pazi, Čomor izveo aut dalje od protivničkog gola, odnosno traži da se primakne golu Širokog i izvede ponovo aut. Ja to u životu nikad nisam vidio, vidio sam da sudija vraća aut jer je igrač ukrao par metara prema protivničkom golu, al da vraća zato što ag ej izveo dalej od protivničkog gola, e to je za komedije.

FK SARAJEVO.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cijeli Istok se smijao tomeVanBasten je napisao/la:ma dajte ljudi, lik nam prekida kontru jer je pazi, Čomor izveo aut dalje od protivničkog gola, odnosno traži da se primakne golu Širokog i izvede ponovo aut. Ja to u životu nikad nisam vidio, vidio sam da sudija vraća aut jer je igrač ukrao par metara prema protivničkom golu, al da vraća zato što ag ej izveo dalej od protivničkog gola, e to je za komedije.

ps. Jestel vidili Zrnanovica kako baca aut

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 26 sep 2011, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Upravu si.. Ma na drugom forumu pišem nešto o Čomoru pa mi on u glavi 

joj majko, ako bude drž'o liniju na istoku to će biti cirkus cjelu tekmuHZ_ilidzaa je napisao/la:Cijeli Istok se smijao tomeVanBasten je napisao/la:ma dajte ljudi, lik nam prekida kontru jer je pazi, Čomor izveo aut dalje od protivničkog gola, odnosno traži da se primakne golu Širokog i izvede ponovo aut. Ja to u životu nikad nisam vidio, vidio sam da sudija vraća aut jer je igrač ukrao par metara prema protivničkom golu, al da vraća zato što ag ej izveo dalej od protivničkog gola, e to je za komedije.... Nego onaj mahac elvis grabus sto nas je pokrao u mostaru protiv zrinjskog kad im nije svirao ofsajd 3 metra sudi protiv Rudara u kupu. Trebalo bi za njega srocit koju rijec specificnu za Istocnu tribinu

Pred njegovim očima je igrač Zrinjskog Žuržinov laktom udario igrača Sarajeva na što je Grabus "zažmirio". Drugi pomoćnik Tihomor Sučić priznao je gol Zrinjskog iz dubokog ofsajda, a trojica sudija nagrađena su prolaznom ocjenom Bekira Ferizovića, kontrolora suđenja i sugrađanina sudije Grabusa.HZ_ilidzaa je napisao/la:Cijeli Istok se smijao tomeVanBasten je napisao/la:ma dajte ljudi, lik nam prekida kontru jer je pazi, Čomor izveo aut dalje od protivničkog gola, odnosno traži da se primakne golu Širokog i izvede ponovo aut. Ja to u životu nikad nisam vidio, vidio sam da sudija vraća aut jer je igrač ukrao par metara prema protivničkom golu, al da vraća zato što ag ej izveo dalej od protivničkog gola, e to je za komedije.... Nego onaj mahac elvis grabus sto nas je pokrao u mostaru protiv zrinjskog kad im nije svirao ofsajd 3 metra sudi protiv Rudara u kupu. Trebalo bi za njega srocit koju rijec specificnu za Istocnu tribinu
ps. Jestel vidili Zrnanovica kako baca autja nogom nebi onoliko dobacio
nije on kriv za ofsajd ,mada sam siguran da ni on nebi mahao ...al se sjecam lakta zurzinova..
pgt kad dilaver onu jednu baci u raslje ahhahah iz auta...
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 29 gostiju.