Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Eh da hoće...
Bio sam na toj utakmici u Briselu i sumnjam da ce se ono ikad vise ponoviti!!!miralem444 je napisao/la:Rekord od 15.000 prisutnih navijača fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine na jednoj gostujućoj utakmici, koliko je naših "tifoza" bilo prisutno 2005. godine na kvalifikacionoj utakmici između Belgije i Bosne i Hercegovine u Briselu, mogao bi vrlo lako biti oboren 11. oktobra u Parizu, kada naša reprezentacija igra zaključnu utakmicu kvalifikacija za Euro 2012.
Osim neponovljive situacije, u kojoj naš nacionalni tim ima situaciju da i u slučaju pobjede i poraza protiv Francuske ima razloga za zadovoljstvo i slavlje, kako zbog direktnog plasmana, tako zbog plasmana u baraž za odlazak na Euro 2012, našim navijačima neodoljivim se čini iskoristiti priliku za odlazak u jedan od naljepših gradova na svijetu, čije će posjećivanje, uz fudbalski spektakl uistinu biti nešto što se pamti cijelog života.
Kako saznajemo, do sada je Centrotrans, zvanična agencija partner Fudbalskog saveza BiH i **** portala, popunila mjesta čak u tri aviona, dok se za posljednji, četvrti čarter let koji leti 9. i vraća se 13. oktobra traži "karta više". Fantastičan je odaziv i po pitanju aranžmana u vidu odlaska u Pariz autobusom, a ne smijemo zaboraviti ni da će u Pariz stići navijači Bosne i Hercegovine bukvalno iz cijelog svijeta, a posebno zemalja zapadne Europe.
Naravno, ne zaboravljamo da prije utakmice sa Francuskom treba pobijediti očigledno neugodni Luksemburg, no brige za pripremu tog meča ostavljamo selektoru Sušiću i njegovim igračima, a mi, obični navijači i odane patriote koristimo priliku da se prepustimo nestrpljenju i isčekivanju meča u Parizu, koji će kako smo već naveli, očigledno biti neponovljivi spektakl.
Bit ce ludo i nezaboravno!!!
Ono je bila atmosfera za anala ,Bosanci blokiraju glavnu cestu kod stadiona i pocinju igrati lopte i bum puce sofer.sajba na nekom autu ali nigdje veze Bosanci i dalje igraju na sred glavne ceste...

Pa reakcija nasih navijca kad pade prvi gol... Jedva da se izvuce ziva glava...

Ali sve nam sjeba onaj ofarbani Mpenza hebo oca svoga...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Šta znaš možda se i ponovi...
Ne znam bilo je jos dosta jakih utakmica poslije Brisela ali ono se jos nije ponovilo...Mada sad ima dobre sanse da se nesta slicno desi...Ali vidjecemohamlet je napisao/la:Šta znaš možda se i ponovi...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Očigledno je da tih 15 000 navijača nije baš pomoglo čim Bosna izgubi 4-1.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
-
- Kontakt:
Mogu mislit pola ih se nije ni smjestilo kako treba a ono go 

YNWA!
-
- Kontakt:
jos samo 2 sedmice do leta za pariz .. po komentarima s razlicitih foruma mislim da ce nas najmanje 15.000 biti .. ima da goriii 

Mpenza više nikad nije odigrao kvalitetne tekme...Za_raju je napisao/la:Ne znam bilo je jos dosta jakih utakmica poslije Brisela ali ono se jos nije ponovilo...Mada sad ima dobre sanse da se nesta slicno desi...Ali vidjecemohamlet je napisao/la:Šta znaš možda se i ponovi...
Pu ....
Rekordi su tu da se ruše... moje mišljenje je da će biti oko dvadesetak milja... bruka raje ode autobusima..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Znali neko smjestaj (hotel, hostel) u Parizu da je blizu centra dje dobra cjena? Ja nemogu za sada nista da nadem da mi odgovara, nazalost.
jesu li izasle u prodaju ulaznice za utakmicu protiv luxemburga, ak ne, kad bi trebale?
hvala
hvala
Nije Mpenza toliko kvalitetno odigrao koliko je Papac nekvalitetno tu tekmu izruzio.ramiral je napisao/la:Mpenza više nikad nije odigrao kvalitetne tekme...Za_raju je napisao/la:Ne znam bilo je jos dosta jakih utakmica poslije Brisela ali ono se jos nije ponovilo...Mada sad ima dobre sanse da se nesta slicno desi...Ali vidjecemohamlet je napisao/la:Šta znaš možda se i ponovi...
Pu ....
Rekordi su tu da se ruše... moje mišljenje je da će biti oko dvadesetak milja... bruka raje ode autobusima..
Ono su golovi padali nakon katastrofalnih gresaka nase odbrane na celu sa Sasom.
Mravac je tu mala maca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo kako ce otprilike izgledati s tim da ce i sektor Y biti nas, a predvidjen nam je onaj smedji dio (jugoistok)
danas nekad oko podne sam vidio da je ostalo manje od 600-700 karti u prodaji preko njihove stranice tako da mislim da je do sada ili rasprodato ili ima vrlo malo. govorim o citavom jugu gdje su nasi

uglavnom bice nas 15k najmanje

danas nekad oko podne sam vidio da je ostalo manje od 600-700 karti u prodaji preko njihove stranice tako da mislim da je do sada ili rasprodato ili ima vrlo malo. govorim o citavom jugu gdje su nasi

treba nam jos igraca iz BiH
Zna li iko kako da se javim moderatoru treba mi nesto hitno da saznam.
Tu na E4 cu ja da budem, ispred mene ima jedan prijatelj isto uzeo 5 karti, imam osjecaj da su se francuzi pravo zeznuli, oni uvjek cekaju zadnjih par dana da kupe ulaznice kad iraju protiv malo slabije repke, tek danas se pocela reklamirati tekma sa albanijom, ono moze se ulaznica osvojoiti i ti folovi, a akd vide protiv nas da nema ulaznica syebat ce se pravo
15k minimalno ce biti, Pariz ima da gori

15k minimalno ce biti, Pariz ima da gori

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Ima da u Parizu bude ovako!!!
Dao bi sve da odem na utakmicu !FIFA/UEFA je napisao/la:evo kako ce otprilike izgledati s tim da ce i sektor Y biti nas, a predvidjen nam je onaj smedji dio (jugoistok)![]()
Jel moze neko da mi plati aranzman i kartu

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ta utakmica je bas bila tragedija, kako su Belgijanci preokrenuli ...karameldar je napisao/la:Mogu mislit pola ih se nije ni smjestilo kako treba a ono go

- - -
Sto se tice utakmice u Parizu stadion ce biti krcat oko 75 000 od toga mozda 12 000 nasih, vjerovatno cemo ih nadglasat jer oni i nisu neke tifoze.
Vrlo je vazno da se PIROTEHNIKA ne korsiti, da nas glavni admin Platini ne banuje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kad su karte za BiH-Luxembourg u prodaji !?
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- BH Patriot
- Kontakt:
Baš sam čitao izjave selektora Luxemburga, Holtza koji dosta samouvjereno govori o predstojećem meču u Zenici što me je doista zaintrigiralo, da li je na pomolu novi Stange ili u ovome ima istine? 

Livin' La Vida Loca ;)
Hocemo brate Dansku, Norvesku ili Svedsku u barazu
Ima da gori Skandinavija

Ima da gori Skandinavija

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.