Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 sep 2011, 20:31

Afrički dizač tegova-afrodizijak :mrgreen:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 26 sep 2011, 20:35

Puma je napisao/la:500.000 potpisa da YouTube dobije opciju: "Razbij čašu."

:mrgreen:
Šta je to ba ? :?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 sep 2011, 20:42

Boateng_27 je napisao/la:

Šta je to ba ? :?
Komentar sa YT, sta ce drugo biti ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 sep 2011, 20:44

Đesi Puma ,ima li ovdje ikoga jeste živi jbt ,škola počela i nigdje žive duše :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 sep 2011, 20:46

Hajd Legendo zavedi red! :mrgreen: :lol:

Tebe čekamo! :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 sep 2011, 20:47

Ma kakva skola, ne idem ja u skolu, ja sam akademski gradjanin ove zemlje ;) :mrgreen:

ma nije ti ni ovaj forum sto je nekad bio, sjecas li se Sportskog znanja :P
Call the coroner!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2011, 20:48

Ja bih radije da pocnemo pisati peticije da se cenzurisu postovi sto imaju jetru u sastavu. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 sep 2011, 20:51

Puma je napisao/la:Ma kakva skola, ne idem ja u skolu, ja sam akademski gradjanin ove zemlje ;) :mrgreen:

Pa sjećam jbt onaj čoban se ufuro :mrgreen: (ovo da bi nam se javioa ,moram ga prozivati )i ne druži se više sa nama i nema se ko igrati ,sad je vlast ne smije jbg ni Tihić se ne druži sa nama :P :P
Ti akademski građanin aha

Mujezine
Neću ja da zavodim red to sam prepustio Emiru on je uništio forum što je više moga i sad ni na šta ne liči ,administracija nije reagovala na pravi način prema Emiru i eto šta se desi :( :(
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2011, 20:55

legenda reala je napisao/la:
Puma je napisao/la:Ma kakva skola, ne idem ja u skolu, ja sam akademski gradjanin ove zemlje ;) :mrgreen:

Pa sjećam jbt onaj čoban se ufuro :mrgreen: (ovo da bi nam se javioa ,moram ga prozivati )i ne druži se više sa nama i nema se ko igrati ,sad je vlast ne smije jbg ni Tihić se ne druži sa nama :P :P

Mujezine
Neću ja da zavodim red to sam prepustio Emiru on je uništio forum što je više moga i sad ni na šta ne liči ,administracija nije reagovala na pravi način prema Emiru i eto šta se desi :( :(
Kasnis tri minute,ja se vec javio,jesi glup jbt. :mrgreen: :P

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 sep 2011, 20:56

Mujezine
Eto javio se, reko je da mu jetra nije bas u najboljem stanju :mrgreen:

Al nema ni tebe ovde jbt ko nekad, mora da su te ovi naljutili :P
Call the coroner!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 sep 2011, 20:58

Devil je napisao/la: Kasnis tri minute,ja se vec javio,jesi glup jbt. :mrgreen: :P
Nisi bio ba ,ja klikno citiraj i odem na neku drugu stranicu i tek onda napišem i pošaljem kad ti se javio ,ma kokad me pratiš u stopu :P

Ja glup jel :( :(

Šta ima u BG ,i jesi počeo sa onim poslom što sma pogađo ,kad ćeš mi javiti šta je u pitanju jel momče u dresu Newcastla on neki ko Monolog :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 sep 2011, 21:03

Puma je napisao/la:
Eto javio se, reko je da mu jetra nije bas u najboljem stanju :mrgreen:

Al nema ni tebe ovde jbt ko nekad, mora da su te ovi naljutili :P
Ma više problema ima sa koljenima nego sa jetrom i mene leđa bole :P
Tu sam ja nema vas,dobro nekoliko puta sam se povlačio ali vratim se ;) ,pa nisi bio tu da mi daš podršku :P ,ma nisu me sad puno naljutili ,ali su mi zgadili forum i nema se više šta normalno napisati ,rastjerali su raju i eto :( :(

Odo gledati utakmicu Getafe -Betis ovde ništa zanimljivo nema vidim ;)

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 26 sep 2011, 21:05

Šta se radi spammeri, nabijate postove? :mrgreen:
Livin' La Vida Loca ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2011, 21:07

Devil je napisao/la: Kasnis tri minute,ja se vec javio,jesi glup jbt. :mrgreen: :P
Nisi bio ba ,ja klikno citiraj i odem na neku drugu stranicu i tek onda napišem i pošaljem kad ti se javio ,ma kokad me pratiš u stopu :P

Ja glup jel :( :(

Šta ima u BG ,i jesi počeo sa onim poslom što sma pogađo ,kad ćeš mi javiti šta je u pitanju jel momče u dresu Newcastla on neki ko Monolog :lol: :lol: :lol:
Necu pre sledeceg leta,poceo sam sa detaljnim iscitavanjem knjiga,imam oko 1500 stranica u nekoliko knjiga,pa onda ispit koji je ja mislim u maju,jer ovaj sada oktobarski necu hvatati,poceo sam konsultacije sa ljudima iz fudbala(veoma poznatim malo stariim ljubitelja fudbala,kod njih cu na neku vrstu "prakse") i onda samostalno. ;)

p.s.@Puma otkud ti to da ja imam problem sa jetrom,prava sportska,poneko napijanje je ne moze unistiti pa da si ne znam sta. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 sep 2011, 21:10

Devil je napisao/la: Necu pre sledeceg leta,poceo sam sa detaljnim iscitavanjem knjiga,imam oko 1500 stranica u nekoliko knjiga,pa onda ispit koji je ja mislim u maju,jer ovaj sada oktobarski necu hvatati,poceo sam konsultacije sa ljudima iz fudbala(veoma poznatim malo stariim ljubitelja fudbala,kod njih cu na neku vrstu "prakse") i onda samostalno. ;)
Znači trener si ,eto ako ti bude trebalo igrača javi se menadžeru da ti nađe njih nekoliko :lol: :lol: valjda ćemo surađivati u tim fudbalskim krugovima ,tražim talente :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2011, 21:13

Devil je napisao/la: Necu pre sledeceg leta,poceo sam sa detaljnim iscitavanjem knjiga,imam oko 1500 stranica u nekoliko knjiga,pa onda ispit koji je ja mislim u maju,jer ovaj sada oktobarski necu hvatati,poceo sam konsultacije sa ljudima iz fudbala(veoma poznatim malo stariim ljubitelja fudbala,kod njih cu na neku vrstu "prakse") i onda samostalno. ;)
Znači trener si ,eto ako ti bude trebalo igrača javi se menadžeru da ti nađe njih nekoliko :lol: :lol: valjda ćemo surađivati u tim fudbalskim krugovima ,tražim talente :P
Cekaj kojom si logikom dosao do toga.Zar skaut,fizeoterapeut,kosac trave,postavljac stolica,ne moze raditi samostalno ? :lol: :?

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 sep 2011, 21:14

p.s.@Puma otkud ti to da ja imam problem sa jetrom,prava sportska,poneko napijanje je ne moze unistiti pa da si ne znam sta. :lol:
moram malo podyebavati u stilu svog kolege iz Gorazda :mrgreen:

ma znam, tako to ide kod sportista, pogotovo kod nasih, moraju se nekad i opustiti :D
Call the coroner!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 sep 2011, 21:24

Sto vas bombarduje ovaj Devil :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 sep 2011, 21:25

Devil je napisao/la: Cekaj kojom si logikom dosao do toga.Zar skaut,fizeoterapeut,kosac trave,postavljac stolica,ne moze raditi samostalno ? :lol: :?
Pa čekaj kojom će ti logikom trebati savjeti velikih stručnjaka da budeš kosač trave ,postavljač stolica ,i bogami sam ne možeš pokositi noliki stadion nije to lahko ,ni stolice postaviti :lol: :lol:
Znači trener ili skaut ,da si fizeoterapeut sebi bi pomogo :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2011, 21:27

Devil je napisao/la: Cekaj kojom si logikom dosao do toga.Zar skaut,fizeoterapeut,kosac trave,postavljac stolica,ne moze raditi samostalno ? :lol: :?
Pa čekaj kojom će ti logikom trebati savjeti velikih stručnjaka da budeš kosač trave ,postavljač stolica ,i bogami sam ne možeš pokositi noliki stadion nije to lahko ,ni stolice postaviti :lol: :lol:
Znači trener ili skaut ,da si fizeoterapeut sebi bi pomogo :mrgreen:
Ih ti mislis upaliti Tomu Vinkovica i leti,a ugao kosenja trave,a pravilni okreti,a estetska lepota to nista. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.