Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
Afrički dizač tegova-afrodizijak 

- Boateng_27
- Kontakt:
Šta je to ba ?Puma je napisao/la:500.000 potpisa da YouTube dobije opciju: "Razbij čašu."

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Komentar sa YT, sta ce drugo bitiBoateng_27 je napisao/la:Šta je to ba ?Puma je napisao/la:500.000 potpisa da YouTube dobije opciju: "Razbij čašu."

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Puma ,ima li ovdje ikoga jeste živi jbt ,škola počela i nigdje žive duše 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajd Legendo zavedi red!
Tebe čekamo!

Tebe čekamo!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma kakva skola, ne idem ja u skolu, ja sam akademski gradjanin ove zemlje
ma nije ti ni ovaj forum sto je nekad bio, sjecas li se Sportskog znanja

Call the coroner!
Ja bih radije da pocnemo pisati peticije da se cenzurisu postovi sto imaju jetru u sastavu.Puma je napisao/la:500.000 potpisa da YouTube dobije opciju: "Razbij čašu."

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Pa sjećam jbt onaj čoban se ufuroPuma je napisao/la:Ma kakva skola, ne idem ja u skolu, ja sam akademski gradjanin ove zemlje![]()
![]()

Ti akademski građanin aha
Mujezine
Neću ja da zavodim red to sam prepustio Emiru on je uništio forum što je više moga i sad ni na šta ne liči ,administracija nije reagovala na pravi način prema Emiru i eto šta se desi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kasnis tri minute,ja se vec javio,jesi glup jbt.legenda reala je napisao/la:Pa sjećam jbt onaj čoban se ufuroPuma je napisao/la:Ma kakva skola, ne idem ja u skolu, ja sam akademski gradjanin ove zemlje![]()
![]()
ma nije ti ni ovaj forum sto je nekad bio, sjecas li se Sportskog znanja(ovo da bi nam se javioa ,moram ga prozivati )i ne druži se više sa nama i nema se ko igrati ,sad je vlast ne smije jbg ni Tihić se ne druži sa nama
![]()
![]()
Mujezine
Neću ja da zavodim red to sam prepustio Emiru on je uništio forum što je više moga i sad ni na šta ne liči ,administracija nije reagovala na pravi način prema Emiru i eto šta se desi![]()

Eto javio se, reko je da mu jetra nije bas u najboljem stanjulegenda reala je napisao/la:Pa sjećam jbt onaj čoban se ufuroPuma je napisao/la:Ma kakva skola, ne idem ja u skolu, ja sam akademski gradjanin ove zemlje![]()
![]()
ma nije ti ni ovaj forum sto je nekad bio, sjecas li se Sportskog znanja(ovo da bi nam se javioa ,moram ga prozivati )i ne druži se više sa nama i nema se ko igrati ,sad je vlast ne smije jbg ni Tihić se ne druži sa nama
![]()
![]()
Mujezine
Neću ja da zavodim red to sam prepustio Emiru on je uništio forum što je više moga i sad ni na šta ne liči ,administracija nije reagovala na pravi način prema Emiru i eto šta se desi![]()

Al nema ni tebe ovde jbt ko nekad, mora da su te ovi naljutili

Call the coroner!
- legenda reala
- Kontakt:
Nisi bio ba ,ja klikno citiraj i odem na neku drugu stranicu i tek onda napišem i pošaljem kad ti se javio ,ma kokad me pratiš u stopuDevil je napisao/la: Kasnis tri minute,ja se vec javio,jesi glup jbt.![]()

Ja glup jel

Šta ima u BG ,i jesi počeo sa onim poslom što sma pogađo ,kad ćeš mi javiti šta je u pitanju jel momče u dresu Newcastla on neki ko Monolog

- legenda reala
- Kontakt:
Ma više problema ima sa koljenima nego sa jetrom i mene leđa bolePuma je napisao/la:
Eto javio se, reko je da mu jetra nije bas u najboljem stanju![]()
Al nema ni tebe ovde jbt ko nekad, mora da su te ovi naljutili

Tu sam ja nema vas,dobro nekoliko puta sam se povlačio ali vratim se

Odo gledati utakmicu Getafe -Betis ovde ništa zanimljivo nema vidim

- BH Patriot
- Kontakt:
Necu pre sledeceg leta,poceo sam sa detaljnim iscitavanjem knjiga,imam oko 1500 stranica u nekoliko knjiga,pa onda ispit koji je ja mislim u maju,jer ovaj sada oktobarski necu hvatati,poceo sam konsultacije sa ljudima iz fudbala(veoma poznatim malo stariim ljubitelja fudbala,kod njih cu na neku vrstu "prakse") i onda samostalno.legenda reala je napisao/la:Nisi bio ba ,ja klikno citiraj i odem na neku drugu stranicu i tek onda napišem i pošaljem kad ti se javio ,ma kokad me pratiš u stopuDevil je napisao/la: Kasnis tri minute,ja se vec javio,jesi glup jbt.![]()
![]()
Ja glup jel![]()
![]()
Šta ima u BG ,i jesi počeo sa onim poslom što sma pogađo ,kad ćeš mi javiti šta je u pitanju jel momče u dresu Newcastla on neki ko Monolog![]()
![]()

p.s.@Puma otkud ti to da ja imam problem sa jetrom,prava sportska,poneko napijanje je ne moze unistiti pa da si ne znam sta.

- legenda reala
- Kontakt:
Znači trener si ,eto ako ti bude trebalo igrača javi se menadžeru da ti nađe njih nekolikoDevil je napisao/la: Necu pre sledeceg leta,poceo sam sa detaljnim iscitavanjem knjiga,imam oko 1500 stranica u nekoliko knjiga,pa onda ispit koji je ja mislim u maju,jer ovaj sada oktobarski necu hvatati,poceo sam konsultacije sa ljudima iz fudbala(veoma poznatim malo stariim ljubitelja fudbala,kod njih cu na neku vrstu "prakse") i onda samostalno.

Cekaj kojom si logikom dosao do toga.Zar skaut,fizeoterapeut,kosac trave,postavljac stolica,ne moze raditi samostalno ?legenda reala je napisao/la:Znači trener si ,eto ako ti bude trebalo igrača javi se menadžeru da ti nađe njih nekolikoDevil je napisao/la: Necu pre sledeceg leta,poceo sam sa detaljnim iscitavanjem knjiga,imam oko 1500 stranica u nekoliko knjiga,pa onda ispit koji je ja mislim u maju,jer ovaj sada oktobarski necu hvatati,poceo sam konsultacije sa ljudima iz fudbala(veoma poznatim malo stariim ljubitelja fudbala,kod njih cu na neku vrstu "prakse") i onda samostalno.![]()
valjda ćemo surađivati u tim fudbalskim krugovima ,tražim talente

moram malo podyebavati u stilu svog kolege iz Gorazdap.s.@Puma otkud ti to da ja imam problem sa jetrom,prava sportska,poneko napijanje je ne moze unistiti pa da si ne znam sta.

ma znam, tako to ide kod sportista, pogotovo kod nasih, moraju se nekad i opustiti

Call the coroner!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto vas bombarduje ovaj Devil 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa čekaj kojom će ti logikom trebati savjeti velikih stručnjaka da budeš kosač trave ,postavljač stolica ,i bogami sam ne možeš pokositi noliki stadion nije to lahko ,ni stolice postavitiDevil je napisao/la: Cekaj kojom si logikom dosao do toga.Zar skaut,fizeoterapeut,kosac trave,postavljac stolica,ne moze raditi samostalno ?![]()

Znači trener ili skaut ,da si fizeoterapeut sebi bi pomogo

Ih ti mislis upaliti Tomu Vinkovica i leti,a ugao kosenja trave,a pravilni okreti,a estetska lepota to nista.legenda reala je napisao/la:Pa čekaj kojom će ti logikom trebati savjeti velikih stručnjaka da budeš kosač trave ,postavljač stolica ,i bogami sam ne možeš pokositi noliki stadion nije to lahko ,ni stolice postavitiDevil je napisao/la: Cekaj kojom si logikom dosao do toga.Zar skaut,fizeoterapeut,kosac trave,postavljac stolica,ne moze raditi samostalno ?![]()
![]()
![]()
Znači trener ili skaut ,da si fizeoterapeut sebi bi pomogo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.