ne mislim na pravu nego na drugi tim.nemam statistiku ali mozes otixci na njihovu off website i naci utakmice i sastave. recimo 8u posljednje tri je jednom bio rezerva i prije nije bio redovan.Arnelinho je napisao/la:Misliš igra malo u FC Valencia Mestalla ? Ne znam koliko tamo igra, znam da je na nekoj tekmi dao gol (možda i 2, ne sjećam se), ugl. imaš neku statistiku ? Vjerujem ti na riječ, al' bi dobrodošla.nihco je napisao/la:eldin igra vrlo malo, realno, sa tom minutazom, na tom nivou , nije za u21. treba igrati vise.......stevanovic,visca,suljic su dobra rjesenja za bocne pozicije.Arnelinho je napisao/la:Eldin Hadžić je 91 godište i igra po desnoj strani, na toj pozciji smo trenutno deficitarni, al' bi se to promijenilo ukoliko se pokaže u tom klubu, a za sad bi dobro sjeo U21 reprezentaciji.
Igra za Valencia FC.
On i Stevanović da orgijaju po desnoj strani.![]()
Kakvu mi U21 repku možemo sastaviti, to je nenormalno, a ovi naši neće.![]()
A, ako misliš na onu pravu Valenciju, jbg. nije ni za očekivati da igra.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Sent from my Commodore 64
Pa vec je bio pozvan u u seniorsku ekipu BIH repke na tekmi u Zenici protiv Bjelorusa.zgembo89 je napisao/la:Onaj napadac Stevanovic jel on nas igrac ??
Mali je krilo desno i to vrlo dobro.Razbio je U-21 Bjeloruse u Borisovu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da, vjerujem ti, ipak sam ja na ovog momka tek danas naletio, a samo sam čuo za njega dok su bile pripremne tekme.nihco je napisao/la: ne mislim na pravu nego na drugi tim.nemam statistiku ali mozes otixci na njihovu off website i naci utakmice i sastave. recimo 8u posljednje tri je jednom bio rezerva i prije nije bio redovan.
ps.Ne mogu da udjem na nj. website, mislim mogu, al' neće da prebaci na eng. ,a tako mogu samo buljit i nagadjat.
Šteta ako se ne snadje, bilo bi dobro imati neko krilo u Valenciji, jer oni zaista imaju (proizvode) odlična krila, al' nije ni prvi ni posljedni Huseinović.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
j.ebi ga, za kvalitet je potreban kvantitet, a kvantitet moze proizvesti samo domaca liga. ovako, kad je nasa liga groblje talenata, ostaje da trazimo igrace po bijelom svijetu. ovaj ima 20 godina,realno,trebao bi rasturati u drugom timu valensije da bi dobio sansu igrati za u prvom timu,tesko ce to napraviti.Arnelinho je napisao/la:Da, vjerujem ti, ipak sam ja na ovog momka tek danas naletio, a samo sam čuo za njega dok su bile pripremne tekme.nihco je napisao/la: ne mislim na pravu nego na drugi tim.nemam statistiku ali mozes otixci na njihovu off website i naci utakmice i sastave. recimo 8u posljednje tri je jednom bio rezerva i prije nije bio redovan.
ps.Ne mogu da udjem na nj. website, mislim mogu, al' neće da prebaci na eng. ,a tako mogu samo buljit i nagadjat.![]()
Šteta ako se ne snadje, bilo bi dobro imati neko krilo u Valenciji, jer oni zaista imaju (proizvode) odlična krila, al' nije ni prvi ni posljedni Huseinović.
Slažem se.nihco je napisao/la:j.ebi ga, za kvalitet je potreban kvantitet, a kvantitet moze proizvesti samo domaca liga. ovako, kad je nasa liga groblje talenata, ostaje da trazimo igrace po bijelom svijetu. ovaj ima 20 godina,realno,trebao bi rasturati u drugom timu valensije da bi dobio sansu igrati za u prvom timu,tesko ce to napraviti.
Mi nismo nacija koja može izbaciti 50-tak mladih igrača, već non-stop nešto pokušavamo pronaći u njih desetak, pogotovo u domaćoj ligi to ne možemo.
Sada dolazi fina generacija igrača (po brojnosti), al' i ona je "iz inostranstva" i trebalo bi sada da doživimo procvat, jer ako sada ne doživimo nikad i nećemo.
Pa aj, makar nakon c'jetanja i kripili do kraja života, samo da postanemo ugledna fudbalska nacija.
PA dobro, nije to tako lose ni u PL. Uvijek se pojavi dobrih igraca. Primjer Dzeko, pa i Visca koji je standardan u Turskoj vec. Evo i ovaj mali iz Zelje sto je presao u Liverpool.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jeste dzeko, ako ga uopste mozemo nazvati proizvodom bih lige,ipak je otisao sa 19 godina, i tu prica staje. ostalo je turski prosjek ,nazalost to nisu igraci koji mogu donijeti uspjeh.......nadajmo se da ce visca uspjeti.Cartman je napisao/la:PA dobro, nije to tako lose ni u PL. Uvijek se pojavi dobrih igraca. Primjer Dzeko, pa i Visca koji je standardan u Turskoj vec. Evo i ovaj mali iz Zelje sto je presao u Liverpool.
jeste ali to je 7-8 igraca koji tek trebaju da se dokazu.ni jedan nas u21 igrac jos ne igra na visokom nivou. srpska i hrvatska prva liga svake sezone uvedu desetine teenagera od kojih uspiju jedan ili dvojica.......malo je to.Arnelinho je napisao/la:Slažem se.nihco je napisao/la:j.ebi ga, za kvalitet je potreban kvantitet, a kvantitet moze proizvesti samo domaca liga. ovako, kad je nasa liga groblje talenata, ostaje da trazimo igrace po bijelom svijetu. ovaj ima 20 godina,realno,trebao bi rasturati u drugom timu valensije da bi dobio sansu igrati za u prvom timu,tesko ce to napraviti.
Mi nismo nacija koja može izbaciti 50-tak mladih igrača, već non-stop nešto pokušavamo pronaći u njih desetak, pogotovo u domaćoj ligi to ne možemo.
Sada dolazi fina generacija igrača (po brojnosti), al' i ona je "iz inostranstva" i trebalo bi sada da doživimo procvat, jer ako sada ne doživimo nikad i nećemo.![]()
Pa aj, makar nakon c'jetanja i kripili do kraja života, samo da postanemo ugledna fudbalska nacija.
evo da se ispravim, visca igra na pristojnom nivou ali je tek poceo, stevanovic takodjer, ostalo je lose.
@Cartman:
J.bg, ako pogledamo Hrvate ili Srbe i njihov "izvoz" onda nam je sve jasno.
Oni će Kovačića uvaliti Arsenalu ili Milanu a mi ćemo Suljića prodati u Krasnodar i što je najgore oni će uzeti 20 miliona, a mi par hiljada.

@Nihco:
A što se tiče U21 repke, to da, niti jedan ne igra ozbiljniju ulogu u ozbiljnijem klubu (da se ranijih godina radilo ispravno to bi bili tek Pjanić i Begović, al' oni zakasniše
). Naši "najozbiljniji" U21 reprezentativci su Stevanović i Višća, al' i oni su daleko od nivoa, koji bi trebao biti reprezentativan za ozbiljnu nogometnu naciju (kakvom težimo biti, bar riječima, ako ne djelom).
J.bg, ako pogledamo Hrvate ili Srbe i njihov "izvoz" onda nam je sve jasno.
Oni će Kovačića uvaliti Arsenalu ili Milanu a mi ćemo Suljića prodati u Krasnodar i što je najgore oni će uzeti 20 miliona, a mi par hiljada.
@Nihco:
Pa i ja sam rek'o da u onih desetak pokušavamo pronaći kvalitet, nije nužno da su kvalitetni i dakako da je malo. Naša liga treba da postane liga za talente, jer ona nešto drugo i ne može biti.jeste ali to je 7-8 igraca koji tek trebaju da se dokazu.ni jedan nas u21 igrac jos ne igra na visokom nivou. srpska i hrvatska prva liga svake sezone uvedu desetine teenagera od kojih uspiju jedan ili dvojica.......malo je to.
A što se tiče U21 repke, to da, niti jedan ne igra ozbiljniju ulogu u ozbiljnijem klubu (da se ranijih godina radilo ispravno to bi bili tek Pjanić i Begović, al' oni zakasniše
Neka ce. Uvalili su i Eduarda Arsenalu dok je Dzeko bio u Teplicama, pa vidi ih sad.Arnelinho je napisao/la:@Cartman:
J.bg, ako pogledamo Hrvate ili Srbe i njihov "izvoz" onda nam je sve jasno.![]()
Oni će Kovačića uvaliti Arsenalu ili Milanu a mi ćemo Suljića prodati u Krasnodar i što je najgore oni će uzeti 20 miliona, a mi par hiljada.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
i ja sam pitar ali jesi li ti siguran da suljic,koji izvanredan talenat, ima snagu i kondiciju da igra u hrvatskoj,da ne pricam o ruskoj ligi?Arnelinho je napisao/la:@Cartman:
Oni će Kovačića uvaliti Arsenalu ili Milanu a mi ćemo Suljića prodati u Krasnodar i što je najgore oni će uzeti 20 miliona, a mi par hiljada.![]()
slazem se,nasa liga bi trebala biti rasadnik talenata ali treba drugaciji rad, nemam pojma u stvari sta treba ali ovako ne ide..........
nisi u pravu, prodaju oni svake godine igrace, od kojih je dosta dostiglo vrhunski nivo, recimo modric, olic, srna, corluka,pranjic,pa i taj eduardo........dobro, jedino je modric dzekin nivo ali.......Cartman je napisao/la:Neka ce. Uvalili su i Eduarda Arsenalu dok je Dzeko bio u Teplicama, pa vidi ih sad.Arnelinho je napisao/la:@Cartman:
J.bg, ako pogledamo Hrvate ili Srbe i njihov "izvoz" onda nam je sve jasno.![]()
On ima talenat i talentom je prerastao ovu ligu, na kondiciji bi se dalo poraditi, al' je najgore što se na kondiciji neće poraditi (inače sam što se tiče Suljića veliki optimista, al' sa svakim drugim igračem se radi nešto slično).nihco je napisao/la:i ja sam pitar ali jesi li ti siguran da suljic,koji izvanredan talenat, ima snagu i kondiciju da igra u hrvatskoj,da ne pricam o ruskoj ligi?Arnelinho je napisao/la:@Cartman:
slazem se,nasa liga bi trebala biti rasadnik talenata ali treba drugaciji rad, nemam pojma u stvari sta treba ali ovako ne ide..........
Što se tiče tehnike Suljić bi mogao , ako se pravilno razvije, igrati u najvećim klubovima , al' problem je ova pretpostavka "ako se pravilno razvije".
nadam se ali on bi vec na polusezoni trebao ici inace ce propasti. trba njemu pola godine teretane ,trcanja, skole da bi mogao igrati u njemackoj.......a da je talenat ,jeste ja u nasoj ligi nisam upratio veceg,iskreno.Arnelinho je napisao/la:On ima talenat i talentom je prerastao ovu ligu, na kondiciji bi se dalo poraditi, al' je najgore što se na kondiciji neće poraditi (inače sam što se tiče Suljića veliki optimista, al' sa svakim drugim igračem se radi nešto slično).nihco je napisao/la:i ja sam pitar ali jesi li ti siguran da suljic,koji izvanredan talenat, ima snagu i kondiciju da igra u hrvatskoj,da ne pricam o ruskoj ligi?Arnelinho je napisao/la:@Cartman:
Što se tiče tehnike Suljić bi mogao , ako se pravilno razvije, igrati u najvećim klubovima , al' problem je ova pretpostavka "ako se pravilno razvije".
- Principatus
- Kontakt:
Arnelinho je napisao/la:
Kakvu mi U21 repku možemo sastaviti, to je nenormalno, a ovi naši neće.![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma na jutub ja gledo neke klipove ove oko repke i naletim na njeg stevanovic,kad u komentarima dole ispod klipa bravo nas srbine i slicno,pa me to zbunilo,nije valjda reko da su nam ga "oteli"Devil je napisao/la:Mislis krilo,Miroslav iz Vojvodine.AKo je on jeste.zgembo89 je napisao/la:Onaj napadac Stevanovic jel on nas igrac ??
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I ti nasao gdje ces citati komentare, pa oni se pobiju radi pjesme i izvodjaca, ubi rasprava jel on bio srbin ili hrvat, a najbolje kad pricaju o ljudima rodjenim u BiH prije 1878, i onda ih nazivaju srbima/hrvatima...zgembo89 je napisao/la: ma na jutub ja gledo neke klipove ove oko repke i naletim na njeg stevanovic,kad u komentarima dole ispod klipa bravo nas srbine i slicno,pa me to zbunilo,nije valjda reko da su nam ga "oteli"
Nego nasa drzava je puna talenata(ne mislim samo u drzavi vec ovi nasi momci)ALI dzaba sve to kad niko ne radi sa njima pravilno, evo kod nas u Celiku npr. rijetko koji junior da uspjesno predje na seniorski nivo, imaju talenta, ali kad izadju na teren kao da nemaju snage, isto da nikad nisu potrcali, i onda se zapitas sta su radili 10 godina u juniorima...
Celik!3,2,2.
Sta su radili 10god!!!AllGunsBlazing je napisao/la:I ti nasao gdje ces citati komentare, pa oni se pobiju radi pjesme i izvodjaca, ubi rasprava jel on bio srbin ili hrvat, a najbolje kad pricaju o ljudima rodjenim u BiH prije 1878, i onda ih nazivaju srbima/hrvatima...zgembo89 je napisao/la: ma na jutub ja gledo neke klipove ove oko repke i naletim na njeg stevanovic,kad u komentarima dole ispod klipa bravo nas srbine i slicno,pa me to zbunilo,nije valjda reko da su nam ga "oteli"
Nego nasa drzava je puna talenata(ne mislim samo u drzavi vec ovi nasi momci)ALI dzaba sve to kad niko ne radi sa njima pravilno, evo kod nas u Celiku npr. rijetko koji junior da uspjesno predje na seniorski nivo, imaju talenta, ali kad izadju na teren kao da nemaju snage, isto da nikad nisu potrcali, i onda se zapitas sta su radili 10 godina u juniorima...
Pa osim sto su vise vremena provodili na PS-u vise su provodili i stimajuci frizurice gelom nego nego na kardio treninge...
E kad malo odrastu da dodam i koju crticu spida i koji joint na izlascima ipak su oni "zvijezde"
I onda na to sve ide da je odprilike vecina babinih sinova slika je potpunija zasto izgledaju kao mlitavi konji na terenu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Stvarno mi nije jasno da mali Suljić nije pozvan u mladu,a mali je veliki potencijal.O pozvanim je sve rečeno -lova svoje čini
- BH Patriot
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk, perun, Sheyi, StarmoCity i 42 gosta.