FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ako ćete igrati kao u prošlim utakmicama mislim da protiv Cityja imate velike šanse za pobjedu na Alianz Areni
Dio Porta
Opet taj Dzeko
Taman ga se riješili u Bundesligi sad vam opet postaje noćna mora u Ligi Prvaka 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Centre forward
- Kontakt:
Slicna sudbina zadesila je i mog druga KasimavOluMme je napisao/la:
Evo šta se desi kad' ti žena opere hlače u kojima su karte z atekmu Bayern City.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nekako mi je slika pravo moćna ispala, onako filmski... Mislim da Jupp konta:"Ko to tamo peva?" 

A ovako se igrači Šitija spremaju za dolazak u Bavarsku
[youtube][/youtube]

A ovako se igrači Šitija spremaju za dolazak u Bavarsku
[youtube][/youtube]
Traži od žene naknadu za duševnu bolvOluMme je napisao/la:Evo šta se desi kad' ti žena opere hlače u kojima su karte z atekmu Bayern City.
Sent from my Philips Smart TV.
wowdr.adnan je napisao/la:Nekako mi je slika pravo moćna ispala, onako filmski... Mislim da Jupp konta:"Ko to tamo peva?"
![]()
nego, ba sme zanima hocemo li i protiv sitija ´s nulom´
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- el-fighter
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la:Slicna sudbina zadesila je i mog druga KasimavOluMme je napisao/la:
Evo šta se desi kad' ti žena opere hlače u kojima su karte z atekmu Bayern City.![]()
Mislim da ovo i jeste Kasimova ulaznica. Ovaj je kopirao sliku sa fb-a ili je on sam Kasim
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dobar kvalitet deterdjenta.Opere svaku ''mrljinu'' napisanu na toj karti. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gdje je logika, da kad kupis kartu, da je drzis u dzepu..
nema logike, ja kad god sam imao kartu od neke utakmice, stavim je negdje u ladicu, il' negdje na vidno mjesto... Ovo mora da se neko sali

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
iskreno ljudi ja da mogu imati ovu kartu uokvirio bi je i kasko osigurao do pocetka utakmice,,hehe,jbg takve su prilike u nasoj dragoj BiH da jos zadugo necu moci imati ovu kartu.... 
VOLIM BAYERN
Drugovi moji, slabo u zadnje vrijeme svracam ovdje. Jbga tako smo dobri da nemam o cemu pisati.
Salu na stranu (mada jesmo dobri
), sta nam je sa Lepom Brenom
Jel' to on puko il' mu onako malo doslo
Sutra ocekujem spektakl i porazen City, naravno opet bez primljenog gola.
Pozz
Salu na stranu (mada jesmo dobri
Sutra ocekujem spektakl i porazen City, naravno opet bez primljenog gola.
Pozz
Sutra po pobjedu jer drugi rezultat nije opcija protiv napuhanih zvijezdica iz Manchestera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Raja neznam jeli neko od vas upucen,ali nije tesko doci do karata za ligu prvaka!
U martu ove godine se zadesim u Minhenu kod prijatelja, i rekoh bas cu vidjeti
da odem na tekmu Bayern vs Hamburg,ali mi se nedade nema sanse da se dode do
karte! Jer je sve unaprijed rasprodano!! I tako zavrsim u jednoj pivnici medu navijacima!
I jedan mi lik to jeste navijac rece,da je puno lakse doci do karte za ligu prvaka.
I ja sada kontam kada mi kaze cijenu ima da padnem, kada mi on rece 40eura!
Kontam se ma **** 40eura igra Bayern vs Inter! Pitam ga ja kako su tako jefitne karte
a on mi rece,ja sam karte jos rezervisao prije pet mjeseci. I ako Bayern prode grupnu fazu
mene cekaju karte po toj cijeni i tako svako moze na njihovoj stranci da rezervise!!
To nisam znao a i nisam bas bio upucen!!! Pa sam se bas iznenadio!
U martu ove godine se zadesim u Minhenu kod prijatelja, i rekoh bas cu vidjeti
da odem na tekmu Bayern vs Hamburg,ali mi se nedade nema sanse da se dode do
karte! Jer je sve unaprijed rasprodano!! I tako zavrsim u jednoj pivnici medu navijacima!
I jedan mi lik to jeste navijac rece,da je puno lakse doci do karte za ligu prvaka.
I ja sada kontam kada mi kaze cijenu ima da padnem, kada mi on rece 40eura!
Kontam se ma **** 40eura igra Bayern vs Inter! Pitam ga ja kako su tako jefitne karte
a on mi rece,ja sam karte jos rezervisao prije pet mjeseci. I ako Bayern prode grupnu fazu
mene cekaju karte po toj cijeni i tako svako moze na njihovoj stranci da rezervise!!
To nisam znao a i nisam bas bio upucen!!! Pa sam se bas iznenadio!
Nikad lošija (ispisana ili ti nacrtana) stranica u skorijoj istoriji ovog topica
Čuj ti more Aljo
Šeći Don Jupp vuče na nezaboravnog buntovnika. More bit'
ali kad smo već u Hollywoodu, mene naš trener podsjeća na ovog snajperistu.

Ova je dobra, mora se priznati:
Što se tiče same tekme protiv Citizensa, očekujem prvi primljen gol nakon ne znam koliko tekmi, ali isto tako ne sumnjam u pobjedu.
Čuj ti more Aljo
Ova je dobra, mora se priznati:
harishp je napisao/la:Dobar kvalitet deterdjenta.Opere svaku ''mrljinu'' napisanu na toj karti.
Što se tiče same tekme protiv Citizensa, očekujem prvi primljen gol nakon ne znam koliko tekmi, ali isto tako ne sumnjam u pobjedu.
Vom Jäger zum Gejagten
Mislim da su zvjezdice iz Manchestera nešto bolje od zvjezdica iz Münchena. Neće ovo nimalo biti jednostavna prepreka za Bayu.Saurman je napisao/la:Sutra po pobjedu jer drugi rezultat nije opcija protiv napuhanih zvijezdica iz Manchestera.
Daleko od toga da ce biti lagana tekma! Ali na razliku od M.citya,bavarci imaju koncepciju i trenera.
Sto se za City nemoze reci!! Dzabe zvijezde kada igra ko kako hoce! I to je jedan od razloga sto vjerujem
da City nema sta da trazi u Minhenu!
Sto se za City nemoze reci!! Dzabe zvijezde kada igra ko kako hoce! I to je jedan od razloga sto vjerujem
da City nema sta da trazi u Minhenu!
Niko ne misli da će ovo biti lagana utakmica , ali sam uvjeren da će se Mancini i kompanija vratiti u Englesku sa gorkim okusom poraza.Zdena04 je napisao/la:Mislim da su zvjezdice iz Manchestera nešto bolje od zvjezdica iz Münchena. Neće ovo nimalo biti jednostavna prepreka za Bayu.Saurman je napisao/la:Sutra po pobjedu jer drugi rezultat nije opcija protiv napuhanih zvijezdica iz Manchestera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja očekujem i protiv Cityja da će pozada nula da stoji, a naprijed ima da gori

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pobijedio je Bayern prije godinu ipo i pravi klub iz Manchestera, nemojte se sad obrukat pa da ne uvalite 3 komada malogradjanima
Sutra samo strahujem da ce nam gradjani prekinuti niz bez primljenog gola,ali u pobjedu uopste ne sumnjam. Mislim da mozemo i hocemo pobijediti. Mnogi govore kako nismo imali josh dostojnog protivnika,a ukoliko i sutra pobijedimo nastavit ce se ta prica tipa pa eto jedan city je remizirao sa napolijem i vi ste ih dobili i bit ce opet pa nije ni city neko mjerilo. Ukoliko slucajno izgubimo (sto je ravno nuli) krenut ce prica,ma kakav Bayern prva ozbiljna utakmica i odmah kiks...
Moja navijacka prognoza 2:0!!!
Moja navijacka prognoza 2:0!!!
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.