Od sinoć
[youtube][/youtube]
HOPLIT je napisao/la:Nemam puno prilike da slušam BH komentatore ali od onih koje sam čuo Kristić mi nekako najviše leži. Što se ovog našeg govornog područja tiče, dva su kralja što se fudbala tiče: Drago Ćosić i Željko Vela. Odličan je i onaj komentator na RTS koji komentariše utakmice Srbije na EP u basket, ne znam kako se zove.
Ja mislim da to nije bio Vladislav Majer. Inače nije bio loš imao je pregršt informacija.Grdan je napisao/la:Vladislav Majer sa BHT-a.spahija je napisao/la:Jel zna neko ko je ovaj novi komentator na FTV. Nije los, bolji uglavnom od ona druga dva klovna !
Ibraaaahhhhh, Ibraaahhhhh hahaha koji kralj!Boateng_27 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ja luda co'ekaBoateng_27 je napisao/la:Najjači na svijetu ! Tiziano Crudeli (Milanov komentator) čovjek svaki gol proslavlja na način kao da je dobio 1000000000 miliona na lutrijibio taj gol protiv Barcelone ili Leccea svaki se proslavlja na veoma energičan način ... ova proslava na zadnji gol Thiaga Silve slično kao ja
![]()
Od sinoć
[youtube][/youtube]
To i ja kažem, baš ofirno...avenija je napisao/la:jao sramote veceras na FTV , mene stid bilo gledat utakmicu , zasto nije na pocetku naglasio navijac sam bajerna i da svi znamo .
Onaj lik je katastrofa..Ne bih se zakleo,ali mislim da je to Dario Mehmedovic koji je nekad bio na radiju...Kakve kikseve i kakav ocajan vokabular ima taj gospodin,pa to je za ne povjerovati..juventus 0244 je napisao/la:A koji je ono što je sinoć komentarisao na FTV-u pregled LP, mora da je neki novi, nisam ga upratio do sad, ali dečko se isto gubi!
Kemal Ahmetović je deklarirani navijač Arsenala.avenija je napisao/la:jao sramote veceras na FTV , mene stid bilo gledat utakmicu , zasto nije na pocetku naglasio navijac sam bajerna i da svi znamo .
Thunderstruck je napisao/la:Kemal Ahmetović je deklarirani navijač Arsenala.avenija je napisao/la:jao sramote veceras na FTV , mene stid bilo gledat utakmicu , zasto nije na pocetku naglasio navijac sam bajerna i da svi znamo .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.