FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E dobro je ovo,pravda je zadovoljena,nisam mogao biti siguran jer u ovoj drzavi je sve moguce,bez obzira sto je citava nacija gledala sve ono...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
jesmo sad popravili gol razliku 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Lako je Želji u ovoj ligi, kad se sve odluke FS/NS BiH donose nakon konsultovanja sa ljudima u i oko Želje!
FUJ!
FUJ!
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 27 sep 2011, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
19TM87 je napisao/la:jesmo sad popravili gol razliku

ocekivano ,rekao bih

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
SUTRA SVI NA GRBAVICU!!!! NEMA OPRAVDANJA!! SVI KAO JEDAN!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 27 sep 2011, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajdeeeeeee!!!
Odem sad u džamiju na podne, vraćam se kući, svrbi me lijevi dlan, kontam garant Željo dobio 0:3!
Amin!
Odem sad u džamiju na podne, vraćam se kući, svrbi me lijevi dlan, kontam garant Željo dobio 0:3!

Amin!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Respect!Bianconeri1988 je napisao/la:Hajdeeeeeee!!!
Odem sad u džamiju na podne, vraćam se kući, svrbi me lijevi dlan, kontam garant Željo dobio 0:3!![]()
Amin!
Idemo dalje...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
treba staviti tačku na ovu utakmicu i smiriti strasti
Odlično!
Sve mimo ovakve odluke bi bilo lakrdija i razlog za ozbiljno razmatranja o koristi i smislu natjecanja pod okriljem Saveza.
Jednako je bitna i odluka DK o sankcijama, ako one ne budu odgovarajuće, onda i prva odluka gubi na težini odnosno važnosti u smjeru prevencije sličnih situacija u budućnosti.
Sve mimo ovakve odluke bi bilo lakrdija i razlog za ozbiljno razmatranja o koristi i smislu natjecanja pod okriljem Saveza.
Jednako je bitna i odluka DK o sankcijama, ako one ne budu odgovarajuće, onda i prva odluka gubi na težini odnosno važnosti u smjeru prevencije sličnih situacija u budućnosti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovi na kvazi portalu su napisali, da će se predložiti Komitetu za normalizaciju da se zabrani odlazak gostujućih navijača u drugi grad, to znači da ćemo ipak moći za par kola ići u Lukavicu 

Ž '21!
mozda je prljava serdzada bilaBianconeri1988 je napisao/la:Hajdeeeeeee!!!
Odem sad u džamiju na podne, vraćam se kući, svrbi me lijevi dlan, kontam garant Željo dobio 0:3!![]()
Amin!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
napokon se smoglo snage da se stane na kraj negativnom nacionalizmu...nadam se da ce Sarajevo,Velez,Celik itd itd..izlaziti nakon takvih stvari pa makar izgubili 3 0...velika pobjeda Zelje, i drzave BIH ..mislim da ste danas osvojili mnogo vise od 3 boda ..kako za sebe tako i za nasu drzavu..cestitke na pobjedi.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Pozdravljam odluku Takmicarske komisije kojom se bodovi dodjeljuju Zelji.
Ipak, ne mogu se sloziti sa prijedlogom kojim se zabranjuje navijacima odlazak na gostujuce utakmice. Takav prijedlog direktno zadire u osnovna ljudska prava. Kako neko nekome moze zabraniti odlazak na bilo kakvu utakmicu ukoliko nije slucaj o huliganu!
Gospodo, donesite zakon o sportu u kojem cete kaznjavati huligane i one koji podsticu takvo ponasanje a fudbal ostavite onima koji ga istinske vole i kojima je to jos uvijek najvaznija sporedna stvar na svijetu.
Ipak, ne mogu se sloziti sa prijedlogom kojim se zabranjuje navijacima odlazak na gostujuce utakmice. Takav prijedlog direktno zadire u osnovna ljudska prava. Kako neko nekome moze zabraniti odlazak na bilo kakvu utakmicu ukoliko nije slucaj o huliganu!
Gospodo, donesite zakon o sportu u kojem cete kaznjavati huligane i one koji podsticu takvo ponasanje a fudbal ostavite onima koji ga istinske vole i kojima je to jos uvijek najvaznija sporedna stvar na svijetu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
mma_hz je napisao/la:napokon se smoglo snage da se stane na kraj negativnom nacionalizmu...nadam se da ce Sarajevo,Velez,Celik itd itd..izlaziti nakon takvih stvari pa makar izgubili 3 0...velika pobjeda Zelje, i drzave BIH ..mislim da ste danas osvojili mnogo vise od 3 boda ..kako za sebe tako i za nasu drzavu..cestitke na pobjedi.![]()
ne znam u čemu je pobjeda, normalna odluka takmičarske komisije koja je takve odluke donosila kad god je prekinuta utakmica (od kako je komitet na čelu): Banovići, Travnik sada B.Luka, ne treba dizati pompu oko toga i padati u nekakvu euforiju
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja kako znam Lukavica nije drugi grad i ići ćemo mi!Iker C je napisao/la:Ne možemo ići u Lukavicu.
Ž '21!
Istočno Sarajevo je drugi grad pa s toga ne možemo ići u Lukavicu.Bianconeri1988 je napisao/la:Ovi na kvazi portalu su napisali, da će se predložiti Komitetu za normalizaciju da se zabrani odlazak gostujućih navijača u drugi grad, to znači da ćemo ipak moći za par kola ići u Lukavicu
FEDERER= KLOC
jeste ,prva stvar koja se nije lomila preko "bosnjackih" klubova...sto se nije tekma prekinula kad je citav stadion skandirao Ratko Mladic...hoce sipak ,sada klub za koji ja navijam zelim da svaki put izadze sa terena kad se takve stvari dese ma makar svaki put izgubili po 3 0...i ako to budu radili svi "bosnjacki"klubovi nece moci vise orgijati...seven je napisao/la:mma_hz je napisao/la:napokon se smoglo snage da se stane na kraj negativnom nacionalizmu...nadam se da ce Sarajevo,Velez,Celik itd itd..izlaziti nakon takvih stvari pa makar izgubili 3 0...velika pobjeda Zelje, i drzave BIH ..mislim da ste danas osvojili mnogo vise od 3 boda ..kako za sebe tako i za nasu drzavu..cestitke na pobjedi.![]()
ne znam u čemu je pobjeda, normalna odluka takmičarske komisije koja je takve odluke donosila kad god je prekinuta utakmica (od kako je komitet na čelu): Banovići, Travnik sada B.Luka, ne treba dizati pompu oko toga i padati u nekakvu euforiju
FK SARAJEVO.
0:3 Elhamdulilah
a sutra svi na grbavicu Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zeljoooooooooooooooo 

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hrasno15, Lokomotifa, Pact1921 i 62 gosta.