Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BH Patriot
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Ipak bez Sejada na odlučujuće mečeve kvalifikacija, ali šta je tu je. Želim mu što brži oporavak i da se vrati što prije na terene, ovaj ciklus kvalifikacija reprezentaciji nije mnogo pomogao, ali nije on kriv jednostavno su ga zadesili kartoni i povrijede u krivo vrijeme.
Varijanta za Luxemburg bi trebala biti od prve minute napadačka, jer ovdje gosti nemaju šta tražiti:
--------------Begovic--------------
Mujdza--Pandza--Spahic--Papac
-------------Zahirovic-------------
Pjanic------------------------Lulic
------------Medunjanin-----------
-----Dzeko----------Ibisevic-----
Pošto će nam Sejad nedostajati u najvažnijem meču Safet će imati dosta probleme oko zamjenske opcije pa očekujem nešto slično ovome, jer u Parizu ne trebamo srljati i trebamo igrati bez pritiska:
-------------------------Begovic-------------------------
----Mujdza-------Pandza---------Spahic----Papac-------
-------------Rahimic-----------Medunjanin------------
---Lulic----------------Pjanic---------------Stilic--
------------------------Dzeko----------------------------
Varijanta za Luxemburg bi trebala biti od prve minute napadačka, jer ovdje gosti nemaju šta tražiti:
Pošto će nam Sejad nedostajati u najvažnijem meču Safet će imati dosta probleme oko zamjenske opcije pa očekujem nešto slično ovome, jer u Parizu ne trebamo srljati i trebamo igrati bez pritiska:
Livin' La Vida Loca ;)
- majestic24
- Kontakt:
Sve nade da mozemo u Francuskoj nesto napraviti,mislim da su zavrsile s ozljedom Seje Salihovica.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zasto,zasto,zasto kako je dosao pajdo na forumu ima najvise rijeci ZASTO!!!!
Zar nam sad vise nego ikad nije trebao Jahic prvenstveno zbog kartona a i zbog Sejinog izostanka???
Zasto umjesto Stilica nije trebao pozvati Ljevakovica jer nam sigurno za ove predstojece utakmice treba neko da zamjeni ove sa kartonima,Stilic je i vise nego nepotreban cetvrti je ofanzivni vezni a jedva u ovakoj ekipi ima mjesta za jednog!!!
Pa nevjerovatan potez u vezi Muslimovica koji samo on zna napraviti zar nam nije trebao sad vise nego ikad Mahmutovic da moze pokriti taj nedostatak na krilu da se Lulic ostavi gdje mu najvise pase a to je na lijevom krilu!!!
Nevjerovatno je da zove cetvrtog napadaca bez kluba dok mu desno krilo skripi vise nego ikad!!!
I ko moze razuman biti na starni ovakvog seljaka i tvrdoglavaca a da su mu sve daske u glavi...Ja zaista ne znam...
Zar nam sad vise nego ikad nije trebao Jahic prvenstveno zbog kartona a i zbog Sejinog izostanka???
Zasto umjesto Stilica nije trebao pozvati Ljevakovica jer nam sigurno za ove predstojece utakmice treba neko da zamjeni ove sa kartonima,Stilic je i vise nego nepotreban cetvrti je ofanzivni vezni a jedva u ovakoj ekipi ima mjesta za jednog!!!
Pa nevjerovatan potez u vezi Muslimovica koji samo on zna napraviti zar nam nije trebao sad vise nego ikad Mahmutovic da moze pokriti taj nedostatak na krilu da se Lulic ostavi gdje mu najvise pase a to je na lijevom krilu!!!
Nevjerovatno je da zove cetvrtog napadaca bez kluba dok mu desno krilo skripi vise nego ikad!!!
I ko moze razuman biti na starni ovakvog seljaka i tvrdoglavaca a da su mu sve daske u glavi...Ja zaista ne znam...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 27 sep 2011, 13:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Vjerovatno si u pravu, ali nada umire poslednja. Vidio sam ja i većih iznenadjenja u fudbalu.majestic24 je napisao/la:Sve nade da mozemo u Francuskoj nesto napraviti,mislim da su zavrsile s ozljedom Seje Salihovica.
YNWA!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
de ba pusti tu suplju bgti bolji je bilo koji sto igra standardno neg igrac koji nema ni kluba volim muslimovica i uvijek mi je bio drag igrac al ovo je neposteno i sa njegove strane a o susicu ne zelim vise ni raspravljat taj covjek ne zasluzuje ni da pisem o njemuArnelinho je napisao/la:Koga da pozove?
-
kinder_jaje
- Kontakt:
po meni ovaj boldirani ne moze igrati ovu poziciju ni pod razno al et svasta papetu padne na pamet a to smo vidjeli i protiv bjelih rusaBH Patriot je napisao/la:Ipak bez Sejada na odlučujuće mečeve kvalifikacija, ali šta je tu je. Želim mu što brži oporavak i da se vrati što prije na terene, ovaj ciklus kvalifikacija reprezentaciji nije mnogo pomogao, ali nije on kriv jednostavno su ga zadesili kartoni i povrijede u krivo vrijeme.
Štilić definitivno ne može tamo, radije staviti Maletića desno, a lijevo prebaciti Lulića...kinder_jaje je napisao/la:po meni ovaj boldirani ne moze igrati ovu poziciju ni pod razno al et svasta papetu padne na pamet a to smo vidjeli i protiv bjelih rusaBH Patriot je napisao/la:Ipak bez Sejada na odlučujuće mečeve kvalifikacija, ali šta je tu je. Želim mu što brži oporavak i da se vrati što prije na terene, ovaj ciklus kvalifikacija reprezentaciji nije mnogo pomogao, ali nije on kriv jednostavno su ga zadesili kartoni i povrijede u krivo vrijeme.
Nema potrebe za četvoricom ofanzivnih veznih u ekipi, treba nam i trkača...
na Koševu smo vidjeli zašto
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
što Misketa izostavljaš,pa čovjek nam otvori vrata baražaBH Patriot je napisao/la:Ipak bez Sejada na odlučujuće mečeve kvalifikacija, ali šta je tu je. Želim mu što brži oporavak i da se vrati što prije na terene, ovaj ciklus kvalifikacija reprezentaciji nije mnogo pomogao, ali nije on kriv jednostavno su ga zadesili kartoni i povrijede u krivo vrijeme.
Koji peh imamo sa Salihovicem. Mislim da je samo jednu citavu utakmicu odigrao u kvalifikacijama. Nevjerovatno. U ovoj situaciji je najbolje da Papac igra beka, a Lulic krilo. Igraci poput Misimovica, Ibricica i Stilica ne mogu igrat u Parizu. Treba nam sto vise trkaca i boraca, oni to nisu.
Sto se tice Muslimovica, svaka njemu cast, ali igrac bez kluba ne moze imat mjesta u reprezentaciji koja zeli na Euro. Eno mu Mahmutovic, a on zove lika koji za 3 mjeseca i vise nije nasao klub.
Sto se tice Muslimovica, svaka njemu cast, ali igrac bez kluba ne moze imat mjesta u reprezentaciji koja zeli na Euro. Eno mu Mahmutovic, a on zove lika koji za 3 mjeseca i vise nije nasao klub.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 sep 2011, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pape je najavio eksperimente u francuskoj!!!??? da je bar pozvao 2-3 nova igraca,s kim ce eksperimentisati.......
na 6 defanzivnih pozicija u timu ,konkurise mu 8 igraca !? ostalo su redom ofanzivci........
sa ovog spiska ce na tribine dva igraca i jedan golman, kada dodamo da je, kao sto rece, muslimovica pozvao da lakse nadje tim, ne da igra, dolazimo do zakljucka da je pape pozvao onoliko igraca koliko mu treba da popuni klupu!?
sta ako se neko povrijedi,igramo dvije utakmice ili dobije kartone protiv luksemburga? necemo imati dovoljan broj igraca da popunimo rezerve.......moglo bi biti eksperimenata protiv francuske
na 6 defanzivnih pozicija u timu ,konkurise mu 8 igraca !? ostalo su redom ofanzivci........
sa ovog spiska ce na tribine dva igraca i jedan golman, kada dodamo da je, kao sto rece, muslimovica pozvao da lakse nadje tim, ne da igra, dolazimo do zakljucka da je pape pozvao onoliko igraca koliko mu treba da popuni klupu!?
sta ako se neko povrijedi,igramo dvije utakmice ili dobije kartone protiv luksemburga? necemo imati dovoljan broj igraca da popunimo rezerve.......moglo bi biti eksperimenata protiv francuske
Sent from my Commodore 64
Onda makar budi pošten i ne pričaj svašta o čovjeku koji je od poluamaterske reprezentacije napravio lijepu ekipicu.kinder_jaje je napisao/la:de ba pusti tu suplju bgti bolji je bilo koji sto igra standardno neg igrac koji nema ni kluba volim muslimovica i uvijek mi je bio drag igrac al ovo je neposteno i sa njegove strane a o susicu ne zelim vise ni raspravljat taj covjek ne zasluzuje ni da pisem o njemuArnelinho je napisao/la:Koga da pozove?
Koga god da hoćete sad je prekasno. Ušlo se je u ciklus sa tih 20 igrača i samo oni mogu odg. na zadatak, sl' kvalifikacije ok, ove ni pod razno. Jedan je već doš'o (Zahirović) , a vi bi još 3-4.
Napravili bi gore nego Safet, on krpi repku pred odlučujuće tekme, a vi bi je gradili pred iste.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Bas je tako. Mi smo limitirana reprezentacija. Kada jedan igrac odpadne, substitucija istog nemoze biti adekvatna, uvijek ulazi losiji ili se cak mora mjenjati citav sistem igre.Cartman je napisao/la:Koji peh imamo sa Salihovicem. Mislim da je samo jednu citavu utakmicu odigrao u kvalifikacijama. Nevjerovatno. U ovoj situaciji je najbolje da Papac igra beka, a Lulic krilo. Igraci poput Misimovica, Ibricica i Stilica ne mogu igrat u Parizu. Treba nam sto vise trkaca i boraca, oni to nisu.
Imamo nekoliko dobrih igraca ali ruku na srce, baraz sa Blazevicem je bio ogroman uspjeh i ovo sto se sada desava je takoder veliki uspjeg za BiH. Kada vidim samo koliko problema nastade nakon povrede samo jednog igraca, Boze sacuvaj.
Mislim da je trebao pozvati vise veznih igraca da u vezi ima vise opcija/kombinacija otvorenih. Nama fali igrac koji moze probiti Francusku odbranu, pogotov brzinom i/ili tehnikom, mozda bi to mogao biti Mahmutovic, ali nije pozvan nazalost. Svi napadaci osim Dzeke nemaju trenutno kvalitet niti formu da budu na spisku, prema tome shvatam ovaj spisak koji se mjesecima nemjenja sa strane trenera iako pojedini igraci uopste vise neigraju kao los, definitivno.
Ja sam 11tog u Parizu ali ocukejm poraz BiH, ali nije mi krivo jer mi se nemozemo nositi sa najboljim reprezentacijam svijeta i prema tome sam zadovoljan sta god da bude.
Zasta mu je sluziula utakmica protiv Grcke???Arnelinho je napisao/la:Onda makar budi pošten i ne pričaj svašta o čovjeku koji je od poluamaterske reprezentacije napravio lijepu ekipicu.kinder_jaje je napisao/la:de ba pusti tu suplju bgti bolji je bilo koji sto igra standardno neg igrac koji nema ni kluba volim muslimovica i uvijek mi je bio drag igrac al ovo je neposteno i sa njegove strane a o susicu ne zelim vise ni raspravljat taj covjek ne zasluzuje ni da pisem o njemuArnelinho je napisao/la:Koga da pozove?
Koga god da hoćete sad je prekasno. Ušlo se je u ciklus sa tih 20 igrača i samo oni mogu odg. na zadatak, sl' kvalifikacije ok, ove ni pod razno. Jedan je već doš'o (Zahirović) , a vi bi još 3-4.![]()
Napravili bi gore nego Safet, on krpi repku pred odlučujuće tekme, a vi bi je gradili pred iste.
Zar vec tada nije trebao isprobati ove potencialne???
Zar mu Lux nebi bio dovoljan da vidi moguli neki novi igraci odgovoriti na ovih krticnih par pozicija???
Nemoj ga braniti noktaricom kad je on na sebe navukao tesku artiljeriju seljackim potezima!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ne branim ja njega, al' zar misliš da je protiv Grče moglo biti "provjerenih" 3-4 igrača? I zar si toliko uvjeren da ćemo pobjediti Lux ? Ja mislim da hoćemo , al' rezultatom 1-0 ili 2-0, ne više.Za_raju je napisao/la:Zasta mu je sluziula utakmica protiv Grcke???
Zar vec tada nije trebao isprobati ove potencialne???
Zar mu Lux nebi bio dovoljan da vidi moguli neki novi igraci odgovoriti na ovih krticnih par pozicija???
Nemoj ga braniti noktaricom kad je on na sebe navukao tesku artiljeriju seljackim potezima!!!
Uostalom, vidjeli smo prošle kvalifikacije šta je bilo sa Medunjaninom.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
na cijelom spisku imamo dva bocna igraca, ali zato imamo medunjanina, misimovica, ibricica i stilica - nemam nista niti protiv jednoga, ali njih cetvrica istovremeno su nam stvarno nepotrebna..a poziv Muslimovicu? Koliko ga god volio, taj potez stvarno zasluzuje 'no comment'!
Volim te Bosno!!!
pa ko je ikada vidio da se za dvije kvalifikacione utakmice poziva 21 igrac od cega tri golmana i jedan koji nema kluba i ne igra pola godine?
A uz to nam pola ekipe moze bit suspendovano u Parizu sa zutim u Zenici.nihco je napisao/la:pa ko je ikada vidio da se za dvije kvalifikacione utakmice poziva 21 igrac od cega tri golmana i jedan koji nema kluba i ne igra pola godine?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- BH Patriot
- Kontakt:
Ako ćemo gledati kvalitete Štilić je mnogo bolji igrač od Maletića, ali svako ima svoje mišljenje koje naravno cijenim. Oba navedena igrača imaju kvalitete u što smo se mogli uvjeriti, ali i sami znaju da mogu mnogo bolje. Štilić nije imao svoj dan protiv Bjelorusije, ali tko zna možda u Parizu bude nešto skroz drugo. Safet je trener i on će odlučiti šta je najbolje za nas i njega jako cijenim, u Francuskoj je ostavio dubok trag i ovu reprezentaciju i njezinu igru vrlo dobro zna.
@Hroni
Protiv Misimovića naravno nemam ništa, ali moramo pogledati realnu situaciju i reći da to nije isti Zvjezdan kao u prošlom ciklusu kvalifikacija. Jednostavno mu fali utakmica u što smo se mogli uvjeriti i trenutno nam može poslužiti jedino kao joker s klupe kao protiv Bjelorusije. U ovoj taktici što sam ja postavio Miske ne može igrati po strani, jer je dosta izgubio na brzini.
@Hroni
Protiv Misimovića naravno nemam ništa, ali moramo pogledati realnu situaciju i reći da to nije isti Zvjezdan kao u prošlom ciklusu kvalifikacija. Jednostavno mu fali utakmica u što smo se mogli uvjeriti i trenutno nam može poslužiti jedino kao joker s klupe kao protiv Bjelorusije. U ovoj taktici što sam ja postavio Miske ne može igrati po strani, jer je dosta izgubio na brzini.
Livin' La Vida Loca ;)
Papeta volim i cijenim ali TREBAO je pozvati Jahića i Mahmutovića... da imamo opcija i manevarskog prostora...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
evo sace svi skocit' da mrzimo papeta, bih, da smo internet strucnjaci ali je ovo irealno........Cartman je napisao/la:A uz to nam pola ekipe moze bit suspendovano u Parizu sa zutim u Zenici.nihco je napisao/la:pa ko je ikada vidio da se za dvije kvalifikacione utakmice poziva 21 igrac od cega tri golmana i jedan koji nema kluba i ne igra pola godine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.