ne prekida se tekma zbog skandiranja ali se kažnjava klub, a tako se radi i kod nasmma_hz je napisao/la:jeste ,prva stvar koja se nije lomila preko "bosnjackih" klubova...sto se nije tekma prekinula kad je citav stadion skandirao Ratko Mladic...hoce sipak ,sada klub za koji ja navijam zelim da svaki put izadze sa terena kad se takve stvari dese ma makar svaki put izgubili po 3 0...i ako to budu radili svi "bosnjacki"klubovi nece moci vise orgijati...seven je napisao/la:mma_hz je napisao/la:napokon se smoglo snage da se stane na kraj negativnom nacionalizmu...nadam se da ce Sarajevo,Velez,Celik itd itd..izlaziti nakon takvih stvari pa makar izgubili 3 0...velika pobjeda Zelje, i drzave BIH ..mislim da ste danas osvojili mnogo vise od 3 boda ..kako za sebe tako i za nasu drzavu..cestitke na pobjedi.![]()
ne znam u čemu je pobjeda, normalna odluka takmičarske komisije koja je takve odluke donosila kad god je prekinuta utakmica (od kako je komitet na čelu): Banovići, Travnik sada B.Luka, ne treba dizati pompu oko toga i padati u nekakvu euforiju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e pa posto kod nas nije normalna situacija ,i posto kod njih kazne ne pale treba jednsotavno izaci sa terena...dosta je meni a i svakom normalnom covjeku .."ubij baliju,turicna" ..skandiranje ljudim akoji su mi ubili dosta rodzaka ,prijatelja ..ma nbt u tom trenutnku me nije briga ni za rezultat niti za neke kaznice shvatas..mene je zelja da to prestane...a tim kaznicama ocigledno u zadnjih 8 godina smo shvatili da nemoze!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
pa hajde u pravu si, ali zapitaj se kome paše da se liga prekine i izazove haos i suspenzija, upravo onima koji to i skandirajumma_hz je napisao/la:e pa posto kod nas nije normalna situacija ,i posto kod njih kazne ne pale treba jednsotavno izaci sa terena...dosta je meni a i svakom normalnom covjeku .."ubij baliju,turicna" ..skandiranje ljudim akoji su mi ubili dosta rodzaka ,prijatelja ..ma nbt u tom trenutnku me nije briga ni za rezultat niti za neke kaznice shvatas..mene je zelja da to prestane...a tim kaznicama ocigledno u zadnjih 8 godina smo shvatili da nemoze!!
Ovo o zabrani gostovanja je stvarno bezobrazno,ni na jednom stadionu do sada nije bilo nereda od strane gostujucih navijaca (Izuzev trebinja al opet nije neka posebna frka bila) opet smo osteceni.To je moje misljenje,u narednim gostovanjima bi imali vise navijaca nego sto bi imao domacin Gabela,Lukavica... **** ovu ligu
ma brate,dosta je vise i njihovog ,svaki put mi podvijamo rep,da bi oni bili mirni...hebes i to viseseven je napisao/la:pa hajde u pravu si, ali zapitaj se kome paše da se liga prekine i izazove haos i suspenzija, upravo onima koji to i skandirajumma_hz je napisao/la:e pa posto kod nas nije normalna situacija ,i posto kod njih kazne ne pale treba jednsotavno izaci sa terena...dosta je meni a i svakom normalnom covjeku .."ubij baliju,turicna" ..skandiranje ljudim akoji su mi ubili dosta rodzaka ,prijatelja ..ma nbt u tom trenutnku me nije briga ni za rezultat niti za neke kaznice shvatas..mene je zelja da to prestane...a tim kaznicama ocigledno u zadnjih 8 godina smo shvatili da nemoze!!

FK SARAJEVO.
Adilovićpile87 je napisao/la:0-3 ko je dao golove?

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pa dobro možda se treba jednom presjeći pa kud puklo da puklo
-
- Kontakt:
Jao koja glupost ako ovo prodje za zabranu gostujucim navijacima , pa sada ispada da su Zeljini navijaci sve sjebali i izazvali ovo a ne Borcevi , iako ruku na srce ne treba vam ono " **** vam mater u pichku" ili " **** Borac **** Banja Luku" , ali ovo su neredi cisto izazvani od domacih navijaca ili huligana bolje receno , glupost je stvarno ako vise ne bude gostujucih navijaca u drugim gradovima , to dodje kao zatvor u sopstvenom gradu

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jel poznajes ti Savica pa tvrdis da je bezobrazan?....hahahhaha covjek trazi svoje sto stoji na papiru i odmah ajd na klupu, hahahhahah samo kod nas tako moze....seven je napisao/la:treba staviti tačku na ovu utakmicu i smiriti strasti
poznajem, a to si u pravu da samo kod nas može dobiti otkaz ako tražiš svoje zarađenoajdba je napisao/la:Jel poznajes ti Savica pa tvrdis da je bezobrazan?....hahahhaha covjek trazi svoje sto stoji na papiru i odmah ajd na klupu, hahahhahah samo kod nas tako moze....seven je napisao/la:treba staviti tačku na ovu utakmicu i smiriti strasti
jel ti vjerujes u to sto pises ?seven je napisao/la:poznajem, a to si u pravu da samo kod nas može dobiti otkaz ako tražiš svoje zarađenoajdba je napisao/la:Jel poznajes ti Savica pa tvrdis da je bezobrazan?....hahahhaha covjek trazi svoje sto stoji na papiru i odmah ajd na klupu, hahahhahah samo kod nas tako moze....seven je napisao/la:treba staviti tačku na ovu utakmicu i smiriti strasti
NO PYRO NO PARTY
Sjećaš li se kako su se navijači Zrinjskog ponašali kod nas.damirfile je napisao/la:Ovo o zabrani gostovanja je stvarno bezobrazno,ni na jednom stadionu do sada nije bilo nereda od strane gostujucih navijaca (Izuzev trebinja al opet nije neka posebna frka bila) opet smo osteceni.To je moje misljenje,u narednim gostovanjima bi imali vise navijaca nego sto bi imao domacin Gabela,Lukavica... **** ovu ligu

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ti si boga mi lesinar, dok imas samo neku svoju istinu.seven je napisao/la: poznajem, a to si u pravu da samo kod nas može dobiti otkaz ako tražiš svoje zarađeno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
šta sam ja tu sad slagao, jel se može dobiti u nas otkaz ako tražiš da ti gazda plati za tvoj rad il ne može!?pile87 je napisao/la:Ti si boga mi lesinar, dok imas samo neku svoju istinu.seven je napisao/la: poznajem, a to si u pravu da samo kod nas može dobiti otkaz ako tražiš svoje zarađeno
Sto nema veze sa Savicevim slucajem!seven je napisao/la:šta sam ja tu sad slagao, jel se može dobiti u nas otkaz ako tražiš da ti gazda plati za tvoj rad il ne može!?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
koji si ti debil to strašno, ja se nekad stvarno zapitam kako se osjećaju tvoji roditelji.seven je napisao/la:šta sam ja tu sad slagao, jel se može dobiti u nas otkaz ako tražiš da ti gazda plati za tvoj rad il ne može!?pile87 je napisao/la:Ti si boga mi lesinar, dok imas samo neku svoju istinu.seven je napisao/la: poznajem, a to si u pravu da samo kod nas može dobiti otkaz ako tražiš svoje zarađeno
ODJ.EBI VIŠE SA NAŠE TEME SVAKI TVOJ POST SAMO IZAZIVA PROVOKACIJE, AKO NEMAŠ NIŠTA PAMETNO NAPISATI NEMOJ PISATI NA NAŠOJ TEMI I ZDRAVO !
DRUG NEBI TI PUNCA
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa govorio sam ja da se mora bar neki vid balansa uspostaviti!! Ajde jbg, bolje i to nego neka mrtva glava. Uostalom, tu je lukavica i Otoka!! Dva derbija.Bundesliga je napisao/la:Jao koja glupost ako ovo prodje za zabranu gostujucim navijacima , pa sada ispada da su Zeljini navijaci sve sjebali i izazvali ovo a ne Borcevi , iako ruku na srce ne treba vam ono " **** vam mater u pichku" ili " **** Borac **** Banja Luku" , ali ovo su neredi cisto izazvani od domacih navijaca ili huligana bolje receno , glupost je stvarno ako vise ne bude gostujucih navijaca u drugim gradovima , to dodje kao zatvor u sopstvenom gradu![]()

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
"Odluka je donešena jednoglasno. Vodili smo se izvještajima službenih lica, sudija, delegata i komesara za bezbjednost. Uostalom tako nam nalažu i propisi", za SportSport.ba je rekao predsjednik Komiteta za takmičenje Rudolf Marić.
„Naravno da nismo zadovoljni odlukom TK. Iskorist ćemo pravni lijek i uložit ćemo žalbu Apelacionoj komisiji N/FS BiH. Takmičarska komisija je favorizovala izvještaj glavnog sudije (Tomislav Čuić, op.a) koji je u pismenoj formi prikrio svoje krupne greške u odnosnu na izvještaj Komesara za bezbjednost N/FS BiH (Novak Damjanović, op.a). Damjanović je u svom izvještaju napisao da je teren nakon incidenta za pet do sedam minuta bio očišćen i spreman za nastavak susreta“, kazao je Šipovac
E sad ko ovdje laze, admin oprosti sto sam ovo kopirao ali morao sam da bih uporedio.
„Naravno da nismo zadovoljni odlukom TK. Iskorist ćemo pravni lijek i uložit ćemo žalbu Apelacionoj komisiji N/FS BiH. Takmičarska komisija je favorizovala izvještaj glavnog sudije (Tomislav Čuić, op.a) koji je u pismenoj formi prikrio svoje krupne greške u odnosnu na izvještaj Komesara za bezbjednost N/FS BiH (Novak Damjanović, op.a). Damjanović je u svom izvještaju napisao da je teren nakon incidenta za pet do sedam minuta bio očišćen i spreman za nastavak susreta“, kazao je Šipovac
E sad ko ovdje laze, admin oprosti sto sam ovo kopirao ali morao sam da bih uporedio.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- SarajlijaTM
A sjecas li se ti kako su se nasi navijaci ponasali tad.pusti policiju da radi i cao.niko nije dobio bezeveze,ko trazi taj i dobijeellaxaz je napisao/la:Sjećaš li se kako su se navijači Zrinjskog ponašali kod nas.damirfile je napisao/la:Ovo o zabrani gostovanja je stvarno bezobrazno,ni na jednom stadionu do sada nije bilo nereda od strane gostujucih navijaca (Izuzev trebinja al opet nije neka posebna frka bila) opet smo osteceni.To je moje misljenje,u narednim gostovanjima bi imali vise navijaca nego sto bi imao domacin Gabela,Lukavica... **** ovu ligu
A za sve koji dodju da bodre svoj tim na normalan nacin,Grbavica je najkorektniji i najsigurniji stadion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.