tribine su sjajneulaznica je napisao/la:Friska slika stadiona![]()
**** od ovce jeloviceavenija je napisao/la:za goste ?
Nece jer je betonirano juce, nema nikakvog blataCasual mods je napisao/la:**** od ovce jeloviceavenija je napisao/la:za goste ?![]()
Bit ce smjesteni iza gola, montrazna nije zavrsen ,tako da ce biti u blatu do koljena
area052 je napisao/la:Da li ćeš ti Nedžade bit sa navijačima Prijedora na tribini?
area052 je napisao/la:Nisam Borčev navijač.NedzadPD je napisao/la:area052 je napisao/la:Da li ćeš ti Nedžade bit sa navijačima Prijedora na tribini?
Trazicu tebe kad dodje borac jer si verovatno Borcev navijac!
Hoćeš li biti sa 'Alkohoholsima' na tribini?
area052 je napisao/la:Ne... vidim smjestit će Robijaše na beton... komad betona iza gola ograđen žicom.... a to u meni budi isuviše ružna sjećanja... Prijedor ima tu tradiciju.... ježim se od betona, žice, limenih hala... a Robijašima neće smetat, navikli su... samo u drugom konetekstu od mog...NedzadPD je napisao/la: A ti sa Celikovim navijacima kao sto si obecao?
area052 je napisao/la:Ne... vidim smjestit će Robijaše na beton... komad betona iza gola ograđen žicom.... a to u meni budi isuviše ružna sjećanja... Prijedor ima tu tradiciju.... ježim se od betona, žice, limenih hala... a Robijašima neće smetat, navikli su... samo u drugom konetekstu od mog...NedzadPD je napisao/la: A ti sa Celikovim navijacima kao sto si obecao?
Rz88 je napisao/la:area052 je napisao/la:Ne... vidim smjestit će Robijaše na beton... komad betona iza gola ograđen žicom.... a to u meni budi isuviše ružna sjećanja... Prijedor ima tu tradiciju.... ježim se od betona, žice, limenih hala... a Robijašima neće smetat, navikli su... samo u drugom konetekstu od mog...NedzadPD je napisao/la: A ti sa Celikovim navijacima kao sto si obecao?
Blago se tebi sa takvom pameti.
NADAM SE DA ĆE GA ADMIN BANOVATI SA OVOGA FORUMA
Neznam samo sto takve stvari uopste moras spominjati? Kakve to veze ima s Rudarom?area052 je napisao/la:Upravo tako... različit kontekst... u meni beton i žica izazivaju gađenje, a neki od robijaša vidim imaju potpis 'dole beton tamo žica', u zatvorskom smislu naravno, zato sam to rekao... zašto sve što ja napišem uzimate na zub? Što ste takvi?cole-ch je napisao/la: Lik je prokomentarisao sliku i nadovezao se na ne tako slavnu blisku proslost grada Prijedora. Komentar je bas sportski. A ono u vezi Robije zvuci bas simpa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.