Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BH Patriot
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la BH Patriot » 27 sep 2011, 14:15

ramiral je napisao/la:Papeta volim i cijenim ali TREBAO je pozvati Jahića i Mahmutovića... da imamo opcija i manevarskog prostora...
Jahića jako poštujem i volio bih da se nalazi na ovome spisku, ali šta je tu je. Što se tiče Mahmutovića, za njega ima još vremena Safet ga prati i mišljenja sam da će u narednim kvalifikacijama polahko dobivati prilike. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

nihco

Post Postao/la nihco » 27 sep 2011, 14:17

je li neko ima spisak igraca kojima prijeti drugi zuti karton?
Sent from my Commodore 64

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2011, 14:20

nihco je napisao/la:je li neko ima spisak igraca kojima prijeti drugi zuti karton?
Papac, Pandza, Salihovic, Zahirovic, Mravac, Ibricic, Stilic, Ibisevic, Rahimic i Lulic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nihco

Post Postao/la nihco » 27 sep 2011, 14:25

Cartman je napisao/la:
nihco je napisao/la:je li neko ima spisak igraca kojima prijeti drugi zuti karton?
Papac, Pandza, Salihovic, Zahirovic, Mravac, Ibricic, Stilic, Ibisevic, Rahimic i Lulic
pola prvog tima,ne racunajuci golmana.......nevjerovatno, uz tri golmana,jednog povrijedjenog igraca koji ne igra 2 mjeseca i jednog koji nema kluba? je li ovo iko u stanju objasniti?

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 sep 2011, 14:29

E jojjjjjjjjj bez Salihovića..... :S

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 sep 2011, 14:31

Ne valja nikako! :evil:
Čelik Zenica 1945

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 27 sep 2011, 14:34

Polahko ljudi zašto odmah negativni komentari ?

- U Parizu će biti druga priča, spremniji smo nego ikada i željni smo napokon jednog velikog prvenstva. Prošli ciklus kvalifikacija nismo imali sreće, ali nadam se da ćemo u kvalifikacijama za Euro biti sretnije ruke. Samo hrabro !
Livin' La Vida Loca ;)

nihco

Post Postao/la nihco » 27 sep 2011, 14:39

BH Patriot je napisao/la:Polahko ljudi zašto odmah negativni komentari ?

- U Parizu će biti druga priča, spremniji smo nego ikada i željni smo napokon jednog velikog prvenstva. Prošli ciklus kvalifikacija
nismo imali sreće,
ali nadam se da ćemo u kvalifikacijama za Euro biti sretnije ruke. Samo hrabro !
e pa ,uz duzno postovanje prema tvome patriotizmu i optimizmu, koji je doduse neutemeljen, ne moze se reci da nismo imali srece. srtece smo imali vise nego pameti i to je jedino cemu se mozemo nadati.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 sep 2011, 14:42

Cetri utakmice smo igrali bez Sejada, mislim da ga i ovaj put Lulic moze zamjeniti. Nema potrebe da se odmah dize frka. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 sep 2011, 14:43

BH Patriot je napisao/la:Polahko ljudi zašto odmah negativni komentari ?

- U Parizu će biti druga priča, spremniji smo nego ikada i željni smo napokon jednog velikog prvenstva. Prošli ciklus kvalifikacija nismo imali sreće, ali nadam se da ćemo u kvalifikacijama za Euro biti sretnije ruke. Samo hrabro !
ma nemamo šta izgubit protiv Francuza,uć u utakmicu bez ikakvog imperativa, opušteno, ako budemo igrali na pobjedu nema nas nigdje,al ono najopasniji smo kad igramo lopte a ne na rezultat, e sad da li ce Pape moći i znati usadit to u glave igraca vidjecemo,,,al u pravu je u potpunosti kad kaže da se Francuska ne smije spominjati prije Luxa :!: ebo više euforiju i napuhivanje atmosfere,nikad nam nije ništa donijela

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 sep 2011, 14:43

Arnelinho je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Zasta mu je sluziula utakmica protiv Grcke???
Zar vec tada nije trebao isprobati ove potencialne???
Zar mu Lux nebi bio dovoljan da vidi moguli neki novi igraci odgovoriti na ovih krticnih par pozicija???
Nemoj ga braniti noktaricom kad je on na sebe navukao tesku artiljeriju seljackim potezima!!!
Ne branim ja njega, al' zar misliš da je protiv Grče moglo biti "provjerenih" 3-4 igrača? I zar si toliko uvjeren da ćemo pobjediti Lux ? Ja mislim da hoćemo , al' rezultatom 1-0 ili 2-0, ne više.

Uostalom, vidjeli smo prošle kvalifikacije šta je bilo sa Medunjaninom.
Sve je ok,ali kako neko nece da shvati da Barcelona nebi bila Barcelona kad nebi igrali Iniesta i Chavi jer to su kreatori igre i kad bi trener pokusao njih zamjeniti drugim igracima ta ekipa sigurnom nebi narednih par sezona bila ni blizu ovg dream-team-a...
Ali kad se recimo zamjeni neko ko sluzi za utrcavanje i dupli pas to se sigurno nebi osjetilo jer smo dosad 100 puta vidjeli takve rokade u Barci a igrali su fenomenalno...

E ovo ti napisah zbog tog u vezi Medunjanina od kojeg se ocekivalo da u prvoj tekmi bude kreator tima kojeg u zivotu nije ni na tv-u vidio i naravno da je bio katastrofalan samo zbog tog sto je trebao voditi ekipu o kojoj nezna ama bas nista...
A odmah cu ti dati drugi primjer Zahirovic koji je odigrao fenomenalno a zasto?
Zato sto je trebalo samo da trci i bori se bez puno mozganja i poznavanja svoje ekipe ,njemu je vaznije bilo da zna nesto o Bjelorusima nego o nama jer je trebalo da on njihovu igru razgradzuje a ne nasu da gradi itd

I onda se nadzu neki tamo @harisi ili ko vec ne pa pljuju po igracima tipa Zahirovic a to su sigurno Ljevakovic, Mahmutovic ,Jahic igraci koji nam trebaju kao lijek bolesnom jer su fizicki superiorni,spremni igraju 3-4 sezone a da se nisu nasli na klupi a takvi nam i fale sad vise nego ikad sto zbog kartona sto zbog povreda ili forme...

Svaki normalan trener tezi onom sto se zove kostur ekipe a u tom kosturu ekipe najvazniji je onaj playmaker koji sve gradi i preko kojeg treba da se gradi sva nasa igra,dali to bio Miske,Pjanic Ili Medunjanin nek zavisi od njih tacnije od forme a kojeg god se stavi nece se pogrijesiti jer svi isto poznaju repku,a ove preostale pozicije nek popunjaju igraci koji igraju standardno u svojim ekipama i naravno na istim pozicijama kao i u repki i obratno...

E kad Safet bude postivao zakone fizike i logike tada se nece desavati da se igrac pogubi na utakmici a to se desava samo nama da svake utakmice igramo sa igracem ili dva manje zbog igranja na poziciji koja mu je totalno neprirodna...
Gadno je jer pajdo skontao da mu Stilic igra lijevo krilo a covjek brz kao kornjaca i u zivotu to nije igrao jer je on rodzeni play i to igra u svojoj ekipi i onda naravno slijedi komentar "Stilic je bezzze nije on za repke" itd.
A ko cemo realno on jos nece moci za 7-8 godina biti taj play tu smo popunjeni kao šip...
Stavi igraca na njegovu poziciju pa ces vidjeti da se nema on sta aman uklapati u ekipu jer on i nije dio onog kostura o kom sam pisao tu je da popuni poziciju i da se bori kao lav,a boriti se moze samo onaj ko ima fizicke predispozicije za to ,nikako Stilic,Ibricic i takvi igraci...

Evo sta bi ja izveo protiv Luxa:

----------------------Begovic------------------------

Mujdza-------Pandza--------Spahic--------Papac

----------------------Ljevakovic---------------------

Mahmutovic------------------------------------Lulic

-------------------------Pjanic------------------------

-----------Ibisevic/Zec----------Dzeko--------------

A za Fra:

-------------------------Begovic-----------------------

----------------Zahirovic----Ljevakovic-------------

Mahmutovic------------Pjanic----------------Lulic

-----------------------Dzeko-------------------------

Pa da vidimo te kontre a to nam i jesu jedine sanse protiv pjetlica...
Ali nama ce Miske morati trcati kontre ili Stilic,Ibricic..... :x :x Gluho bilo pajdo.... :x :x :x
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 sep 2011, 14:46

Za_raju je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Zasta mu je sluziula utakmica protiv Grcke???
Zar vec tada nije trebao isprobati ove potencialne???
Zar mu Lux nebi bio dovoljan da vidi moguli neki novi igraci odgovoriti na ovih krticnih par pozicija???
Nemoj ga braniti noktaricom kad je on na sebe navukao tesku artiljeriju seljackim potezima!!!
Ne branim ja njega, al' zar misliš da je protiv Grče moglo biti "provjerenih" 3-4 igrača? I zar si toliko uvjeren da ćemo pobjediti Lux ? Ja mislim da hoćemo , al' rezultatom 1-0 ili 2-0, ne više.

Uostalom, vidjeli smo prošle kvalifikacije šta je bilo sa Medunjaninom.
Sve je ok,ali kako neko nece da shvati da Barcelona nebi bila Barcelona kad nebi igrali Iniesta i Chavi jer to su kreatori igre i kad bi trener pokusao njih zamjeniti drugim igracima ta ekipa sigurnom nebi narednih par sezona bila ni blizu ovg dream-team-a...
Ali kad se recimo zamjeni neko ko sluzi za utrcavanje i dupli pas to se sigurno nebi osjetilo jer smo dosad 100 puta vidjeli takve rokade u Barci a igrali su fenomenalno...

E ovo ti napisah zbog tog u vezi Medunjanina od kojeg se ocekivalo da u prvoj tekmi bude kreator tima kojeg u zivotu nije ni na tv-u vidio i naravno da je bio katastrofalan samo zbog tog sto je trebao voditi ekipu o kojoj nezna ama bas nista...
A odmah cu ti dati drugi primjer Zahirovic koji je odigrao fenomenalno a zasto?
Zato sto je trebalo samo da trci i bori se bez puno mozganja i poznavanja svoje ekipe ,njemu je vaznije bilo da zna nesto o Bjelorusima nego o nama jer je trebalo da on njihovu igru razgradzuje a ne nasu da gradi itd

I onda se nadzu neki tamo @harisi ili ko vec ne pa pljuju po igracima tipa Zahirovic a to su sigurno Ljevakovic, Mahmutovic ,Jahic igraci koji nam trebaju kao lijek bolesnom jer su fizicki superiorni,spremni igraju 3-4 sezone a da se nisu nasli na klupi a takvi nam i fale sad vise nego ikad sto zbog kartona sto zbog povreda ili forme...

Svaki normalan trener tezi onom sto se zove kostur ekipe a u tom kosturu ekipe najvazniji je onaj playmaker koji sve gradi i preko kojeg treba da se gradi sva nasa igra,dali to bio Miske,Pjanic Ili Medunjanin nek zavisi od njih tacnije od forme a kojeg god se stavi nece se pogrijesiti jer svi isto poznaju repku,a ove preostale pozicije nek popunjaju igraci koji igraju standardno u svojim ekipama i naravno na istim pozicijama kao i u repki i obratno...

E kad Safet bude postivao zakone fizike i logike tada se nece desavati da se igrac pogubi na utakmici a to se desava samo nama da svake utakmice igramo sa igracem ili dva manje zbog igranja na poziciji koja mu je totalno neprirodna...
Gadno je jer pajdo skontao da mu Stilic igra lijevo krilo a covjek brz kao kornjaca i u zivotu to nije igrao jer je on rodzeni play i to igra u svojoj ekipi i onda naravno slijedi komentar "Stilic je bezzze nije on za repke" itd.
A ko cemo realno on jos nece moci za 7-8 godina biti taj play tu smo popunjeni kao šip...
Stavi igraca na njegovu poziciju pa ces vidjeti da se nema on sta aman uklapati u ekipu jer on i nije dio onog kostura o kom sam pisao tu je da popuni poziciju i da se bori kao lav,a boriti se moze samo onaj ko ima fizicke predispozicije za to ,nikako Stilic,Ibricic i takvi igraci...

Evo sta bi ja izveo protiv Luxa:

----------------------Begovic------------------------

----------------------Ljevakovic---------------------
Mahmutovic------------------------------------Lulic

-------------------------Pjanic------------------------

-----------Ibisevic/Zec----------Dzeko--------------

A za Fra:

-------------------------Begovic-----------------------

----------------Zahirovic----Ljevakovic-------------
Mahmutovic------------Pjanic----------------Lulic

-----------------------Dzeko-------------------------

Pa da vidimo te kontre a to nam i jesu jedine sanse protiv pjetlica...
Ali nama ce Miske morati trcati kontre ili Stilic,Ibricic..... :x :x Gluho bilo pajdo.... :x :x :x
e svašta :mrgreen: :o

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2011, 14:52

@Za raju...
glupo bi bilo Mahmutovića staviti protiv Francuza odmah u vatru... radije Maletića ispočetka koji je već dobro igrao za reprezentaciju i odlično poznaje saigrače..
Takođe i Ljevakovića gurati preko Rahimage je po meni ravno samoubistvu

Njih dvojica da ali protiv Luksa da neko ne rizikuje žuti karton
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 sep 2011, 14:52

hroni je napisao/la:e svašta :mrgreen: :o
Daj bolje od ove dvojice u ovom trenu na svojim prirodnim pozicijama?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

nihco

Post Postao/la nihco » 27 sep 2011, 14:55

nema ovo veze s vezom od pocetka,pape to ptvrdjuje iz utakmice u utakmicu, nego, mozda udje neka frljoka, k'o protiv bjelorusije i prodjemo. nemamo mi pravo ocekivati neku racionalnu igru i promisljanje.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 sep 2011, 14:57

Čim sam vidio Mahmutovića i Ljevakovića, znao sam ko je autor posta. :mrgreen: Spisak je izaš'o i ne znam ko bi se usudio pozvati njih dvojicu i gurnuti ih u vatru kontra Francuza?! Pa ljudi nisu osjetili atmosferu u timu, nisu ni na okupljanjima bili, minute nisu odigrali sa ovim momcima, a sada bi trebali dobiti šansu u utakmici koja nas može direktno odvesti u Poljsku/Ukrajinu. :mrgreen:

Ne znam, ja nisam ni očekiv'o neka druga imena na spisku. Bešić svakako ne bi ni minute dobio i logično mi je što će Jagodić biti u mogućnosti koristiti ga u mladoj reprezentaciji. On je još nejak i nedovoljno dobar (ruku na srce) da bi bio u 1. postavi A selekcije. Uostalom, slabo igra u HSV-u koji jedva spaja kraj s krajem, a već su se podmladili. Jbg.

Iskreno se nadam i da će Muslimović pronaći klub. Ovo nikako ne može izaći na dobro. Nit' ima klub, a sigurno nam ne može pomoći ako sam trenira. :mrgreen: Pa nije on Federer. :mrgreen: Dakle, u startu smo slabiji za jednog navalnog igrača, al' dobra vijest je povratak Ibiševića. To je nešto što će nam značiti u ove 2 kvalifikacione utakmice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 sep 2011, 14:57

Za_raju je napisao/la:
Rahimaga,hajd Mahmutović bi mogo protiv Luxa ,al brate ovaj drugi, gubili bi se ko abdest..................njih treba uvodit u reprezentaciju nema govora,al prvo malo prijateljske i tako to,al haj ti to Sušiću dogovori jbg..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 sep 2011, 15:02

@Za_raju

Dobro si ti to gore u onom postu napisao. Neam više živaca i vremena za ponavljanje nekih stvari. Podržavam Papeta od samog početka ali ova lista je katastrofa. NIkakve raznovrsnosti ni na klupi ni u pripravnosti. Izaći na megdan sa Francuzima bez brzih igrača je skoro isto kao izaći bez golmana .. ishod je izvjestan samo je pitanje koliki će rezultat biti. Imam osjećaj da mu je jedini cilj da odigra ziheraški u Parizu i da se ne osramoti kao trener ,jer druge logike i ovakvom odabiru ne vidim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nihco

Post Postao/la nihco » 27 sep 2011, 15:03

Monolog je napisao/la:Čim sam vidio Mahmutovića i Ljevakovića, znao sam ko je autor posta. :mrgreen: Spisak je izaš'o i ne znam ko bi se usudio pozvati njih dvojicu i gurnuti ih u vatru kontra Francuza?! Pa ljudi nisu osjetili atmosferu u timu, nisu ni na okupljanjima bili, minute nisu odigrali sa ovim momcima, a sada bi trebali dobiti šansu u utakmici koja nas može direktno odvesti u Poljsku/Ukrajinu. :mrgreen:

Ne znam, ja nisam ni očekiv'o neka druga imena na spisku. Bešić svakako ne bi ni minute dobio i logično mi je što će Jagodić biti u mogućnosti koristiti ga u mladoj reprezentaciji. On je još nejak i nedovoljno dobar (ruku na srce) da bi bio u 1. postavi A selekcije. Uostalom, slabo igra u HSV-u koji jedva spaja kraj s krajem, a već su se podmladili. Jbg.

Iskreno se nadam i da će Muslimović pronaći klub. Ovo nikako ne može izaći na dobro. Nit' ima klub, a sigurno nam ne može pomoći ako sam trenira. :mrgreen: Pa nije on Federer. :mrgreen: Dakle, u startu smo slabiji za jednog navalnog igrača, al' dobra vijest je povratak Ibiševića. To je nešto što će nam značiti u ove 2 kvalifikacione utakmice.
pa autor tog posta barem ima neku viziju igre, dok je nas selektor izgubljen u vremenu i prostoru. do kada braniti neodbranjivo!? ovim spiskom , pape je pokazao da mozda ima neku viziju ali u metafizickohj ravni, racionalnoj, niposto.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 sep 2011, 15:07

hroni je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Rahimaga,hajd Mahmutović bi mogo protiv Luxa ,al brate ovaj drugi, gubili bi se ko abdest..................njih treba uvodit u reprezentaciju nema govora,al prvo malo prijateljske i tako to,al haj ti to Sušiću dogovori jbg..
Kako vama nista ne znaci da Rahima igra u jednom smjeru defanziva i vozdra,znaci igrac manje kad je lopta kod nas ili ti mozda nije jasno da ce nam trebati pobjeda u Parizu a sa igracem manje u navali tesko...
Pa da kazem i to da ima 36 godina i da neigra nikako u svom klubu ,znacili ti to ista???

Jesili svjestan da na nam je upravo novi igrac u repki donio baraz a to je Zahirovic ne Miske tako da i to novi je i nece se snac okaci macku o rep , vec sam pisao u ovom prevelkom postu koji igraci se ne uklapaju u novoj ekipi...Ako nista mozda ce ti biti jasno zasto Dijego poslije Werdera nije mogao nista napraviti,Play u ekipi mora biti starosjedilac a ostale pozicije nisu upitne kad se postavi novi igrac na svoju prirodnu poziciju... ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 27 sep 2011, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.