Prejtera ga ti...plava grbavica je napisao/la:ma kakvi na mjestu sve je tačno što im je napisano zato su i tolko zapjenili. u prevodu: ako se utakmica u banjaluci registruje 3 0 za Želju mi čemo na svaki najmanji povik sa tribina takođe napustiti teren. znam da je to teško shvatiti normalnim ljudima ali upravo je to poenta njihovog saopštenja nebi ovoliko bilo reakcija da i sami nisu svjesni da je to takoBlueone je napisao/la:Po meni je saopštenje za javnost komšija na mjestu, valjda sad trebaju sarajevski klubovi ohladiti i biti koliko toliko na istoj crti dok se smire strasti, i i ne utihnu odjeci nacionalizma i zla, valjda niko neće koristiti novonastalu situaciju i kupiti lične poene.
Poenta je sto nam ponistavaju tri gola u 2 utakmice, od ta 3 dva su 100% nepravedno ponistena a treci jako sumnjiv...
Pa bolje kad te masaktiraju zutim(to je bila praksa prije) nego kad ti ponistavaju golove.Sad bar imamo solidnu klupu pa bi se i nosili sa tim zutim i suspenzijama, ali kad ti ponisti go mozes samo ku*cem mahat.
Dakle, ovo saopcenje iz kluba nema nikakve veze sa rezultatom u BL i time sto su Zelji dodjeljena tri boda.I mi se slazemo da su vam trebali dodjeliti te bodove i sve je posteno sto se toga tice.
Nemoj gluposti pricati