Ti na temi Sarajeva si pun nekih principa i napada na komšiski klub,a ovdje opravdavas utrcavanje navijaca i udaranje golmana makar ga pomilovao...avlami97 je napisao/la:Tačno, kazni se golman za simuliranje (Milan-Celtic - Dida kažnjen - čovjek ga dotakao a on simulirao povredu)veteran 1987 je napisao/la:u drugim ligama se kaznjava i udaranje golmanaBuu je napisao/la:Pazite ovo im nije prvo sranje, sjetimo se prosle polusezone i njihovo orgijanje na tribini(utakmica protiv leotara) bio je prekid od nekoliko minuta, pa su samo prenijeli na ovu sezonu ista sranja. U drugim ligama oni nebi stadionu prismirdili citavu sezonu, klub bi olaksali za par 50000 markica, a i bodovno bi ih okinuli.
Dujković - čovjek ga dotakao - Dujković potrčao za momkom i onda foliro povredu. Dujković - nije kažnjen.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Normalno, nas su i kaznili. Ali u odnosu na vase incidente je ono nista, Velez je kaznjen sa 5000 KM samo radi pirotehnike. Da kamere nisu bile sumnjam da bi ste ikako bili kaznjeni.[/quote]veteran 1987 je napisao/la:u drugim ligama se kaznjava i udaranje golmanaBuu je napisao/la:Pazite ovo im nije prvo sranje, sjetimo se prosle polusezone i njihovo orgijanje na tribini(utakmica protiv leotara) bio je prekid od nekoliko minuta, pa su samo prenijeli na ovu sezonu ista sranja. U drugim ligama oni nebi stadionu prismirdili citavu sezonu, klub bi olaksali za par 50000 markica, a i bodovno bi ih okinuli.
tacno ali i vi ste palili nesto u bl cak je bio i viseminutni prekid pa nevidim da ste kaznjeni jbg lako je veleza
Nismo u BL kaznjeni vi ste preuzeli to, ali jesmo zato u Travniku. I opet cu ti reci, vas incident je puno gori(samo onaj na Kosevu je gori bio) od naseg i opet ste smijesnu kaznu popusili.
Edit: Evo vidim kaznjeni smo i mi radi paljenja u BL
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 27 sep 2011, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
-
veteran 1987
- Kontakt:
u drugim ligama se kaznjava i udaranje golmana
[/quote]
Tačno, kazni se golman za simuliranje (Milan-Celtic - Dida kažnjen - čovjek ga dotakao a on simulirao povredu)
Dujković - čovjek ga dotakao - Dujković potrčao za momkom i onda foliro povredu. Dujković - nije kažnjen.[/quote]
Ti na temi Sarajeva si pun nekih principa i napada na komšiski klub,a ovdje opravdavas utrcavanje navijaca i udaranje golmana makar ga pomilovao...
[/quote]
taj golman je udaren na tribinama kad je isao da dohvati loptu od strane navijaca kom je slucajno stao na nogu , da neko nepomisli da je to bilo na terenu
Tačno, kazni se golman za simuliranje (Milan-Celtic - Dida kažnjen - čovjek ga dotakao a on simulirao povredu)
Dujković - čovjek ga dotakao - Dujković potrčao za momkom i onda foliro povredu. Dujković - nije kažnjen.[/quote]
Ti na temi Sarajeva si pun nekih principa i napada na komšiski klub,a ovdje opravdavas utrcavanje navijaca i udaranje golmana makar ga pomilovao...
taj golman je udaren na tribinama kad je isao da dohvati loptu od strane navijaca kom je slucajno stao na nogu , da neko nepomisli da je to bilo na terenu
"JOŠ OD 1926"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kažnjeni smo sa 2000 KM zbog bakljade u Banja Luci!
Vala smo i bili zadimili što jest jest
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne bih da popujem, ali možda je moglo i bez toga... mislim, nemam ja ništa protiv baklji, ali treba misliti na kazne, klubu svaka hiljada znači puno...Bianconeri1988 je napisao/la:Kažnjeni smo sa 2000 KM zbog bakljade u Banja Luci!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma neka smo zadimili, meni je drago, uostalom te kazne indirektno plate sami navijači kad kupe ulaznicu za tekmu...
Sutra protiv Olimpica će se to njima sve vratiti, jer ne važe godišnje, a nas sa godišnjima ima sigurno 600...znači od nas će sutra imati 3 milje
Sutra protiv Olimpica će se to njima sve vratiti, jer ne važe godišnje, a nas sa godišnjima ima sigurno 600...znači od nas će sutra imati 3 milje
Ž '21!
Sto su se "komsije" okomile na Osima i njegovu familiju. Opet iste psovke i uvrede.
Nisam htio tamo ali ovdje cu da kazem:
ONI SU NAM NAJVECI DUSMANI (SPORTSKI GLEDANO)
PRESRETAN SAM STO IH JE SIROKI POBIJEDIO!
I NIKAD VISE U ZIVOTU NECU NI POMISLITI DA IM POZELIM SRECU, NEBITNO PROTIV KOGA IGRAJU!
I NIKAD VISE U ZIVOTU NECU NI POMISLITI DA IM POZELIM SRECU, NEBITNO PROTIV KOGA IGRAJU!
Boli nas ba **** za njih, kompleksi su gori od leukemijeSamoZeljo je napisao/la:Sto su se "komsije" okomile na Osima i njegovu familiju. Opet iste psovke i uvrede.
Upravo sam to htio da napisem. Usao im na pdf da vidim sto su kazne dobili igraci i vidim "otac slagiran... itd" a ostali se prave ludi.
Svaka cast svima koji se "komsija/lize" sa njima yebali ih oni u shupak...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
SeparatistoSeyo_TM je napisao/la:Upravo sam to htio da napisem. Usao im na pdf da vidim sto su kazne dobili igraci i vidim "otac slagiran... itd" a ostali se prave ludi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne znam ko mi se vise gadi...fujpile87 je napisao/la:SeparatistoSeyo_TM je napisao/la:Upravo sam to htio da napisem. Usao im na pdf da vidim sto su kazne dobili igraci i vidim "otac slagiran... itd" a ostali se prave ludi.
Svaka cast svima koji se "komsija/lize" sa njima yebali ih oni u shupak...Ako te procitaju ovi iz bl otvorice im se oci i znace sto su vrata bila otvorena i kamenje po stoadionu koriste ko dekor, a tek UPS
ako te ugleda obrazlozice ti sve i na kraju ces shvatiti da si u krivu
Eh moras nauciti da volis da budes cojek sirokih shvatanja ko UPSSeyo_TM je napisao/la:ne znam ko mi se vise gadi...fujpile87 je napisao/la:SeparatistoSeyo_TM je napisao/la:Upravo sam to htio da napisem. Usao im na pdf da vidim sto su kazne dobili igraci i vidim "otac slagiran... itd" a ostali se prave ludi.
Svaka cast svima koji se "komsija/lize" sa njima yebali ih oni u shupak...Ako te procitaju ovi iz bl otvorice im se oci i znace sto su vrata bila otvorena i kamenje po stoadionu koriste ko dekor, a tek UPS
ako te ugleda obrazlozice ti sve i na kraju ces shvatiti da si u krivu
Što se tiče klubova, oni treba da imaju dobre odnose, pogotov Željo i Sarajevo, interesi su nam isti i saradnja u tom pogledu može donijeti samo dobro. A što se tiče navijača, sasvim je dovoljno da se ne ubijaju, za pretjeranim lizanjem nema nikakve potrebe, svako ima svoje i zdravo...
UPS

UPS
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
samo cekam kada ce i neko bozanstvo optuziti da je protiv njih...
Kakvi smo sutra sa sastavom?
trebalo bi da pocenmo u istom sastavu kao protiv borca...Seyo_TM je napisao/la:samo cekam kada ce i neko bozanstvo optuziti da je protiv njih...
Na pitanja novinara da li će se nakon odrađene suspenzije na gol vratiti Elvis Karić, te da li bi bio zadovoljan s minimalnom pobjedom bez primljenog gola, Osim je odgovorio:Seyo_TM je napisao/la:samo cekam kada ce i neko bozanstvo optuziti da je protiv njih...
"Ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja, mislim da sam dovoljno rekao. Što se tiče rezultata, mislim da bi minimalna pobjeda bez primljenog gola bila dobra. Možda će neko ovo pogrešno protumačiti, no igraju se dvije utakmice, Olimpic je kvalitetna momčad, pa zbog toga bi bio zadovoljan sa 1:0".
Valjda ovo nešto govori... iskren da budem radije bih Gušu nego Karića iako to nije baš logično... nekako više vjerujem Guši
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hoce li moci Vasilic?pile87 je napisao/la:trebalo bi da pocenmo u istom sastavu kao protiv borca...Seyo_TM je napisao/la:samo cekam kada ce i neko bozanstvo optuziti da je protiv njih...
Zadovoljan s kaznom kada gledam sa strane da tri tekme neigraju pred navijacima i to protiv Slobode, Veleza i Sarajeva, prosipanje bodova s nekim od ova druga dva je moguce, plus neka ih je po 5 milja u prosjeku po tekmi, po 5 marka, to je 75 000 maraka nece zaraditi sto inace zarade, ali je malo ovo 10 000 milja, ako mi za baklje dobijemo 2 milje, znaci kazna za utrcavanje u stadion i unosenje kamenica i prekidanje susreta je 8 milja
Mislim i da kitice koji su nam konkurenti sa ovom kaznom lagano ce ispadnu i utrke, pogotovo nakon dva vezana poraza, plus je zadnji od sirokog na svom terenu, jos da se sa listicom obracunama, naravno sportski i titula nasa
Ali pomaka ima, sve u svemu ok je! i naravno nasa tri boda, ovo nam je dodatni motiv i elan da do kraja polusezone sviju pobjedimo i prodjemo u kupu naravno.
Sutra svi na tekmu, termin odlican, taman kuci prije lige prvaka!
Mislim i da kitice koji su nam konkurenti sa ovom kaznom lagano ce ispadnu i utrke, pogotovo nakon dva vezana poraza, plus je zadnji od sirokog na svom terenu, jos da se sa listicom obracunama, naravno sportski i titula nasa
Ali pomaka ima, sve u svemu ok je! i naravno nasa tri boda, ovo nam je dodatni motiv i elan da do kraja polusezone sviju pobjedimo i prodjemo u kupu naravno.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Kazna važi i za Kup, tako da će sigurno igrati protiv Sarajeva pred "navijačima", a ako im smanje kaznu onda i Velež dolazi u obzir...Argentina je napisao/la:Zadovoljan s kaznom kada gledam sa strane da tri tekme neigraju pred navijacima i to protiv Slobode, Veleza i Sarajeva, prosipanje bodova s nekim od ova druga dva je moguce, plus neka ih je po 5 milja u prosjeku po tekmi, po 5 marka, to je 75 000 maraka nece zaraditi sto inace zarade, ali je malo ovo 10 000 milja, ako mi za baklje dobijemo 2 milje, znaci kazna za utrcavanje u stadion i unosenje kamenica i prekidanje susreta je 8 milja![]()
Mislim i da kitice koji su nam konkurenti sa ovom kaznom lagano ce ispadnu i utrke, pogotovo nakon dva vezana poraza, plus je zadnji od sirokog na svom terenu, jos da se sa listicom obracunama, naravno sportski i titula nasa![]()
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hoce, kako sam cuo nije mu nista!Seyo_TM je napisao/la:Hoce li moci Vasilic?pile87 je napisao/la:trebalo bi da pocenmo u istom sastavu kao protiv borca...Seyo_TM je napisao/la:samo cekam kada ce i neko bozanstvo optuziti da je protiv njih...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.