Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Veceras ima prenos Bundes lige u **** caffeu u Sarajevu. To je sport kafe u Holidej Innu. Imaju ogirinalne Premiera / Sky kartice i sve se moze gdedati u HD-u

Zna li ko gdje se moze gledat Wolfsburg - Stuttgart ?
Mislim da će biti prenos na ARD-u, Njemačkom kanalu.
- rob do bagro
- Kontakt:
da tako je i jos nesto da kazem ko zivi u zenici i ima kablovsku ne mora se brinut za bundesligu jer ce prenositRz88 je napisao/la:Mislim da će biti prenos na ARD-u, Njemačkom kanalu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Koja je to kablovaska brate?...
Evo ovako to pise na oficijalnom sajtu eurosport srbije>>>
Eurosport 2, televizijski kanal sa najbržim rastom u Evropi ponovo jača svoju poziciju u Srbiji pokretanjem nove regionalne verzije kanala sa dodatkom Bundeslige u svojoj programskoj ponudi.
Nova regionalna verzija Eurosporta 2 ima ekskluzivna prava za prenose Bundeslige i Bundeslige 2 u Srbiji. Nemačka liga je jedna od najboljih i najspektakularnijih liga u Evropi sa najvišim prosekom postignutih golova po utakmici (2.92) i najboljom posetom na stadionima (41,914 gledalaca po utakmici). Osim prestižnih klubova, sjajne igre i vrhunskog kvaliteta TV produkcije, Bundesliga je takođe poznata i po nekoliko sjajnih srpskih fudbalera kao što su Gojko Kačar, Marko Pantelić, Neven Subotić, Duško Tošić, Danijel Ljuboja koji su samo nekolicina među veoma poznatim internacionalnim igračima kao što su Franck Ribéry (Francuska), Luca Toni (Italija), Miroslav Klose (Nemačka) ili Lucio (Brazil).
Privremena programska šema Bundeslige - uključuje 6 ekskluzivnih LIVE mečeva svake sedmice – na novom regionalnom Eurosportu 2:
&bullPetak: 20.00-20.30 pregled 20.30-22.30 LIVE utakmica
&bullSubota: 15.30-17.30 LIVE utakmica, 17.30-18.30 repriza, 18.30-20.30 LIVE utakmica
&bullNedelja: 15.30-17.30 LIVE utakmica ,17.30-19.30 LIVE utakmica,19.30-20.30 najbolje iz programa
&bullPonedeljak: 20.15-22.15 Bundesliga 2 LIVE utakmica
&bullSnimci ponedeljkom popodne, subotom i nedeljom u 24:00
Ekskluzivno emitovanje Bundeslige je veliki plus Eurosportu 2, uz postojeće raznovrsne i poznate timske sportove, uključujući vrhunska takmičenja u najpopularnijim disciplinama kao što su košarka, rukomet, vaterpolo, hokej na ledu i travi, odbojka, ragbi, ili fudbal na pesku, da nabrojimo samo neke...
Ova nova programska ponuda pojačava važnost Eurosporta 2 na srpskom pay TV tržištu.
Kako bi zadovoljili srpsku publiku, srpski komentari na novoj verziji Eurosporta 2 kao i na Eurosportu dostići će 100% programa od 1.avgusta.
Gledaoci Eurosporta 2 i fanovi Bundeslige treba da kontaktiraju svoje kablovske, satelitske i IPTV operatere kako bi osigurali prvoklasnu ponudu pre početka nove Bundesliga sezone koja počinje 7. avgusta.
Eurosport 2, televizijski kanal sa najbržim rastom u Evropi ponovo jača svoju poziciju u Srbiji pokretanjem nove regionalne verzije kanala sa dodatkom Bundeslige u svojoj programskoj ponudi.
Nova regionalna verzija Eurosporta 2 ima ekskluzivna prava za prenose Bundeslige i Bundeslige 2 u Srbiji. Nemačka liga je jedna od najboljih i najspektakularnijih liga u Evropi sa najvišim prosekom postignutih golova po utakmici (2.92) i najboljom posetom na stadionima (41,914 gledalaca po utakmici). Osim prestižnih klubova, sjajne igre i vrhunskog kvaliteta TV produkcije, Bundesliga je takođe poznata i po nekoliko sjajnih srpskih fudbalera kao što su Gojko Kačar, Marko Pantelić, Neven Subotić, Duško Tošić, Danijel Ljuboja koji su samo nekolicina među veoma poznatim internacionalnim igračima kao što su Franck Ribéry (Francuska), Luca Toni (Italija), Miroslav Klose (Nemačka) ili Lucio (Brazil).
Privremena programska šema Bundeslige - uključuje 6 ekskluzivnih LIVE mečeva svake sedmice – na novom regionalnom Eurosportu 2:
&bullPetak: 20.00-20.30 pregled 20.30-22.30 LIVE utakmica
&bullSubota: 15.30-17.30 LIVE utakmica, 17.30-18.30 repriza, 18.30-20.30 LIVE utakmica
&bullNedelja: 15.30-17.30 LIVE utakmica ,17.30-19.30 LIVE utakmica,19.30-20.30 najbolje iz programa
&bullPonedeljak: 20.15-22.15 Bundesliga 2 LIVE utakmica
&bullSnimci ponedeljkom popodne, subotom i nedeljom u 24:00
Ekskluzivno emitovanje Bundeslige je veliki plus Eurosportu 2, uz postojeće raznovrsne i poznate timske sportove, uključujući vrhunska takmičenja u najpopularnijim disciplinama kao što su košarka, rukomet, vaterpolo, hokej na ledu i travi, odbojka, ragbi, ili fudbal na pesku, da nabrojimo samo neke...
Ova nova programska ponuda pojačava važnost Eurosporta 2 na srpskom pay TV tržištu.
Kako bi zadovoljili srpsku publiku, srpski komentari na novoj verziji Eurosporta 2 kao i na Eurosportu dostići će 100% programa od 1.avgusta.
Gledaoci Eurosporta 2 i fanovi Bundeslige treba da kontaktiraju svoje kablovske, satelitske i IPTV operatere kako bi osigurali prvoklasnu ponudu pre početka nove Bundesliga sezone koja počinje 7. avgusta.
- rob do bagro
- Kontakt:
pa jesil iz Ze ako jesi ne moras se brinut oko tekmiahmic je napisao/la:Koja je to kablovaska brate?...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma nisam iz Zenice drug ...rob do bagro je napisao/la:pa jesil iz Ze ako jesi ne moras se brinut oko tekmiahmic je napisao/la:Koja je to kablovaska brate?...
Ma biti će stream ko ih j.... s oproštenjem. Nisu u stanju prenositi Bundesligu nego Englesku 5 ligu, smiješno.
jbg buraz ja za dvije tekme preko stream-a potrosim cijeli limit, tako da mi se ne isplati...evo i ovdje da pitam...ako neko ima kablovsku ASK-Ilidza da mi kaze hocel veceras biti prijenos tekme na eurosport2...valjda ima ljudi sa Ilidze na ovom forumu 
-
nemam.nick
- Kontakt:
Na Eurosport2 ima direktan prenos. Upravo je svečano otvaranje nove sezone.
kako covjece...meni nema...pa J*** ti kablovsku koji sam je **** i uzimao...idem sad da im malo mater J*** tamo u ASK...nemam.nick je napisao/la:Na Eurosport2 ima direktan prenos. Upravo je svečano otvaranje nove sezone.
ev na ard1 ima prenos.. vidis d ai druge televizije mogu prenositi.. to je samo suplja nasih televizija d ane moze... jer nece pare da daju...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
jarane ja ti nemam ni jednu tu tv sto vi nabrajate ard1, das erste...nista ja to nemam...J*** ti ASK kablovsku...adnan_hz je napisao/la:ev na ard1 ima prenos.. vidis d ai druge televizije mogu prenositi.. to je samo suplja nasih televizija d ane moze... jer nece pare da daju...
- Bez_komentara
- Kontakt:
Eurosport nije otkupio prava za njemacku,zato ima na ard u .
A mi ostali hajmo se poubijat
A mi ostali hajmo se poubijat
-
nemam.nick
- Kontakt:
Nemam pojma. Eurosport2, sa srpskim komentatorom.nedzad je napisao/la:kako covjece...meni nema...pa **** ti kablovsku koji sam je **** i uzimao...idem sad da im malo mater **** tamo u ASK...nemam.nick je napisao/la:Na Eurosport2 ima direktan prenos. Upravo je svečano otvaranje nove sezone.
http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893
i meni je srpski komentator, al nekakav fudbal na pijesku prenose..**** li ih pijesak...nemam.nick je napisao/la:Nemam pojma. Eurosport2, sa srpskim komentatorom.nedzad je napisao/la:kako covjece...meni nema...pa **** ti kablovsku koji sam je **** i uzimao...idem sad da im malo mater **** tamo u ASK...nemam.nick je napisao/la:Na Eurosport2 ima direktan prenos. Upravo je svečano otvaranje nove sezone.
- Bez_komentara
- Kontakt:
Gdje ti zivis?Koja je to kablovska?nemam.nick je napisao/la:Nemam pojma. Eurosport2, sa srpskim komentatorom.nedzad je napisao/la:kako covjece...meni nema...pa **** ti kablovsku koji sam je **** i uzimao...idem sad da im malo mater **** tamo u ASK...nemam.nick je napisao/la:Na Eurosport2 ima direktan prenos. Upravo je svečano otvaranje nove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.