FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 18:14

SamoZeljo je napisao/la:
kicked21 je napisao/la:„"Ostavka je, ovako, najdirektnija stvar kad čovjek kaže: odlazim i gotovo je. Opet vam kažem, a to sam već ponovio, da ne vjerujem da mogu da idem, niti ću ići, ni u Firencu ni u Švedsku. Sve što mogu da napravim, ovako ljudski, i ako me neko bude pitao, tu nema problema nikakvih, to je moj privatni gest, a vi ga možete protumačiti kako hočete... To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"“ ŠVABO ŽIVIO TI NAMA STO GODINA A OVI DEBILI STO PISU NEKA MALO BOLJE PROCITAJU OVAJ POST MOZDA NESTO I SHVATE.
Ne muci se bezze. Nece dugo ostati ove uvrede i psovke. Ovaj put im ne treba primiti izvinjenje pa makar i navijaci dosli sa ljudima iz kluba na Grbavicu i pricali o kojekakvim komsijskim odnosima.
Ovo je njihovo pravo lice.
ti mali u strac i prestani lajat dace ti se..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 sep 2011, 18:14

samosarajvo je napisao/la:Haj za Suljica bi mogao i razumjeti (iako je bilo milion primjera kad se igraci drze za onu stvar prilikom slavlja ili necega drugog ali navikli smo da su arsini prema Sarajevu sasvim drugaciji nego prema ostalim)
ali mi nije jasno za Torlaka.Momak je otisao da brani naseg navijaca koji je bio fakat povrjedjen i jedan udarac u nezgodno mjesto bi ga mogao kostati zivota.I to na kraju je DROT udario Torlaka a ne Torlak njega.
SRAMOTA ZA SAVEZ i ZA KOMITET ZA NORMALIZACIJU.Sad jos i traze produzavanje mandata, pa naravno da mogu jos da kraju,stimaju tekme, ko ce biti prvak, ko nece itd...

LISANDER
Nije Torlak udario drota vec drot njega.
Njega je Torlak samo moze se reci zaustavio da udari naseg navijaca. Znaci nije ga,udario ili gurno vec samo poturio se izmedju i zagradio put izmedju drota i navijaca.
Gdje smo mi rekli da smo mi toliko bolji od nekoga.Ili ako vec tako pricas zasto vi niste toliko bolji pa da svima utrpavate po 5-6 komada..?? U nasoj ligi ne mozes biti toliko bolji da mozes izdrzati sudije i njihovu kradju.Mozes biti malo bolji ili bare bare sa ostalim ali sudija se lagano obracunava satim
Nije komitet kriv sto su vama sudije otele dvije tekme, a TOrlak i ako je stao u zastitu i ako je udaren nije ga bezveze drot udario, a vama da je uslo sta protiv sirokog ne bi ni reijeci progovorili protiv sudije zato ne znam koji **** ovoliko se bunite, ko da mozete sta promijeniti, il istupite iz lige ionako ste divovi

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 sep 2011, 18:16

mma_hz je napisao/la:
Imp je napisao/la:Očekivao sam kaznu za Torlaka. Suljić također pravedno kažnjen ako je istina da je to radio.
za Torlaka se ne slazem jer je on bio udaren od policajca ,a sto se tice Suljica ako je to radio posteno je i da bude kaznjen...samo niko nista ne govori o sudijama i o utakmici u trebinju i protiv sirokog koje su pune neregularnosti ...samo se kaznjavaju igraci i Sarajevo... :x :x
Nema se šta uopće upletat u policijska posla, shvaćam ja šta je on radio, i svaka mu čast radi toga, al jbg. sad mora snosit posljedice. Treba biti kažnjen definitivno, sad da je i utakmica manje nebi pogriješili.
Zadnja izmjena: Imp, dana/u 27 sep 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 27 sep 2011, 18:16

SamoZeljo je napisao/la:
kicked21 je napisao/la:„"Ostavka je, ovako, najdirektnija stvar kad čovjek kaže: odlazim i gotovo je. Opet vam kažem, a to sam već ponovio, da ne vjerujem da mogu da idem, niti ću ići, ni u Firencu ni u Švedsku. Sve što mogu da napravim, ovako ljudski, i ako me neko bude pitao, tu nema problema nikakvih, to je moj privatni gest, a vi ga možete protumačiti kako hočete... To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"“ ŠVABO ŽIVIO TI NAMA STO GODINA A OVI DEBILI STO PISU NEKA MALO BOLJE PROCITAJU OVAJ POST MOZDA NESTO I SHVATE.
Ne muci se bezze. Nece dugo ostati ove uvrede i psovke. Ovaj put im ne treba primiti izvinjenje pa makar i navijaci dosli sa ljudima iz kluba na Grbavicu i pricali o kojekakvim komsijskim odnosima.
Ovo je njihovo pravo lice.
šta drugo očekivati od seljačina za koje je samo pitanje dana kad če se rasformirati. nema više udbe, pušina i ...

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 27 sep 2011, 18:17

Hebem ja kompletan komitet i sve ovo sto rade od lige,da prostite,ne mogu tako dugo,Sarajevo je uvijek bilo iznad njih i njihovih ogranicenih mozgova,idemo mi sutra pravac AFH!!!"Ove strumfete" HAHAHAHAHAHAHA grohotom se nasmijah pa opet HAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 sep 2011, 18:19

Ne trebaju biti dvostruki arsini.Slazem se da se kazni svako seljacko i djilkosko ponasanje.Sve sto nema veze sa sportom treba kazniti.Trebaju se kazniti i Suljic i Torlak,ali isto tako Zrilicu suspenzija,jer je octio uticao na rezultat.Za Trebinje i ponistene golove,ne mogu nista reci,jer onaj snimak sto je bio ne govori nista ,da li su bile ofside pozicije,ali ono na Kosevu nije faula vidilo.KAd vidim da mi ovi SIroko Brijezani pricaju o nekom djonu,,a ne da se ne vidi da je djon,pritom da je zaista i bio djon,lopta se ne bi odbila onako,kao i polozaj Suljiceve noge i trcanja poslije toga ne bi bio onakav.Mislim da navijaci Sarajeva,opravdano se bune i traze neke reakcije,ali nemojte onda opravdavati ni neka ponasanja svojih igraca koja nemaju veze sa sportom.Nek Suljic brani navijace ,postujem ja to ,ali ako se fata za **** i slicno,onda neka su ga kaznili.Mora se znati red neki.Bez obzira na razlog.Nemojte biti Banja Lucani i opravdavati nesto sto nije uredu.Znam da vas boli nepravda i razlozi zbog kojeg se sve to desilo.Ali to nije razlog da se ulijece u teren.Nedaju supci da se udje,i sta ces sad praviti samo veci belaj.Ostalog sto se tice,treba se izboriti sa ovim otpadom sto je jos ostao u savezu:Znate dobro da komitet,jos uvijek nije ocistio sav sljam iz saveza i da im je Uefa I Fifa svezala ruke,za neke stvari.Treba zajedno raditi i pomoci pravim ljudima u savezu da se ovo iskorijeni i kazni sve sto nema veze sa sportom.Pa bio to Zrilic ili Suljic,ili bIlo ko drugi.Nemojte me shvatiti pogresno ,stvarno sam uz vas i razumijem vas ,i znam da mnoge stvari nisu ok ,ali eto nisam ni za to da igraci rade takve stvari.Onda je to sve ukupno jedan veliki cirkus.Jer ako se igrac zbog crvenog karotna kazni 2 ili 3 meca,onda neprimjereno ponasanje treba kazniti jos vise.Pricamo kako se te stvari nastoje iskorijeniti ,ali kod nas puno toga nije normalno,pa se ne mozemo ni realno vise postavljat.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 18:20

dr.van nostrand je napisao/la:Gdje su sada oni sto se kunu u "spasioca" BH fudbala , slagiranog heretika? :evil: :evil:
Adnan 1986 je napisao/la:Mama ti je ****, otac slagiran, brkovi ti ruzni ti retardiran.
Adnan 1986 je napisao/la:Sta se ti javljas **** te tata slagirani.
alibi je napisao/la:
The Maniacs '87 je napisao/la:najbolje vam je da napustite ligu i ja vas u tome podržavam. stvarno je teško podnjeti da nakon decenija pomoći i guranja od raznoraznih saveza sad najednom niste vi ti zbog kojih se proširuju lige, stavljaju vaši selektori, većina ljudi u savezu radi za vas ... stvarno je teško kad se ostane bez političke podrške i počne normalno odlučivati nije vam lako ajd malo plačite, kukajte nebi li nekim drugim putem sem fudbalskog šta dobili
H.E.B.EM.T.I svu familiju seljacku
OVO SU NAVIJACI SARAJEVA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 18:23

barbarez je napisao/la:Ne trebaju biti dvostruki arsini.Slazem se da se kazni svako seljacko i djilkosko ponasanje.Sve sto nema veze sa sportom treba kazniti.Trebaju se kazniti i Suljic i Torlak,ali isto tako Zrilicu suspenzija,jer je octio uticao na rezultat.Za Trebinje i ponistene golove,ne mogu nista reci,jer onaj snimak sto je bio ne govori nista ,da li su bile ofside pozicije,ali ono na Kosevu nije faula vidilo.KAd vidim da mi ovi SIroko Brijezani pricaju o nekom djonu,,a ne da se ne vidi da je djon,pritom da je zaista i bio djon,lopta se ne bi odbila onako,kao i polozaj Suljiceve noge i trcanja poslije toga ne bi bio onakav.Mislim da navijaci Sarajeva,opravdano se bune i traze neke reakcije,ali nemojte onda opravdavati ni neka ponasanja svojih igraca koja nemaju veze sa sportom.Nek Suljic brani navijace ,postujem ja to ,ali ako se fata za **** i slicno,onda neka su ga kaznili.Mora se znati red neki.Bez obzira na razlog.Nemojte biti Banja Lucani i opravdavati nesto sto nije uredu.Znam da vas boli nepravda i razlozi zbog kojeg se sve to desilo.Ali to nije razlog da se ulijece u teren.Nedaju supci da se udje,i sta ces sad praviti samo veci belaj.Ostalog sto se tice,treba se izboriti sa ovim otpadom sto je jos ostao u savezu:Znate dobro da komitet,jos uvijek nije ocistio sav sljam iz saveza i da im je Uefa I Fifa svezala ruke,za neke stvari.Treba zajedno raditi i pomoci pravim ljudima u savezu da se ovo iskorijeni i kazni sve sto nema veze sa sportom.Pa bio to Zrilic ili Suljic,ili bIlo ko drugi.Nemojte me shvatiti pogresno ,stvarno sam uz vas i razumijem vas ,i znam da mnoge stvari nisu ok ,ali eto nisam ni za to da igraci rade takve stvari.Onda je to sve ukupno jedan veliki cirkus.Jer ako se igrac zbog crvenog karotna kazni 2 ili 3 meca,onda neprimjereno ponasanje treba kazniti jos vise.Pricamo kako se te stvari nastoje iskorijeniti ,ali kod nas puno toga nije normalno,pa se ne mozemo ni realno vise postavljat.
potpisujem sve...suljic ako je to radio treba biti kaznjen to sam vec i napisao...torlaka je policajac udario i nakon toga torlak odlazi sjeban ...sto se vidi i na snimku...al hebemu misa ovo je samo da nam pokazu ko je glavni ovdje i da nasa uprava mora manje pricat a vise podmazivat..to je poenta svih ovih kazni ..jer da je posteno zar se nebi pregledali ti ponisteni golovi iz trebinj ai sudjenje i desavanja na toj utakmici...
FK SARAJEVO.

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 27 sep 2011, 18:23

sjever je napisao/la:Hebem ja kompletan komitet i sve ovo sto rade od lige,da prostite,ne mogu tako dugo,Sarajevo je uvijek bilo iznad njih i njihovih ogranicenih mozgova,idemo mi sutra pravac AFH!!!"Ove strumfete" HAHAHAHAHAHAHA grohotom se nasmijah pa opet HAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:
pravi ste divovi, nema šta pa vi ste čak i u ratu kad ptica nije mogla izaći iz grada bez dozvole sda, dok su željini igrači branili grad igrali utakmice po saudiskoj arabiji. divovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 18:23

Daj @Samo Zeljo bas si dvolican.Isprovocirate sa provokacijama ljude i onda se ocekuje da vas tulipanima daruju.
Sve i bilo kakve namjere provokacije izbrisati a iste te sankcionisati.
Pa vidjeti dokle ce i jedni i drugi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 sep 2011, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 sep 2011, 18:24

plava grbavica je napisao/la:
sjever je napisao/la:Hebem ja kompletan komitet i sve ovo sto rade od lige,da prostite,ne mogu tako dugo,Sarajevo je uvijek bilo iznad njih i njihovih ogranicenih mozgova,idemo mi sutra pravac AFH!!!"Ove strumfete" HAHAHAHAHAHAHA grohotom se nasmijah pa opet HAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:
pravi ste divovi, nema šta pa vi ste čak i u ratu kad ptica nije mogla izaći iz grada bez dozvole sda, dok su željini igrači branili grad igrali utakmice po saudiskoj arabiji. divovi
Biseru idi trazi zmije na sugavici i postedi nas svojih mentalnih frustracija..
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 27 sep 2011, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 18:25

harishp je napisao/la:Daj @Samo Zeljo bas si skretnicar.Isprovocirate sa provokacijama ljude i onda se ocekuje da vas tulipanima daruju.
Nisma dosao da provociram nit sam koga provocirao!
Ja sam u najmanju ruku SOKIRAN komentarima navijaca Sarajeva!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2011, 18:26

SamoZeljo je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Gdje su sada oni sto se kunu u "spasioca" BH fudbala , slagiranog heretika? :evil: :evil:
Adnan 1986 je napisao/la:Mama ti je ****, otac slagiran, brkovi ti ruzni ti retardiran.
Adnan 1986 je napisao/la:Sta se ti javljas **** te tata slagirani.
alibi je napisao/la:
The Maniacs '87 je napisao/la:najbolje vam je da napustite ligu i ja vas u tome podržavam. stvarno je teško podnjeti da nakon decenija pomoći i guranja od raznoraznih saveza sad najednom niste vi ti zbog kojih se proširuju lige, stavljaju vaši selektori, većina ljudi u savezu radi za vas ... stvarno je teško kad se ostane bez političke podrške i počne normalno odlučivati nije vam lako ajd malo plačite, kukajte nebi li nekim drugim putem sem fudbalskog šta dobili
H.E.B.EM.T.I svu familiju seljacku
OVO SU NAVIJACI SARAJEVA!
to su malene pi.ckice.Samo cmizdrite i uvijek ste vi ugroženi :lol: :lol:
nema para nema bodova :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 18:27

SamoZeljo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Daj @Samo Zeljo bas si skretnicar.Isprovocirate sa provokacijama ljude i onda se ocekuje da vas tulipanima daruju.
Pa procitaj prvo sokove ovih drugih sokova.Sila akcije i reakcije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 sep 2011, 18:28

SamoZeljo je napisao/la:
Nisam ba ni malo sokiran, oni nisu normalni likovi, odma je bilo cim je ivica izabran za predsjednika bilo je sta ce nam slagirani idiot i slicno, ovo je samo vrhunac izljeva njihovog bjesa sto nemaju vise svoje ljude u savezu, kakvi ste vi ba moroni kad vam Džeka Muminovic oformio Sarajevo II

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2011, 18:30

SamoZeljo je napisao/la:
MA ISTUPITE IZ LIGE, I PRAVAC SAUDIJSKA ARABIJA, IGRAJTE NJIHOVU PRVU LIGU ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 18:30

SamoZeljo je napisao/la:
jesi provocirao si ...evo pogledaj jesam li ja ista ruzno rekao za taj komitet koji usput receno pokrada Sarajevo..i pogledaj sta si ti prvo napisao kada si dosao na ovu temu ..jedino posteno bi bilo tebe da izvines poslat u p.i.c.k.u materinu a ne ivicu..al nisam to ucinio iako si dosao samo sa namejrom da provociras u ovom trenutku...al smirim se i shvatim da samo glupi navijaci Zelje ce sada dolijevati ulje na vatru, a normalni ce napisati postove tipa @barbarezovog...
FK SARAJEVO.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 27 sep 2011, 18:32

lisander je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Nisam ba ni malo sokiran, oni nisu normalni likovi, odma je bilo cim je ivica izabran za predsjednika bilo je sta ce nam slagirani idiot i slicno, ovo je samo vrhunac izljeva njihovog bjesa sto nemaju vise svoje ljude u savezu, kakvi ste vi ba moroni kad vam Džeka Muminovic oformio Sarajevo II
MOLIM MODERATORA DA TRAJNO SANKCIONISE SVE OVE TRABUNJAVE LIKOVE IZ CRTICA,KOJI DOLAZE SAMO SA JEDNOM,JASNOM NAMJEROM, DA PROVOCIRAJU :twisted:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 sep 2011, 18:34

lisander je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Ne laži!
Muminović iam svoj klub Futsal Sarajevo, nema veze s našim drugim timom ni klubom. I ako bi žarko to želio, al **** i njemu i Familiji!
Ne trebaju nam ljudi u klubu koji "znaju kako se rade stvari", takve smo prošle godine protjerali i završili priču. I zato sada, za razliku do vaše uprave, možemo i prozivati za namještanje prvenstva.
Prijatno.

helem, opet su neki jednakiji od drugih. Ali nema veze. Sjebat nas neće.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 sep 2011, 18:36

lisander je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Kome je bolan krivo sto mi nemamo nashe ljude u savezu halloo :?: :o Zarad mene nek bude Mile Dodik predsjednik samo nek posteno radi..A to,da nam je Dzeka Muminovic oformio nas b tim mogu se samo grohotom nasmijem :lol: :lol: :lol: ako neznas kralju,dzeka ima svoj klub FCT SARAJEVO skim smo igrali proslu sedmicu,tako da ne lupetaj gluposti.. ;)
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 27 sep 2011, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hajdeee, hansbosna, MSOZ101, Riziko i 71 gost.